Tízmilliószoros nap van: adj teret a pozitív gondolatoknak

Forrás: Thinkstock -
pozitív tízmilliószoros nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 9-e tízmilliószoros nap, ma nagyon érdemes odafigyelned mindenre, amit csinálsz, vagy éppen gondolsz, mert minden többszörös erővel hat rád és a környezetedre.

A tízmilliószoros napokon élhetünk a gondolataink pozitív erejével, érdemes is kihasználni, ugyanis nem minden nap ilyen különleges. Nemcsak a gondolatainknak, hanem a cselekedeteinknek is sokkal hatalmasabb az ereje ilyenkor, ezért nem árt, ha odafigyelünk tetteinkre, de még a szándékainkra is.

Tízmilliószoros nap van! Forrás: Thinkstock

Ilyenkor ugyanis minden gondolatunk és tettünk ereje a tízmilliószorosára nő, a pozitívaké és a negatívaké egyaránt!

Ma nem érdemes teret engedned a negatív, romboló gondolatoknak és cselekedeteknek, mert a rossz rosszat vonz! Csak kellemes, szép gondolatokat teremts, és a tetteid is legyenek pozitívak! A meditálás és a mantrázás ilyenkor még erősebben hatnak, érdemes belefogni!

2017 legfontosabb napjai: ekkor bármi sikerülhet!

Tízmilliószoros napoknak nevezik azokat a napokat, amelyek különleges energiákat és lehetőségeket rejtenek. Ilyenkor bármit teszel, mondasz, vagy épp gondolsz, tízmilliószoros erővel tér majd vissza hozzád, és csak rajtad múlik, hogy pozitív, vagy épp negatív lesz-e ezek végkicsengése. Most megmutatjuk, melyek lesznek 2017 legenergikusabb napjai. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!
Hétvégi horoszkóp (június 10-11.)http://www.life.hu/horoszkop/20170607-hetvegi-horoszkop-junius-10-11.htmlA Bikák sűrű hétvégét tervezetek, pedig jobb lenne, ha ezúttal egy kicsit pihennének, viszont az Ikrek akkor lesznek elemükben, ha pöröghetnek. A Szűz jegyűeknek pedig mindegy mi történik, ők jól fogják magukat érezni! Nézd meg, számodra mit tartogatnak hétvégére a csillagok! HoroszkópThinkstockJúnius havi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-juniusi-szerelmi-horoszkop.htmlVénusz teret ad a nagy lángolásnak, a tartós kapcsolatok kialakításának, csak éld meg a mindennapokat, és csodákban lehet részed. HoroszkópThinkstockJúnius havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-juniusi-penzhoroszkop.htmlA jó ötletekből nem lesz hiány, és szinte minden jegy képviselője talál magának lehetőséget új anyagi források kiaknázására. A Merkúr remek inspirációival jó dolgokat lehet most megalapozni. HoroszkópThinkstockJúnius havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170524-junius-havi-horoszkoo.htmlJúniusban a Bikáknak figyelniük kell a kapcsolataikra vagy baráti kötelékeikre, míg az Ikreknek sokszor kell segítséget kérniük. A Mérlegek bármibe belekezdhetnek, a Skorpióknak pedig meg kell oldaniuk néhány szőnyeg alá söpört régi ügyet. Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockÁlomesküvő a horoszkópod szerint - a csillagok ismerik a vágyaidhttp://www.life.hu/horoszkop/20140812-csilagjegyed-befolyasolhatjak-eskuvod-korulmenyeit.htmlA horoszkópodból nemcsak az derülhet ki, hogy mikor kerül majd sor az esküvődre, de az is, hogy milyen körülmények között, hogyan zajlik majd életed egyik legfontosabb, legszebb eseménye.HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.