asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Energikus napok elé néznek az Oroszlánok, a Szüzek most minden kérdésükre választ kaphatnak, a Bakok pedig rejtett képességeiket kamatoztathatják a héten. Neked mit tartogatnak a csillagok? A Life.hu horoszkópjából kiderül.

Kos

A Nap a te jegyedben jár, ez folyamatosan fitten tart, és ennek hála sok ötlet pattan ki a fejedből. Összességében mégsem leszel túl heves, tüzes vagy épp akaratos, hanem okos döntéseket akarsz hozni. Vénusz retrográdja miatt elsősorban inkább csendre és nyugalomra vágysz, s mindennél jobban szeretnél harmóniát teremteni magad körül, hogy tervezhesd a jövődet, jobbá formálhasd a környezetedet. Túl sok mozgalmasság és zaj vett körül mostanában, ezért szeretnéd meghallani a belső hangodat, összeszedni a gondolataidat, és bátran megtenni néhány fontos lépést. Csütörtökön kezdesz el újra igazán aktívvá válni, s akár hosszú távra is megalapozod az egzisztenciádat. Pénzügyek terén pozitív változások jönnek, ha változtatnod kell valamin, most tedd meg!

Bika

Bika létedre nemcsak magadat, hanem a környezetedet is megleped azzal, hogy ezen a héten elképesztően aktívvá válsz, egy percig sem ülsz a fenekeden, nem fontolsz meg aprólékosan semmit, nem alszol egyet a nagy döntések előtt, sokkal inkább ösztönből cselekszel, mész előre, vállalod az ismeretlenség felfedezését. Zavarba ejtő lesz az a tempó, amit diktálsz, s talán te magad nem is érzed ezt, mások látni fogják. Mars arra ösztökél, hogy te érj be a célba elsőként, amikor csak lehet, és a saját érdekedet nézd. Előbújik belőled a vad, heves, bizonyítani akaró személyiséged, az a valaki, akivel oly ritkán találkozik a környezeted. Nagyon fog tetszeni mindenkinek ez a felfokozott, tüzes Bika.

Ikrek

Az Ikrek jegy szülöttjeként egy csendes, átlagos, laza hétre számíthatsz, és egész könnyen megbirkózol minden régi és újonnan felbukkanó teendővel. A nehézségek most jó eséllyel elkerülnek, viszont megnyílik néhány előtted kapu, amelynek küszöbét kifejezetten ajánlott átlépni. Ha alapos és figyelmes leszel, akkor szakmai téren jelentős lépést tehetsz előre, még mások támogatását is elnyerheted. Meglehet, hogy a célba már nem futsz be ezekben a napokban, ám valami fontos dolognak le tudod tenni az alapkövét, amit később profitot hoz neked. Ha mostanában tervezted saját vállalkozás indítását, akkor itt a kiváló alkalom. A hét közepétől megnő a kreativitásod, kibontakoztathatod rejtett képességeidet, s mindezt úgy, hogy meg sem kell erőltetned magad.

Rák

Hétfőn és kedden keresed a helyed, nem leszel topon, legalábbis nem tudsz azoknak a komoly kihívásoknak megfelelni, amelyek utadat keresztezik. A gond inkább az, hogy most nem tudsz, avagy nem is feltétlenül akarsz megfelelni. A szerdai nap kínál először alkalmat arra, hogy feltöltődj, és magasabb fokozatra kapcsolj. Olyan érzésed lehet, mintha nem kapnád meg azt a figyelmet, együttérzést vagy épp támogatást, amelyet elvárnál, vagy amiről úgy véled, hogy megérdemelnéd. Ugyanakkor lehet, hogy a hiba benned van. Fontos, hogy ne a bezárkózásban vagy a sértődöttségben keresd a megoldást, hanem mosolyogj, kezdeményezz beszélgetéseket, hallgasd meg a többiek mondandóját.

Oroszlán

Oroszlánként nagyon tüzes leszel, tele hévvel, akarattal, erővel, és pontosan oda jutsz el, ahová szeretnél, ám ez az aktivitás csütörtökre igencsak lecsökkenhet. A hét második felében teljesen más dolgok kerülnek fókuszba, magával ragad a szenvedély, s ekkor inkább érzelmi alapon döntesz, mint józanésszel, ám szerencsére ez sem lesz hátrányodra. Azért persze a megfontoltság és a tudatosság nem szorulhat háttérbe teljesen, emellett a lelki béke megőrzése lényeges feladatod lesz a rengeteg kihívás közepette. Kerülj el tudatosan minden vitahelyzetet, sőt még a konfliktus lehetőségét is. Ne adj esélyt azoknak, akik így próbálják utadat állni. A hét második felében lassíts, és próbálj meg többet pihenni.

Szűz

Ezen a héten elkerülhetetlen, hogy tanulmányaid vagy szakmai előmeneteled kerüljenek előtérbe. Vannak függőben lévő ügyeid, össze kell kapnod magad, rendszerezned kell mindent, át kell gondolnod, kivel érdemes együttműködni, és kivel nem. Kifejezetten ajánlott új terveket szőni, s le kell ülni a kollégákkal vagy iskolatársakkal, tanárokkal, hogy megbeszéljétek a feladatokat: hogyan tovább? Kinek, milyen tervei és céljai vannak, hogyan férsz abba bele, mit kellene változtatni, hogy a maximumot hozzátok ki a közös ügyekből. Mire számíthatsz a közeljövőben, milyen áldozatot kell hoznod a sikerért? Kezdeményezz, Merkúr és Vénusz gördülékennyé teszi a kommunikációt, és minden kérdésre kapsz választ.

Mérleg

A hét folyamán a Hold ismét növekvő fázisba kerül, ezért bátran vállalj új feladatokat, adj bele minél többet a munkádba, tanulásba, magánéleted szebbé, jobbá formálásába. Minden körülmény adott a sikerhez, és támogatóid is akadnak, ha segítséget kérsz. Alkalmanként a retrográd Vénusz majd lecsitít, te pedig jó időben lelassulsz, így módodban áll többet gondolkodni, tervezgetni, a közelmúltban elkövetett hibákat analizálni. Ha úgy érzed, képtelen vagy dönteni egy fontos dologgal kapcsolatban, hát az sem véletlen, talán tényleg nincs itt az ideje! Nyugodtan kérd ki szeretteid véleményét saját magad megnyugtatására. Ezekben a napokban elsősorban a kisebb feladatok hoznak majd sikert.

Skorpió

A hétfőd igen mozgalmasra sikerül, s kedden sem lehet panaszod arra, hogy unatkoznál, és nem lenne mit csinálnod. Rengeteg a tennivalód, most tehát nem érdemes struccpolitikát folytatnod. Mozogj sokat, indulj útnak, intézkedj, rendezd a függőben lévő apróságokat, s a legfontosabb ügyeknek összességében a végére tudsz járni. Szerdától minden könnyebbé válik, nem kell rohannod, elmerülhetsz a szépségben, a művészetekben, akár lógathatod is a lábadat egy picit. Valakit jobban megismerhetsz, az igazi jelleme feltárul előtted, s ez pozitívan érint téged, közelebb kerülhettek egymáshoz, s talán egy új barátság vagy üzleti együttműködés kezdetét is jelezheti. Több jó lehetőség is kínálkozik számodra szakmai és magánéleti téren is.

Nyilas

A Kosban járó Nap a Nyilasokra is remek hatással lesz a héten. Magasba emel az égi hatás, erővel tölt fel, tüzes jegyed sokkal több feladat elvégzésére lesz képes, mint máskor. Bármi történjék, te semmire ne mondj nemet, légy bátor, menj előre, s ha úgy alakul, nyugodtan lépj az ismeretlen útra. Hagyd magad inspirálni, sőt, akár bolondos, őrült, vagy épp elvetemült dolgokra rávenni. A sikered garantált lesz, főleg, ha együttműködsz másokkal. Nem fogod megbánni, ha merész leszel. Mindegy, hogy mibe vágod a fejszéd, hisz a lényeg maga a cselekvés. Ne ülj egy helyben, és ne várd a sült galambot! Tegyél most valami nagy dolgot a saját sorsod jobbá formálásáért, minden égi hatás támogatód lesz.

Bak

Reális gondolkodású ember lévén teljesen tisztában vagy azzal, milyen elvárásokat támaszt a környezeted veled szemben, hol vannak a határaid, s mit kell tenned a sikerért. Ezen a héten különösen szakmai téren lesz fontos a gyakorlatiasság és a megfontoltság, és bizony alkalmanként áldozatot is kell hoznod, hogy forduljon a kocka, s ez neked kedvezzen. Ám nemcsak a környezeted várja el tőled a sikert, hanem bizony te is önmagadtól. Most számos olyan alkalom is adódik, amikor sokkal többet mutathatsz meg magadból, rejtett képességeidet kibontakoztathatod, így sokak elismerését kivívhatod magadnak.

Vízöntő

Megérint a változás szele, menekülés helyett fogadd tárt karokkal az aktuális lehetőségeket. A jó dolgok megérkeznek, csak meg kell szerezned magadnak, ami ott van az orrod előtt. Vedd tudomásul, hogy néha épp az a nagyszerű, ha erőteljesen, látványosan, vagy épp drasztikus gyorsasággal formálódnak körülötted a dolgok, az pedig még jobb, ha ebben aktívan részt is veszel. Az igazán nagy sikerek úgyis spontán érkeznek, ez az esetedben különösen igaz. Ne azon gondolkozz, min változtass, hanem azt nézd, mi módosul körülötted, s ennek megfelelően alakítsd át az adott életterületet. Ennek a hétnek az a titka, hogy minden tálcán érkezik eléd. Ne félj a munkától és az új kihívásoktól, a tanulástól, a szellemi fejlődéstől.

Halak

Talán észre sem veszed a hét első felében, milyen sok alkalommal halogatod tennivalóid elvégzését. Egyiket a másik után rakosgatod jobbra és balra, így pedig nem fogynak, hanem csak sokasodik a számuk. Ugyanakkor, javadra legyen mondva, a gondolataid aktívak, érdekes ötletek fogannak meg a fejedben, s ha igazán bátor vagy, szabadjára is engeded őket. Ez persze jó hír, de a kötelezettségeidet senki nem fogja elvégezni helyetted. Igyekezz gyorsan megtalálni az arany középutat, végezd a dolgod, de szakíts mindennap időt arra, hogy kiszakadj a megszokott környezetedből. Okos vagy, így elkerülheted azt, hogy fáradságosan, dupla energia és idő felhasználásával kelljen pótolnod azokat a dolgokat, amelyek elvégzését eleinte tologatod. Találj apró szórakozási formákat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.