Heti horoszkóp (november 7–11.) – Adj teret a változásnak!

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas eseményeket, jó lehetőségeket és számodra kedvező híreket ígérnek a következő napok. A Szüzeknek ajánlott most egy lépéssel messzebb szemlélődniük, a Skorpiók igyekezzenek minél hamarabb alkalmazkodni az aktuális helyzetekhez, a Vízöntők számára pedig szakmai téren tartogat újdonságot a következő hét. A Life.hu horoszkópjából kiderül, neked mit tartogatnak a következő napokra a csillagok!

Igen mozgalmas lesz az előtted álló hét, tele izgalmas eseményekkel, sok kellemes hírrel. Intenzív hatásokkal teli napok követik egymást, és mindaz, ami eddig akadozott, most gördülékenyen halad előre. Ha a lelked az elmúlt hetekben nem volt harmóniában, most végre odatalál. Olyan érdekes és eredményes változásokra van kilátásod, melyeket már rég megérdemeltél volna, de mint tudjuk, ami késik, nem múlik. Különösen a munka vagy tanulás frontján lehetnek kiemelkedő sikereid. Minden tekintetben kedveznek neked az égi hatások, Jupiter fitogtatja erejét, így tovább erősítve a lehetőségeidet. Használd ki ezt a hetet arra, hogy anyagilag, erkölcsileg és érzelmileg is növekedhess, örülj mindennek, amit kapsz, annak még jobban, amit magad érsz el önerőből.

A növésben lévő Hold a hét elején – egészen furcsa oldalát mutatva – kissé gátol, visszatart, elgondolkodtat, ám szerdától kedvező arcát mutatja feléd, és jó híreket hoz számodra. Az égi hatások most impulzívvá tesznek, kreatív gondolatokat csikarnak ki belőled, és rávesznek a gyors cselekvésre. Anyagi, szakmai és magánéleti téren is látványos fejlődésnek indulhatsz, csak rajtad múlik, hogy mennyit vagy hajlandó megtenni önmagadért. Tágítsd a szellemi horizontodat, ez a saját érdeked is! Új pénzforrásra bukkanhatsz, amit azonnal ki kell aknázni. Ösztönösen fogod érezni, hogy mikor kell száz százalékot nyújtanod, vagy épp kicsit visszahúzódnod. Szerencsére most érzelmileg kevésbé vagy befolyásolható, ami abszolút jót tesz a döntéseidnek.

Hétfőn és kedden – teljesen érthető okokból – szinte semmihez sem lesz kedved, ám szerdától azt várnád, hogy fordulatot hozzon. De nem történik csoda, még ekkor is untatnak a rutinfeladatok, és mivel mások sem tűnnek túl aktívnak a környezetedben, ezért nem jön semmilyen inspiráció ahhoz, mit és hogyan kellene módosítani a sikerek bevonzásához. Kiegyensúlyozatlannak fogod érezni magad, kérdéseket teszel fel, de a válaszok látványosan késlekednek. Jó hír, hogy csütörtök hozza meg a várva várt fordulatot, amikor Jupiter hátszelet ad, ismét magadra találsz, és hirtelen minden egészen könnyűvé válik. Visszatér az életkedved, és egy csapásra rendezed függő ügyeidet, még a bonyolultabbakat is. Jó lesz ismét veled lenni, mert energiatartalékaiddal másokat is képes leszel megmosolyogtatni.

Jó ütemben haladnak a dolgaid, a régebben megakadt témák is új lendületet kapnak, megtalálod azokat az embereket és körülményeket, amelyek segítenek mindent a helyére tenni. Kreatívvá válsz, tudatosan keresed a megoldásokat és az új kihívásokat is. Ezen a héten minden adva van a sikerhez, ám rajtad múlik, hogy megelégszel az átlaggal, vagy ledöntöd a saját korlátaidat, és csodát művelsz. Egyáltalán semmi okod sem lehet panaszra vagy aggodalomra, a múlt héthez képest sokkal kiegyensúlyozottabb vagy, elmondható, hogy jól érzed magad, és még új emberi kapcsolatok kialakítására is megnőnek az esélyek. Különösen üzleti téren jöhet valami érdekes hír, ami alapjaiban változtathat meg mindent, úgyhogy figyelj!

Oroszlánként sokszor tapasztalod, hogy mások úgy vélik, te erősebb vagy, és rátermettebb más embereknél, ami részben igaz. Ám a különféle környezeti hatások, valamint a heti égi konstellációk most kissé megtépázhatnak, mert szinte mindennap akadályokat gördítenek eléd az égiek, de te ne félj! Kellő türelemmel, józanésszel és jó logikával mindenen át fogsz tudni lépni. Ha valami most nem a kedved és a reményeid szerint alakul, azt szóvá akarod tenni, mindent extra gyorsasággal lereagálsz, akár annak az árán is, hogy valakivel össze kell zördülnöd. Ne tedd ezt magaddal, hibás képet láthatnak rólad olyan emberek, akiknek igenis lehet beleszólásuk abba, miként alakulnak a dolgaid. Akár erővel is, de fogd vissza magad!

Vajon a benned bujkáló feszültségnek tényleges oka van, netán csak többet aggodalmaskodsz a kelleténél? Mitől tartasz? Van, ami megrémít? Mi mozgatja benned ezeket a kellemetlen energiákat? Próbálj lenyugodni, csillapítsd le az elméd, ne csapongj összevissza, hanem igyekezz rátalálni az okokra, amik ezt a furcsa állapotot idézik elő benned. Ülj le, és gondolkodj el a jeleneden, pillanatnyi lehetőségeiden, ha lehet, egyedül – kell a csend a kérdéseid megválaszolásához. Ha mindent őszintén és kicsit kívülállóként szemlélsz, akkor oda lyukadhatsz ki, hogy valójában nincs is semmi baj. Ne gyötörd magad, inkább azt nézd, hogy hol tudsz tenni valami jót a környezeteddel, kinek van szüksége ezen a héten a te támaszodra, segítő ötleteidre. Ez azonnal más színben fogja láttatni a dolgokat.

A hét elején elég nehézkesen lendülsz bele a feladatok elvégzésébe, valahogy nem jön az ihlet, senki és semmi nem inspirál, sőt, kissé elhagyatottnak érzed magad. Sokszor csupán jössz-mész, de összességében kevesebb dolgot végzel el, mint egy átlagos hétfőn és kedden. De, mint tudjuk, a kocka előbb vagy utóbb fordulni fog. Az új célok kitűzése szerdán már nem marad el, mert észreveszed, hogy ideje nemet mondani arra, hogy sokan a saját problémájukat is a te nyakadba zúdítják, és tőled várnak iránymutatást. Csütörtökre sokat javul a hangulatod, megjelenik az alagút végén a fény, és nem fog többé gátolni semmi a fejlődésedben. A növő Hold a hét második felében extra energiákkal ruház fel, és lendít rajtad egy nagyot, így végre kellemes és pozitív hatásokkal teli időszakot élsz meg.

Mars nem lesz túl kíméletes hozzád hétfőn, és bizony kedden sem, erőteljes hatását ott veszed majd észre, hogy minden kicsit nehézkesebben halad előre, és sokan morgós kedvükben lesznek. Egy láthatatlan erő hátráltat a munkában, megnehezíti a kommunikációt, és akadályokat gördít eléd magánéleti és anyagi téren egyaránt. Könnyen megtörténhet, hogy olyan feladatok elvégzésében is gátolni fognak az égiek, amelyek könnyed rutinnak számítanak. A hét második felére megérted, hogy mindez azért történik, hogy felhívják a figyelmedet a változásra, új praktikák bevetésére céljaid eléréséhez. Ne ragadj le a megszokott részleteknél, és ne vessz el bennük. Igyekezz meglátni azt, hogy körülötted minden módosul, hát neked is alkalmazkodnod kell a változásokhoz.

Az égi hatások jót hoznak, harmóniát és békét ígérnek, megkímélnek a komoly kellemetlenségektől, így pedig panaszra nem lehet okod a héten! Olyannyira nem, hogy inkább próbáld meglovagolni a változás könnyed hullámait, ugorj bele az ismeretlenbe, mert most mindenből te kerülhetsz ki győztesen, ugyanakkor tedd mindezt úgy, hogy a lelked, a tested és a szellemed ne legyen leterhelve. Csütörtökön bele kell ölnöd némi időt és energiát egy új feladatba, de megéri a fáradságot. Az egyetlen hiba, amit ezen a héten elkövethetsz, ha tétlenségre kárhoztatod magad. Ugye, nem tervezel ilyesmit? Dolgos hétköznapok állnak előtted, de a harmóniát tartsd szem előtt, ne vállalj többet a kelleténél!

A heti égi konstellációk érezhetően kettősséget hoznak életedbe, akár fel is borítják a megszokott mindennapokat. A tudatos éneddel azt fogod érezni, hogy lassítani kellene a tempón a cél érdekében, ám a belső, hevesebbik éned bolondozásra, fejlődésre, növekedésre késztet. Tégy belátásod szerint, de végül is jobb, ha szembemész a szabályokkal. Lépd át a határokat, vállald fel, hogy több, okosabb és szebb vagy, mint azt gondolják rólad. Igen, ezt kell tenned, különben ismét hosszú időre bebetonozhatod magad egy olyan helyzetbe, ami neked nem igazán kedvező. Menj szembe a többiek akaratával, és dönts bátran úgy, hogy a változás mellett teszed le a voksod. A hétvége sok romantikus pillanatot ígér.

Ötleteiddel most még azokat az embereket is el tudod kápráztatni, akik vagy mindig ellened voltak, vagy egyáltalán nem érdekelte őket az előmeneteled, fejlődésed. Valami olyat tudsz adni az embereknek, ami elfogadhatóvá tesz téged mindenki szemében, sőt, akár szerethetővé is. Egyenesen sziporkázni fogsz, terveidet ezekben a napokban könnyedén tudod véghezvinni, sőt, még támogatókat is szerzel, akik erkölcsileg, vagy akár anyagilag segíthetik fejlődésedet, gyarapodásodat, adj hát teret a változásnak. Szakmai téren nagyot léphetsz előre a ranglétrán, ráadásul jelentősen megnő az esélye annak, hogy végre elismerje a környezeted, hogy a munkád és erőlködésed nem hasztalan. Ettől a felismeréstől lelked egy csapásra megnyugszik, és az elmúlt heteket jellemző feszültség gyorsan feloldódik.

A hét első napjaiban a legszívesebben messzire futnál a kötelezettségek elől, és bár nem szoktad megszegni az ígéreteidet, de most akár ez is megtörténhet. Hajlamossá válhatsz az álmodozásra, ennek eredményeképpen pedig akár a figyelmetlenségre, szétszórtságra is. Ha nem tudsz kellőképpen koncentrálni, az nem baj, de legalább próbáld álcázni, hogy a gondolataid teljesen máshol járnak, mint a tested. Nehéz egyszerre több dolgot csinálni, ezért érdemes lenne bakancslistát készíteni, és tervezettebben haladni előre. Egészen szerdáig nem lesz könnyű kiszakítanod magad ebből a fura állapotból, mégis megpróbálhatnál picit jobban odafigyelni a teendőidre. Hidd el, nem tesz jót, ha valaki a pozitív véleményét megváltoztatja veled kapcsolatban.

A horoszkópod elárulja, milyen vagy a Facebookonhttp://www.life.hu/horoszkop/20141107-vicces-kozossegi-oldal-horoszkop.htmlIdeges leszel, ha valaki szelfit posztol magáról? Esetleg beszólnál neki, ha már megint lefotózta az új cipőjét? Lehet, hogy ez nem is a te hibád, hanem a csillagjegyedé! Persze azért ne vegyél minden szót véresen komolyan...Horoszkóp--Havi horoszkóp: így alakulnak pénzügyeid novemberbenhttp://www.life.hu/horoszkop/20161005-a-life-hu-november-havi-penzhoroszkopja.htmlA Kosok egy új, akár külföldről érkező lehetőséget kaphatnak, a Bakok ne keseredjenek el, ha valami nem jön össze elsőre, a Halak számára pedig ez a hónap hozza el a nagy fordulópontot anyagiak terén. És neked hogyan alakulnak pénzügyeid november havában? Havi horoszkópodból kiderül. HoroszkópThinkstockSzerelmi előrejelzés novemberre: mi vár rád ebben a hónapban?http://www.life.hu/horoszkop/20161004-a-life-hu-november-havi-szerelmi-horoszkopja.htmlAhogy hűvösödik odakint az időjárás, úgy pezsdül fel a jegyek szerelmi élete. A szingli Bikák most már végképp nem menekülhetnek el az érzelmek elől, a Rákok legyenek nyitottak, és ismerkedjenek bátran, a Vízöntők pedig változtassanak, hogy változhassanak. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok szerelmi téren novemberre! Horoszkóp--Novemberi horoszkóp: csak rajtad múlik, meddig viszedhttp://www.life.hu/horoszkop/20161004-a-life-hu-november-havi-altalanos-horoszkopja.htmlA nagy terveknek és döntéseknek kedvez most november hava, és hála a kedvező csillagállásoknak, szinte valamennyi jegy véghezviheti tervét, ha kellően körültekintő és szorgalmas. Most nem érdemes lazsálni! Horoszkóp--Horoszkópod elárulja, hogyan veszekszelhttp://www.life.hu/horoszkop/20141205-horoszkopod-elarulja-hogyan-veszekszel-es-vitazol-a-csillagjegyed-szerint.htmlEgyformán veszekszik vajon minden jegy, vagy más, ha egy Oroszlán gurul méregbe, vagy egy Bikának forr fel az agyvize? Asztrológiai veszekedés-tipológiánk bemutatja az egyes jegyek vitázó szokásait.HoroszkópThinkstockMit sportoljak? - Horoszkópod eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20131016-horoszkopodbol-megtudhatod-milyen-sport-illik-hozzad.htmlAz ősz sok esetben változásokkal jár: új iskola, új munkahely, új lakás vagy új ruhatár. Miért ne változtatnál az életmódodon is? Az ősz a sportválasztás időszaka is lehet: ha nem tudsz dönteni, meríts inspirációt a Life.hu sporthoroszkópjából!Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.