horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreknek csak arra kell figyelniük, hogy kiélvezzék a hétvége minden percét, a Rákok pedig észrevétlenül hátrahagyják a kételyeiket. Az Oroszlánoknak mindent, ami lényegtelen figyelmen kívül kell hagyniuk, így lehet mindenféle probléma nélküli a hétvégéjük.

Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ezen a hétvégén más arcodat akarod mutatni a világ felé, nem a tüzes, akaratos oldaladat. Igyekszel eljátszani a házitündér vagy épp a legjobb barát szerepét, de szeretteid átlátnak a szitán, s tudják, ez az álarc látványosan hamis, és nem igazán illik hozzád. Bár biztos, hogy többen is megdicsérnek, valamint elismerő szavakkal méltatnak, de aztán vedd le ezt a fura szerepet magadról, és irány a közeli mulatóhely. Tánc hajnalig, ahol tényleg önmagad lehetsz, az igazi, a vad, a heves Kos!

Bika

Sokakat meglepsz, ugyanis a reális Bika oldaladat mellőzve, ezen a hétvégén inkább egy igen tüzes és heves énedet mutatod meg. Sokaknak tetszeni fog ez, s ha eddig magányosan tengetted életed, most végre tényleg nagyot fordulhat veled a világ, egy vad és szenvedélyes szerelmet vonzhatsz magadhoz. Ha ez hirtelen és persze szerencsésen megesik, akkor az egész hétvégéd emelkedett hangulatban telik, akár bolondos üzenetváltások és telefonálások jegyében. Ez a fajta elvetemült rajongás - a csillagoknak köszönhetően, ha most alapozod meg - szerencsére tartóssá válik! Csak figyelj!

Ikrek

Szárnyalásra születtél, s ehhez minden körülmény adott lesz a következő két napon. A legnagyobb problémád ezen a hétvégén legfeljebb az lehet, hogy moziba menj, netán egy új, keleti étterembe, a strandra vagy táncolni az ismerősükkel. Már régóta vágytál egy ilyen nagy összejövetelre? Akkor feltétlenül élvezd ki a hétvége minden percét, sőt, máris tegyél ajánlatot a következő alkalom helyszínére, idejére, körülményeire! Ha nem mentek víz közelbe, akkor legalább a kerti zuhanyt üzemeljétek be, és ne hagyjátok ki a grillezés élményét sem! Remekbe szabott lesz mindkét nap, hidd el!

Rák

Ez a hétvége új megvilágításba helyezhet több dolgot életedbe. Az elégedetlenséged mellett a kételyeidnek is nyoma vész, erőbefektetés nélkül tudsz remek döntéseket hozni, ami eddig elrémített, az most szinte katalizátorként hat rád. Lesz valami, - sőt, akár több dolog is -, aminek a valódi értelmét és értékét ezen a két napon fogod megismerni teljes valójában, így pedig a véleményedet is alaposan átformálod. Ha nincs más ötleted, benézhetsz egy moziba is, váratlan ismerőssel találkozhatsz. Ismerkedj idegen emberekkel, keress olyan helyszíneket, ahol külföldiekkel kerülhetsz szorosabb kapcsolatba.

Oroszlán

A kissé hullámvölgyes, alkalmanként göröngyös hetet egy igen kellemes, nyugalmas hétvége váltja fel, - örülj ennek! Egyetlen dologra figyelj oda, méghozzá arra, hogy ne sértődj meg apró piszkálódásokon, ne idegesítsd fel magadat banális helyzeteken, és ne stresszeled magad agyon felesleges apróságokon. Egyszerűen hagyj figyelmen kívül minden olyan külső tényezőt, amely teljesen lényegtelen, s csak a valódi és értékes dolgokra összpontosíts. Mindenféle probléma nélküli két nap áll előtted, ha megpróbálsz kicsit visszahúzódni a világ heves körforgásától. Tanulj meg pihenni és szórakozni, elereszteni magadat.

Szűz

Köszönöd szépen, jól vagy? Akkor ezért légy hálás, és ne csak magadnak, hanem azoknak az embereknek is, akik hozzásegítettek ahhoz, hogy jól érezhesd magadat bőrödben. És, ha már tényleg minden rendben van, és nem is akarsz különösebben panaszkodni, hát tégy valami jót önmagaddal és szeretteiddel. ha fel is tudsz sorolni pár aprócska problémát, azokról tudod, hogy mind megoldhatók. Az életed sínen van, így ezen a két napon semmi olyan fontos dolgod nem adódhat, mely elvenné az időt vagy az energiát a teljes kikapcsolódás és az örömforrások megtalálásának lehetőségétől. Végre képes leszel örülni annak, amid van.

Mérleg

A szombat reggeled talán még kissé kedvetlenül és egyhangúan indul, ám, még fordulhat a kocka, persze Te határozod meg, hogyan szeretnéd tölteni a hétvégét. Ha alaposan átgondolsz mindent, akkor számodra is kiderül, hogy semmi másról nincs szó, mint hogy robotoltál a hét eddigi napjain, szorgalmas voltál, ötleteltél, elvégeztél sok feladatot, rendeztél pár függő ügyet, mostanra pedig alaposan kifulladtál. Így akár egy kellemetlen vitába is belebonyolódhatsz, s olyan dolgok kerülhetnek terítékre, melyeket sokáig próbáltál elnyomni, vagy bizonyos dolgokról nem tudomást venni. Sajnos ez a viszály régmúlt időkre nyúlhat vissza, és a megoldása nem tűr további halogatást!

Skorpió

A családi vagy a baráti kör végtelen, ugyanakkor sokszor csak látszólagos biztonsága ezen a hétvégén garantáltan harmóniát és kiegyensúlyozottságot ígér. Hát kellhet ennél jobb hír? Az előbbiek miatt nem csoda, ha az idegenek társaságát inkább elkerülöd, mert jól érzed magad ott, ahol mindenkit ismersz, és tudod, mire számíthatsz tőlük. Jól jöhet az is neked, hogy most neked támadhat kedved gondoskodni az ebédről és a bevásárlásról, sőt, főzöl is akár az egész társaságnak. Őszintén örülsz annak, hogy nem leszel egyedül, és szívesen meghallgatod a bánatukat, terveiket, és közben felvidít, ha mindenki mosolyog.

Nyilas

Összességében az egész hetedet jókedv övezte, ez szerencsére nem módosul a hétvégén sem, panaszra okod nem lehet, sőt, inkább légy hálás a jó kilátásokért. Nyugodtan lustálkodj mindkét reggelen, amennyiben ehhez van kedved! Biztos lehetsz abban, hogy most senki nem fog szemrehányást tenni ezért, vagy azért, mert nincs kedved főzni, és bármi áron mások kedvében járni. Még az esetleges bulit követő macskajaj sem akadályoz semmiben, hisz minden pont úgy alakul majd, ahogy kell. Nem kell erőltetned a házimunkát, igenis legyen ez a hétvége a teljes kikapcsolódásé.

Bak

Ezen a hétvégén nem a féktelen bulik, az ismerkedés, és a hajnalig tartó tánc vonzanak, hanem inkább a lazsálás, a békés összejövetelek, kellemes beszélgetések, egy jó kis főzés, egy mély meditáció. Ám, ha mégis eljutsz egy hangos összejövetelre, akkor is szánsz időt otthonod vagy épp a kerted, teraszod rendezgetésére, esetleg a rég vágyott szelektálás megkezdésére. Igen, ez utóbbi nagyon időszerű! A kidobásra, esetleg cserére, eladásra szánt dolgokat inkább add el vagy oda valakinek, akinek még jól jöhet, vagy cseréld el a bolhapiacon, vagy interneten. Vasárnap mindenképpen szánj legalább egy órát a jövő heti ügyek átgondolására, megéri.

Vízöntő

Mivel a pénteki napod kissé zűrösre és feladatokkal telire sikeredett, így azt gondolhatod szombat reggel, hogy a hétvége is hasonló lesz, és már készülsz is a nehézségekre... ám nem! Szerencsére semmilyen negatív hatástól nem kell tartanod, a problémák mások háza tájékán keresik a helyüket, az esetlegesen még megmaradt belső feszültséget pedig extra hamar le tudod vezetni. Pontosan tudod, hogy senki nem kíváncsi arra, milyen az, amikor rossz a hangulatod, sokkal jobban szeretnek, amikor mosolyogsz! Úgy érzed, örülnél, ha már hétfő lenne? Felejtsd el! Jó társaság ígérkezik, vegyél részt mindenben, ha hívnak.

Halak

Most tényleg ne maradj otthon, hanem feltétlenül töltsd házon kívül a következő két napot! Ha ezt megteszed, hamar észreveszed, hogy honvágyad támad, de ezt gyűrd le mihamarabb! Vajon tényleg jó ötlet lenne inkább gyorsan hazamenekülni? Talán az első pillanatban a válasz igen, ám hidd el, igen gyorsan megbánnád, hogy kimaradsz egy kellemes összejövetelből! Amennyiben eltökéled, hogy nem mozdulsz ki sehová, akkor bátran pakolgass, járd körbe otthonod, s ha valamiről úgy véled, nincs jó helyen, tedd arrébb, vagy add el, esetleg csereberélj valakivel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.