asztrológia szerelmi horoszkóp havi horoszkóp május ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák körül izzani fog a levegő, a Mérlegek szerelmi élete nem is alakulhatna jobban, a Halak vonzerejének pedig ember legyen a talpán, aki ellen tud állni. A Life.hu havi szerelmi horoszkópjából kiderül, mire számíts májusban.

Kos

Páros: az elmúlt hetekben nem volt elég időd és energiád a kedvesedre? Akkor kapd össze magad, mert több figyelmet és szeretetet igényel a kapcsolatotok. Lesd a reakcióit, elégítsd ki az igényeit, igazán nem kér tőled sokat. Figyeld a kéréseit, találd ki a gondolatait, így maximálisan rád fog hangolódni.
Páratlan: sok randilehetőség adatik számodra a nyárelőn, kedvedre válogathatsz, ám ha azt látod, nem az adott személyt kerested, azonnal engedd el. Fontos, hogy ne a külső alapján dönts, és ne kötelezd el magad túl hamar. Adj esélyt mindenkinek, így kapsz teljes képet.

Bika

Páros: mostanság jobban oda kell figyelned a kedvesedre, ha hosszú távon tervezel vele. Ne légy felületes, ha kapsz, akkor adj is valamit cserébe! Amennyiben a saját igényeidet tolod előtérbe, viták alakulhatnak ki, és megbomlik a harmónia. Szexet, szerelmet, odaadást vársz? Add meg neki ugyanezt!
Páratlan: május első napjaiban mindenféle dolog lefoglal, ám a változás nem várat sokáig, hirtelen izzani fog körülötted a levegő. Vonzani fogod a szerelmet kereső embereket, talán többet is a kelleténél. Jó az, ha mindenkiben potenciális lehetőséget látsz, de nem kell mindenkit alaposan tesztelned.

Ikrek

Páros: május titokzatossága akár egy mellékvágányra is elvihet téged, és szerelmet kínál neked. Az ára mindössze annyi, hogy könnyen egy szerelmi háromszögben találhatod magad. Lényeges változások történnek körülötted, ha nem vigyázol, akkor átléphetsz olyan határokat, amelyekkel megbánthatod a kedvesedet.
Páratlan: május elején állandó bizonytalanság gyötör. A nagy kérdés az, hogy a munkára vagy a szerelemre fókuszálj inkább? Talán a szellemi fejlődésbe fektetett idő és energia jobb lehetőségekkel kecsegtet, ám jön valaki, aki lerombolhatja a téged körülvevő magas falakat.

Rák

Páros: a változás szele megérkezik, és meglepően sok Rák dönthet úgy, szakít a jelenlegi párjával és továbblép. A kérdés, hogy te közéjük tartozol, vagy inkább igyekszel jobbá tenni a párkapcsolatodat? Ne félj, ha maradsz, akkor jó eséllyel rendbe hozhatod a köztetek lévő problémákat.
Páratlan: légy spontán és befogadó, mert most bármi megtörténhet. Ne legyenek szabályok, csak hagyd magad sodortatni az árral. Májusban akár egy régi szerelem is kopogtathat ismét az ajtódon, talán most érdemes lesz felmelegíteni. Semmit ne tervezz meg előre, csak élj a mának!

Oroszlán

Páros: szívügyeid terén komoly döntések várnak rád, akár az összeköltözés, a házasság vagy a gyermekvállalás is szóba kerülhet. Válaszd azt, amire igazán vágysz, legyen minden úgy, ahogyan azt te megálmodtad. Ha netán szakításon gondolkodsz, tudd, hogy gyorsan tovább tudsz majd lépni.
Páratlan: bárkit az ujjad köré csavarhatsz, a vonzerőd miatt sokan fognak kopogtatni az ajtódon. A kérdés, hogy vajon a hódításaid számát akarod-e gyarapítani, vagy el akarsz köteleződni? Bármit tégy vagy mondj, arra most pozitív válasz érkezik. Egy szép szerelem is kibontakozhat.

Szűz

Páros: májusban hatalmasra nő benned a szenvedély, úgyhogy bátran ereszd szabadjára a fantáziádat, és adj teret a vágyaidnak! Engedd, hogy a szerelmed a tenyerén hordozzon! Lehet, hogy eleinte a tempódat nem tudja tartani, ezért néha lassíts le, és várd be őt is! Élmény lesz most minden közös program.
Páratlan: régóta kiszemeltél magadnak valakit? Akkor most tégy lépéseket a sikerért! Ha nem próbálod meg, akkor nem adsz esélyt magadnak a változásra. Mivel meglepően vonzó leszel, így könnyen megtörténhet, hogy tényleg épp ott érsz célba, ahol eredetileg tervezted.

Mérleg

Páros: Vénusz feltüzel, vonzóvá tesz, közben arra ösztönöz, hogy mindennap rajongva szeresd partneredet. Tartsd életben a szenvedélyt, kedveskedj neki, és meglásd, a viszonzás is megérkezik. Ő is tudja, hogy jó irányba haladnak a dolgok. Most bármi megtörténhet!
Páratlan: ideje kimozdulni a megszokott falak közül. Utazz el, szervezz szabadtéri programokat! Ha a baráti társaságod most épp nem vevő az ötleteidre, próbálkozz inkább ismeretlen terepen. Lehet, hogy neked kell megtenned az első lépést a másik nem irányába. Légy bátor!

Skorpió

Páros: szeretnéd feldobni az egyhangú hétköznapokat, izgalmasabbá tenni az együttléteket? Akkor vess be új praktikákat, és turbózd fel a szerelmi életedet. Ellaposodás ellen a szenvedély a tökéletes orvosság! Terved célt ér, kedvesed mindenre vevő lesz, sőt, ő is fog tudni újat mutatni neked.
Páratlan: május elején még a szakmai előmeneteledet helyezed fókuszba, vagy akár a tanulást, de később adj teret a szerelemnek, flörtnek, randiknak. Napról napra jobban figyelnek rád az ellenkező nem tagjai, többen is kopogtathatnak a szíved ajtaján. Ember legyen a talpán, aki képes neked ellenállni.

Nyilas

Páros: sok időt kell a kedvesedre szánni ahhoz, hogy a kételyeidet messzire űzd, és el tudd dönteni, vele akarsz-e maradni, vagy sem. Légy hű önmagadhoz, és ne dobd sutba a vágyaidat! Bátran mondd ki, mit szeretnél! A mellékvágányokat felejtsd el, bár vonzó lehet egy titkos kaland, nagy lehet a kockázat.
Páratlan: szingliként próbálgasd a szárnyaidat, tarts több vasat a tűzbe. Lehet, hogy olyasmit veszel észre, amit eddig nem. Rájössz, hogy valakire eddig nem figyeltél. Valahogy nem találod az igazit? 6-a után fordul a kocka, és kiderül, az igazi végig ott volt a közeledben.

Bak

Páros: az égi energiák a szenvedély megélésére, a szex gyakorlására buzdítanak. Ügyelj arra, hogy a jól ismert úton haladj, mert ha eltévedsz, és valaki másnál keresed a boldogságot, az bonyodalmakhoz vezethet. Döntsd el mihamarabb, merre mész tovább, ez igenis fontos!
Páratlan: élvezd a mindennapokat, a flörtöket, az ismerkedést, ha hívnak valahová, te legyél az első, aki megérkezik. Mondj igent a randikra, hagyd, hogy megérintsenek, és elrabolják a szívedet. Amennyiben a kevésbé vonzó embereket is közel engeded magadhoz, valaki alaposan meglephet a kedvességével.

Vízöntő

Páros: izgalmakkal és romantikával lesznek tele május napjai, éld meg maximálisan azt, amit a sors megad neked. Bár megjárod az utat a csúcs- és a mélypont között, viszont mindkettőben találsz maradandó élményt. Most nagy az esélye, hogy felbukkan egy harmadik személy is.
Páratlan: fordíts hátat az egyhangúságnak, változtass a szokásaidon! Adj bele mindent, legyen mozgalmas, változatos május hava. Vonzás és taszítás? Emelkedjen benned a szenvedély hőfoka! Alkalmanként azt sem tudod, merre menj, kivel randizz? Mindenhová és mindenkivel!

Halak

Páros: törekedj a tökéletes harmóniára, így elkerülheted a kedélyállapotod folyamatos váltakozását. Csak akkor tudsz a szívügyek terén mindent jól kezelni, ha kimondod őszintén, mit szeretnél, mi a vágyad, és persze meghallgatod a másik felet. Adj, hogy kaphass!
Páratlan: izgalmas találkozásokat hoz a nyárelő, repkedj, szárnyalj, tündökölj, és a vonzerőd most valakit nagyon magával ragad. Mondj igent mindenre, és ne félj lemondani az ideákról. Sok férfival találkozol, de csak 14-e után jön valaki, aki már elsőre megbabonáz.

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockVersenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMelyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Milyen apa lesz a pasid? A horoszkópja eláruljahttp://www.life.hu/horoszkop/20130812-ezoteria-es-csillagjegy-apahoroszkop-horoszkopja-elarulja-milyen-apa-lesz-a.htmlMikor dönti el, hogy felvállalja az apaszerepet? Féltőn óv, vagy önállóságra nevel? Képes tiszteletet kivívni, vagy inkább a legtitkosabb jó barát szerepe vár rá? Mi a horoszkópja? Tudd meg, milyen apa lesz belőle!HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.