asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak a héten nem árt lassítaniuk, amiben a csillagok is segíteni fognak. Az Ikrek most másokat fognak inspirálni, az Oroszlánoknak pedig minden úgy megy majd, mint a karikacsapás. Nézd meg, neked mit tartogat a hétre a horoszkópod!

Kos

Fizikai és szellemi aktivitásod kimagasló, sőt még téged is meglep, mennyi mindenre leszel nyitott a héten. Olyan helyzetekben fogsz kiválóan teljesíteni, melyek eléggé távol állnak tőled. Egészen elképesztő feladatokat hajtasz végre, s lehet, hogy mások hívják fel alkalmanként a figyelmedet arra, hogy a saját határaidat feszegeted. Ám ez jó hír! Végre kilépsz a komfortzónádból, és másképp, máshol, más formában éred el azt, amit célként tűztél ki magad elé. Nem létezik olyan kérdés, amire ne tudnál választ adni. Remek tanácsadója leszel az embereknek, kommunikációs képességeddel nemcsak a saját ügyeidet rendezed el hibátlanul, hanem másoknak is besegítesz. Ha módodban áll, akkor csendesítsd le a vitázó ellenfeleket.

Bika

Használd ki a Vénusz és a Merkúr lassító, ám mégis hasznos energiáit, amelyek nem ártanak, ugyanakkor kellően óvatossá tesznek. Egész héten körülölelnek, és talán az is megtörténhet, hogy kissé elrugaszkodsz a realitás talajától, ami – fura módon - kifejezetten jót fog tenni neked, s közelebb vihet vágyott céljaidhoz. Ezekben a napokban nagyon könnyen építheted, javíthatod, vagy épp mélyítheted emberi kapcsolataidat - elengedheted, amire nincs szükséged, s erősítheted, ami támogat. Így fogod igazán jól érezni magad. Biztosan észrevetted mostanság, hogy kicsit több konfliktusban volt részed, sokszor mondtál ellent másoknak, és néhány – számodra fontos, lényeges - kötelék meglazult. Mérlegelj! Bizony lehet, hogy ezek előjelei voltak annak, hogy valamelyiket le kell zárni, vagy épp felturbózni. Rajtad múlik, mely irányba indulsz.

Ikrek

Bár egészen szerdáig nem leszel mindig a helyzet magaslatán, a hét derekán mégis hirtelen sokat javul a kedélyállapotod, és mivel ezt mások is észreveszik, nem csoda, ha meglepően sok ember hozzád fordul ötletért, támogatásért, s ez extra energiával tölt fel. Képes leszel motiválni másokat, jókedvet, mosolyt viszel környezeted alkalmanként unalmas pillanataiba, s tényleg tiszta szándékkal figyelsz az emberekre. Befogadó leszel az új információkra, sőt szinte keresed annak módját, hogy okulj, tapasztalj, ismeretet szerezz olyan téren, ami eddig ismeretlen volt számodra. Figyelsz a különféle új inspirációkra, amelyeket megragadva változtathatsz valamit önmagadon, életeden, szellemiségeden. Pénzügyi téren is jó esélyt kapsz arra, hogy a dolgaid fellendüljenek.

Rák

Kedvező napok követik egymást, semmi nem zavarja meg a nyugalmadat, hacsak az nem, hogy többet kell dolgoznod, de az elért eredményekben is meg fog mutatkozni a szorgalmad. A terveidet most könnyedén megvalósítod, életed jó irányba halad. Alkalmanként még azon is elmerengsz, vajon tényleg minden rendben van-e, hisz annyira biztonságosak és békések a körülmények. Igen, az égi energiák a harmónia csodás érzését nyújtják egész héten, ezzel pedig azt is felkínálják, hogy magadba mélyedj, gondolkozz, eltűnődj a hibákon, tervezd a közeli és távoli jövőt. Nyugodtan hidd el, hogy minden sínen van, csak végezd a dolgod, hisz senki nem hátráltat, sőt még segítőid is akadnak. Kiegyensúlyozottság jellemzi a hétköznapokat, egyszerűen csak élvezd az élet apró örömeit.

Oroszlán

Az égiek ezen a héten mindenben a segítségedre sietnek - csak kérned kell az iránymutatást, s meg is kapod azt. Bármit tégy, akármit gondolj, az pont úgy alakul, ahogy megálmodod. A dolgok, a különféle események éppen úgy alakulnak és akkor történnek, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Pozitív változások sora követi egymást - vajon lesz bátorságod igazán nagy változtatásokat véghezvinni? Oroszlánként kell benned lennie annyi kurázsinak, hogy ne futamodj meg néhány kihívás elől. Persze dönthetsz úgy, hogy hagyod a sorsot a maga útján járni, és sodortatod magad az árral, ám ez nem egy Oroszlánhoz méltó döntés. Cselekedj, vedd elő a bátor, tettre kész énedet, és ugorj bele az ismeretlenbe! Biztos, hogy eredménnyel jársz!

Szűz

Ezen a héten meglehetősen sok dolog történik épp a tervezettekkel ellentétben, s ez bizony zavarni fog téged, ami érthető is. Sok időt szánhatsz arra a hét első felében, hogy igyekszel a dolgokat az eredeti mederbe terelni. Földies Szűzként alapos tervező vagy, és előre kiszámítod az egyes lépéseket, ám most a különféle égi energiák számos ponton megváltoztatják a terveidet. Olyan érzésed lesz, mintha a sors direkt keresztbe akarna neked tenni, és csak akadály követ másik akadályt. Talán le kellene ülnöd egy kicsit, s elmerülni a gondolataidban, kielemezni a különféle eseményeket, így rájöhetsz, hogy az égiek csupán óvni akarnak pár felesleges lépéstől, vagy egy-két kudarctól. Hová tartasz, mi a cél, mit akarsz elérni? Ne mellékvágányokon akarj eljutni a végponthoz, hanem a legegyenesebb úton.

Mérleg

Pozitív irányú változások előjeleit érzed már hétfőn, s napról napra egyre intenzívebb hatások ölelnek körbe - jó hír, hogy ezek közt aligha akad negatív tényező. Légy szorgalmas, tervezz, cselekedj, mutasd meg rejtett képességeidet, ezzel egyenesen arányosan a kedved is sokat fog javulni. Rengeteg örömhírt és mosolyt hoznak ezek a napok, nem lesz okod panaszra. Csütörtökön nagy lépésekre szánhatod magad, ám nem árt, ha külső segítséget kérsz, ha olyan tudásanyagra van szükséged, amelynek még nem vagy birtokában. Mindennap, minden percben dönts önszántadból, s akkor a legnagyobb rendben alakulnak ügyeid. Ha pénteken visszagondolsz az azt megelőző munkanapokra, akkor elégedett lehetsz. Talán te magad sem gondoltad volna, hogy ilyen sikerrel zársz minden függőben lévő témát.

Skorpió

A hét elején teljesen biztos, hogy szükséged lesz extra inspirációra, kívülről érkező jó ötletekre, amit valószínűleg nálad idősebbektől, tapasztaltabb emberektől kaphatsz meg leginkább. Légy nyitott eszmecserékre, tanácsadásra, furcsának tűnő információk befogadására, még akkor is, ha úgy véled, te bizony már mindent tudsz, és aligha lehet neked újat mondani. A növő hold segít majd abban, hogy megtapasztalj ismeretlen dolgokat, megérts láthatatlan folyamatokat, vagy el merj vállalni olyan tennivalókat, amiket eddig soha. Mindeközben az is feltűnik, hogy erőteljes belső átalakulási folyamat indul el benned, ez pedig érinti a szellemi és a fizikális oldaladat egyaránt. Változol, hisz igényed van arra, hogy jobb, okosabb, tapasztaltabb légy. Ezek nem feltétlenül látványos módosulások, de a fejlődésedhez elengedhetetlenek.

Nyilas

Miért érzed bizonytalannak a lábad alatt a talajt? Azért, mert ezen a héten nem mennek hibátlanul a dolgok, ez is döcög, az is akadozik... Ugyanakkor tartsd szem előtt, még nem jelenti azt egy kis fennakadás, hogy nagy a baj, és tüzet kell oltani. Tény, hogy sok a váratlan feladat, és lesznek olyan élethelyzetek, melyek alaposan elgondolkodtatnak, vagy épp a drága időt rabolják tőled, ugyanakkor hidd el, miután megleled a megoldást, tudni fogod, hogy szükséged volt ezekre a tapasztalatokra is. A probléma forrása a kommunikációd akadozásában is keresendő, vedd észre, ha kicsit erőteljesebben szólalsz meg, ha nem a megfelelő stílusban reagálsz, hisz ez automatikusan bevonzhat bonyolult helyzeteket. Ám tudd, hogy a kocka mindig fordul, csütörtökön és pénteken pedig kifejezetten a te javadat szolgálják az égi energiák!

Bak

Környezeted azt szokta meg tőled, hogy elsősorban az egyszerűbb, érthetőbb, kiszámíthatóbb dolgokat választod a felfordulás, a zűrzavar és a hangos helyzetekkel ellentétben. Ám ezen a héten nagyot fordul a kocka, s biztos lehetsz abban, hogy nem lesz béke és nyugalom körülötted, annál inkább óriási és látványos forgatag, sok jövés-menéssel. Számos ügyet kell intézned, ráadásul sok olyan tennivaló is porondra kerül, melyekkel egyáltalán nem számoltál. Ki kell mozdulnod a komfortzónádból, több munka, több aktivitás vár, és tudatosítanod kell magadban azt, hogy változtatás nélkül nem maradhatnak el a fergeteges sikerek. Pénteken már önmagadat fogod dicsérni azért, hogy bátor voltál. Hétvégén újra harmóniát tudsz teremteni magad körül.

Vízöntő

A Merkúr és a Jupiter összefognak, a segítségedre sietnek, s ha bármilyen oknál fogva elakadnál, tudd, hogy az égiek kérés nélkül is kihúznak a bajból. Ha minden rendben van, akkor jelentős lökést adnak neked, új dolgok megtételére ösztönöznek, bátorságot adnak, hogy akár egy ismeretlen útra is rálépj bátran. Lényeges, hosszú távra előremutató döntéseket kell meghoznod ezekben a napokban, amelyek elsősorban – és nem önző módon! - önmagaddal függenek össze. Akkor is érdemes lényegi kérdésekkel foglalkoznod, ha ezt nem tervezted eredetileg. Képes vagy új információkat befogadni, tanulni, légy nyitott a szellemi fejlődésre. Gyűjts új tapasztalatokat, tanulmányi és szakmai téren. A gyorsaság és a megfontoltság most alapvető feltétele lesz annak, hogy sikert érj el.

Halak

A hétfői napod nyugalmasnak ígérkezik, lazíthatsz bátran, tedd, ami jólesik. Érdemes a rutinfeladatokon túl a tervezésre is jelentős időt szánnod. Ne csak ezt a hetet, hanem az egész hónapot vázold fel magad előtt, állíts fel időrendi, valamint fontossági sorrendet, és nem árt, ha pár új célt is megfogalmazol. A régi feladatokat talán az újak fényében még könnyebb lesz most elvégezni. Keddtől picit erősebb tempót kell diktálnod, viszont különösebb nehézségek nélkül haladsz előre. Aztán szerdától extra energiák érkeznek, amelyeket érdemes felhasználnod jogi és üzleti ügyek intézéséhez, vagy akár bonyolult emberi kapcsolatok rendezéséhez. Ha valahol elakadsz, csak nézz körül, kérj tanácsot, sokan sietnek örömmel a segítségedre.

Áprilisi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170327-aprilis-havi-penzhoroszkop.htmlÁprilis hava egyértelműen fejlődést kínál számodra. Adott lesz a lehetőség arra, hogy gyarapítsd a pénztárcádat, ugyanakkor ezért tenned is kell mindennap: oszd meg ötleteidet, elképzeléseidet másokkal, működj velük együtt, és a siker garantált lesz. HoroszkópThinkstockÁprilisi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170323-aprilis-havi-szerelmi-horoszkop.htmlAz Ikrek tegye lejjebb a mércéjét, az Oroszlán hagyjon elegendő időt, a Bak életébe pedig egy régi szerelem furakodhat be ismét. És neked mit tartogat április hava? Horoszkópodból kiderül. Horoszkóp--Áprilisi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170323-aprilis-havi-altalanos-horoszkop.htmlÁprilis havában valamennyi csillagjegy a sors kegyeltjének érezheti magát. A kérdés csupán az, tudnak-e vajon élni a felkínálkozó lehetőségekkel? A Life.hu horoszkópjából kiderül, mire számíts majd ebben a gyönyörű tavaszi hónapban. Horoszkóp--Álomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a kedvenc színed? Eláruljuk, mit mond el róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20141228-a-kedvenc-szined-arulkodik-a-szemelyisegedrol.htmlImádod a tűzpirosat, vagy éppen a kék a kedvenced? Ízlésed az árnyalatok terén árulkodik a személyiségedről. Megmondjuk, milyen vagy, ha a fehéret, a zöldet vagy éppen a sárgát szereted a legjobban.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.