Heti horoszkóp: ne felejtsd el élvezni, ami megadatik neked

asztrológia karácsony advent heti horoszkóp csillagjegy ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Adni ugyanolyan jó, mint kapni – magadnak adni pedig még jobb. A karácsonyi készülődés utolsó perceiben is arra intenek az égiek, hogy igyekezz minél inkább megélni az ünnep varázsát. Horoszkópod elárulja, mit tartogatnak a december 19–25-i napok! 

Te, az örökké tettre kész, tüzes Kos ennek a hétnek minden napján megtalálhatod az elégedettséget, az örömet, a szeretet lehetőségét. A jegyedben járó Uránusz egy kedvező fényszögének köszönhetően váratlanul megkapod az égiektől azt, amire vágysz. Ennek a konstellációnak köszönhetően meglelheted a várva várt nyugalmadat. Környezeted is szívesen reagál majd mosolyodra, kedvességedre, hiszen ismered a mondást: jó tett helyébe jót várj! Arra vigyázz, hogy ne ess át a ló túlsó oldalára az ünnepi készülődéssel, a vendégeskedéssel kapcsolatosan. Készülj arra, hogy az ünnepeken ne csak körülugráld szeretteidet, hanem pihenj is, hiszen te is vágysz egy kis zenehallgatásra, olvasásra vagy egy sétára szeretteiddel.

Nyakunkon a karácsony, vagy már alig várod? A korábbi hétről felhalmozódott többletenergiáidból tartalékoltál, így ez most nagyon jól fog jönni, hogy ne fáradj el nagyon a karácsonyi sütemények elkészítésében, az ünnepi menüsor megfőzésében, a terítésben, a tálalásban, egyszóval szeretteid kiszolgálásában. Azért te is jogosult lennél némi békességre, csendre, hogy megszakítások nélkül végiggondolhasd a dolgaidat. Abban a szerencsés helyzetben vagy, hogy nem kell problémákkal küzdened, semmilyen gond nem felhőzi be az eget fölötted. Így valóban testileg és lelkileg is felkészülve várod, hogy eláraszthasd odaadó gondoskodásoddal szeretteidet. Te is tudod, hogy a rájuk fordított szeretetenergia sokkal többet ér bármilyen drága ajándéknál.

Levegős jegyként sok meglepetéssel tarkított, gyönyörű és harmonikus karácsonyt teremtesz, amelyben egyaránt jelen van az ajándékozás és a szeretet energiáinak kettősnek tűnő, mégis egységes áramoltatása. Uralkodó bolygódnak köszönhetően – amely most a játékos, optimista Nyilas jegyében tartózkodik – szeretteidnek és magadnak is különleges élményeket varázsolhatsz. Ahhoz azonban, hogy te magad is megleld karácsonyi békédet, örökösen izgő-mozgó, mindenhol jelen lenni akaró énedet kissé vissza kell fognod. Ne kösd magad folyamatosan a tűzhely mellé, nem kell napokat sütéssel-főzéssel töltened. Szeretteid szívesen segítenek, hogy addig se kelljen nélkülözniük szórakoztató, kedves lényedet. Nekik most rád van szükségük, a veled töltött időt igénylik, és értékelik.

Fantasztikus formában vagy, mivel a karácsonyi előkészületek rohamtempója sem bírta energiaszintedet lecsökkenteni. Úgy fest a helyzet, hogy inkább még töltekeztél is a rengeteg tennivaló közben, mivel örömöt adott neked az a tény, hogy szeretteidnek teszed vele szebbé az ünnepét. Igazán jól gazdálkodtál az időddel is, így aztán ezen a héten kicsit már lazíthatsz, kifújhatod magad. Lesz időd arra is, hogy rendszerezd a gondolataidat, értékelhesd az elmúlt időszakban kifejtett munkádat, és levonhasd a megfelelő következtetéseket belőle. Kivételesen ez megelégedettséggel fog eltölteni. Persze az nem várható el tőled, hogy ez a nyugalom egész héten át kitartson. Már pénteken újabb tervek, ötletek járnak majd a fejedben, hogy hogyan tudsz még több meglepetést tenni az ünnepi asztalra és a karácsonyfa alá.

Bízhatsz abban, hogy a karácsony idén szép és nyugodalmas lesz. A körülmények pontosan a reményeidnek megfelelően alakulnak majd. Olyan különleges dolgot tudsz adni karácsonyra szeretteidnek, amelyre mindig emlékezni fognak, és amely téged is hatalmas örömmel tölt el. A hét második felében azonban még szembetalálkozol néhány megoldásra váró feladattal, de ezekkel sikeresen megbirkózol, és mosolyogva ülsz le majd az ünnepi asztalhoz. Még reménykedsz abban, hogy az év hátralévő részét már nem kell munkával vagy megoldandó feladattal töltened, de az égi konstellációk mást mutatnak. Viszont ezeket is sikerül királyi módon megoldanod, így szeretetben, békében, boldogságban töltheted szeretteiddel az ünnepet.

Legalább ezen a héten ne akarj még többet teljesíteni, legalább ezen a héten ne akarj szorgalmasabb, szolgálatkészebb, előrelátóbb és rendszeretőbb lenni mindenki másnál! Egyébként tiszteletet érdemlő hozzáállás, de nem pont karácsony hetében kellene megvalósítanod. Gondolj arra is, hogy ez a felfűtött teljesítményvágy a többiekre milyen hatással lehet. Persze, ha bosszantani akarod őket, akkor más a helyzet. Ha a takarítás és rendrakás során találkozol szeretteid elrejtett ajándékaival, légy úrrá kíváncsiságodon, és ne kukucskálj bele! Tartsd tiszteletben mások titkait, hiszen neked is vannak, vagy nem? Karácsony közeledtével a titkolódzások, rejtegetések annyira szokássá váltak, hogy szinte már kötelezőek. Már nem kell sokat aludnod ahhoz, hogy kibonthasd az ajándékaidat!

Ezen a héten pozitív érzelmi hatásokra számíthatsz. A napjaid tele lesznek jókedvvel, nevetéssel és sok beszélgetéssel, de természetesen egy kis pihenésre is jut majd időd. Szerencsére a karácsonyt is áthatja majd ez a jó hangulat, teljesen feltöltődsz szeretetenergiával. Jó érzéssel fog eltölteni az ajándékozás, és ezt a jó hangulatot a környezetedre is átragasztod. Több régi ismerősöd is felbukkan a héten, akik közül néhányról már évek óta nem hallottál. Lehet köztük olyan, aki szívességet szeretne kérni, de rossz szándékkal senki nem fog közeledni feléd. Az ünnepi hangulatban sikerül megújítani kapcsolataidat az ismerősökkel, barátokkal. Ha valakivel összevesztél, akkor most adj esélyt a békülésnek!

A héten a megszokottnál ingerlékenyebb és hevesebb természetű leszel, amit a családod és a barátaid is észrevesznek. Nagyon feszült vagy, ami azért van, mert az elmúlt időszakban túl sokat vállaltál, túl nagy teher van a válladon. Lassíts a tempón, ha kell, állj meg, pihenj és kérj segítséget! Ezen a héten a büszkeségedet és a bizonyítási vágyadat tedd félre, fogadd el azt, ami van. Ne ess túlzásokba, ne süss annyi süteményt, nincs szükség hatalmas karácsonyfára, nem kell egész nap mások kívánságát lesned, és kiszolgálnod őket! Inkább hívd fel régi barátaidat, távoli rokonaidat, akikkel már réges-régen nem beszéltél. Gondolj arra, hogy a karácsony nem a teljesítményről és túlhajszolásról szól, hanem ilyenkor a család, a szeretet, a béke és a harmónia a legfontosabb.

Karácsonykor is tipikus Nyilasként fogsz viselkedni, lelkesedéseddel és vidámságoddal a környezetedben mindenkinek meghozod az ünnepi hangulatot. Ezen a héten tele leszel energiával, teljes erőbedobással készülődsz a karácsonyra, Minden elmaradásodat be tudod hozni, esetlegesen félbemaradt ügyeidet el tudod intézni. Lesznek pillanatok, amikor kicsit szétszórtabb leszel, és azt sem tudod majd, hol áll a fejed. Bár úgy érzed, hogy az időbeosztással meg fog gyűlni a bajod, a Nyilasokra jellemző optimizmusod, jó kedélyed és humorod átlendít a feladatok rengetegén, és elégedetten ülhetsz le szenteste az ünnepi asztalhoz. Jó tanács: ne nézd folyton az órát, nyugi, mindent idejében a helyére teszel.

Készülj fel arra, hogy hiába terveztél meg mindent előre, sajnos semmi nem fog úgy alakulni. Te is érzed, hogy a karácsonyi előkészületek már kellőképp lefárasztottak. és alig maradt energiád. Olyan érzésed lesz, mintha még mindig rengeteg lenne a tennivalód, holott már rég pihenned kéne. Lazíts, kapcsolódj ki kicsit, hogy azért a hétvégén jókedvvel, kipihenten, ünnepre készülten ülhess a megterített asztalhoz. A ház körül még akad néhány elintéznivaló a héten, de ezek közül egyik sem halaszthatatlan. Szeretteidet is vond be, ha úgy érzed, mégis el akarsz még intézni pár dolgot. Aztán már tényleg lazíts, mert egy kis lustálkodást igazán megengedhetsz magadnak! Hidd el, hogy ettől feltöltődsz, és az ünnepek után újult erővel vetheted bele magadat a dolgos hétköznapokba.

Kellemes és vidám hétnek nézel elébe, minden pillanatodat áthatja az optimizmus, és ezzel a kitűnő hangulattal másokra is jó hatással leszel. Úgy érzed, jól alakulnak a dolgaid, mindennel elégedett vagy. Különös késztetést érzel arra, hogy másoknak adj. A karácsony szeretetben, békében és harmóniában telik majd, pontosan úgy, ahogyan azt elképzelted. A csillagok együttállása szerint nyugalom, kiegyensúlyozottság és harmónia sugárzik belőled ezekben a napokban, ami a családtagjaid is érezni fognak. Régi barátok bukkanhatnak fel váratlanul, velük ne légy közönyös, fogadd őket bizalommal! A régi ellenségeiddel pedig rendezd a félreértéseket, itt az alkalom, hogy elássátok a csatabárdot, így az ünnepi hangulatod még felhőtlenebb lehet.

Fizikailag és szellemileg is kimerültél? Már nem maradt egy csepp energiád sem, és eleged van a hétköznapokból, a rohanásból és a hajtásból. Senki nem lepődik meg ezen, hiszen mindenki tudja, hogy rengeteget dolgoztál azért, hogy karácsonykor végre pihenni tudj! Az ünnep hétében igazán megengedhetsz magadnak egy kis lazítást, hogy jobban ráhangolódj az ünnepekre. A kikapcsolódás mellett idén nem az ajándékozásé lesz a főszerep, inkább a finom ételek, a meghitt beszélgetések, téli séták és a nyugalom lesz számodra fontosabb. A családi összejövetelekhez nem lesz túl sok hangulatod, de vegyél erőt magadon, és örülj annak, hogy együtt lehetsz a szeretteiddel. Hidd el, hogy a pihenés mellett a családra is kell egy kis figyelmet fordítani!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.