tízmilliószoros nap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét különleges nap van az évben, július 27-én tízmilliószoros erővel hat vissza minden: tettünk és gondolatunk ereje, legyen az akár pozitív, akár negatív. Így nem mindegy, hogy minek adsz ma teret az életedben!

A tibeti buddhisták úgy gondolják, hogy évente négy alkalommal egy nem mindennapi égi adományként pulzáló energianyaláb érkezik a Földre, ami körbeöleli a bolygót, felerősíti és megsokszorozza a gondolatok erejét, és növeli a megvalósulásuk lehetőségét. Ezek a tízmilliószoros napok, amelyek minden teremtést felerősítenek.

Tízmilliószoros nap van Forrás: Thinkstock

A tetteket, a gondolatokat, az érzéseket és a döntéseket. Mit tehetsz azért, hogy ilyenkor a teremtő erőddel hass? A lényeg, hogy semmiképpen ne adj teret a negatív gondolatoknak, koncentrálj a jóra. Meditálhatsz, vagy kikapcsolódhatsz a szabadban is, és közben mondj köszönetet mindenért, amit az elmúlt időszakban kaptál, adj hálát és engedd át magad a szeretetetnek. Minden, amit ma teszünk, megsokszorozódva fejti ki hatását, és így is száll vissza ránk, ezért nagyon oda kell figyelnünk a gondolatainkra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.