asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jobbnál jobb lehetőségeket tartogat a csillagjegyeknek ez a hét. Légy résen, és ragadd meg őket!

Kos

Érzékenységed látványosan megnő a hét első felében, ami egyértelműen a telihold hatásának köszönhető. Mindenre azonnal reagálni fogsz. Ebből nehéz lesz előnyt csiholni, inkább hátrányt okozhat munkában, tanulás terén, illetve az emberi kapcsolataid is felbolydulhatnak. Ha előre látó leszel, akkor ez a pár nap óriási előnyt hozhat szerelemben, rátalálhatsz az igazira, vagy elmélyülhet a meglévő románc. A hét második felében a különféle emberi kapcsolatok javítása, szorosabbá tétele válik könnyűvé. Most mindenből kihozhatod a lehető legtöbbet! Szakmai téren szerda estig nehéz lesz igazán jó döntéseket hozni, ezért a nagy dolgokra inkább mondj nemet, s kérj haladékot csütörtökig. Ezt a helyzetet ne kudarcként éld meg, hanem úgy, hogy végre kicsit kevesebbet kell dolgoznod, és nem kell másoknak megfelelned.

Bika

Egyszerűen csak érezd jól magad, s örülj annak, hogy napról napra könnyebben haladsz előre, megoldod a feladataidat, közben a melegedő idő oldja kételyeidet, meglátod, az apróságokban is az örömforrás lehetőségét. Bikaként néha felbukkannak benned a kételyek és a gátlások, ám most ezek is könnyen oldódnak. Talán többet várnál ettől a héttől, lehetőségek sokaságát, jó találkozásokat, mégis kissé egyhangúnak tűnhetnek majd a napok. Ám ez ne lombozzon le! Gondolj arra, hogy ez mégiscsak jobb, mintha örökösen különféle gondokat kellene megoldanod. Valójában semmi okod sincs az aggodalomra, a dolgaid jó irányba haladnak, szakmai téren nincsenek kétségek, az emberi kapcsolataidat pedig tovább tudod erősíteni, vagy épp mélyíteni érzelmileg.

Ikrek

Az aktuális égi konstellációk a könnyedség, a gördülékenység lehetőségét kínálják számodra ezen a héten, tényleg nincs ok az izgalomra. Nem kell rohannod, nem kell sürgető gyorsasággal tüzet oltanod, hiszen minden megy a maga útján, és mindig megkapod a szükséges információkat. Ha esetleg el is akadsz átmenetileg, gyorsan a segítségedre fog sietni valaki egy konkrét iránymutatással, amit fogadj örömmel. Jó hír, hogy nem kell kényszerhelyzetben és elsietve dönteni, sőt mód lesz arra, hogy te magad válj mások támaszává. Megmutathatod, hogy tapasztalataid és tudásod igazi segítség lehet a bajban. Mindig egyenlítsd ki a mérleg nyelvét, azaz, ha neked segítenek, te is adj támpontot másoknak. A benned rejlő energiákkal hegyeket tudsz megmozgatni – bármiről legyen is szó.

Rák

A közelmúltban nem mindig voltál türelmes és toleráns a környezeteddel, ugyanakkor ezen a héten mégis fontos része lesz életednek az, hogy békében, nyugalomban és egyetértésben lehess másokkal, legyen szó munkáról, emberi kapcsolatokról, békülésről. Élj és dolgozz együtt más emberekkel ritmusban, tervezetten, így a siker garantált. A te eredményeid sokban függenek attól, képes leszel-e szót érteni másokkal. A simulékonyság, a kedvesség fontos eszközei a fejlődésnek. Ha képes leszel elnézni a hibákat, az közelebb visz a célhoz. Legyen a mindennapjaid része a kedvesség, a türelem és a mosoly. Ezek triójával bárkit a magad oldalára fogsz tudni állítani. Azok az emberek, akikkel a napokban találkozol, fontos információkat, híreket juttatnak el hozzád, vagy rávilágíthatnak olyan dolgokra, amelyek a te utadat tehetik könnyebbé a közeljövőben.

Oroszlán

A Vénusz képes ezekben a napokban téged arra ösztönözni, hogy gyorsabb és hatékonyabb légy, közelebb kerülj a céljaidhoz. Magad sem tudod, honnan fakadnak a titkos források, hisz állandóan képes leszel a megújulásra, mindennap újra felturbózod magad, és remek példát mutatsz másoknak. Ebben az energikus időszakban alkalmanként kissé féktelenné, meggondolatlanná, hirtelenkedővé válhatsz, aminek persze meglesznek az előnyei és a hátrányai, de te mindent a helyén kezelsz. Nemcsak emberi kapcsolatok, hanem pénzügyek vagy a vállalkozás terén is jelentős döntéseket kell meghoznod. Bármire bólints, bármit írj alá, nézd meg az apró betűs tartalmat. Jó, hogy habzsolni szeretnéd az újabbnál újabb lehetőségeket, de bizonyos határokat nem szabad átlépni.

Szűz

A most következő napok rengeteg izgalmat és mozgalmasságot ígérnek számodra, ugyanakkor rugalmasságot is várnak el tőled. Olyan égi események követik egymást, melyek minden lépésedet óvják, viszont arra is ösztönöznek, hogy merj változtatni néhány jól megszokott dolgon. Pénzügyek terén bátorság javallott, nem kell tartanod egy befektetésektől, adásvételtől, de még egy hitelfelvételtől sem. Érdemes beruházni, vásárolni, vagy akár tőzsdézni is. Természetesen elkerülhetetlen a tudatosság, megfontoltság, de legyen az bátorító erő számodra, hogy nem tudsz rossz döntést hozni! Ha fontos üzleti megbeszélésekre készülsz, előfordulhat, hogy egy váratlan helyzet gyökerestül megváltoztatja a céljaidat, de még ezek a szituációk is a te érdekeidet szolgálják.

Mérleg

A Jupiter erőt ad a változáshoz, a következő fontos lépések megtételéhez, új dolgok elindításához. Minden adott a sikerhez. A Vénusz is csodás energetikát biztosít neked egész héten, csak az nem sikerül, amit el sem kezdesz. Dönthetsz kicsi vagy nagy dolgokról, sikerre viszed függő ügyeidet, és még másoknak is besegítesz, ha erre lenne igény. A keddi telihold tovább gyarapítja lehetőségeid számát, ösztönösen érezni fogod, mi a jó neked, mikor kell cselekedned, vagy épp mi tart vissza a fejlődéstől, így ez utóbbin gyorsan tudsz változtatni. Nyiss ki új kapukat, keress új embereket, támogatókat, elesetteket, kínáld fel a lehetőséget másoknak, hogy veled dolgozhassanak, veled tarthassanak a siker felé vezető úton. Most ne a nyugalmat hajkurászd, hanem a pozitív eredményeket.

Skorpió

Az elmúlt hetek eredményei elég vegyesek voltak, megjártad a gödrök mélyét és a hegyek ormát, ám értelemszerűen az elégedettségre nem érzel okot. Itt és most jobbat, többet akarsz kihozni magadból, tudva azt, hogy a lehetőség a te számodra is adott a képességeid fitogtatására. Gondold át és ismerd is be, ha hibáztál mostanság, vedd számba a függőben lévő feladatokat, és ezeket is iktasd be a következő napok és hetek szűkös időrendjébe. Nem érdemes tologatnod különféle ügyeidet. Határozd el, hogy ezen a héten a lehető legtöbb dolognak a végére jársz, és tedd is meg a szükséges lépéseket. Ez a hét, és a vele járó pozitív égi energiák segíthetnek abban, hogy sokat mosolyogj, emberekkel találkozz, és beérj a célba. Mozgalmas, történésekben gazdag napok várnak rád.

Nyilas

Nagyon sokat tettél önmagadért és a sikerért a közelmúltban, így ezen a héten azt érzed, mintha folyamatosan energiaveszteséget kellene elkönyvelned, ami persze a fogyó hold hatása miatt is indokolt. Valahogy nem mennek a dolgok úgy, mint szoktak, ám ne ess kétségbe. Nyugodj meg, ez nem a te hibád, hisz a keddi teliholdat követően teljesen természetes, hogy kevesebb inspiráció érkezik hozzád. A hét második felét töltsd csendben, békességben, elsősorban olyan feladatokkal, tennivalókkal, amelyek az elengedésről és a lezárásról szólnak. Ha valakitől búcsút kell venned, az épp azt segíti elő, hogy hamarosan másvalaki lépjen az életedbe. Az elmúlt időszakban rengeteg új hatás ért, szinte állandóan felfokozott állapotban voltál, nyugalmas pillanatod nem sok volt, most viszont jöhet a harmónia és a lecsendesedés.

Bak

Eljött a te időd, annak ellenére is, hogy a hét jelentős részében a hold már fogyóban lesz, és úgy tűnhet, nem tudod gyorsan pótolni a felhasznált energiákat. Hidd el, mindig és mindent megkapsz ahhoz, hogy a feladataid végére érj! Ne riadj meg attól a lehetőségtől, hogy választanod kell két jónak tűnő dolog vagy ügy között. Egy dologra fókuszálj, és azt csináld rendesen. Ezen a héten nem elégedhetsz meg azzal, hogy 90 százalékon teljesítesz, a 100 a kötelező, és meg tudod csinálni. Mutasd meg a rejtett képességeidet, kapcsolj magasabb fokozatra, hisz így is képes vagy működni. A Merkúr és a Jupiter hozzásegítenek ahhoz, hogy töretlenül tudj haladni a céljaid felé, higgy önmagadban, tele legyél temperamentummal és energiával, és persze ezeket az erőket jól fel is tudd használni.

Vízöntő

Ezen a héten egy egészen meglepő oldaladat mutatod a világ felé, és persze nem csoda, ha ezt néhányan furcsállják kissé. Könnyen lehet, hogy kibújik belőled a kisördög, nemet mondasz arra, ha rád akarnak valamit erőltetni. Tudod mit? Ne foglalkozz mások véleményével, az a fontos, te mit szeretnél! Ha pedig ezt azt jelenti, hogy a saját fejed után akarsz menni, valamint úgy döntesz, ahogy a saját listádon te vagy az első. Vízöntőként nem szoktad elvetni a sulykot, ugyanakkor fontos, hogy néha igenis a lehető legjobb választás az, ha szembemész mások elvárásaival, és kissé önfejűvé válsz. Az egészséges önzőség most megengedett. A bátorságod nőjön nagyra, és teszteld nyugodtan a képességeidet, hisz rejlik benned rengeteg erő, kreativitás és sok-sok ötlet.

Halak

Kevésbé valószínű, hogy ez a hét jelentős áttörést hoz valamely életterületen számodra, ugyanakkor összességében elmondható, hogy minden jól halad előre, a dolgok működnek, elkerülnek a konfliktusok, nem kell jelentős problémákra felkészülnöd, s nem kerülsz olyan válaszút elé, ami számodra kedvezőtlen, vagy épp egyértelműen hátrányos eredménnyel záródhatna. Te csak tedd a dolgod, ha megkérnek valamire, arra bólints egyet, nem szabad, hogy teher legyen számodra pár hirtelen adódó feladat megoldása, még akkor se, ha tudod, lenne más, aki ezt megcsinálhatná. Még némi kihívást is hozhatnak a következő napok, de valahogy semmi nem lesz fárasztó vagy megterhelő, sőt még érdekes tapasztalatokat is gyűjthetsz.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Áprilisi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170327-aprilis-havi-penzhoroszkop.htmlÁprilis hava egyértelműen fejlődést kínál számodra. Adott lesz a lehetőség arra, hogy gyarapítsd a pénztárcádat, ugyanakkor ezért tenned is kell mindennap: oszd meg ötleteidet, elképzeléseidet másokkal, működj velük együtt, és a siker garantált lesz. HoroszkópThinkstockÁprilisi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170323-aprilis-havi-altalanos-horoszkop.htmlÁprilis havában valamennyi csillagjegy a sors kegyeltjének érezheti magát. A kérdés csupán az, tudnak-e vajon élni a felkínálkozó lehetőségekkel? A Life.hu horoszkópjából kiderül, mire számíts majd ebben a gyönyörű tavaszi hónapban. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.