asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosokat különleges energiák lengik körbe, amiket minden téren érdemes kihasználniuk, míg az Ikrek számára a kapcsolatok terén történhet változás, főleg, ha egyedülállóak. A Mérlegek viszont sokat fognak bizonytalankodni! Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Nyugalomra és csendre áhítozol? Megkapod... de csak a hét végén, addig viszont szorgalmasan dolgoznod kell. Felejtsd el a békés visszahúzódással összefüggő terveidet, és vesd bele magad az élet sűrűjébe! Legyen az tanulás, munka, lakásfelújítás, költözés stb. A növő hold rengeteg új inspirációt hoz, akár vad ideákkal, de mégis megvalósítható lehetőségekkel. Ez a hét teljes egészében az építkezés, fejlődés, szellemi vagy akár anyagi gyarapodás ideje, amikor tovább kell menni az úton. Bármit tudsz most növelni, szélesíteni, szaporítani kedved szerint, hát cselekedj! Ez a hét különleges energiákkal ölel körbe, amelyeket érdemes kihasználni, akár magánéleti téren is.

Bika

A hold folyamatosan hízik, egyre több energia tobzódik benned, és ez persze óriásit lendít rajtad. Még másoknak is feltűnik, hogy egyfolytában tüsténkedsz, jössz és mész, csinálsz valamit, ötletekkel állsz elő, amiket meg is tervezel, s talán még a megvalósításba is belefogsz. Alkalmanként már-már idegesítesz másokat, de persze ez az ő bajuk. A Merkúr segíti a kifinomult, egyben gördülékeny kommunikációt, így olyan függő ügyeket is meg tudsz oldani, amelyekhez mások segítsége vagy tanácsa szükséges. Ha az örökös győzködés helyett inkább logikusan érvelsz, nyert ügyed lesz. Az okos, jól megtervezett, egyben diplomatikus eszmecserék elismerést hoznak neked, s az emberek oda fognak figyelni rád.

Ikrek

A Vénusz remek energiákat biztosít számodra, bármit megtehetsz, bárhová eljuthatsz, s ha érzelmet viszel a tetteidbe, garantáltan a legjobbat tudod megalkotni, akárhol légy, például szabadságon. Nyílt és kedves leszel mindenkivel, vonzóvá válsz mások szemében, és simulékonyságoddal biztosan jól kezeled majd az esetleges vitás helyzeteket. Ha döntéseket kell hoznod, okos és előrelátó leszel, nem rohansz fejjel a falnak, logikus gondolkodásoddal sokakat lenyűgözöl. Ha még keresed az igazit, nagyra nő az esélyed arra, hogy meg is találod. Csak légy szép és mosolygós, és máris mágnesként fogsz működni. Ha már elkötelezted magad valaki mellett, még flörtölni lehet, attól, hogy végignézed az étlapot, nem kell vásárolni is...

Rák

Meglepően fitt és mozgékony leszel egész héten, nyugodtan használd fel az energiatartalékaidat régi ügyek megoldására, esetleg új témák felvirágoztatására. Folyamatosan újra tudsz töltődni, a Hold ebben nagy segítségedre lesz, minden egyes nap. Már hétfőn érezheted a pozitív hatások egyértelmű jeleit, bárhol légy, te jól teljesítesz, minden gördülékenyen halad előre, ha átmenetileg elakadsz, biztos, hogy azonnal a segítségedre siet valaki. Kiváló ötleteidet ne hessegesd el azért, mert túl extrémnek tűnnek elsőre. Pont ezekből lesznek általában a legjobb eredmények. Nehogy kárba vesszenek! Kreativitásod látványosan megnő, s olyan területeken is sziporkázni fogsz, amik eddig távol álltak tőled.

Oroszlán

A most következő napok tele lesznek odaadással, őszinte figyelemmel, így pedig érzelmekkel, pozitív erőkkel, szeretettel. Ennél egyszerűen nincs is többre és másra szükséged. Öröm lesz rád nézni, és legfőképpen a társaságodban tartózkodni. Ugyanakkor, ha azt tapasztalod, hogy valakit zavar a felhőtlen jókedved, akkor őt ne akard meggyőzni semmiről! Inkább távolodj el tőle, hisz a végén még a pesszimizmusával lehúz a szürke mélységbe. Érdekessége lesz ennek a hétnek, hogy az emberi kapcsolatok új formáit ismerheted meg, másképp látod az embereket, tetteiket, olyasvalakivel is szóba elegyedsz, akinek eddig messziről kerülted a társaságát. Egy szerelem vagy üzleti kapcsolat is kibontakozhat hirtelen, semmire ne mondj nemet! Bátran légy te a kezdeményező!

Szűz

A nyár és a meleg együttese az, amit egyenesen imádsz, főleg, hogy szépen lassan egyre közelebb kerül a Nap a te jegyedhez. Az égiek folyamatosan aktívan tartanak, arra sarkallnak, hogy menj, fedezz fel új dolgokat, nyiss ki ismeretlen kapukat, és lépj rá a járatlan ösvényre. Mindezt nem fogod megbánni. A különféle energiák nem hagynak pihenni, munkára ösztökélnek, kreatívabbá tesznek, még akkor is, ha netán épp a vakációdat töltöd. Ha dolgozol, úgy a karrier és a munka fókuszba kerülnek, és nagy dolgot alkothatsz meg. Csütörtökig sokat teszel önmagadért, előmeneteledért, sőt még másoknak is besegítesz. Remek terveket szősz, s meg is valósítasz belőlük párat. Nagyszerű gondolat, ha bevonsz a terveidbe másokat is.

Mérleg

Sok bizonytalankodásra ad okot ez a hét, több lesz benned a kétely, mint a válasz. Most túlságosan sok helyen nem kapsz választ, még dörömbölésre sem nyílnak meg előtted az ajtók. Talán mások nem annyira aktívak, mint te? Ezt tartsd fókuszban, mielőtt elhamarkodott következtetést vonsz le bármiből. Az előbbi helyzet akár komolyabb zűrzavart is okozhat neked a hét első felében, ám amilyen tempóban beáramlanak életedbe ezek a kellemetlen helyzetek, olyan gyorsan tova is szállnak, péntekre már minden rendben lesz. Gördülékenyebben mennek majd a dolgok, s még a régen elakadt ügyek előtt is megnyílnak az ajtók. Fény gyúl az alagút végén, neked csak el kell indulnod bátran előre. Lépd át vagy oldd meg a felmerülő problémákat, ne hagyd, hogy bármi eltérítsen az eredeti céloktól.

Skorpió

A hét első felében eszedbe se jusson pihenni, ha dolgozol azért, ha vakációzol, hát azért. Ez utóbbi esetben tedd magasra a lécet, és fedezz fel mindent, emellett ismerkedj, s ha nincs partnered, most könnyen lehet... Ha a munka frontján kell helyt állnod, ott is jól teljesítesz. Nemcsak szimplán sok dolgod lesz, hanem a növő hold extra lendületet ad, azaz pluszmunkát, új kihívást is elvállalhatsz, a sikered garantált. Folyamatosan kerülnek az asztalodra a tennivalók, és ne hidd, hogy nem tudod őket sorban ellátni. Sokadik szempont, hogy anyagi ügyeiddel összefüggésben keletkezhet némi galiba csütörtökön vagy pénteken, ám a hirtelen jött problémára ugyanolyan gyorsasággal érkezik egy segítő tanács valakitől, így pedig könnyű lesz a megoldás.

Nyilas

Nyugalomra, békére és kiegyensúlyozottságra vágysz? Nos, akár kimondod ezt hangosan, akár titkolod mások előtt, jó az esély, hogy vége megkapod. Kérd az Univerzumtól ezt a csodatriót, és bátran mondd ki, hogy a végén megkaphasd! Nem kívánhatsz most ennél többet, hacsak nincs némi hiányérzeted szerelmi fronton. Itt is meglepően jók az esélyek a változásra, különösen, ha keresed még a nagy Őt. A harmónia körbeölel, és minden jól alakul. Ne kérdőjelezz meg semmit, a kételyeket űzd messzire, csak élj a mának! Az elmúlt időszakban akadtak leterhelő pillanatok, a stressztől sem tudtad magad megóvni, de most fordul a kocka, s jobbá válik minden. A pozitív élethelyzetek megfontolt lépésekre és döntésekre ösztönözhetnek.

Bak

Keresed a helyed, próbálod teljesíteni az aktuális teendők hosszú sorát, de úgy tűnik, nem minden mellé kerül pipa péntekre? A hét első felében kicsit döcögnek a dolgok, másként haladsz, mint tervezted, sok tennivalónak kétszer is neki kell futnod ahhoz, hogy be tudd fejezni. Ahogy telnek a napok, sokat javul a kedélyállapotod, egyre aktívabb és kreatívabb leszel, sőt mások inspirációjával talán új dologba is belevágsz. Nem fogsz tartózkodni a csapatmunkától, vagy attól, hogy megoszd remek ötleteidet másokkal. Jót tennél magaddal, ha a hétvégi programjaidat úgy válogatnád, hogy azok a lelked ápolásához illeszkedjenek: meditáció, jóga, életmódtábor stb.

Vízöntő

Ezen a héten ne kíméld magadat, és ne keress kifogást, ha tennivalóval bíz meg valaki. Csak tedd a dolgod, és ne dugd a fejedet a homokba! Lehet, hogy ezzel időt nyersz, de hidd el, mást biztosan nem! Ha jön új kihívás, járd körbe a témát, aztán bólints rá, és oldd meg, hisz képes vagy remekelni. Végezz el mindent maximális erőbedobással, s ha igazán beleadsz erőt és energiát feladataid teljesítésébe, akkor kemény, odaadó munkád eredményt hoz. Nem is akármilyent! Könnyen megtörténhet, hogy egy kiváló lehetőség keresztezheti utadat, ami alapjaiban változtathatja meg a jó dolgokról alkotott véleményedet. Hagyd magad vezetni a láthatatlan erők által. Mindaz, amire eddig vágyakoztál, most kézközelbe kerül.

Halak

Akármibe fogj ezekben a napokban, az sok figyelmet kíván tőled, a lábadat nem fogod tudni lógatni, ugyanakkor garantáltan sikert hoz számodra. Ez jól hangzik, igaz? Megtöbbszöröződik az esély arra, hogy gyors és kiemelkedő eredményeket rakj le az asztalra, ráadásul akad több olyan ember is, akiknek majd leesik az álluk ettől. Elismerés övezi utadat - ez a növő hold csodás hatása. Ha vakáció helyett a munkafronton állsz helyt, akkor egy előléptetés vagy ennek híre is ott lóg a levegőben, hát figyeld a lehetőségeket, illetve csapj le a vonzó ajánlatokra. Ezen a héten mindenképpen át kell lépned a saját határaidat, de a túloldalon jó dolgok várnak rád. Fedezz fel új utakat, ismeretlen világokat, s valósítsd meg az álmaidat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.