asztrológia heti horoszkóp horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak bátorságot kell gyűjteniük a héten, ha meg akarják valósítani ötleteiket, az Ikreket pedig semmi nem tántoríthatja el a cél elérésétől. A Vízöntők nem lesznek kiegyensúlyozottak, ez azonban nem biztos, hogy rosszul sül el. Nézd meg, számodra mit tartogat ez a hétvége!

Kos

Fontos időszak következik, szorgalmasnak kell lenned, és mindenre érdemes bólintani, mert nem tudhatod, hogy a rengeteg kihívás közül melyik hozza meg számodra az áttörést. Legyen bátorságod ahhoz, hogy bebizonyítsd, jóval több van benned, mint azt sokan gondolnák rólad. Rejtett tartalékaidat vedd elő, valósíts meg olyasmit, amit eddig nem mertél. Ötletelj, s oszd meg ezt másokkal, könnyen lehet, hogy épp így találsz támogatót magadnak. Biztos, hogy több ember is felfigyel kreativitásodra, ez pedig hamarosan sikert hoz neked. Új dolgok szökkennek szárba, ne félj az ismeretlentől, a bizonytalanságtól, a kételyeket űzd messzire. A most induló dolgok alapjaiban változtathatják meg eddigi életedet, anyagi és erkölcsi lehetőségeidet kitágítják.

Bika

Jó lehetőségeid lesznek ezen a héten arra, hogy épp azt tedd, amihez kedved lesz. Sok különféle élethelyzet megadatik számodra, mindent használj ki, amit tálcán kínál a sors. Ugyanakkor tartsd szem előtt, hogy a nyár derekát írjuk, és így nem feltétlenül lesz annyi energiád, mint máskor, tehát jól teszed, ha az igazán fontos dolgokra összpontosítasz. Érdemes tudatosan és előre időbeosztást készíteni, így biztosan minden lényeges tennivalónak a végére fogsz érni, késlekedés nélkül. Összességében jól érzed magadat, sokat fogsz mosolyogni, élvezned a napsütést, és már azért is hálás tudsz lenni, ha egy jót beszélgethetsz valakivel. Érdekes információk juthatnak a birtokodba, ezeket elemezd, hogy később felhasználhasd.

Ikrek

Téged ezen a héten senki és semmilyen körülmény nem tud gátolni abban, hogy eljuss a tervezett céljaidhoz - még akkor sem, ha épp nyaralsz, s a cél kizárólag a pihenés. Ha a munka oltárán kell feláldoznod az idődet és az energiádat, akkor turbó fokozatra kapcsolva talán még mások feladatait is elvégzed, besegítesz, s a végén megkapod mindezért a méltó jutalmadat. Hát nem kecsegtető ez a lehetőség? Semmiben nem fogsz hiányt szenvedni, mindig lesz erő, akarat, kitartás benned. Az előző hármassal bármire képes leszel, remek dolgokat tudsz megalkotni, vagy épp függőben lévő ügyeket rendezni. A pillanatnyilag adódó lehetőségeket ragadd meg, ez most jó taktika, hisz sokan nem dolgoznak, vakációznak, vagy épp nincs kedvük meghódítani a világot.

Rák

Rád kevésbé jellemző, hogy szemellenző segítségével menj előre, és akár a falon is lyukat üss csupán azért, hogy az erődet fitogtasd. Ám ezen a héten mégis befurakodik az életedbe a spontaneitás, taktikát váltasz, s kipróbálod, milyen az, ha a pillanatnyi megérzések alapján döntesz, akár jelentős kockázatokat is magadra vállalva. Tudod, mit? Jól fogsz dönteni! Nem fogsz hibázni, ám cserébe Te lehetsz a hét nyertese! Nyugodtan hagyd ki a megfontoltságot és a tervezettséget most a döntéseidből, mert a lehető legjobbat tudod kihozni a pillanatnyi lehetőségekből! Nem kell körültekintőnek vagy precíznek lenned, ugyanis ezek nélkül is kiválóan fog működni a hatodik érzéked. Sok sikert!

Oroszlán

Úgy érzed, kissé beakadtak a fogaskerekek, s messze nem haladnak ügyeid úgy, ahogy eltervezted? Nos, ez nem véletlen, s az időjáráson túl az égiek is lassítják lépteidet. Ez azért van így, mert egész héten fogyóban lesz a Hold, csak a hétvégén köszönt be az Újhold, addig pedig nehézkesen tudsz újratöltődni egy-egy nagyobb feladat elvégzését követően. Ugyanakkor mégsem lesz hátrányodra ez a helyzet, inkább tartsd ezt az egészet előnyösnek! Épp így vesz körbe nagyobb harmónia és csend, s egyáltalán nem gond, hogy 100 százalék helyett ezekben a napokban alacsonyabb teljesítményre leszel képes. Mit jelent ez? Azt, hogy pihenj, kapcsolódj ki, itt az ideje. Alkalmanként elveszíted a fonalat bizonyos témákban, de épp ez segíthet abban, hogy új utakat fedezz fel, másképp oldj meg bizonyos rutinfeladatokat.

Szűz

Egészen csütörtökig sokszor leszel nyugtalan, keresed a helyedet, nem találsz meg mindent, amire épp szükséged lenne. Az emberek egy része ugyanebben a cipőben jár, így nem csoda, ha a kommunikáció gyakorta akadozni fog. Alkalmaként figyelmetlenné válsz, sietni akarsz, de ez több kárt okozhat, mint hasznot. Állj meg egy picit, rakd össze a gondolataidat, rendezd a terveidet, tudd, mi a fontos és mi a lényegtelen. A Fogyóhold nem tölt fel energiával, és úgy érezheted, a lehetőségeid száma is egyfolytában csökken. Mindent megteszel azért, hogy rálelj a békére, de a változékony hangulat, ami folyamatosan uralkodik rajtad, inkább hátráltat, mint segít. Ne ijedj meg attól, ha most kevés kérdésedre kapsz kielégítő választ. Hétvégén fordul a kocka, s a jövő hét sokkal izgalmasabbnak ígérkezik.

Mérleg

Senkinek ne engedd meg azt, hogy gátolja a fejlődésedet, elállja az utadat, lebeszéljen egy fontos terved megvalósításáról! Ha behódolsz mások akaratának, és a társadalmai elvárásoknak felelsz meg, azzal sokat veszíthetsz, különösen ezekben a napokban. Az előbbiekkel egyszerűen elveszíted a szabad akaratodat, - ugye tudod, hogy ez a legfontosabb, amit birtokolsz? Nem az a valódi gond, ha valaki megpróbál akadályozni terveid megalkotásában, hanem az, ha hagyod ezt neki! Minden, ami veled történik, az általad lesz erős, kerek, egész é remek! Az önös érdekeidet most bátran helyezd előtérbe, és tedd, amit érzel! A hétvégéig tartó Fogyóhold most nem akadályoz semmiben.

Skorpió

Az égi konstellációk sok bonyodalmat okozhatnak csütörtök estig, ezért érdemes a fontos öntéseket elhalasztani, és minden esetben elszámolni tízig, mielőtt a véleményedet kimondod. A most következő napokban teljesen mellékes, hogy kinek lesz igaza, az számít, hogy képes leszel-e elkerülni a vitákat, vagy beleállsz ezekbe a helyzetekbe. Nyugalomra vagy békétlenségre vágysz? Ennek megfelelően cselekedj, s ennek megfelelő lesz a környezeted reakciója is. Most tényleg mindent te irányítasz, te döntöd el, merre indulsz, hová lépsz, s ehhez milyen eszközöket alkalmazol. A Fogyóhold és Mars kellemetlenkedése miatt azt tapasztalhatod, hogy sok mindent lassabban tudsz megcsinálni, és olyan akadályok is utadat állják, melyek eddig sosem. Maradj nyugodt, uralkodj indulataidon!

Nyilas

A Jupiter hátszelével bárhová eljuthatsz, döntsd el, milyen céljaid vannak, mi a fontos jelenleg, s ennek megfelelőn tervezd meg tennivalóidat. Ugyanakkor ne hátrálj meg abban az esetben, ha a Fogyóhold miatt kicsit lassabban mennek majd a dolgok. Lesznek olyan helyzetek, amikor kétszer kell nekifutni még a rutinfeladatoknak is, ám ne bánd, talán épp ezek a szituációk biztosítanak új tapasztalatszerzési lehetőséget számodra. Lebegjen az a szemed előtt, hogy csak annak nem érsz a végére, amit el sem kezdesz. Összességében minden tervezett feladatot elvégzel, persze nem árt, ha a munkametódusaidat is átalakítod kicsit, meglesz ehhez a megfelelő körülmény. A hét második felében biztos, hogy utolérnek mások dicséretei.

Bak

Bármi történjék a következő napokban, tudd, hogy sok kihívással és nehéz feladattal kell számolnod. Ugyanakkor öröm az ürömben, hogy lesz elég kitartásod mindent megoldani, minden kérdésre válaszolni, s a régi ígéreteidet teljesíteni. Jó hír, hogy Bakként nem veszíted el a lendületedet, mindig lesz valaki, aki inspirálni fog, tanáccsal lát el, irányt mutat, segít, amikor kell. Megkapod a szükséges információkat, s bár lehet, hogy alkalmanként többletmunkát kell végezned, de a sikered garantált, ha kitartó és ambiciózus leszel. Sok jelentős esemény történik körülötted, valamilyen formában mind építő hatással lesz rád, jelenedre, így pedig a jövődre is. Ha kell külső segítség, ne félj kérni! A héten befejezett feladatok hosszútávon megtérülnek.

Vízöntő

Határozottan kiegyensúlyozatlan leszel a hét első felében, szinte napról napra veszítesz a lendületből, erőből és a kitartásodból is. Fura fordulatot hozhat ez a helyzet, ugyanis épp ez a körülmény lehet végül mégis segítségedre abban, hogy leülj, gondolkodj, eltűnődj, kicsit lenyugodj, s megpróbáld okosan tervezni a jövőt, összeszedni a gondolataidat, rendszerezni a függőben lévő tennivalókat. Ne aggódj, ez a nehézkes hatás csütörtökre érezhetően megszűnik, s visszatalálsz önnön magadhoz, többet tudsz mosolyogni, és ismét örömmel mész társaságba. Lelkivilágod eleinte kissé sérülékenyebb lesz, ezért fontos, hogy ne vegyél semmit személyeskedésnek, s ha mégis sikerül valakinek megsértenie téged, akkor erőltess mosolyt az arcodra, s lépj túl a dolgon, ne rágódj az adott ügyön napokig.

Halak

Jó kedvű leszel, s bár talán nem leszel mindennap kirobbanó formában, összességében eljutsz azokhoz a célszalagokhoz, melyeket ideje átszakítani, s learatni a babérokat. Minden helyzetben magad dönts, s ne hagyj másoknak beleszólást akkor, amikor válaszút előtt állsz. Légy maximálisan a magad ura. Lendülettel, mozgalmassággal teli, izgalmas napok jönnek, nincs idő pihenésre, láblógatásra. Még akkor sem, ha épp a szabadságodat töltöd, ez esetben légy aktív és tombold ki magad. Kiélezett versenyhelyzettel kell számolnod, örökké ugrásra késznek kell lenned, csak így emelkedhetsz ki a sorból. Ha lépést akarsz tartani másokkal, akkor mindenre figyelj, és legyen B terved! Bármin dolgozz is jelenleg, gőzerővel tedd azt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.