Heti horoszkóp (szeptember 12-18.) - Légy bátor és kockáztass!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten nem érdemes visszakapcsolni sem szakmai, sem tanulás terén. Ha most lefekteted az alapokat, az később többszörösen fog megtérülni – akár anyagiakban, akár elismerésekben. Olvasd el és tudd meg, mi vár rád a következő napokban!

Az elmúlt hetek nem úgy alakultak, ahogy azt tervezted, ezért némi doppingra lesz szükséged, s teljes erőbedobással megpróbálod elérni a magad elé kitűzött céljaidat. Ez a döntés egy Kostól igazán remek, nem érdemes csak fél vállról venned a dolgokat, mert akkor nem azt éred el vele, amit szeretnél. Inkább a következő mondat vezéreljen: „mindent vagy semmit!" Ezen a héten kedveznek az égi együttállások, és ugyan lesz mivel foglalkoznod, az elismerés, a dicséret és az eredmény sem marad el. Lesz minek örülni, és a sikereiddel másokat is tudsz majd ösztökélni. Szakmai téren, és bizony tanulással kapcsolatosan is komoly kihívások elé nézel, merj bátor lenni, s vállald fel az ismeretlent, mert csak így szerezhetsz sok-sok új tapasztalatot.

Tele leszel a héten akadályokkal, zsúfolt napokkal, de meg se forduljon a fejedben az, hogy megfutamodsz előlük! Érthető, hogy morogsz, hiszen a múlt hét sem volt igazán jó és eredményes, viszont, most legalább jobban keresztüllátsz a dolgokon, ezáltal a hangulatod is javul. Képes leszel első nekifutásra elvégezni a kötelezettségeidet, habár az is igaz, hogy fel kell magad tuningolni plusz energiával. Váratlanul olyan dolgok is előtérbe kerülhetnek, amelyekre nem sok időd volt mostanában, s ez főként a kapcsolataidra lesz igaz. Ha vannak kusza, rendezetlen ügyeid, próbáld meg azokat helyrehozni, hiszen két emberen múlik, hogy egy kapcsolat megmarad vagy széthullik. Érdemes volna egy mély és tartalmas beszélgetést megejtenetek egymással.

A csillagjegyedre jellemző, hogy néha felületes vagy, és csak a látszatra adsz. Viszont ezen a héten megtagadod a rólad megalkotott – nem feltétlenül pozitív – képet, és jó néhány ember véleményét tudod magadról pozitívabbá tenni. Érdemes lesz odafigyelned arra, hogy milyen változások, érdekességek történnek meg körülötted, ha ugyanis kapsz a fennálló alkalmakon, akkor nagymértékben tudod befolyásolni sikereid is. Az e heti történések közül több is hosszú távon hoz neked pozitív eredményt, viszont most kell meglépned, nem pedig a jövőben! Számos új dolgot fedezhetsz fel, érdekes és izgalmas embereket ismerhetsz meg, s még a szellemi tudásodat is fejlesztheted! Beszélő képességedet is remekül tudod most használni, vesd be meggyőző képességedet is, ha úgy hozza a sors.

Ha azt érzed hétfőn, hogy buzog benned az erő és az energia, az nem a véletlen műve, hanem bizony az égieknek köszönhető! Most senki sem állhat az utadba, hiszen a benned nyugvó különleges erőt tökéletesen tudod használni majd minden egyes napon! Képes leszel minden reggel úgy útnak eredni, hogy szüntelen a jókedved, tele leszel kreatív ötletekkel, amit az égi együttállások tovább erősítenek, főként szerdán és csütörtökön. Fantasztikus könnyedséggel lépsz át az akadályokon, s ennél is gyorsabban válaszolsz a hozzád beérkező, kusza kérdésekre, ugyanakkor, az ellenségeidet is sikerül meggyőznöd az ügyességedről és a nem mindennapinak mondható tehetségedről. Akik téged szemmel tartanak, azok kirívó teljesítménynek lehetnek szemtanúi.

Ezen a héten olyan események történnek meg veled és körülötted, amelyek szinte már a kedvedre lesznek, örülni fogsz annak, hogy részese lehetsz az új ötletek megvalósításában, mások segítésében, mindemellett pedig begyűjtheted a neked járó sikert és jutalmat is. Az örömre és a mosolyra állandóan lesz okod, a gondolkodásod folyamatosan fokozódik, s ezáltal másokra is jó hatást fogsz gyakorolni. Fantasztikus napok követik egymást, legyen szó szakmai előlépésről, tapasztalatszerzésről, vagy egy új dolog befogadásáról. Kétségkívül pozitív irányba halad az életed, de ha eddig problémák voltak az üzlet terén, akkor most erre a területre ez különösen igaz lesz!

A hét első fele a változás szelét hozza meg számodra. Olyan új lehetőségeket sodornak eléd az égiek, amelyeket már régóta szerettél volna, de eddig a napig nem volt rá alkalmad. Ne vacillálj túl sokáig rajtuk, nehogy tovaszálljanak! Természetesen csak rajtad áll, hogy az ismeretlen út vonzó-e, de egy Szűz ugyebár nem arról híres, hogy megfutamodik a kihívások elől. Kimondottan sikeres lehet számodra, ha merész leszel, hiszen annál nagyobb a lehetőséged, arra, hogy magadénak tudhasd a sikert, ha minél gyorsabban haladsz előre. Fontos eleme lesz ennek a hétnek, hogy a kommunikációd is tökéletes legyen. Az, hogy hogyan beszélsz és viselkedsz az emberekkel az sok nehézséget vagy segítőkészséget szülhet. Érdemes azokra figyelned, akik a közvetlen környezetedben élnek, dolgoznak, mert a sikered egy része az ő hozzáállásukon is múlik.

Ne érezd magad rosszul csak azért, mert valami, amibe belekezdesz, nem sikerül azonnal. Tény az is, hogy jól érzed és helyen kezeled a hirtelen érkező akadályokat, és nehéz is megmagyarázni, de ezt Plútónak köszönheted, amit önismerettel, elővigyázatossággal és egy kis kreativitással el lehet kerülni. Ez a nehézkesnek mondható állapot csak néhány napig tart, majd fordul a helyzet, s akkor már nem lesz okod a panaszra! Ne lógasd az orrod, ha valami nem úgy alakul, mint ahogy az tervezted, mert tapasztalatokat így is gyűjthetsz, s egy újabb nekifutásnál a kivitelezés is könnyebbé válhat. Ne légy türelmetlen önmagaddal vagy környezeteddel szemben! Ami késik, az nem múlik – ezt tartsd a szemed előtt.

Ez a hét minden szempontból igen kedvező és eredményes lesz számodra. Ugyanakkor, igen leterhelő és zsúfolt is, ezért mindenképpen oda kell figyelned arra, hogy a sok munkát kellő mennyiségű pihenéssel is ellensúlyozni tudd, még mielőtt teljesen kimerülsz, és az egészségedet kockáztatod. Az elkövetkezendő napokban könnyen lehetnek emésztési bajaid, vagy megfázásos gondjaid, így ezekre jobban figyelj! Ezek a kellemetlen impulzusok a hét második felére enyhülni fognak. A hét első napjaiban rengeteg jó hírt kapsz, amelyek a következő hetek, sőt, akár hónapok sikerességét is előre jelezhetik. Szakmai téren kivirágzásban vagy, úgyhogy minden lehetséges alkalmat használj ki, ami csak adódik!

Jó ideje halogatod nehéz feladataid egy részét, de most eljött az az idő, amikor már szinte senki és semmi nem tűr halasztást. A környezeted rosszallását fogod magad ellen kivívni, ha továbbra is struccpolitikát folytatsz. Az igaz, hogy mostanság néhány akadály volt előtted, de ez nem ad arra okot, hogy vacillálj. Ezekben a napokban hozd meg a fontos döntéseket, pláne ha azok a pénzügyeiddel is kapcsolatban állnak. A feladatokat azért kapod, hogy megold őket és tanulj belőlük. Mars kellemetlen hatása miatt sok mindent halogatnál, de ezt a továbbiakban semmiképp se tedd! Állj ki saját magadért és a céljaidért, s azokról se feledkezz meg, akik bizalmat szavaztak neked.

A hét első felében az égiek többször is kibillentenek majd téged a megszokott tempóból, ezt azért teszik, hogy valamilyen változásra ösztökéljenek téged. Könnyen elvesztheted a fonalat, ezért ezzel a dolgod is megnehezül, de éppen emiatt leszel rákényszerülve arra, hogy kreatívabb megoldásokat találj ki egy-egy feladat elvégzéséhez. Kitartás! Csak nézz előre, mert csütörtökre minden a helyére kerül! Légy diszkrét azokban a szituációkban, ahol téged kérnek fel döntőbírónak! Bátran mondd el a véleményed, de ne törj senki feje felett sem pálcát! Elsősorban a saját teendőiddel foglalkozz, a többiekével csak akkor, ha lelkiismeret-furdalás nélkül kimered mondani, hogy mindent megcsináltál, amit a hétre elterveztél.

A szíved dobban meg néhány hír hallatán? Az elmúlt időszakban tanúsított szolgalmad, s az általad elért pozitív eredmények révén eljött az idő, hogy bezsebelhesd a jutalmadat,
A napokban a magánéleted terén komoly döntéseket kell meghoznod, számos válaszút kerül eléd, s helyesen fogsz dönteni minden egyes alkalommal. A tisztánlátásodat segíti a Hold és a Vénusz is. Szerdán vagy csütörtökön hatalmas eséllyel megvalósulhat egy régi-régi álmod, igen közel kerül hozzád a siker és az elismerés. Persze semmi sincs ingyen, de mivel a motivációd nagy lesz, biztos, hogy a megfelelő helyen és időben megteszed a kellő lépéseket, hogy a célodat elérhesd.

Egy kis megtorpanást érzékelhetsz, de ez nem jelenti azt, hogy kudarcot vallottál volna. Sokkal inkább arra akarják felhívni az égiek a figyelmedet, hogy egy kicsit húzd be a kéziféket, s tervezd meg az elkövetkező heteket vagy hónapokat, ugyanis ez a te érdeked és nem másoké. Az igaz, hogy nem mennek teljesen zökkenőmentesen, és a tervezettek szerint a dolgaid, viszont, attól nem fogsz előrébb jutni, ha sürgeted ügyeid haladását. Állj meg, gondolkodj, ötletelj, kérj tanácsot másoktól! Most igaz lesz az a mondás, hogy „több szem, többet lát." Ha megvan az új taktika, akkor fuss neki újból feladataid megvalósításának, és csodálkozva veheted tudomásul, hogy ismét sikeres tudsz lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.