Horoszkóp: a váratlan találkozások hétvégéje következik

asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kedveled a spontán dolgokat? Akkor ezt a hétvégét neked tartogatták az égiek. Ha a Rák, a Nyilas vagy a Vízöntő jegyében születtél, akkor készülj, mert számos meglepetés vár rád a következő napokban!

Szombat délelőtt figyeld a telefonodat, vagy legyél internetnetközelben, mert könnyen előfordulhat, hogy egy jó kis buliba vagy fergeteges programra invitál valaki. Akkor is kár lenne kihagyni, ha esetleg nem szeretsz táncolni, szórakozni. Menj el, mert a lehetőség megvan rá, hogy új ismeretségeket szerezz. Vasárnap viszont pihend ki magad, hogy a jövő hét váratlan feladatait könnyedén vehesd. Lesz jó pár hirtelen felbukkanó ügy, amelyek nem tűrnek halasztást, és amelyekhez elkél az újult energia.

Lehet, hogy elutazol ezen a hétvégén? Nagyon úgy állnak a csillagok, hogy részese lehetsz egy remek kiruccanásnak. Ne gondolj rögtön világ körüli útra, lehet, hogy csak a szomszéd városba mész. Viszont azt is jelzik a planéták, hogy fokozottan figyelned kell az utazással, a közlekedéssel kapcsolatosan minden apróságra, tehát alaposan készülj fel minden eshetőségre. Tedd időjárásfüggővé a dolgot, és csak a megfelelő előkészületek mellett indulj útnak!

Nem az a fajta vagy, aki a múlton mereng, most mégis elavult, lejárt, régi dolgok körül forognak a gondolataid. A régi, megtörtént eseményeken úgysem tudsz változtatni, de tanulni lehet belőlük. Azért ne időzz túl sokat a múltban, mert most sokkal inkább a jövő felé kell tekintened. Családtagjaidnak is fel fog tűnni, hogy szótlanabb vagy. Jót akarnak neked, hagyd, hogy kirángassanak negatív hangulatodból. Rengeteg jó ember él körülötted, alig várják, hogy a sok jót, amit tőled kaptak, végre meghálálhassák.

Inkább pihenősre fogtad volna ezt a hétvégét, de szinte szárnyalsz szombat reggel, ez pedig egyet jelent: nem lehetsz inaktív. Felhőtlen jókedved átragad környezetedre is. Semmi és senki nem tudja hangulatodat elrontani, de nem is akarja. Maradjon csak ez így vasárnap is! Élvezd, hogy minden megy a maga útján, és ráadásul úgy, ahogy te szeretnéd. Kár lenne bármibe is beleavatkozni, még elrontanád. Az a dolgod, hogy élvezd a különféle szituációkat, ismerkedést, ha pedig randira hívnak, kötelező igent mondani.

Célratörően, erősen, intenzíven, egyszóval oroszlánosan kezdted el az új esztendőt, így aztán rád fér egy kis pihenés - igen, bizony pont ezen a hétvégén. Ezt te is érzed, ezért már el is gondolkodtál azon, melyik pihenési mód felelne meg leginkább számodra. Akkor döntesz jól, ha mindkettőt választod: az aktív és a passzív forma most egyaránt hasznodra válnak. Szánkózz, hógolyózz egy jót szeretteiddel, mozduljatok ki otthonról, ha pedig úgy alakul, hogy egyedül vagy, akkor is menj olyan helyre, ahol van mód ismerkedni.

Mivel te az élet minden területén szereted a rendet, kitartó és szorgalmas vagy, ha kell, alázatos is tudsz lenni, szóval ennek köszönhetően szombatra véget ér egy családi viszály, amely megoldásán már nagyon régóta dolgozol. Vasárnapra is találj ki valami hasonlóan nemes célt, például csinálj egy nagytakarítást otthon. A viccet félretéve, jutalmazd meg magadat, mert ezt a békítés dolgot nem volt könnyű véghezvinni. Vasárnap megérdemelsz egy kényeztető masszázst, sőt akár egy teljes wellnessélményt.

Jó Mérleghez híven folyton billegsz a munka-pihenés tengelyen. Akkor lépsz rá a jó útra, ha legalább az egyik pihenőnapon képes leszel nem a munkádra gondolni. Hidd el, ha kicsit képes leszel elengedni a tennivalóiddal való folytonos törődést, sokkal kiegyensúlyozottabb, pozitívabb leszel, ezért környezeted is hálás lesz. Rajta, határozd el, hogy többé nem kevered össze a két serpenyőt, s ha már úgyis hévégét jelez a kalendárium, hát cselekedj ennek megfelelően.

Szeretnél egy unalmas, szürke, egyhangú hétvégét? Most megkapod, de egyértelmű, hogy nem lesz ellenedre a béke. Úgyis szerettél volna már egy nagyot unatkozni, igaz? Élvezd a semmittevést, így legalább tudsz figyelni egy kicsit magadra. Rendezd a gondolataidat, ötletelj, állítsd fel közeli- és távolabbi terveidet. A rendezést mint cselekvést a gondolati szintről áthelyezheted a szekrények irányába is, dobálj ki minden felesleges kacatot.

Készülj, mert egy nagyon pozitív hangulatú, harmonikus, csendes, kellemes hétvége vár rád. Pár otthoni teendőt beterveztél, ezeket mind egytől egyig sikeresen el is tudod végezni. Annyira jól osztottad be az idődet, hogy még magadra is marad egy röpke félórád-órád. Egy régebbi ismerősödnek is eszébe jutsz, szeretne találkozni veled. Mivel egy kis romantikus este is kerekedhet belőle, ne mondj rá nemet. Ki tudja, a Vénusz kellemes hatásai most bármit eredményezhetnek.

Eljött a nagyon nagy kényeztetés ideje! Nem, most nem másról van szó, hanem magadról. Már a szombat reggelt kezdd egy kellemes fürdővel, aztán folytasd a fodrásszal, kozmetikussal, majd koronázd meg ezt a napot egy-egy új ruhadarab vásárlásával. A kényeztetés vasárnap is folytatódhat: a pároddal vagy a barátoddal együtt találjatok valamilyen kellemes időtöltést. Mindenképpen mozdulj ki a négy fal öleléséből, láss világot.

Szereted a váratlan vendégeket? Őt szeretni fogod. Szombaton ugyanis betoppan valaki, aki nagyon jó hírekkel érkezik. Állj hozzá pozitívan, mert a hírek azon kívül, hogy kellemesek, még hasznosak is lesznek számodra. A nagy vendégeskedésben azonban ne feledkezz meg arról, mit ígértél egy másik családtagnak vagy ismerősödnek, mert ebből kellemetlenséged adódhat vasárnap. Az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy a jó!

Azt hiszed, téged nem szeret senki? Szombaton egy kicsit elkedvetlenedhetsz, mert senki sem akar veled tartani valamilyen programra, pedig te nagyon mennél. Éppen úgy alakult, hogy mindenkinek más dolga akadt. Kár marcangolnod magadat ezért, mert semmi valós alapja nincsen a feltételezéseidnek. Csak magadnak okozol nehéz perceket, találj egyszemélyes elfoglaltságot mindkét napra. Meglátod, nagyszerű lesz minden!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.