asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész hétvégét meghatározó teliholdig minden körülmény adott ahhoz, hogy amibe belekezdesz, azt sikerre vidd. Elsősorban magadra számíthatsz, ám tudd, ha segítségre szorulsz, megtalálod azt, aki a támaszoddá válik.

Kos

Amennyiben későbbre, s nem erre a hétre tervezted a vakációt, akkor is igyekezz valahogyan kisakkozni annak a lehetőségét, hogy szabadságra menj, legalább egy-két napot vegyél ki, így meghosszabbítva a hétvégédet. Ellenkező esetben könnyen megtörténhet, hogy munkád vagy a függőben lévő tanulmányaid, vizsgáid terén váratlan problémákkal kerülhetsz szembe, ezek pedig gátolnak majd abban, hogy tökéletes eredménnyel végezd mindennapi teendőidet. A heti konstellációk folyamatosan mellékvágányokra terelnek, ezért ha teheted, a nehéz feladatokat inkább halaszd el a jövő hétre. Ha úgy érzed, nem boldogulsz, ugyanakkor mégsem halogathatod a tennivalóidat, kérj bátran segítséget vagy tanácsot a környezetedben lévőktől.

Bika

A hét elején egyáltalán nem vonz a munka, persze ez teljesen érthető, hisz kint süt a Nap, bent pedig legfeljebb a légkondi adhat némi vígaszt. Inkább lógatnád a lábad? Akkor ezt megelőzően vedd sorba legsürgetőbb teendőidet, hisz akad ezekből bőven. A teher kissé nyomaszt, s ha megnézed a kész listát, rájöhetsz, a semmittevés nem fér bele a heti programba. Szerencsére a feszített tempó jó ötletekre sarkall, remek megoldásokkal rukkolsz elő, s a végén minden, ami eleinte kényelmetlennek és nehézkesnek tűnt, az a segítségedre lesz. Meglepően alapos leszel, és oda tudsz figyelni az apró részletekre. Önmagadra is szánj elegendő időt.

Ikrek

Kellemes, emelkedett hangulatú napok követik egymást, merész ötleteidre most sokan felfigyelnek, s szabad utat adnak a megvalósításhoz. Minden segítséget megkapsz, csupán kérned kell. Ha szükséged van külső segítségre, azt is meg fogod kapni. Hétfőn és kedden talán még nem reméled, ám a hét második felében valamilyen pozitív, a sorsodat mindenképpen jó irányba terelő változás következik be, - hagyd megtörténni a dolgokat. Kapj az alkalmon, örülj annak, hogy valamely terved előtt megnyílnak a kapuk. Régóta vártál már erre a pillanatra, úgyhogy kapd össze magad, s valósítsd meg a nagy álmot! Ugyanakkor nagyon fontos, hogy maradj a realitás talaján, így nagyobb sikerekre és eredményekre számíthatsz.

Rák

Ha erre a hétre tervezted a vakációdat, akkor a legkiválóbb időpontra leltél rá. Ezek a napok nagyszerűek a szabadság eltöltésére, ami biztos, hogy aktívan telik, és remek élményekkel gazdagodsz. Ám, ha a munka áll továbbra is középpontban, akkor tudd, hogy nem csak szakmai téren, hanem életed egyéb területein is jó lehetőségeket kapsz a módosításra, fejlődésre, sőt, az anyagiak szaporítására is. Kizárólag rajtad múlik, mennyire sikerül kihasználnod ezeket a lehetőségeket. Régi terveid egyike is végre szabad utat kap, személyes vonzerőd, pozitív energiád sokakat meggyőznek az együttműködésről, így nem csoda, ha sokakat a magad oldalára tudsz állítani.

Oroszlán

Már rég vártál arra, hogy minden adott legyen a sikerhez, vagy esetleg te magad segíthess hozzá másokat ehhez... Ez a pillanat most érkezik el, s olyan élethelyzeteket élhetsz át, melyekben nem reménykedtél. Tapasztalatgyűjtés, fejlődés, örömteliség, és a közeljövőd teljes stabilitásának lehetősége. Olyasmi történik veled, ami békét és elégedettséget nyújt számodra. Anyagiak terén kedvező fordulat adódik, ám ne ülj a babérjaidon, hanem tempósan tedd a dolgod! Használj ki minden alkalmat, és ha kell, hát elégedj, meg a kevéssel is, ugyanis ebből lesz később a több! Ne feledd a régi mondást: sok kicsi sokra megy! Különféle emberi kapcsolataid jelentős része átalakításra szorul, fontos az időt ezekre rászánni.

Szűz

Két lábbal a talajon álló Szűz létedre meglehetősen ritka pillanat az, amikor te hezitálsz. Ezekben a napokban viszont ez mégis megtörténhet, akár többször, egymás után. Ezért csakis alapos átgondoltsággal és ügyes mérlegeléssel aknázd ki a semmiből feltűnő lehetőségeket, így megvan az esély arra, hogy megfelelően profitálj mindenből. Ezekben a napokban jelentős lépést tehetsz a sikeresebb, szebb, csillogóbb jövő felé, hát mi ez, ha nem maga a nagybetűs lehetőség? Fegyelmezettségre és szervezettségre van szükség, ám össze tudod magad szedni, és tudatosan leszel képes egyről a kettőre lépni. Találd meg az arany középutat! Különösen munkád, saját vállalkozásod vagy tanulmányaid terén fontos ez.

Mérleg

Nyugalom, türelem, béke: amennyiben képes vagy ezen három tényező megalkotására, valamint megtartására, akkor ezekben a napokban valójában bármire képes leszel. Amennyiben picit visszaveszel a tempóból, s okoson tervezel, akkor meglepően eredményes hetet zársz! Döntéseid során ne hagyatkozz vagy várj másokra, és messzire kerüld el a türelmetlenséget, akarnokságot, erőfitogtatást. Ugyanakkor - ha megoldható -, ne most törd a fejed jelentős változtatásokon, költözésen, állásváltoztatáson! Ne rohanj fejjel a falnak, mindent alaposan fontolj meg, és csak minden lépés megtervezése után cselekedj! A heti konstellációk most nem kedveznek a komoly fordulatoknak.

Skorpió

Szerda estig sőt, talán inkább csütörtök délig nehézségekkel kell számolnod, kicsit akadozva tudsz csak előre haladni, ráadásul környezeted sem feltétlenül siet majd a segítségedre. Minden, amit megterveztél, átformálást igényel. Ez persze nem feltétlenül baj, ám érthető, hogy nem fogsz ennek túlzottan örülni. Több kellemetlen, egyben türelmetlenségre okot adó helyzet bonyolítja napjaidat, ezek váratlanul érkeznek, a megoldásuk pedig nem tűr halasztást. Úgy érezheted, hogy elborít a munka? Sebaj, kijössz ebből is, és péntekre hipp-hopp rendezel mindent. Csütörtökön összekapod magad, és emelt tempóban oldod meg a függő ügyeket. Még magadat is megleped...

Nyilas

A munkakedv nem érzi jól magát a társaságodban... ám mégis nagy szerencséd lesz, ugyanis ezt senki nem fogja a szemedre vetni, sokan járnak hasonló cipőben. Fizikai és szellemi kapacitásod alapjáraton üzemel, a gondolataid máshol járnak, mint a fizikai tested. Bátran mond ki, hogy elfáradtál és szabadságra vágysz. Ugyanakkor hátulütője is lehet ennek a dolognak: kisebb-nagyobb bakikat véthetsz, ami ronthatja hírnevedet. Kialakulhatnak körülötted kisebb viták, s adódhatnak olyan pillanatok, amikor nem is érted, mi történik, csak úgy kialakul... Szerencsére a napok múlásával lecsendesedik ez a helyzet. Már csütörtököt fog mutatni a naptár, mire minden rendben lesz a fejedben, és szerencsére körülötted is.

Bak

Jó kedvű vagy? Kicsattansz az energiától? Még szerencse, hisz nyár van és nem vagy erős munkatempóra kényszerítve. Amennyiben dolgoznod kell, akkor okosan, a legfontosabbakat végezd csak el. Ha épp a szabadságodat töltöd, akkor abban legyen aktív és passzív időszak is. Már a múlt hét is egészen jól alakult, rendeztél pár ügyet, s ez a hét is kínál erre módot. A benned rejlő tartalékok egész héten kitartanak. Tele vagy erővel, kimagasló ötletekkel, ez pedig automatikusan cselekvésre ösztönöz. Ezt a hatást a leginkább a Jupiter erős hátszelének köszönheted, hát használd is ki! Szerencsére tetterőben és energiában a napok múlásával sem fogsz hiányt szenvedni, sőt, a növő hold segít a pótlásban egészen szombatig.

Vízöntő

Nagyot fordulhat veled a világ, s bár nem terveztél világrengető dolgokat, mégis, a legkülönfélébb életterületeken egyszerre jönnek pozitív változások, és szerencsésnek érezheted magad, ha minden lehetőséget ki tudsz használni. Anyagi téren meglepetést hozhatnak ezek a napok, hagyd magad inspirálni, sőt, vágj bele valamilyen befektetésbe, adás-vételbe, esetleg egy vállalkozás elindításába, főleg akkor, ha ezt egy régi, megbízható ismerősöd ajánlja a számodra. A Jupiter hathatós segítségével jelentős változások lendítik előre karrieredet, ami épp jókor jön ahhoz, hogy elérj egy fontos célt. Egy előléptetés, új munkalehetőség vagy akár fizetésemelés formájában is jelentkezhetnek a változások.

Halak

A nyári uborkaszezon ellenére is meglepően sok, egyben érdekes lehetőség adódik számodra, úgyhogy légy aktív és figyelj mindenre! Gyorsan kell reagálnod a külvilág felől érkező impulzusokra, és azonnal bólints a neked tetsző ajánlatokra. A láthatatlan jelekre, az apró megjegyzésekre légy fogékony, mert mindennek komoly jelentősége lesz. Emellett ösztönös megérzéseidre is hagyatkozhatsz, s ha az előzőket ügyesen ötvözöd, akkor ezek összessége nagyon sokat segíthet abban, hogy könnyebben boldogulj a hétköznapok során. Szentelj jelentős figyelmet munkádnak, most légy aprólékos, s szánj időt azokra az emberekre, akik segítségedre lehetnek feladataid megoldásában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.