Heti horoszkóp (szeptember 26. – október 2.) – Vágj bele, és élvezd a sikert!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten minden adott lesz a csillagjegyeknek ahhoz, hogy megvalósítsák ötleteiket, régóta dédelgetett vágyaikat az eléjük kerülő lehetőségekkel. A félelmet és a halogatást most felejtsék el, mindeközben mégis tartsák szem előtt a megfontoltságot – ez jelentheti majd a sikerük kulcsát.

Ezen a héten olyan oldaladat ismerheti meg a világ, amelyet vagy még sosem láttak, vagy csak nagyon ritkán mutattad meg. Határtalanul őszinte leszel, kimutatod az érzelmeidet, nem fogod véka alá rejteni, ami épp a fejedben jár. Ha szükséges, elmondod az álláspontodat, legyen az dicséret, vagy épp egy bántó és fájó megjegyzés. Abban teljesen igazad van, hogy az igazságot nem szabad elrejteni, viszont tarts szem előtt, hogy fontos a tapintat, és nagyon figyelj oda, hogy kinek miként mondod el a gondolataidat. Ha meggondolatlan és szétszórt vagy, könnyen megsérthetsz másokat, ami akár konfliktust is hozhat maga után. Csütörtöktől új lehetőségek nyílnak meg előtted, a Vénusz barátokat, vagy akár egy új szerelmet hozhat számodra.

A hét eleje aránylag nyugodtan telik, amit egyáltalán nem bánsz, hiszen van néhány elmaradt ügyed a múlt hétről, amelyeket most könnyedén és akadálymentesen tudsz rendezni. A megszokott feladatok sem maradnak ki a sorból, viszont lesz jó pár kreatív ötleted, amelyek segítségével át tudod alakítani a teendőid elvégzését, így időt és energiát fogsz megtakarítani a jövőben. A hét közepén úrrá lehet rajtad egy megmagyarázhatatlan idegesség, úgy érezheted, valami nincs rendben, hiányzik, hibáztál, vagy épp elfelejtettél valamit. Szerencsédre az idő az ellenkezőjét fogja neked mutatni, ezt a különös érzést a Hold járásának lehet köszönni. Ne aggódj, ez sem tart örökké!

Mivel Ikrek vagy, nem jelenthet számodra akadályt az, hogy meglepetést okozz a környezetednek. Egy eddig teljesen ismeretlen oldaladat mutatod meg nekik. Tele vagy titkos készletekkel, és eljött az ideje, hogy kitárulkozz mások előtt is. Az az éned, aki most kitörni készül, biztosan másféleképpen gondolkodik, megújuló módon alkalmazkodik, és kimondottan kreatív is. Ez a hét sok varázslatot rejt, és bár távolra kerül a csend és a nyugalom, helyette viszont olyan sikert tudhatsz a magadénak, amely hosszú hónapokra vagy évekre irányt mutat, és segíti a fejlődésedet több területen is. Amit igen fontos szem előtt tartanod, az, hogy ne vágj bele meggondolatlanul semmibe, hanem legyen pontos elképzelésed és terved mindenről.

Számos feladatot halogattál az elmúlt időszakban, de tökéletes indokod volt erre. Érezted, hogy másképp, máshol, másokkal együtt kell bizonyos dolgokat megvalósítanod, különben nem fog változás történni az életedben. Épp itt az ideje, hogy új dolgokba kezdj! A következő napokban megnyílik egy átjáró külföld irányába, ha van erre indíttatásod, akkor érdemes volna szétnézned az állásajánlatok között, vagy vedd fel a kapcsolatot a távol élő barátokkal, rokonokkal. Persze ez még semmire nem kötelez, de legalább megtetted az első lépést a változás irányába, és megadtad magadnak az esélyt. Sokat leszel távol az otthonodtól, de ennek köszönhetően láthatod meg a rejtett dolgokat.

Az új dolgok iránti érdeklődésed látványosan megnövekszik, ezt sokan észreveszik, ezért új témákat, ötleteket fognak veled megosztani. Természetesen lesznek saját, érdekes elképzeléseid, és könnyebben megnyílsz más vallások, távoli kultúrák iránt is. Zsigerből fogod tudni, melyek azok a témák, amelyek megismeréséből valamilyen formában most hasznot húzhatsz, ezért fokozottan fogsz figyelni minden információra, amit hallasz, vagy épp látsz. Tanulmányaid vagy szakmai előrelépésed ezekben a napokban középpontba kerülnek, és bármilyen lehetőség adódik, merj élni vele. Ha éppen állást keresel, vagy a már meglévőt szeretnéd megváltoztatni, akkor most minden esélyed megvan arra, hogy megtaláld a neked valót.

Erre a hétre ne tervezz pihenést, se gördülékeny napokat. Nagyobb fokozatra kell kapcsolnod, tempósabb ütemre kell felkészülnöd, a lazítás még véletlenül se jusson eszedbe. Most minden égi támogatást megkapsz ahhoz, hogy kiváló teljesítményekre legyél képes, ezt használd is ki! Észre fogod venni, hogy a szokásosnál sokkal könnyedebben, szinte teljesen akadálymentesen haladnak előre a dolgaid, sőt, még plusz munkát is felvállalhatsz, vagy besegíthetsz másoknak. Ha munkahely-változtatáson, ingatlanvásárláson vagy komolyabb beruházáson gondolkodsz, ideális napok állnak előtted. Ha egyébként nem szeretsz vagy mersz kockáztatni, most ezt is megteheted.

Próbálj meg eltérni az eddigi szokásaidtól, és csinálj valami észbontó dolgot ezen a héten, mielőtt felfal az unalom. Mozdulj ki otthonról, formáld át a munkahelyi környezetedet, hisz kimondottan rosszat tesz neked az, hogy ennyire szürke, egyhangú az életed. Szüntesd meg a monotonitást, az sem baj, ha csak egy területen teszed, az pont elegendő ahhoz, hogy más területeken is fejlődj, és jobban érezhesd magad. Szervezz összejöveteleket rég nem látott osztálytársakkal, csoporttársakkal, barátokkal, tégy valami esztelen dolgot – a sziklamászást, vagy a bungee jumpingot például próbáltad már? Nagy erénynek számít, hogy megbízható és precíz vagy, de néha kell egy kis változatosság.

Figyelj mindenre, ami a következő napokban körülötted történik. Az, amiből most sokat tanulhatsz, vagy amit a magad javára tudsz majd fordítani, az nem veled, hanem másokkal fog bekövetkezni, és okulhatsz az ő sikereikből vagy kudarcaikból! Az elővigyázatosság, a rátermettség, a következetesség és az odafigyelés együttesen játszanak kiemelt szerepet a mindennapok során, ugyanakkor, az is fontos, hogy nem lehetsz kelekótya, és semmire se mondj azonnali választ, vagy ne formálj elhamarkodottan véleményt. A hét közepén egy remek üzleti lehetőség kerül utadba, ami eleinte nagyon izgalmasnak, érdekesnek tűnik, de emellett sok-sok kockázatot is rejt! Ezért nyugodtan gondold végig a dolgokat, és ne siesd el a döntést!

Igen régóta vágysz egy új kihívásra, ugyanis a siker mostanság elkerült, kevés volt az elismerés, így teljesen érthető, ha újult erővel veted bele magad ebbe a hétbe. Új terveid vannak, de ehhez támogatásra, pártfogóra lesz szükséged, ha tényleg nagy sikert akarsz elérni. Jogosan vágyakozol arra, hogy megbecsüljék a tehetségedet, teljesítményedet, és valamelyik régóta áhított álmod kézzelfoghatóvá váljon. Eljött a te időd! Merkúr és Jupiter támogatására számíthatsz, és biztosítják neked az utat a csúcsra jutáshoz. Ugyan keményen kell dolgoznod, de a célszalagot biztosan át tudod szakítani. Szögezd le pontosan, mit és mikorra akarsz magadnak valóra váltani, így könnyebb elérni a magad elé kitűzött célt.

A hét elején viszonylag átlagos, viszont szerdától nagyon pozitív hatású égi együttállások segítik az utadat, megmutatva neked azt, merre menj, hogy megtaláld a labirintus kijáratát. Megbizonyosodhatsz arról, hogy tényleg jó irányba haladsz, és hamarosan eljutsz a célig. Majd' kirobbansz az energiától, lelkesen teszed a dolgod, és többet hozol létre, mint mások, vagy amit elvársz önmagadtól. Olyan feladatok elvégzésére nyílik alkalmad, amelyekből számos tapasztalatot gyűjthetsz, ezek pedig később hatalmas segítséget adnak a további sikerekhez. Helyezz hangsúlyt az aktív, buzgó tevékenységre, mert hidd el, megéri a befektetett időt!

A sors olyan új lehetőségeket kínál fel neked, amelyek segítségével nagyon könnyű lesz szakmai előmeneteled felvirágoztatása vagy a saját vállalkozásod fejlesztése. Ne hátrálj meg az anyagi befektetésektől, munkahely-változtatástól vagy egy mellékállástól! Ne legyenek fenntartásaid afelől, hogy jól dolgozol, és alkalmas vagy a fejlődésre, esetleg egy magasabb munkakör betöltésére, egyszerűen csak élj azzal a lehetőséggel, amit eléd tesznek. Ne utasíts vissza semmit! Könnyen előfordulhat még az is, hogy egy rendezvényen, fogadáson való részvétel hoz számodra komoly sikert. A környezeted is örülni fog annak, hogy végre ismét életvidámnak láthatnak.

Hangulatod csodás lesz, legalábbis a múlt héthez képest sokkal jobban fogod magad érezni, ezzel pedig jót teszel magadnak, a munkádnak, a családodnak és nem utolsósorban a barátaidnak is. Végtére is, ki akar egy elcsüggedt emberrel együtt lenni? Pont, ezért érdemes derűlátónak lenni, mosolyogni és látványos eredményeket elérni. Ehhez most Jupiter különleges erőt ad neked, Szaturnusz pedig arra ösztönöz, hogy változtass eddigi szokásaidon, és tégy valami újat, valami mást, próbálj meg változtatni a mindennapokon. Sok új ötleted lesz, de még a töredékét sem fogod tudni megvalósítani, ezért érdemes legalább feljegyezni őket, nehogy feledésbe merüljenek! Amit most nem sikerül megvalósítanod, azt hagyd a jövő hétre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.