Szerelmi horoszkóp februárra: a változások hónapja jön

asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 28-án beköszöntött a holdújév, ami egyben fantasztikus energiákat ígér erre a hónapra. Február a nagy áttörések ideje lehet, amennyiben változtatsz, és végre kibújsz a biztonságot nyújtó négy fal mögül.

Páros: januárban sokat fantáziáltál? Február a megvalósítások ideje, a tettek mutatják meg, mennyire szereted a másikat, és milyen áldozatot vagy hajlandó hozni kettőtökért. Kápráztasd el kedvesedet valós dolgokkal. Ő teljes erőbedobással tud szeretni téged, de csak akkor, ha te is két lábbal a földön jársz.
Páratlan: felejtsd el a magányt, legalábbis munkaidőn túl! A rengeteg feladat nem fogja helyettesíteni a szerelmet, és most a magánszféra nyújtja a legjobb közeget az ismerkedéshez. Ha hívnak valahová, mondj igent. Menj társaságba, de akár a családod is előállhat egy ötlettel, már ami az igazit illeti.

Páros: kételyeid támadhatnak, a féltékenység pedig felüti a fejét kapcsolatotokban, és kivételesen nem érdemes véka alá rejtened. Mondd el neki, mi bánt, csak így találhattok a gondodra megoldást, így jöhet létre kielégítő kompromisszum. Lásd meg az apróságokban a szépet!
Páratlan: sok flört vagy akár egyéjszakás kaland is megeshet veled, és most nem baj, ha mindezt jónak, nem pedig bűnnek érzed. Néha ki kell lépni a komfortzónából, hiszen éppen ez hozhatja el számodra a boldogságot. A hónap vége meglepetéssel szolgálhat. Hagyd megtörténni a dolgokat!

Páros: hozzátok ki a közös élményekből a maximumot, így lesznek az egyszerű hétköznapokból is csodás pillanatok. Végül mindketten maradéktalanul elégedettek lesztek a kapcsolatotokkal. Romantika, beszélgetés, összebújás – másra most nincs is szükségetek.
Páratlan: a szerelem hónapja lesz február, Vénusz nem fukarkodik a jóval, és több embert is utadba sodor, hogy kedvedre válogathass közülük. Minden körülmény adva lesz ahhoz, hogy végre boldog légy, és jó döntést tudj hozni, amikor végül két remek jelölt közül kell választanod.

Páros: a Vénusz és a Mars felkorbácsolják benned a szenvedélyt, nem hagynak neked nyugtot, és ezt az izgalmas élményt bátran oszd meg kedveseddel is. Hevessé, tüzessé, alkalmanként zabolázatlanná válsz, ami tulajdonképpen jó, ráadásul élménydússá teszi a mindennapjaitokat.
Páratlan: Vénusz rávesz arra, hogy módosíts a párkeresési szokásaidon. Ha nem teszed, ismét eltelhet egy hónap eredmény nélkül. Ha kell, akkor több alternatívát is az utadba sodornak az égiek, viszont mérlegelj a választáskor. Mire van szükséged valójában? Úgy dönts, ahogy a szívednek kedves.

Páros: rengeteg energia lesz benned egész hónapban, amit érdemes a munka vagy tanulás mellett a szerelmi fronton is a javadra fordítani. Légy szenvedélyes, és add ki magadból mindazt, ami régóta ott bujkál benned. Kápráztasd el kedvesedet, mutasd meg rejtett oldaladat.
Páratlan: még az igazit keresed? Meg is találod, ha új utat keresel, és igent mondasz egy vakrandira vagy a barátnőd javaslatára. Ugyanakkor azt is el kell fogadnod, hogy a magas mércét egy picit lejjebb kell engedned a siker érdekében. Hidd el, megéri a kockázatot!

Páros: február lendületessége magával ragad, és a hónap vége jó eredményekkel kecsegtet. Megeshet, hogy kissé egyhangúnak fogod találni a hétköznapokat, de gondolj arra, igenis jó az, ha nem tarkítják életedet felesleges viták. Valentin-napon lepd meg kedvesedet!
Páratlan: végleges elkötelezettségre lelhetsz, de ez sok áldozatot kíván tőled. Megannyi flört, érzelmes beszélgetés, óvatos érintések jellemzik ezt a zimankós hónapot, ne félj kimutatni, hogy vonzódsz a másikhoz. Ez lesz a sikered kulcsa. Az őszinteséget se mellőzd!

Páros: Szaturnusz arra ösztökél, hogy mélyülj el önmagadban, és tedd fel bátran azt a kérdést, hogy mire és kire vágysz igazán? Mit vársz el önmagadtól és kedvesedtől? Mik a terveid? Az égi hatások tudatosságra sarkallnak, így tudod okosan építeni szerelmi kapcsolatodat.
Páratlan: sok izgalmas impulzus ér utol, nem érdemes ezek ellen hadakozni, de bánj velük okosan. Olyasmibe ne bonyolódj, ami túl sok kockázatot rejt. Ne hagyd, hogy bárki játszadozzon veled, és trófeát csináljon belőled. Légy szemfüles, és időben vedd észre, mi az, ami igazi, és mi nem.

Páros: Vénusz most bármilyen álmodat meg tudja valósítani, de ehhez meg kell ezeket fogalmaznod pontosan. Határozd meg pontosan mi a cél, és mindent könnyedén létrehozol, kedvesed támogatásával. Az áhított romantikázásokat, összebújásokat mindennap megejthetitek.
Páratlan: pontosan meg kell határoznod, kire és mire vágysz, és mit vagy hajlandó ezért megtenni. Könnyen belebonyolódhatsz egy olyan kapcsolatba, ahol a kiszemelt kedves nem független. Alaposan járd körbe az adott személyt, nehogy csapdába lépj!

Páros: izgalmas történések sorozata várható februárban, egyhangúságtól nem kell tartanod, sőt! Rengeteg élménnyel gazdagodsz, és ismét új célokat tűztök ki magatok elé kedveseddel. Ha esetleg be is csúszik egy-egy vita, az semmin nem változtat, sőt, édes lesz a kibékülés.
Páratlan: rengeteg felé mész februárban, bulik, randik, flörtök, mondj igent minden meghívásra, ne ücsörögj otthon vagy az irodában. Fontos, hogy ne várakoztass senkit, kerek-perec mondd meg, ha nem randizol vele. Olyan embert keress, aki figyel rád, és minden találkozáskor a tenyerén hordoz.

Páros: kevés energiabefektetés mellett is megkaphatod kedvesedtől azt, amire vágysz. Mindaz, amit most elterveztek, gyorsan és könnyedén megvalósulhat. Mindennap örömötöket lelitek a közös pillanatokban. Ha még nem kérte meg a kezed – vagy fordítva –, eljött az ideje.
Páratlan: hibás döntés az, ha februárban csakis a munkának és a tanulásnak szenteled az idődet. Tévúton jársz, mert elmehetsz valaki mellett, aki pedig épp utánad áhítozik, és ennek valamilyen formában hangot is ad. Hagyd magad becserkészni, szeretni, körberajongani!

Páros: szenvedélyed magas hőfokon ég, ne fogd vissza magad! Nem szégyen a vágy, és kedvesed benne lesz minden mókában. Ha vad, tüzes, heves, netán kicsit elvetemült szeretnél lenni, hát nyugodtan hozakodj elő különleges ötleteiddel, mert nyitott kapukat döngetsz.
Páratlan: január nem hozott változást? Ne aggódj, mert ami késik, annak ideje februárban eljöhet. Ha alaposan körbenézel, észreveheted, hogy valaki egy ideje kitartóan közelít feléd. Nyisd ki a szemed, mert a tartós kapcsolat kialakulásának feltételei adottak.

Páros: február első két hetében tele leszel lendülettel, szenvedéllyel, vággyal, és a kedvesed akár féltékenységre is adja a fejét, szinte gyanús lesz neki ez a nyitottság. Kérj tőle bármit, teljesíteni fogja az igényeidet. Ám, messzire kerüld a vitákat 19-e és 24-e között.
Páratlan: szingliként már mindenkiben a nagy szerelmedet látod, és talán épp ez visz el a célig, hisz lejjebb ereszted a lécet. Vedd komolyan a randikat, figyeld a másikat, így időben felfedezheted, hogy ki lehet az igazi, mert bizony ott van a közvetlen környezetedben.

Mi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--2017 legfontosabb napjai: ekkor bármi sikerülhet!http://www.life.hu/horoszkop/20170102-a-2017-es-ev-tizmillioszoros-napjai.htmlTízmilliószoros napoknak nevezik azokat a napokat, amelyek különleges energiákat és lehetőségeket rejtenek. Ilyenkor bármit teszel, mondasz, vagy épp gondolsz, tízmilliószoros erővel tér majd vissza hozzád, és csak rajtad múlik, hogy pozitív, vagy épp negatív lesz-e ezek végkicsengése. Most megmutatjuk, melyek lesznek 2017 legenergikusabb napjai. HoroszkópThinkstockKínai horoszkóp: 2017 a Kakas éve leszhttp://www.life.hu/horoszkop/20161202-a-life-hu-kinai-horoszkopja-a-2017-es-evre-ami-a-kakas-eve-lesz.htmlJanuár 28-án beköszönt a kínai újév, jön a Kakas éve. Már a Majom évében is megfigyelhető volt egy jól körülírható, javuló tendencia, ami folytatódni fog: javul a kedélyállapotunk, még a vegyes hatások ellenére sem hagyjuk magunkat leigázni. A legfontosabb, hogy minden élethelyzetben keressük a jót, a tanulnivalót, és törekedjünk az egyensúly létrehozására. Megéri a befektetett energiát. Horoszkóp--Nagy éves pénzhoroszkóp: így alakul a karriered 2017-benhttp://www.life.hu/horoszkop/20161202-a-life-hu-2017-es-nagy-eves-penzhoroszkopja.htmlSzaturnusz nem könnyíti meg mindennapjainkat, ám azok, akik beismerik a saját hibáikat, s új útra mernek lépni, nyerni fognak. Merj a jövőbe tekinteni, s hidd el, hogy létezik jobb annál, ami van, még akkor is, ha egyébként jól mennek a dolgaid. Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockVersenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.