Heti horoszkóp (október 31. – november 6.) – Minden égi segítséget meg fogsz kapni, amire szükséged van

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok élete fordulóponthoz érkezett, az Oroszlánok megszabadulhatnak néhány régi terhüktől, a Vízöntőknek pedig kedvező lehetőségeket tartogatnak az égiek. Nézd meg, neked mit ígérnek a csillagok a hétre!

A heti csillagállások erőteljesen ösztönöznek téged, felturbóznak, ötletelésre sarkallnak, sőt még mások segítése is fontossá válik, viszont az igazán aktív időszak szerdán és csütörtökön köszönt be. Kimozdulsz a holtpontról, s ráérzel arra, hogy most sokat tudsz tenni a saját fejlődésedért, erkölcsi és akár anyagi növekedésedért. Ne téblábolj, azzal ráérsz az év legvégén, most cselekedj, mert jó lehetőségek adódnak a továbblépésre, állásváltoztatásra, sőt akár egy költözés lehetősége is színre kerülhet. Bármilyen akadály állja most utadat, azt könnyedén átugrod, de a lelki nehézségeket is legyűröd. Ha úgy véled, nem boldogulsz ügyeid intézésével, hát bátran kérj segítséget nálad tapasztaltabbaktól. A hétvégén jöhet a megérdemelt pihenés.

Mintha nem lelnéd a helyed a hét elején, hétfőn és kedden kissé szétszórt leszel, sőt alkalmanként egyenesen szeleburdi, de a hosszú hétvége épp ilyen hatást vált ki belőled. Szerencsére olyan emberekkel tudod körbevenni magad, akik szó nélkül elnézik, ha hibázol, vagy épp késlekedsz valamely feladat megoldásával. Szerdára kisüt a nap a fejed felett, és könnyedén lerendezed az összegyűlt tennivalókat. Lassan ugyan, de érkezik egy-két érdekes lehetőség az életedbe, melyek jó eséllyel akár egy saját vállalkozás megalapítása felé mutatnak, vagy a már meglévő átformálására ösztönözhetnek. Nézd meg az ügy pró és kontra érveit, aludj egyet a témára, és leghamarabb pénteken dönts, vagy a hétvégén. Észre fogod venni, hogy milyen sokan vannak melletted, és nem pedig ellened.

A hétfő és a kedd nyugalmasan telik, ami persze érthető. Szerdán reggel úgy indulsz útnak, hogy már kora reggel mocorognak a fejedben a gondolatok, terveket szősz, és minden porcikádban érzed, módosítani kell azon, ahogy eddig viszonyultál a munkádhoz, a tanuláshoz, vagy épp az emberekhez. Az a kiemelkedő az előtted álló napokban, hogy külső hatás nélkül tudod magad kilendíteni a holtpontról, és valami olyan egyedi ötlettel állsz elő, ami bár sokak ellenérzését kiváltja, neked garantált sikert hoz. Ha minden tervednek a végére akarsz járni, akkor igencsak össze kell kapnod magad, és nem lógathatod a lábad! Régi, már-már feledésbe merült eszméidet told előtérbe, aktualizáld egy kicsit mindet, s hagyd, hogy emberek, helyzetek, tárgyak inspiráljanak.

Életed jelentős fordulóponthoz érkezett. Szükséges eldönteni, hogy a fejedet bennhagyod a homokban, struccpolitikát folytatva, vagy bátran nekirugaszkodsz, s belevágsz egy régi álmod megvalósításába. Az égi konstellációk elég szélsőségesnek mutatkoznak, így teljes mértékben rád bízzák, hogy merre indulsz el. Ugyanakkor tudd, hogy akármelyik útra lépj, abban támogatni fognak. Légy merész, módosíts a szokásaidon, kutass új munka és pénzforrás után, nos és persze a növő hold támogatását is magadénak tudhatod. Turbózd fel a szerelmi életedet. Mindenféle emberi kapcsolatodnak kedvezni fog a most következő hét, de anyagiak terén is végre választ kapsz pár kérdésre. Kockáztass merészen!

Egy pillanatig sem kell letagadnod, hogy van néhány régóta húzódó, szőnyeg alá sepert téma, amit eddig ügyesen takargattál. Némileg már a nyugalom is úrrá lett rajtad, hisz ezek nagy részét elavultnak hitted. Ám a napokban egy, vagy akár kettő is előkerülhet közülük, ami azon túl, hogy kibillent nyugodt lelkiállapotodból, akár anyagi kiadással vagy erkölcsi kárral is együtt járhat. Könnyen lehet, hogy napokig nem találod majd a helyed, és azon fogsz tűnődni, vajon miért nem rendezted ezeket akkor, amikor könnyebb lett volna? Nyilvánvaló, hogy kifogást keresni egyszerűbb volt, mint megoldást, de szerda, vagy legkésőbb csütörtök magasságában jön egy jó ötlet, te pedig hihetetlen intenzitással rendezel minden ügyet. Felszabadító lesz a terheket levetni magadról.

Október hava nem alakult tökéletesen, gyakorta érezted azt, hogy leterhelt vagy, végül pedig frusztrált is, ám a viharfelhők végre elillannak a fejed fölül. Ha kicsit lassan is, de megoldod a függő ügyeket, képes leszel koncentrálni, odafigyelni az apróságokra, így pedig összességében nagyon jó eredményeket fogsz elérni, még magad is meglepődsz a sikereiden pénteken. Bátran kijelenthető, hogy sokan tanulhattak tőled, ha figyeltek rád, és logikus lépéseidre. Ezen a héten a saját napi teendőiden túl néhányak bajára is neked kell gyógyírt találnod, de tudod mit? Még ez sem fog neked gondot okozni. Komoly várakozásaid vannak, reménykedsz egy jó hírben, anyagi gyarapodásban, de ezek az örömhírek valószínűleg késlekednek kissé, de most emiatt ne aggódj.

Jelentős események követik egymást, bár lehet, hogy számodra ezek annyira nem tűnnek fontosnak, de később belátod, hogy minden a helyén volt, és az információkat is megkaptad ahhoz, hogy jó döntéseket hozz. Most minden égi segítséget megkapsz pillanatnyi vágyaid, álmaid beteljesítéséhez, s tudni fogod, hogy nem érdemes az időt húzni. Tisztában vagy azzal, hogy a sült galamb nem repül a szádba, s ha magasabb fokozatra kapcsolsz, és konkrét, egyben reális célokat tűzöl ki magad elé, akkor a célszalagokat extra gyorsan átszakítod. A komoly elismeréseket is bezsebelheted, légy ezért hálás. Jó az esély előléptetésre, szerződéskötésre, ingatlaneladásra vagy épp annak megvételére, ha hitelre van szükséged, azt is biztos, hogy gyorsan, zökkenőmentesen megkapod. A tervezettnél több energiát és időt szánj most a tanulásra és az önfejlesztésre.

Ugye nem jutott eszedbe az, hogy lazsálj a héten? Hétfőn és kedden persze megteheted, de azután érdemes turbó fokozatra kapcsolni. Belevaló, célratörő, energikus, egyben vagány Skorpióként tűzz ki magad elé új célokat, és valósítsd is meg őket. Legyen kedved új fába vágni a fejszédet. Kapd össze magad, és mutasd meg a világnak rejtett képességeidet. A hold már növő szakaszban van, ilyenkor könnyebb jelen lenni, teljesíteni, sikert elérni, gyarapodni. A tétlenkedés és a bizonytalanság fogalmát töröld ki a szótáradból, és buzdítsd cselekvésre önmagad! Ez nem mások feladata, hanem a tiéd! Hidd el, hogy a legjobb ösztönző te magad vagy! Térképezd fel azt, hogy mit szeretnél, tervezz s cselekedj.

A hétvégi újhold hatása még napokig érezhető, de jól fog esni a nyugalom és a békesség, amit magával hoz. Rengeteg kellemes, harmonikus energia ölel körbe a hét elején, ám szerdától jöhet a motiváció, új ötletek megvalósítása, és még a külvilág is tud téged inspirálni. Ez a hét arra alkalmas, hogy lezárj néhány régi dolgot, legyen az családi, baráti vagy épp üzleti jellegű vonulat, ugyanakkor azonnal indíts el újakat! Nyiss új fejezetet életedben, és keress ösztönző dolgokat, embereket, akik segítenek abban, hogy haladj, fejlődj, növekedj. A változás csakis jót tehet, és kifejezetten hasznos, ha eleresztesz pár rossz szokást. Felejtsd el a negatív dolgokat, a hátráltató gondolatokat, ne engedd, hogy mások mondják meg, mit és hogyan tegyél, van szabad akaratod, cselekedj a szerint.

Ha nyugodt napokban reménykedtél, hát felejtsd el, sok érdekes esemény zajlik majd körülötted, s bizony érdemes lesz ezekben részt venned. A pici zökkenők után kifejezetten jól fogod magad érezni, nem kell aggódnod semmiért, és az adott pillanat kihívásait mindenképpen fogadd el és oldd meg - mindent, amit kapsz a sorstól, annak oka van! Az élet tálcán kínál neked néhány egyszerű, de praktikus dolgot, nem más, hanem a te érdeked az, hogy ezeket a saját javadra fordítsd. Fogadd el bátran, amit kapsz! Hidd el, nem kapnád, ha nem érdemelnéd meg itt és most! Érzelmek terén megoldást találsz az esetleges problémákra. Ha baráttal vagy partnerkapcsolatban vannak rendezetlen ügyek, ez a hét segít túljutni azokon is.

A heti égi konstellációk nem fukarkodnak az áldással, örömmel, kedvességgel, a gond csak az, hogy a jó mellett adódik majd pár kellemetlen pillanat is, de nehogy megijedj! Ugyanakkor az is biztos, hogy a hét lezárásával összességében a sikerekből és az elégedettségből lesz több. Számos megoldandó feladat kerül utadba, különösen szakmai vagy tanulmányi téren, de egyik sem lesz túl bonyolult, csupán szemfülességet igényel tőled. A Jupiter kedvező hátszelet ad csütörtöktől, ha lehet, ekkorra időzíts fontos döntéseket, szerződés-aláírásokat, megbeszéléseket, igenek és nemek kimondását. Komoly kilátásokat ígérnek számodra az égiek most, különösen pénzügyek tekintetében, de ezért persze tenned is kell!

Mindig nagy erényed volt az empátia és a szociális érzékenység. Képes vagy őszintén odafigyelni mások problémáira, meghallgatni az emberek nyűgjeit, és ha módodban áll, segíteni is nekik. Ezekben a napokban még a megszokottnál is jobban kinyitod a szíved mások előtt, még befogadóbb leszel arra, hogy meghallgass és utat mutass, tanácsot adj és véleményt formálj, szeress, biztass, inspirálj. Látványosan nő az alkalmazkodóképességed, és azzal, hogy tudsz mosolyogni, örülni, megértő lenni, sokak szemében dicső emberré válsz. Most még az idegeneknek sem mondasz nemet, akár karitatív szolgálatot is hajlandó leszel vállalni. Közben ne feledkezz meg arról, hogy a világ összes gondját, baját mégsem veheted a saját nyakadba, igaz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.