Heti horoszkóp (október 17-23.) – Eljött az ideje, hogy változtass!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok élete új irányt vehet, az Ikreknek más stratégiát kell találniuk problémamegoldás terén, a Bakok pedig soha vissza nem térő ajánlatot kaphatnak. Neked mit ígérnek a csillagok a hétre? A Life.hu horoszkópjából minden kiderül.

A heti égi konstellációk, különösen a fogyásban lévő hold rákényszerítenek arra, hogy alaposan elgondolkozz jelenlegi helyzeteden, és górcső alá vedd az elmúlt időszak sikereit és kudarcait egyaránt. Morfondírozz el a közeli és távoli jövőn, alkoss új terveket, és próbáld meg elhinni, hogy bármit képes vagy elérni, pusztán csak akarnod kell. Ugyanakkor ne feledkezz meg a függőben lévő ügyeidről sem, amiket szintén el kell rendezned. Ha párkapcsolatban élsz, és elégedetlen vagy vele, akkor ezen a héten megkapod a lehetőséget arra, hogy békésen lezárhasd. Emellett több nagyszerű alkalmat is tálcán nyújt feléd a sors a karriereddel kapcsolatosan, amibe eleinte félsz belefogni, hisz ezek még ismeretlen terepeknek számítanak. Sok fontos információt kapsz majd, amiket jó, ha elraktározol. A nagy döntések várjanak a jövő hétig!

A hét első felében még a hátad közepére sem kívánod a munkát, inkább csak pihennél. Ez nagyon jól hangzik, csak nem biztos, hogy helyénvaló, hiszen az elvégzendő feladatok egyre inkább csak gyarapodnak. A szerdai nap változást fog hozni, váratlanul lendületbe jössz, s egy érdekes dolog tárul eléd. Egy olyan lehetőség nyílik meg előtted, amelyet kár volna kihagynod. Szakmai téren adódik alkalmad a fejlődésre, sőt egyenesen szárnyakra fogsz kapni tőle. Hatalmas szükség lesz az észszerűségedre, a következetességedre és nem utolsósorban a kreativitásodra is. Ennek a fantasztikus esélynek köszönhetően ismét magadra találsz, elkezd egyre gyorsabban forogni az agyad, új ötletekkel rukkolsz elő, amelyek segítségével sokakat magaddal tudsz ragadni.

A hét elején nehézségek, veszekedések, konfliktusok várhatóak, főként szakmai téren gabalyodhatnak össze a szálak. Olyan kérdések kerülhetnek terítékre, amelyek komplikálttá tehetik a helyzetedet, mert akad több is, amelyekre nem fogsz tudni érdemben választ adni. Teljesen le leszel terhelve, és a lelked sem lesz harmonikus állapotban. Ezt úgy tudod mihamarabb megoldani, ha megérted és elfogadod, hogy a megrögzöttségekkel magadnak okozol problémát. Épp itt az ideje, hogy változtass! Ehhez ki kell mozdulnod a megszokottságból, a szürkeségből, és kipróbálni új dolgokat, illetve bevállalni a pluszfeladatokat. Gyűjts új tapasztalatokat, így a következő akadályok során ellenségeid nem tudnak gátat szabni neked. Csütörtöktől felszabadulsz lelkileg a terhek alól, minden ügyed azonnal jó irányba fordul.

Ezen a héten, sok-sok feszültség és idegeskedésre okot adó helyzet nehezíti meg életedet. Környezeted olyan teendőket tesz a válladra, amelyekre nem számítottál, és nem is tudod teljes egészében teljesíteni őket, mert néhányuk túlmutat a lehetőségeiden. Ahelyett, hogy struccpolitikát folytatnál, inkább álld a sarat, és hozd az emberek tudomására, hogy a te időd és energiád is véges, és bizonyos dolgokat egyedül képtelen vagy megoldani. Szerencsére az őszinteséged sokat segít majd, így ha akadályba ütközöl, találsz magadnak segítőt, akivel együtt élménnyé válik a munka. Csütörtökön még mindig extra lendülettel kell haladnod előre, de a jó hír az, hogy péntekre utoléred magad, mégpedig olyannyira, hogy szinte semmilyen feladatod nem marad hétfőig.

Egy tüzes Oroszlán alkalomadtán bele szokott esni olyan hibába, hogy nem beszél a gondjairól, ami pedig könnyen vitákat eredményezhet a környezetében lévő emberekkel, akik nem gondolatolvasók, s nem tudják, mi járhat a fejében. Ennek a hétnek az elején ismét épp ebbe a csapdába esel. Nem mondod el, hogy mivel kapcsolatban vannak aggályaid, kivel nem tudsz zöld ágra vergődni, leginkább csak durcáskodsz, amivel csak azt érheted el, hogy konfliktusba keveredsz néhány emberrel. Hidd el, könnyedén túl tudnád magad tenni a problémáidon, ha nem morognál magadban, hanem megpróbálnád megtalálni a középutat – például beszélnél az érintettekkel. Ez a kellemetlen szituáció ugyanis az egész hetedet romba döntheti. Ha már túl vagy a dolgok nehezén, akkor minden visszakerül majd a helyére.

A hét első fele kimondottan kellemesen és sikeresen telik el. Ez még téged is meglep, mert inkább pörgősek és káoszosak szoktak lenni ezek a napok. Semmiképp se aggódj, ne keresd a miértjét, inkább örülj annak, hogy nem kell örökösen robotolnod pihenés nélkül, s állandóan azon agyalni, miként tudod céljaidat elérni. Csak könnyedén haladj előre, minden a maga idejében fog megtörténni úgy, ahogy neked éppen jó lesz. Azonban, a hét közepén már tevékenyebbnek kell lenned, nagyon sok feladatot fogsz kapni, s ha nem vállalsz el néhány extra órát, még pénteken is ezeket fogod csinálni, ahelyett, hogy már a hétvégét terveznéd. A csütörtök nehéznek ígérkezik, kellemetlen szituációk, viták bonyolíthatják életedet, ezért próbálj meg toleráns lenni mindenkivel, amennyire csak tudsz. A felüdülést a hétvége hozza majd el.

A hangulatod állandóan ingadozni fog, néha mosolyogsz, máskor meg jobb, ha jó messzire elkerülnek az emberek. Hol a munkád fog érdekelni, hol pedig a magánéleted, vagy éppen semmi, csak ellavírozol az álmok és a valóság határvonalán. Szerdán és csütörtökön középpontba kerülnek a családi és baráti kapcsolataid, és be kell bizonyítanod azt, lehet-e rád számítani, ha valaki bajban van. Segíts a környezetednek, ahol csak tudsz! Nem az a fontos, hogy mit kaphatsz viszonzásul, hanem az, hogy örömödet leld mások támogatásában. Minden kérés nélkül is lásd meg, ha valaki bajban van! A jótékonykodás optimistábbá tehet, a hét második felére pedig messzire űzöd a feszültséget. Az elmúlt néhány hétben nem volt megfelelő alkalom arra, hogy kipihend magadat, ezért ezen a hétvégén erre feltétlenül szánj időt.

Fantasztikus formában vagy, tele erővel, energiával, életkedvvel, és várva az új kihívásokra. Az elkövetkezendő napokban bármibe fogsz bele, azt sikerrel befejezed, ráadásul még a sebességed is nagyobb lesz a megszokottnál, a teljesítményed főként a hét közepén fog kiteljesedni. Sok-sok új ötlet, érdekes gondolatok jellemzik a mindennapjaidat, hosszú távú terveid születnek, amelyek mind megvalósíthatóak, csupán a környezetedet kell meggyőznöd arról, hogy legyenek a támaszaid. Az elért sikereidnek lesznek mind irigyei, mind pedig segítői is. Tudatosítsd magadban azt, hogy egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, mert így biztosan be is tudod azt fejezni! Ne kapkodj, mert azzal csak kimeríted magad.

Erőből, energiából, kitartásból állandóan kapsz utánpótlást, így a jókedved mindig adott, a sikerek pedig szinte maguktól kopogtatnak az ajtódon. Hihetetlen számodra, hogy minden jó úton halad, és régi, függőben lévő dolgaidat remekül megoldod, vagy új lendületbe tudod hozni, de akár a lezárást is ki tudod mondani. Minden napra találsz a teendőid mellett valami érdekfeszítő, izgalmas szakmai erőpróbát, vagy kikapcsolódásra is kiválóan alkalmas foglalatosságot. Fontos, hogy megtaláld az egyensúlyt, mert csak így vagy képes a lehető legjobbat kihozni magadból. Próbálj változtatni otthonodon, irodádon vagy éppen az íróasztalodon, bármit is módosítasz, az biztos, hogy sokszor fog mosolyt csalni az arcodra.

A pénzügyeid nagyon jó irányt vesznek, olyannyira, hogy még téged is meglepnek a kellemes változások. Váratlanul új pénzbevételekre találsz, s még ki is aknázhatod sorban, mindet. Az igaz, hogy nem magától fog jönni a szerencse, a siker és a változás mesés egyvelege, hanem neked kell elébe menned, de ha teszel azért, hogy jobbak legyenek a körülményeid, akkor a héten minden adva lesz egy komoly, előremutató lépés megtételéhez. Ha eddig anyagi problémáid voltak, akkor most minden megváltozhat, végre a sötétségből világosság válik. Ha nincsenek napi gondjaid, akkor ezt a szilárd helyzetet még jobban meg tudod szilárdítani. Egy hirtelen érkező állásajánlatot is kaphatsz. Ne ijedj meg tőle, merj nagyot álmodni, és merd is megtenni a cél felé vezető úton az első lépést.

Úgy érzed, újabb kihívások környékeznek? Ugye nem akarsz megfutamodni az utolsó pillanatban attól, hogy belevágj az ismeretlenbe? Legyen benned annyi bátorság, hogy bevállalod mindazt, amit a sors eléd rak. Hidd el magadról, hogy képes vagy bármin átmászni, túllendülni, s még a legbonyolultabbnak látszó dolgokra is tökéletes megoldásokat találni. Ne félj cselekedni! Ahogy haladnak a napok előre, már nemcsak a saját belső hangod súgja, hanem már a környezetedtől is érkeznek egyértelmű jelzések azzal kapcsolatosan, hogy végre tegyél lépéseket terveid megvalósításának érdekében. Amit ezen a héten meg mersz lépni, az igen jelentős hatással lesz az elkövetkezendő hónapokra, anyagi és erkölcsi szempontból egyaránt.

Ez a hét kissé nehézkesen indul el, sok akadály kerül utadba, szinte már a kedved is elromlik attól, hogy lendületbe hozd magad. Semmiképpen se add fel néhány balul elsült dolog miatt, hiszen ettől még nem omlik össze a világ! Mindez a holdnak tudható be, hiszen fogyóban van, nem tölt fel kellően energiával, és az érzelmi hullámvölgyek sem fognak elkerülni. Nem fog sokáig tartani ez az állapot, légy türelemmel! Szerdától enyhülés következik, bár még nem tudsz teljesen fellélegezni, tarts ki. Ahogy telnek az órák, a napok, úgy fogod magad egyre jobban érezni, és egyre kevésbé leszel gátolva. Péntek délutánra szertefoszlik minden, ami addig kellemetlenséget okozott. A hétvégén pihend ki magad, s bízz abban, hogy a következő hét sokkal, de sokkal jobb lesz, mint amilyen ez volt.

Mi vár rád októberben? Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20160919-a-life-hu-oktober-havi-altalanos-horoszkopja.htmlSok csillagjegynél okozhat kisebb-nagyobb galibákat október hava, ám semmi esetre sem szabad megijedni: ha sikerül átugrani az elénk kerülő akadályokat, garantáltan elégedettek leszünk. Horoszkóp--Teremtsd meg saját magadnak a lehetőséget! Októberi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20160920-a-life-hu-oktober-havi-penzhoroszkop.htmlMindenki a maga szerencséjének a kovácsa – tartja a mondás, ami remekül jellemzi október havát pénzügyi téren. Bár fontos az önzetlenség, most mégis inkább a saját fejlődésedre, ezáltal pedig pénztárcád gyarapodására kell koncentrálnod. HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockAmilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.