asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák lesznek a héten Fortuna kegyeltjei, de a Rákoknak és a Mérlegeknek is csupa örömteli eseményt és izgalmas lehetőségeket tartogatnak az égiek. Te mire számíthatsz a következő napokban? A Life.hu horoszkópjából kiderül.

Kos

Ezen a héten több meglepetésben is lesz részed, leginkább azért, mert szinte minden könnyedén halad előre, nagyrészt úgy, ahogy azt eredetileg eltervezted. Még a bonyolult, nehézkes ügyekkel is könnyedén elbánsz, lerendezed a vitákat, tudsz objektíven véleményt alkotni. Egyszerűen csak jól érzed magad a bőrödben, még az időjárás is a kedved szerint alakul, komoly nehézségekkel nem kell számolnod, nem léteznek megoldhatatlan feladatok, megválaszolatlan kérdések, a kommunikációd is kifinomult. Szerencsésnek érezheted magad, mert senki nem tart fel, sőt, közvetlen környezeted, azon belül leginkább családtagjaid és barátaid hozzájárulnak szellemi és lelki fejlődésedhez, új dolgok megismeréséhez. Fogadd el, hogy minden remek.

Bika

Nyisd ki a szemed és a füled, keresd tudatosan a lehetőséget a változásra, változtatásra. Most Fortuna kegyeltjévé válhatsz! A szerencse a te ajtódon kopogtat, ott van, hát engedd be, és élj azzal, amit most tálcán kínál neked a sors. Lehet, hogy ezek nem átütő erejű dolgok, ám hosszú távon garantált a hasznuk. Ritka pillanat, hogy nem kell erőt és energiát teljes mértékig feláldozva keresned a jó alkalmat a változtatásra, hanem mindez egyenesen házhoz jön. Meglepően sok, számodra igen kedvező élethelyzet adódik, csupán magadhoz kell ragadnod azt, amit a sors tálcán kínált. Különösen igaz ez tanulásra, szellemi fejlődésre és anyagi gyarapodásra. Információéhséged megnő, kíváncsi leszel mindenre, ami az utadba kerül, még az is vonz, ami eddig mindig taszított.

Ikrek

Az égi konstellációk energiával töltenek fel a héten, azt közvetítik feléd, hogy cselekedj, tedd a dolgod, légy bátor, ne lazsálj, módosíts néhány körülményen, különösen akkor, ha azok régóta elakadtak. Szerezz új tapasztalatokat, vállalj új tennivalókat, tanulj, fejlődj, adj teret annak, hogy megismerhess olyan témákat vagy épp embereket, amelyek és akik eddig sosem vonzottak. Ne utasítsd el azt, ha valaki tanácsot akarna adni, okulhatsz abból! Hallgasd meg, és fordítsd a saját javadra a kapott iránymutatásokat. Kötelező feladat kitörni az unalmas hétköznapokból. Ugyanakkor tartsd szem előtt, ha elindulsz egy ismeretlen úton, nem torpanhatsz meg már a legelején. Menni kell előre rendületlenül!

Rák

Ez a hét remek lehetőségeket kínál számodra, olyanokat, amelyekre már régóta vártál. Az égiek támogatják az ambícióidat, erőt és kitartást adnak a döcögősebb ügyek elintézéséhez. Mindezek mellé a hab a tortán, hogy te magad sem akarsz egy helyben üldögélni, hanem mész előre, teszed a dolgod, új utakat fedezel fel, ismeretlen dolgokat próbálsz ki, nagyszerű tapasztalatokat gyűjtesz, ez pedig nagyon jelentős helyzeti előnyt nyújt számodra. Ez a pozitív környezeti hatás látványosan megnöveli önbizalmadat, aktivitásodat, energiaszintedet, ráadásul dicséreteket is bezsebelsz, s ez bizony jól fog esni. Akkor fogod még jobban érezni magad, ha még a családoddal, barátaiddal is lesz időd foglalkozni.

Oroszlán

Ez a hét és a feladatai igencsak leterhelnek, ugyanakkor minden nehézkesebb pillanatban gondolj arra, hogy tetteidért, ötleteidért, kitartásodért a jutalom is megérkezik. Hétfőtől szerdáig meglehetősen bonyolult és stresszes napokat kell átvészelned, vegyes érzelmek vesznek körbe, és alkalmanként az indulatok is elszabadulhatnak. Igyekezz mindezt tudatosan kordában tartani! Kerüld el a szemrehányást és mások számon kérését még akkor is, ha neked van igazad. Minden konfliktusnak keresd a békés megoldását, ezzel összességében mindenkinek megkönnyíted a dolgát. Ne másokkal, hanem saját magaddal és a feladataiddal foglalkozz. Hidd el és egyben értsd meg, hogy nem a te dolgod más emberek életét helyrehozni, hibáikat kijavítani.

Szűz

A heti égi konstellációk csütörtökig hátráltatnak, nem a te malmodra hajtják a vizet, így nem csoda, ha lesznek pillanatok, amikor kifejezetten rosszul érzed majd magad a bőrödben. Talán még a bizonytalanság érzése is eluralkodhat rajtad, nem mindig kapsz egyenes és konkrét válaszokat a kérdéseidre, és ez bizony zavarni fog. Adódnak olyan pillanatok, amikor képtelen leszel dönteni, és mások támogatására sem számíthatsz. Ha bizonytalan vagy a merre tovább kérdésben, akkor egyszerűen várj egy kicsit és legyen türelmed megvárni azt, hogy lenyugodj és megértsd, mi és miért történik benned és körülötted. Légy toleráns önmagaddal, néhány nap nem a világ vége, és pont ez segíthet a teljes tisztánlátásban. Néha bizony neked is át kell gondolnod a dolgokat, mert egy elsietett válasz akár bajt is okozhat.

Mérleg

Tele vagy erővel, energiával, ez pedig megadja a hét alaphangulatát. Tenni akarsz valami különlegest, egyedit, formabontót, megcsillogtatni a tudásodat? A gondolat jó, kövessék tettek az ötleteidet. Lelkesedésed az élet legkülönfélébb területein fog megmutatkozni a napokban, ráadásul a siker is garantált lesz. Mutasd meg, hogy csupa jó szándék vezérel, örömmel válaszolsz a kérdésekre, adsz tanácsot, mutatsz irányt. Látványos és pozitív közlékenység jellemez, emiatt pedig sokan csodálni fognak, és rengetget pozitív visszaigazolást is kapsz majd. Ez a hozzáállás remek stratégia, mert úgy tudod a magad oldalára állítani az embereket, hogy azt ők észre sem veszik. Spontán és befogadó leszel, ez pedig gyors és biztos eredményt hoz.

Skorpió

Vénusz a hét elején elveheti a kedvedet, nem minden alakul a terveid szerint, ugyanakkor mégis épp ez lesz, ami később többszörösen megtérül. Kifejezetten jót tesz neked, ha kissé magadba mélyülsz és átgondolod az idei esztendő eddigi történéseit, pozitív eredményeit vagy épp kudarcait. A világ gyors körforgásától való elvonulás segíti a függőben lévő ügyek alapos átgondolását, új tervek megfogalmazását. Ha megadod magadnak ezt a néhány nap nyugalmat, akkor a hét második felében újult erővel, látványos lendülettel tudod belevetni magad a teendőidbe. Ez a hét ugyan nem rejt nagy áttöréseket, de a fejedben megfogalmazódhat néhány remek gondolat.

Nyilas

Az elmúlt két-három hét sok jót, és nem kevés változást hozott neked. Ezen a héten energiából, tetterőből nem lesz hiány, így ennek hatására ismét pozitív lehetőségek sokasága vár. Élj minden adandó alkalommal, a lelki békéd sokat segít abban, hogy elérd a céljaidat, emellett pedig a harmonikus állapotot másoknak is átadd. Nyilasként sokakat meglepsz most azzal, hogy csendes és végtelenül kedves vagy, nem rohansz előre, nem vágod a fejszédet olyan fába, ami túl nagy és túl kemény. Most pont az lesz a jellemző rád, hogy analizálsz, gondolkodsz, tűnődsz a részleteken, így pedig nagyon sok pozitív eredményt érsz el. Ezekben a napokban jól kezeled a szakmai és magánéleti kérdéseket.

Bak

Ezen a héten bármibe is kezdj, minden erőfeszítés ellenére sem haladnak dolgaid a tervezettek szerint. Könnyen megeshet, hogy az életed kifordul a négy sarkából, és váratlanul kibillensz a lelki nyugalmadból. Ne feledd, hogy semmi sem történik véletlenül, lehet, hogy pont azért ütközöl folyamatosan akadályokba, mert az égiek így próbálnak a változás felé terelni. Tény, hogy nehezen viseled a bizonytalanságot, s a napokban még akár szeszélyessé is válhatsz, emiatt a külvilág szétszórtnak láthat, nem találod a céljaid felé vezető utakat. Fontos, hogy semmit ne erőszakolj magadra, hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Ez a számodra legjárhatóbb út pillanatnyilag. Lehet, hogy éppen ennek segítségével nyílhat meg előtted egy új kapu.

Vízöntő

A hétfői nap meglepően nyugodtra sikeredhet, az elmaradt feladatokat bepótolod, és adódik alkalmad a tervezgetésre és a másokkal való együttműködésre is. Kedden már mozgalmasabban telnek az órák, szerda és csütörtök pedig remek alkalmakat kínálnak a sikerek elérésére. Különféle élethelyzetekben tudsz magadból újat mutatni, ami nem csak arra lesz jó, hogy környezetedet meglepd vagy akár lenyűgözd, hanem arra is, hogy valaki észrevegye, mennyi különleges képesség rejtőzik még benned. Ezekben a napokban okos döntéseket hozol, reális tudsz maradni, mindent jól és tisztán látsz, korrekt véleményt formálsz. Energikusságod, ambíciód nagy eséllyel előrébb vihet karriered vagy üzleti ügyeid terén.

Halak

Türelem és nyugalom kettőse kíséri utadat nap mint nap. Az se baj, ha felírod a tenyeredre, vagy épp a határidőnaplód aktuális oldalára minden reggel, hogy a türelem rózsát terem! Fontos és hosszútávra előremutató döntéseket kell meghoznod, s a legjobb, ha kizárólag önmagadra hallgatsz, nem mások útmutatásaira. Bizony többször megesik, hogy az emberek szándékosan felbosszantanak, vagy épp azon húzod fel magad, hogy nem csinálnak meg valamit, esetleg nem jól, vagy nem a megfelelő időben. Súlyos teher nyomja a válladat, ugyanis a felelősség a tiéd. Épp ezért, talán az lenne a legjobb, ha visszavonulót fújnál, s csendben, logikusan, összezördülések nélkül próbálnád lerendezni a dolgaidat. Fejezd be azokat a feladatokat, amelyeket régóta csak halogatsz.

Áprilisi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170327-aprilis-havi-penzhoroszkop.htmlÁprilis hava egyértelműen fejlődést kínál számodra. Adott lesz a lehetőség arra, hogy gyarapítsd a pénztárcádat, ugyanakkor ezért tenned is kell mindennap: oszd meg ötleteidet, elképzeléseidet másokkal, működj velük együtt, és a siker garantált lesz. HoroszkópThinkstockÁprilisi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170323-aprilis-havi-szerelmi-horoszkop.htmlAz Ikrek tegye lejjebb a mércéjét, az Oroszlán hagyjon elegendő időt, a Bak életébe pedig egy régi szerelem furakodhat be ismét. És neked mit tartogat április hava? Horoszkópodból kiderül. Horoszkóp--Áprilisi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170323-aprilis-havi-altalanos-horoszkop.htmlÁprilis havában valamennyi csillagjegy a sors kegyeltjének érezheti magát. A kérdés csupán az, tudnak-e vajon élni a felkínálkozó lehetőségekkel? A Life.hu horoszkópjából kiderül, mire számíts majd ebben a gyönyörű tavaszi hónapban. Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.