Heti horoszkóp (október 10-16.) – Bármibe is kezdj, sikerülni fog

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akadályok ide vagy oda, a heti konstellációk biztosan segíteni fognak téged is abban, hogy elérd a kitűzött célt. A Bikák mostanra időzítsék a kockázatosnak tűnő ügyeiket, akárcsak a Vízöntők, akik bármibe is vágnak, az eredmény garantált lesz.

Abban bizakodtál, hogy a múlt heti pörgés után ezek a napok egy kis nyugalmat és békét hoznak számodra? Akkor hiába reménykedtél, mert az élet mást tartogat neked. Egy igen érdekesnek és izgalmasnak kinéző üzleti lehetőség kerülhet váratlanul előtérbe, s amint feltűnik, azon nyomban reagálnod kell rá. Az első megnyilvánulásod a heves ellenkezés lehet, de ne tedd, mert a növésben lévő Hold minden törekvésedet támogatni fogja. Semmiképp se utasítsd el ezt az alkalmat, mert pozitív változásokat hozhat a napjaidba. Ez a lehetőség hosszú távra és időtállóan megalapozhatja a jövődet, és a pénzügyi helyzetedet is megerősítheti. Mindenképpen tartsd ezt szem előtt, amikor döntést kell hoznod!

Ezt a hetet neked találták ki! Az égiekre számíthatsz, hiszen támogatni fognak, még akkor is, amikor néhány kockázatos ügyletbe kezdesz bele. Egyébként nem lesz gond a hangulatoddal, képes vagy mosolyogni, pozitívan gondolkodni, és másokat jókedvre deríteni. Habár a hét elején alaposan le leszel terhelve, cserébe a hét második felében már nem kell futótűzgyorsasággal tenned a dolgod. Jól teszed, ha segítesz másoknak, s megmutatod, milyen hatalmas szíved van. Meglehet, hogy hamarosan a jócselekedetedet vissza is kapod. Légy kreatív, ajánlj fel új lehetőségeket a felettesednek, a családodnak, mert most biztos nem fognak elutasítani. Ha valaki pénteken durván közeledik feléd, bátran hozd tudtára, hogy ez nálad nem nyerő.

Igen különös, sokszor fura napoknak nézel elébe, szinte állandóan azt érzed, hogy labilis talajon állsz vagy haladsz, mintha nem lenne mibe megkapaszkodnod, és akikben eddig megbíztál, azokra most nem számíthatsz. Lehet, hogy magadba kellene nézned, hogy megérthesd, vagy az is lehet, hogy nem jól kommunikáltál le bizonyos dolgokat mostanság, emiatt pedig felgyűlt benned némi bizonytalanság. Az érzelmeket illetően ezek a napok erős hatással lesznek rád, a lelkednek nem is fognak túl jót tenni. Nem árt, ha elgondolkodsz néhány dolgon. Érdemes lenne még a hétvégi telihold előtt megújítanod kapcsolataidat, beszélgetéseket indítványoznod, és megbizonyosodnod arról, hogy mi az, ami fontos számodra, s mi az, ami nem. Most sem szakmai, sem magánéleti téren nem hagyhatod magad sodortatni az árral.

Bővelkedni fogsz erőben, energiában, tettrekészség jellemez, nyitott vagy az új dolgok befogadására, nem mondasz semmire nemet, és még a kritikákat is jól fogod viselni. Méghozzá annyira jól, hogy kielemzed őket, és igyekszel javítani a dolgokon, ez a hasznodra fog válni. Csütörtökig sok izgalomban lesz részed, számos teendőt kell megoldanod, és akad olyan ember is, aki pont benned látja majd a megmentőjét. Segíts neki, hiszen neked most minden könnyebb, másoknak viszont bonyolult lehet. Péntektől kellemes, problémamentes napok következnek, az életkedvből, vidámságból továbbra sem lesz hiány. Olyannyira nem, hogy másokat is j kedvre tudsz deríteni, s még egy váratlanul felbukkanó szerelem is feltűnhet a színen.

Egy igazi Oroszlánban mindig ott lakozik a tűz, a vadság, s ezen a héten alkalomadtán még a szétszórtság is. Minden egyes nap meg tudod lepni a környezetedet, lesznek új ötleteid, de a céljaid elérése érdekében ne akard átlépni az erkölcsi és etikai határokat. Szerdán és csütörtökön néhány problémás helyzetben lehet részed, amiket gyorsan meg kell oldanod. Nem biztos, hogy az időhúzás jó döntés. Tedd a dolgod, keresd a megoldást, és mutasd meg a világnak, hogy nincs az az akadály, ami kifogna rajtad. Ez az őszi hét hoz neked jót és rosszat is egyaránt, de összeszedettséggel ügyesen kijutsz az élet aktuális labirintusaiból. Amíg egyesek már az első problémánál elakadnak, addig te bedobod a legjobb cselszövéseidet, és péntekre mindent rendbe hozol.

Ez a hét eléggé pörgős, izgalmas és egyben eredményes lesz. A heti égi konstellációk jelentős hatással lesznek mindennapjaidra. Emellett okosnak kell lenned, és semmit sem szabad elhamarkodnod. Ha a logikát az érzelmek elé tudod helyezni, akkor valami nagyszerű dolgot leszel képes megalkotni. Tele leszel erővel és energiával, és mindenáron el szeretnéd érni a kitűzött céljaidat. Minden adva van a sikerhez, a hatékonyságra, sőt, még támogatókra is szert tehetsz, akik ellátnak sok jó tanáccsal, tapasztalattal, ami még könnyebbé tesz mindent. Vigyázz, mert egy esetben vitatható lehet tetteid tisztasága! Még véletlenül se térj le a becsület útjáról, még valamilyen látszólag nagyobb profit reményében sem.

E hét folyamán sok kétség fogalmazódik meg benned. Keresed a válaszokat, azonban nem minden esetben fogod őket megtalálni. Lelkileg, egészségileg nem leszel a legjobb formádban, nem érzed túl jól magad, valamiért még ott is a kevésbé kellemeset, a rosszat látod, ahol amúgy nincs is. Nagy mázli lesz az, hogy a hangulatod ennek ellenére is napról napra jobbá válik, ugyanis olyan emberek között leszel, akik lelket öntenek beléd, s elhitetik veled, hogy érdemes mindent pozitívan szemlélni. Nagyon sok feladatot vállaltál mostanában el, s még függőben lévő ügyeid is vannak, a fejed tetejéig ér a munka, és már péntek lesz, mire utoléred magad túlórák és plusz sebesség segítségével. Így a következő hét hétfőjén új lappal kezdhetsz!

A hét első fele békés lesz, ami meg fog lepni téged, mert pörgésre és kapkodásra számítottál. Habár unatkozásra és lazsálásra az előzőeket figyelembe véve sem lesz lehetőséged, de mégis komfortosan fogod tudni elvégezni a feladataidat, s közben gondolkodhatsz egy kicsit a jövődön, legyen ez akár közeli, akár távoli. Az otthonodra is ráférne egy kis változtatás, ha korábban már többször is elmélkedtél a költözködésen, akkor most a témával kapcsolatosan kitárul a világ előtted. Esetleg külföld felé kacsingatsz? Tedd meg az első lépéseket, így gyorsan kaphatsz kellemes híreket. Többen is fognak hozzád tanácsért fordulni az elkövetkező napokban, ezért légy diszkrét, és ne ordítsd le senkinek sem a fejét, még akkor sem, ha lenne rá okod. Csütörtök kissé káoszosnak ígérkezik, de péntektől minden a helyére kerül.

Végre elérkezett a te időd! Most ismét megmutathatod, hogy mit tudsz, sőt, egyenesen dicsekedhetsz az erőddel, a kreativitásoddal, s még magadhoz is ragadhatod a kezdeményezést mind szakmai, mind magánéleti téren. Ez egy olyan hét lesz, amikor hatalmas dolgokat tehetsz saját magadért, a szellemi fejlődésedért, az eredményességedért és a tekintélyedért. A jó híred rég látott módon fog szárnyra kapni, s az életedben egy egészen új változás kezdődik el. Különféleképpen fogsz tudni energiával feltöltődni, képes leszel mosolyogni, örömöt sugározni magadból, más embereket pedig pozitív gondolkodásra ösztökélni, és hidd el, még a világot is szebbnek fogod látni. A nehéznek ígérkező élethelyzeteket könnyen megoldod, miközben a többiek nem győznek majd csodálkozni az erődön, amivel véghezviszed akaratodat.

Ezen a héten a gondolataid a pénzügyek körül fognak főként forogni, de legkésőbb csütörtökre már kitisztul a kép, és fellélegezhetsz. Új dinamikát kapsz néhány régebb óta megrekedt ügyed elrendezéséhez. Az, ami az elmúlt hetekben akadályként volt jelen életedben, hirtelen megvalósíthatóvá válik. Mások talán már rég lemondtak a közös célokról, de te meg fogod mutatni nekik, hogy mindig van egy új lehetőség, egy fogódzó, ami előre vihet, és új reményeket adhat. Nagy fordulat következhet, az esélyek maguktól felkínálkoznak, mindössze, csak élned kell velük! Az új dolgok kitalálására is szánj némi időt, ne akard elhitetni magaddal, hogy a pillanatnyi sikerek elégségesek lehetnek számodra.

Péntekig egy percet se pihenj! Sőt, a jelentősebb találkozókat, megbeszéléseket, szerződések aláírását inkább a hét második felére, egész pontosan péntekre időzítsd! Mivel telihold lesz hétvégén, az pedig kedvez neked, remek energiákat biztosít számodra, hogy jövődet, főként szakmai életedet megszilárdíthasd, vagy újjáépítsd, de akár még új munkát vagy mellékállást is kereshetsz magadnak. A siker most kétségtelen. Igyekezz a hétre időzíteni az új üzletek kötését, vagy az új vállalkozásod elindítását. Valójában teljesen mindegy, hogy mibe teszed bele az energiádat és az idődet, a lényeg, hogy cselekedj, mert a növésben lévő Hold és a Merkúr is mindenben segítenek. Valamilyen módon lépj előrébb, változz jó irányba, alkoss meg egy különleges dolgot! A hétvégét töltsd inkább kikapcsolódással, lazítással, mert a jövő hét fárasztónak ígérkezik.

Fantasztikusan indul a heted, nem lehet okod panaszra. Ami elsőre nem sikerül, az másodjára bizony össze fog jönni. Jupiter támogatni fog a terveid megvalósításában, sőt, olykor-olykor még össze is kell szedned magad, hogy mindennel időben végezhess. Legyen fontos szempont, hogy ne a mennyiségre, hanem a minőségre figyelj, mert ezzel sok plusz dicséretet vívhatsz ki magadnak. A dolgaid jól és gyorsan haladnak előre, és még azokat a teendőidet is elrendezed, amelyek egy ideje problémát okoztak neked. A pénteki nap okozhat némi káoszt számodra, ezért jobb, ha szembenézel az áskálóiddal! Maradj diszkrét, semmiképp se válaszolj bosszúval, haraggal, inkább légy fondorlatos, s mivel már tudod, mit fog tenni, okosan kerüld ki a csapdáit!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.