asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák most bármibe is fognak, biztosan sikerre viszik, a Szüzeknek az emberi kapcsolataik kerülnek most előtérbe, míg a Vízöntők járjanak nyitott szemmel, mert soha vissza nem térő lehetőségekre bukkanhatnak. Nézd meg, neked mit tartogat a hétre a Life.hu horoszkópja!

Kos

A hétvégéd jól telt, ám ez nem jelenti azt, hogy lazsálhatsz, és ráérsz tenni a dolgod! A hétfői napod igencsak leterhelő lesz, és egészen csütörtökig érezni fogod ezt a hatást. Rengeteg tennivalód akad a napokban, lesz köztük régebb óta húzódó ügy és aktuális feladat egyaránt. Mivel ismét növő hold van, feltétlenül használd ki az extra energiákat, és tégy olyan dolgokat, amelyekhez eddig nem volt merszed. Sok fölös energiát fogsz tudni levezetni ezeken a napokon, és semmit nem csinálsz, ami felesleges lenne. Mindegy, hogy a munkádba, az otthonod rendezgetésébe vagy a barátok lelkének ápolgatásába fekteted az idődet és energiádat, mindenképpen jól fogod magad érezni a bőrödben. Nagyszerű érzés lesz, hogy sokan dicsérnek majd kedvességedért.

Bika

Kiváló lehetőségek állnak előtted, merj nagyot lépni és változtatni a saját érdekedben. Olyan területeken csillogtathatod meg a tudásodat, amelyeken eddig még nem, vagy csak alig volt módod. Az az út, ami az elmúlt időszakban kissé beszűkült előtted, az most kiszélesedik, világos és átlátható lesz, érdekes és hasznos megállapodásokat tudsz kötni, új munka, esetleg egy mellékállás mellett kötelezheted el magad. Bármi megtörténhet. Talán valamilyen karitatív tevékenységet is felvállalsz. Munkád, karriered és magánéleted is jó irányba halad, akkor is, ha azt érzed, fáradsz, és nem lesz mindenre elegendő időd. Bármibe is fogsz most, az gyors sikert hoz. Ha esetleg gondolkozol költözésen, az is nagyon jó lépés lenne, vagy legalább ennek az irányvonalnak a feltérképezése megkezdődhet.

Ikrek

Többször is azt tapasztalod a héten, hogy a cél nem mindig szentesíti az eszközt, ám ez nem véletlen, és ne is lombozódj le! Inkább gondolj az akadályokra úgy, mint iránymutatókra, amelyek azt jelzik, talán nem időszerűek a céljaid, vagy nem a legjobb utat választottad a megvalósításukhoz. Ideje beismerned, hogy erődön felül próbálsz teljesíteni, mások kedvében akarsz állandóan járni, de mikor kerülsz te magad sorra? Jó eséllyel csütörtöktől ismét nagyszerű égi hatásokra számíthatsz, épp ezért addig se légy túl szigorú vagy kritikus önmagaddal, annál inkább elnéző! Elég lesz az, ha a környezetben lévő emberek megdorgálnak, nem kell, hogy önmagadat is sanyargasd. Ne erőltess semmit, csak tedd a dolgod, légy önmagad!

Rák

Kiegyensúlyozott, összességében harmonikus, kellemes napok következnek, a bajok elkerülnek, az esetleges nyűgöket és konfliktushelyzeteket pedig meglepően jól fogod kezelni. Nap mint nap érkezik hozzád egy-egy érdekes, pozitív tartalmú hír, valamilyen fordulat mindenképpen bekövetkezik az életedben, s ez persze jó hatással lesz döntéseidre, és a lelkedben is harmóniát teremt. Minden egyes apró történés előjele egy nagyobb eseménynek, ami a következő hetekben történik meg. Magánéleti téren helyre tudsz hozni valamit, ami mindenki elégedettségére lesz, és az is megtörténhet, hogy te leszel a békebíró mások közt. Ki tudod vívni az emberek tiszteletét, odafigyelnek rád, meghallgatják a tanácsaidat.

Oroszlán

Ennek a hétnek sok jellemzője lesz, de az unalom nem fog szerepelni a listában. Az egymást követő, fordulatokban gazdag történések izgalomban tartanak, inspirálnak, leginkább azért, mert nem számítottál ilyen lehetőségekre. Új kapuk nyílnak ki számodra, érdekes emberi kapcsolatok kialakítására van remény, csupán nyitottnak kell lenned mindenre, legfőképpen ismeretlen dolgokra. Sok tennivaló áll előtted, s jó hír, hogy energiatartalékjaid nem csappannak meg, a stresszt szinte meg sem érzed, sőt minél jobban hajtod magad, annál inkább aktívabb és sikeresebb leszel. Ez leginkább a Jupiter és a Merkúr jótékony hatásának köszönhető. Ne csodálkozz azon sem, ha munkahelyeden és otthon is jól alakulnak az ügyeid.

Szűz

Emberi kapcsolataid fókuszba kerülnek, folyamatosan ösztönzést érzel arra, hogy ápold őket, javítsd vagy akár le is zárd valamelyiket. Ne félj lépéseket tenni, főleg akkor, ha régóta csak az energiádat rabolja valaki. Ha elégedetlen vagy, netán hiányérzeted van, vagy épp hadilábon állsz valakivel, az jelentősen befolyásolhatja mindennapjaid hangulatát, s épp ez mutat rá arra, hogy min kell sürgősen változtatnod. A Vénusz támogat abban, hogy ki merj állni mások elé, és közöld a problémáidat, kételyeidnek pedig hangot adj. Baráti, családi kapcsolataid természetesen fontosak, hát épp ezért kell ezekkel törődni. A napi rutinfeladatok mellett ne vállalj újabb ügyeket, inkább a függőben lévő témákat rendezd.

Mérleg

Látszólag nincs rá okod, ám hétfőtől szerdáig valami egészen fura, megmagyarázhatatlan bizonytalanságérzés uralkodik el rajtad, ez pedig közvetlenül érintheti a munkádat, az emberi kapcsolataidat, a pénzügyeidet, sőt akár az egészségedre is rányomhatja átmenetileg a bélyegét. Szerencsére csütörtökön hirtelen több irányból is pozitív megerősítéseket, dicséreteket vagy akár jó ajánlatokat kapsz, kellemes hírek érkeznek, így a kétségeket és félelmeket űzd messzire, alkalmazkodj a pillanatnyi körülményekhez. Most nem szükséges bármi áron világmegváltó dolgokat véghezvinni, elég az egyszerű, mindennapos ügyeket karban tartani. Fogadd el, hogy néha az a legjobb, ha kivársz, és csak figyeled a történéseket.

Skorpió

Hétfőn nehézkesen rázódsz vissza a dolgos munkanapok ritmusába, elsősorban békére és nyugalomra vágynál, amit a körülmények nem biztosítanak számodra. Úgy tűnik, azt véled jónak, ha bezárkózol egészen szerda reggelig, és messze elkerülöd a mélyebb szintű kommunikációt és a túl összetett feladatok megoldását. Lehet, hogy ez tényleg jó döntés, cselekedj saját belátásod szerint, viszont a döntésedet nyíltan vállald fel, hogy ne legyen belőle félreértés. A bátorságod kifizetődő lesz, ha bizonyos tennivalókra vagy kérésekre határozottan nemet mondasz. A Neptunusz kellemetlen hatása okozza ezt az ellenállást benned, még szerencse, hogy a hét második felére feloldódsz. Készülj fel arra, hogy ha vitákba bonyolódsz, akkor könnyen te húzhatod a rövidebbet, tehát légy okos!

Nyilas

Lelked békés nyugalma felbolydul a hét első felében, nehezen lelsz rá a nyugalomra, sok hír fut be hozzád, és mindegyiknek ellenőrizni akarod a valóságtartalmát. Semmi mellett nem tudsz elmenni érzéketlenül. Nem leled a helyed, keresel valamit, ugyanakkor magad sem tudod pontosan, mit is kutatsz annyira... Ráadásul szerda estig sok ember épp téged fog nyaggatni mindenféle üggyel és megoldandó feladattal kapcsolatban, még olyasmi is szóba kerül, amihez nem is értesz. Könnyen megtörténhet, hogy besokallsz, és egy idő után nyűg lesz számodra a sok telefon, e-mail, SMS. Igyekezz türelmes maradni, a tolerancia fontos eszköze lesz a következő napoknak. Életedből leginkább a harmónia fog hiányozni pár napig, de a hétvégére ismét rálelsz.

Bak

Kicsattansz a jókedvtől, sziporkázó ötletekkel rukkolsz elő, tettvágyad sokak szemében irigylésre méltó lesz, humorod lehengerlő, szellemes éned egész héten jó hangulatban képes tartani a környezetedben élőket és dolgozókat. Ha kitalálsz valamit, azt gyorsan megvalósítod, ezekben a napokban bárkit meggyőzöl arról, hogy igenis kilógsz a sorból, persze jó értelemben. Az emberek örömmel segítenek neked, bármilyen ötlettel is állj elő, az befogadásra talál. Téged is meglep az, mennyien támogatnak és figyelnek rád - ez a te dicséreted! Ugye van olyan egyedi dolog a tarsolyodban, ami megvalósítható és nagyon időszerű? Akkor elő vele, ne húzd az időt, s ha szükséges, bátran kérdezz másoktól!

Vízöntő

A heti konstellációk bármilyen ötletedet megtámogatják, kifejezetten kedveznek neked, szakmai, magánéleti és anyagi ügyekben is kiemelkedően jó lehetőségek várnak rád, csak meg kell tenned az első lépéseket, a többi játszi könnyedséggel megy majd. Az, hogy egyfolytában tevékenykedsz, jót fog tenni neked, ez motivál, ez tölt fel mindennap újult erővel, sőt újabb ötletekkel állsz elő. Ideáid nem álmokat kergetnek, hanem sikeres utakat vázolnak fel, sokakat meggyőznek majd arról, hogy érdemes veled együtt dolgozni. Ha a benned megbúvó rengeteg tettvágyat a munkádra, a karriered építésére fordítod, akkor a siker nagyon hamar megérkezik. Járj nyitott szemmel, és vedd észre, ahogy a lehetőségeket tálcán kínálja neked a sors.

Halak

A hold ismét hízásnak indult a hétvégén, épp ezért az előtted álló napokon nagyon fontos lenne összekapni magad, és rendezni a régebben szőnyeg alá sepert ügyeket, hogy új lappal tudj indulni. A növésben lévő hold feltölt energiával, inspirál, motivál, segít, hogy szembenézz a nehéz dolgokkal, abban pedig különösen támogat, hogy jót tegyél magaddal és másokkal, esetleg adakozz, vagy épp önkéntes munkát végezz. Ez a pár nap kiváló arra, hogy átgondold, milyen hibákat követtél el mostanság, és mi az, amivel nem akartál szembenézni. Komoly lelki terhektől szabadulhatnál meg, ha bocsánatot kérnél, és tisztáznál minden összekuszálódott ügyet. Hidd el, ez egy olyan pozitív folyamatot indíthat el, ami a továbbiakban a lelked és a szellemed építését eredményezné.

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Csillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/horoszkop/20150617-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.HoroszkópThinkstockVersenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.