asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák igazán kellemes hétvégére számíthatnak, de ha tényleg ki akarják használni, előbb a munkával kell kezdeniük. Az Ikrekre vár a legtöbb kaland, főleg a szerelem terén, de az Oroszlánok sem panaszkodhatnak, rengeteg pozitív dolog történik majd velük!

Kos

A szombat reggel még teljes mértékben felhőtlennek látszik, ám délután kissé indulatosabb lehetsz a kelleténél. Így könnyen megeshet, hogy egy baráti beszélgetés végül átcsaphat nézeteltérésbe. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod, ne rémisszen meg ez a helyzet, és ne engedd, hogy nagyon felkavarja a lelkivilágodat ez az esemény! Nem érted majd, mit rontottál el, hiszen nem akartad szándékosan megbántani a másik felet. Az is lehet, hogy beszélgetőpartnerednek is rossz napja van, ezért reagált ilyen érzékenyen szavaidra. Ne töprengj rajta, keresd inkább a békülés módját, hogy vasárnap minden tökéletes legyen!

Bika

Kifogástalan hétvégére számíthatsz, különösen a második pihenőnap fog kellemesen és izgalmasan telni. Nagyon jó hatással vagy a környezetedre, mert árad belőled a kiegyensúlyozottság, a béke és a lelki nyugalom. Mindenki szívesen tartózkodik a közeledben, és töltekezik ezekből a pozitív energiákból. Szombaton végezz el minden háztartási teendőt, intéznivalót, bevásárlást, hogy a vasárnap már csak az aktív pihenésé legyen. Mozduljatok ki a négy fal közül, szervezz egy jó kirándulást vagy egy wellnessprogramot.

Ikrek

Igazi Ikrekhez méltó hétvége részese lehetsz! Elképesztően mozgalmas lesz, a szerelem terén különösen sok izgalmas történés vár rád már szombaton. Hagyd magad sodortatni az árral! Valaki nagyon boldog lenne, ha észrevennéd, mennyire odafigyel rád, mennyire érdekli minden kis rezdülésed. Régóta álmodoztál egy ilyen hétvégéről, hát most elérkezett, ne hagyd kihasználatlanul! Eleinte kicsit furcsa lehet majd a sok kényeztetés, de hamar hozzá fogsz szokni. Élvezd ki minden percét a romantikának, mert vasárnap már egy családtagod igényli a figyelmedet.

Rák

Ha ügyes vagy, annyira nyugalmas hétvégében lehet részed, hogy még a telefonod sem fog csörögni. Ennek a családod fog a leginkább örülni, nagyon hálásak lesznek érte. Ha jól tervezed meg a szombati menetrendet, akkor garantáltan sikerül minden kötelező feladatodat ellátnod. Légy ügyes szervező, hogy a vasárnap már csak a szeretteidé és a pihenésé legyen! Alaposan rád fér a pihenés, a maximális ellazulás, igaz? Határozd meg az időjárás alapján, hogy mi is legyen a program: kirándulás, fürdő vagy a kanapé egy doboz fagyival...

Oroszlán

Az első hétvégi nap számos meglepetést tartogat neked, csak vedd észre ezt a sok pozitív történést. Azt hiszed majd, hogy álmodod az egészet, mert ennyi jóhoz így egyszerre és ömlesztve nem szoktál hozzá. Az is lehet, hogy nem a napi problémákon rágódsz, és ezért észreveszed azokat a kisebb-nagyobb örömöket is, amiket egyébként figyelmen kívül szoktál hagyni. Ezek a kisebb-nagyobb örömök most derűvel töltenek el, sok mosolyt csalnak az arcodra. A vasárnapod ugyanilyen hibátlan, derűvel, szeretettel és jókedvvel teli lesz, amire sokáig szívesen emlékszel majd.

Szűz

Te, a logikus, két lábbal a földön járó, mindent előre megtervező, szorgalmas és takarékos Szűz nem annyira kedveled a váratlan és kiszámíthatatlan dolgokat, ahogy a régi dolgokon való rágódást sem. Most valami miatt mégis előjönnek benned a régebbi történések. Az emlékezés helyett inkább cselekedj, zárd le a múltbéli történéseket! A szombati napon egyszerűen csak érezd jól magad, és ha ehhez arra van szükséged, hogy vásárolj pár dolgot, akkor tedd ezt nyugodtan! Vidd magaddal a legjobb barátnődet vagy a párodat a bevásárlókörutadra, úgy sokkal szórakoztatóbb lesz.

Mérleg

Kimerítő hétvége vár rád, ugyanis ebben a két napban számos váratlan helyzettel kell megbirkóznod. Éppen emiatt nem fogod tudni kipihenni magad, és sajnos ez a hangulatodra is rányomja a bélyegét. Nem vagy egy türelmetlen típus, de most nagyon könnyen ki tudnak hozni a sodrodból. Próbálj meg uralkodni magadon, hogy elkerülhesd a fölösleges vitákat. Vasárnapra inkább ne tervezz semmiféle programot, inkább töltsd pihenéssel az egész napot. A semmittevés kellőképpen fel tud tölteni annyi energiával, hogy a jövő heti rohanás során is helyt tudj állni.

Skorpió

A szombati nap teljes nyugalomban telik. Kicsit furcsa is lesz számodra, ugyanis nem erre számítottál. Mindenesetre használd ki a lehetőséget, és foglalkozz valami olyasmivel, amire már rég nem jutott időd. Ha úgy érzed, hogy elegendő időt szántál magadra, akkor ne feledkezz meg a családodról és a barátaidról sem. Gondold végig, hogy kinek mit ígértél, mert ma alkalmad lesz arra, hogy egytől egyig teljesítsd a kéréseiket. Arra nagyon vigyázz, hogy senkiről se feledkezz meg, nehogy sértődés legyen belőle. Hiába szeretnél mindenki kedvében járni, könnyen elképzelhető, hogy valaki mégis kimarad.

Nyilas

A szombat nem a terveid szerint alakul, ugyanis ez a nap több kellemetlenséget is tartogat számodra. Figyelj oda az értékeidre, főleg a pénztárcádra, nehogy valaki ellopja, de a parkolásnál is légy előrelátó, nehogy egy bírság rontsa el az egész hétvége hangulatát! Ha kellőképp körültekintő vagy, és betartod a szabályokat, akkor elkerülheted ezeket a stresszes helyzeteket. A vasárnap már nyugodtan fog telni, nem kell elővigyázatosnak lenned, nem fog újra lecsapni a balszerencse. Érdemes lesz végiggondolnod és értékelned az eseményeket, hogy valójában miért történt veled mindez...

Bak

Nagyon türelmesnek és megértőnek kell lenned ezen a hétvégén, ugyanis a családtagjaid több alkalommal is kihozhatnak a sodrodból. Szombat délután lesz a legkaotikusabb időszak, de ha sikerül uralkodni magadon, akkor talán elkerülhető egy nagyobb konfliktus kirobbanása. Légy toleráns és engedékeny! A csillagok kedvezőtlen együttállása most mindenkire hatással van, ezért mindenki fáradtabb és ingerlékenyebb a megszokottnál. Vasárnapra újra helyreáll a családi béke, és mindenki kipiheni magát. A sok félreértés után jót fog tenni egy olyan közös program, ami újra összekovácsolja a család tagjait.

Vízöntő

Ne tervezz semmi komolyat erre a hétvégére, ugyanis most nem leszel a topon. Az elmúlt napokban annyira kimerültél, hogy jobban teszed, ha inkább csak pihensz. Ha mégis belekezdenél valamibe, akkor számolnod kell azzal, hogy nem biztos, hogy első nekifutásra úgy sikerül, ahogyan azt szeretnéd. Most az egyszer a semmittevés lenne a legjobb időtöltés számodra! Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, neked is jár egy kis láblógatás. Vasárnapra szervezz aktív kikapcsolódást a családoddal vagy a barátaiddal, hogy teljes mértékben feltöltődhess.

Halak

Ezen a hétvégén az emberi kapcsolataidra kell több hangsúlyt fektetned. Különösen az egyik családtagoddal kell többet törődnöd, ugyanis itt az ideje, hogy sérelmeiteket végre megbeszéljétek. Már korábban is érezted, hogy valami nincs rendben, mindkettőtök sokat hibázott, de most végre mindent tiszta lappal kezdhettek. Bizonyos dolgokat most fogsz megérteni, amik eddig zavarosak voltak, és képes leszel bocsánatot kérni a tévedéseidért. Vasárnap mindenképp menj ki a szabadba, szükséged van friss levegőre, hogy kellőképp fel tudd tölteni az energiatartalékaidat.
Májusi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170412-majus-havi-penzhoroszkop.htmlA májusi konstellációk az okos terveknek kedveznek. Ne rohanj, ugyanakkor lassan, de türelmesen valósíts meg mindent, amit elképzeltél. Horoszkóp--Májusi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170412-majus-havi-szerelmi-horoszkop.htmlA Bikák körül izzani fog a levegő, a Mérlegek szerelmi élete nem is alakulhatna jobban, a Halak vonzerejének pedig ember legyen a talpán, aki ellen tud állni. A Life.hu havi szerelmi horoszkópjából kiderül, mire számíts májusban. Horoszkóp--Május havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170412-majus-havi-altalanos-horoszkop.htmlMájus hava a régóta dédelgetett álmok és vágyak beteljesülését hozhatja el a csillagjegyeknek. Ne légy türelmetlen, ne sürgesd a változást, és ha úgy érzed, bátran kérj segítséget! A Life.hu horoszkópjából kiderül, mire számíthatsz ebben a hónapban. Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstockMi a kedvenc színed? Eláruljuk, mit mond el róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20141228-a-kedvenc-szined-arulkodik-a-szemelyisegedrol.htmlImádod a tűzpirosat, vagy éppen a kék a kedvenced? Ízlésed az árnyalatok terén árulkodik a személyiségedről. Megmondjuk, milyen vagy, ha a fehéret, a zöldet vagy éppen a sárgát szereted a legjobban.HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.