Heti horoszkóp: most hagyd, hogy minden a maga útját járja

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármibe is vágj bele a héten, most szinte biztos, hogy sikerre fogod vinni. Ragadd meg a lehetőségeket, mérlegeld a döntéseidet, és légy bátor! Nézd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok a héten.

Tüzes Kos mivoltod miatt ismét nagyon elemedben leszel, tele erővel, energiával, fantasztikusabbnál fantasztikusabb ötletekkel. Ezeket most nem is rejted véka alá, nem titkolod környezeted elől. Bizony, jól teszed, hogy kimondod, mi is jár a fejedben, hiszen így találhatsz segítőt vagy épp kritikust, aki közelebb visz célodhoz. Természetesen most is lesznek körülötted olyan emberek, akik irigykedni fognak arra a sikeres személyiségre, amit most a világ felé mutatsz magadból. Ez egy pillanatra se döbbentsen meg, sőt, inkább kovácsolj ebből is erőt! Nem igazán tudsz olyasmibe belefogni, ami ne alakulna jól. Ezen a héten sikert sikerre halmozhatsz, láss munkához!

Biztonságra törekvő, körültekintő Bikaként bizony elég ritkán esik meg veled, hogy csőlátással nézel rá valamire, és kizárólag a saját magad nézőpontjából vizsgálsz meg helyzeteket, eseményeket. Ma azonban fennáll ennek az esélye, így viszont egy óriási lehetőséget szalaszthatsz el. Fontos, hogy tisztázd magadban azt, hogy nem jutsz előrébb, ha manipulálsz másokat, és rá akarod venni őket döntéseik megváltoztatására. El kell fogadnod azt a tényt, hogy ők ugyanazt másképp látják. Egyébként az ő látásmódjukból még tanulhatsz is. Hagyd egy kicsit a dolgokat a maguk útján menni. Jó hír, hogy sokan szeretnek, de inkább légy diplomatikus, mint hogy megbánts valakit.

Te úgy vagy jó, ahogy vagy! Könnyen alkalmazkodó Ikrekként se fogadd el, ha valaki gyökeresen meg akar változtatni! Légy önmagad! Ne akarj másoknak megfelelni, a te célod csakis az legyen, hogy a saját szabályaidat betartsd, terveidet megvalósítsd. Nincs baj azzal, hogy neked tulajdonképpen két éned van, és ezen a héten kicsit összetűzésbe kerülhetnek egymással. Emiatt nehezebben jutsz dűlőre döntéshelyzetekben, de itt egy dolgot kell szem előtt tartanod: a cél mindig szentesíti az eszközt, ráadásul jó pár konfrontálódást is elkerülhetsz azzal, ha azonos irányba mész a többiekkel. Találd meg az arany középutat, ami neked is örömet szerez, és a másik fél is elégedett lehet vele.

Ezen a héten a Hold fogyóban van, de ez a jelenség most egyáltalán nem lesz hátrányodra. Sőt, még ki is tudod használni, hogy környezeted több tagja is jóval lassabb nálad. Be tudod őket előzni, csak némi elszántságra és saját magad meggyőzésére lesz szükséged. Ez a hét fontos fordulat lehet, mivel adott a lehetőség, hogy lezáruljon egy igen energikus, megterhelő időszakod, és egy sokkal sikeresebb, élménydúsabb szakasz kezdődhessen el. Környezeted előtt nem titok, hogy rengeteget dolgoztál, tanultál és tettél másokért már ebben az évben, mint amennyi elvárható lett volna. Ez egyébként meg is hozta neked az elismerést. Ne feledd, hogy energiáid fogyóban vannak, hétvégén mindenképpen fel kell töltened raktáraidat.

A hét első két napja meglehetősen leterhelő lesz, mivel teleírtad a naptárad sürgős tennivalókkal. Ennek ellenére hidd el, hogy magadat is megleped azzal, hogy fantasztikus ütemben haladsz majd. Szerdán a Mars kellemetlenkedéseit érezheted másokon, de te tüzes jegy révén kiválóan állod majd a sarat, negatív hatásai nálad nem igazán lesznek megtapasztalhatóak. Csütörtök reggelig – e hatás miatt – jogosan érezheted, mintha mindenki csak téged piszkálna. Sokan a saját problémájukat is a te nyakadba szeretnék aggatni, hátha elintézed azokat helyettük. Most ne tedd! Hárítsd őket, és önmagaddal foglalkozz, hiszen a saját lelkedre is ráfér a simogatás. A hét második felében a jóga, a meditáció és a csend kiváló gyógyír lehet.

Ezen a héten az égiek fényszögei nem lesznek túl kíméletesek, és nem hagyják, hogy nyugodtan ülj a babérjaidon. Cselekedetekre sarkallnak, például felnyitják a szemedet sok rendezetlen, tisztázatlan üggyel kapcsolatban. Ha nem vársz a csodára, hanem cselekszel, és kibogozod a szálakat, nagy eredményeket érhetsz el. Sokat javíthatsz helyzeteden, miközben új lehetőségek is megnyílhatnak előtted. Közben alkotókedved is felélénkül az égi konstellációk hatására, annyira, hogy még magadat is megleped egy elképesztő ötlettel. Csütörtök környékén érezheted úgy, hogy itt az ideje az azonnali cselekvésnek. A siker nem pottyan csak úgy az öledbe, de ha megdolgozol érte, meg is kapod az elismerést!

Ezen a héten bővelkedni fogsz a munkában, feladatokban, tennivalókban. Le is leszel terhelve annyira, hogy természetesen senki sem fog irigyelni ezért. Ne gondolj másokra, most csak önmagaddal foglalkozz. Leltározd fel tennivalóidat, készíts listát róluk, rendezd őket fontossági sorrendbe, azután cselekedj. Mérleg létedre intelligens, ötletes, szorgos, mozgalmas vagy, ezt pedig kiválóan fogod tudni kamatoztatni a következő időszakban. Nemcsak a vállalkozásodban vagy a munkahelyeden, hanem még otthonodban is nagyot alakítasz. Ez után az időszak után sokan mondanak majd köszönetet neked. Lesznek körülötted jó páran, akik szívesen besegítenek, vagy akár egy jó tippet adnak, ezzel könnyítve munkádat.

Ezen a héten a Halakban állomásozó Vénusz és Mars a te vizes jegyedre is kiváló hatással lesz. Erősödik az önbizalmad, és látványosan megnőnek a lehetőségeid akár a szakmai, akár a magánéleti területen. Az elmúlt héten sem volt hiányod sok pozitív és sok érdekes hatásban, ezek most felerősödnek, és gyarapodni fognak ezekben a napokban. Rengeteg jó dolog vár most rád, fontos visszajelzéseket kaphatsz. Szerencsére családtagjaid, szeretteid otthon sem garasoskodnak majd a szeretet áramoltatásával. Lehetőséged adódhat a karrier és magánélet terén megszerzett pozícióid erősítésére, problémáid rendezésére. Anyagi téren új lehetőség kínálkozik, ragadd meg!

Tüzes, téli jegy vagy, ennek ellenére kezded a telet egyre nehezebben viselni. Pedig a java még csak most jön. Talán emiatt a hangulatod nem a legjobb a hét első napjaiban. Azt viszont tudod, hogy a kedvetlenség könnyen kellemetlenségekhez vezet? Még a régóta begyakorolt feladatok sem mennek könnyen, de nyugodj meg, mert a hétfőn és kedden erősen megfogyatkozott aktivitásodat szerdára már vissza is szerzed. Így egy csapásra képes leszel magad mögött hagyni fásultságodat. A környezeted jelentős része rendkívül türelmes lesz hozzád, így amikor látják, hogy ismét visszazökkensz a régi kerékvágásba, meg is bocsátanak neked. Szerelmi életed is megélénkül, különösen akkor, ha most épp a szinglik táborát erősíted.

Ez a hét rendkívül fontos lesz számodra, mert az év eleje óta tervezgetett álmaid egyike most megvalósíthatóvá válik. Csak figyelned kell a jelekre, és el kell indulnod a célhoz vezető úton. Ugye nem visszakozol? Indulj, cselekedj, tedd, amit tenned kell! Jó, ha szem előtt tartod azt a tényt, hogy igen nagy valószínűséggel egymagad nem tudod nyélbe ütni álmaid, terveid megvalósítását. Minél előbb keresned kéne egy megfelelő partnert, aki a segítségedre lehet. Ha számba veszed barátaidat, ismerőseidet, kollégáidat, gyorsan kiderül, hogy nem kell messzire menni a megfelelő társ érdekében. Az orrod előtt hever a megoldás, csak ki kell nyújtani a karodat érte!

A hét elején a kedvezőtlenebb konstellációk miatt életedet több bonyodalom is nehezítheti majd. Előfordulhat, hogy hirtelen nem is tudod, mihez kezdj, mit oldj meg először. Kicsit kényelmetlenül érzed magad, meg is ijedsz, de nem a nyakadba szakadt problémák súlyától, hanem a mennyiségük lesz inkább riasztó. Ám te a legeredetibb, legintelligensebb jegy vagy, kellő határozottsággal. Ha ezekhez még csavaros eszedet és a logikádat is hozzákapcsolod, akkor villámsebességgel fogsz tudni mindent megoldani. Az összegubancolódott szálakat könnyedén kifésülöd, és még meg is dicsérnek érte. Jusson eszedbe, hogy amikor történik veled valami kellemetlen, azt a sors elég hamar kompenzálja valami jóval.

Most is, mint mindig, tele vagy érzelmekkel. Gondolataid azonban most sokkal pozitívabbak, Tenni akarásod a csúcson van, ez mind-mind olyan jó dolog, melyeket ezen a héten kiválóan kamatoztathatsz. A terveid és a céljaid megvalósítása felé tett lépések könnyedén mennek, és meglepődsz majd, mert olyan emberektől várhatsz most segítséget, akik eddig semmilyen formában nem vettek részt az életedben. Ez alaposan meg fog lepni téged, de a csodálkozás helyett inkább adj hálát az égieknek. Lendületességed, szorgalmad megbecsülést hoz neked. Környezeted is észreveszi, mennyire rákapcsoltál, és milyen hatalmas erővel küzdesz a célszalag átszakításáért. Sok munka vár, de megéri a befektetést, igaz?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.