Heti horoszkóp - augusztus 14-18.

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek számára sok lehetőség nyílik meg, csak bele kell vágniuk az ismeretlenbe. Az Oroszlánok rengeteg energiát szabadítanak fel a héten, a Mérlegek számára pedig pozitív változás jöhet. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hét első két napja különösebb esemény nélkül zajlik, ám épp ez a békesség szükséges ahhoz, hogy végre meghalld a saját belső hangodat, ugyanis üzenetekből akad bőven... Annyira sok dolog járt a fejedben, oly sokfelé próbáltál az elmúlt időszakban szakadni, hogy önmagadra szinte egyáltalán nem jutott időd. A hét elejének különösen, s tulajdonképpen a többi napnak is az lehet a legfontosabb üzenete, hogy válogasd meg alaposan azt, mivel akarsz foglalkozni és mi az, amit a jövőben tényleg mellőzni akarsz. Mindaz, amit most előrébb sorolsz az életedben, azzal teljes erőbedobással törődj, ne csak ímmel-ámmal. Legyen a mottód a hét első felére az, hogy „a kevesebb néha több”. A hétvégén valaki érdekes ajánlattal áll elő, amit hallgass meg, ugyanis lehet benne olyan részlet, ami megragad.

Bika

A most induló hét minden szempontból jót hoz neked, csupán lovagold meg az adódó lehetőségeket. Remek energiák segítik lépteidet, s minden adott ahhoz, hogy a terveidet úgy valósítsd meg, ahogy az a legkényelmesebb számodra. Nagyszerű lehetőségek sokasága sorakozik előtted, ám ne terheld túl magadat. Annyit vállalj, ami mellett még jut önmagadra is időd. Amennyiben picivel több tudatosságot, figyelmet, kreativitást viszel az egyszerű mindennapokba, akkor magad is meglepődsz a kiemelkedő eredményeken. Igyekezz azon dolgozni, hogy ne csak a hét első két napján lásd rózsaszínben a világot, hanem szerda utána is! S mindez akkor is igaz, ha épp vakációzol.

Ikrek

Nagyszerű lehetőségek sora nyílik meg előtted, ne félj belevágni az ismeretlenbe, ugyanakkor tudd, hogy most semmi nem kötelező. Megteheted, hogy egész héten lógatod a lábaidat... nos, ezzel sem veszítesz semmit, ám, ha inkább aktivizálnád magadat, akkor már előre borítékolhatod a sikereket. Próbáld ki magadat új terepen, akkor is, ha sok kockázatot rejt az ügy. Sok érdekes embert ismerhetsz meg, akik inspirálhatnak, jó iránymutatásokkal látnak el. Figyelj rájuk, hallgasd meg őket, kérdezz, ettől leszel okosabb, s persze felkészültebb. Olyasmire adódik alkalmad, amire eddig sose, de a helyzetből a lehető legtöbbet tudod kihozni. A változás szele utolér, ne nézz hátra, csakis előre tekints!

Rák

A hét első fele nagyon zsúfoltnak tűnik már hétfő reggel, s ha azt érzed, hogy egyfolytában csak rohansz, az nem véletlen. Hab a tortán, hogy rengeteg ügyet leszel képes rendezni, sok dolgot kipipálhatsz és bizony a hétvégére elégedett lehetsz önmagaddal. A megszokott tennivalók mellett rengeteg új teendő is az asztalodra kerül, de te ne futamodj meg. Ha lazsálsz, ha homokba dugod a fejedet, könnyen időzavarba kerülhetsz. Szerdán se lazíts, ha más nem, hát az otthoni ügyeknek járj a végére, s szükség esetén kérj segítséget szeretteidtől. Csütörtökön és pénteken ne engedd, hogy botorságokkal vádoljanak téged, vagy rád akarjanak sózni olyan feladatot, amihez semmi közöd. A vitákat próbáld a javadra fordítani úgy, hogy kompromisszumokat kínálsz másoknak.

Oroszlán

Az égi hatások kellemes napokat ígérnek, hisz még a te jegyedben jár a Nap, így folyamatosan kapsz energia utánpótlást. Egészen csütörtök reggelig megkíméltnek érezheted magadat a nehézségektől, ezért egyszerűen csak légy hálás. Ha valaki inspirál, azt fogadd örömmel, tanulj az adott dologból, vagy használd fel egy célod eléréséhez az ötletet vagy az iránymutatást. Érdemes lenne új terveket szőni, de csakis az őszi időszakra. A hét utolsó két munkanapján átmeneti kellemetlenkedések nehezíthetik életedet, ám, képes leszel érzelmektől mentesen szemlélni a különféle helyzeteket, azért sokan lesznek hálásak neked. A vitákat elkerülve nagyszerű kompromisszumokra jutsz másokkal, és végül mindenki elégedetten távozik a csatatérről. Kerüld a stresszt, ne hagyd, hogy kihozzanak a sodrodból.

Szűz

A hét első két napja meglehetősen aktív lesz, viszont meglehet, hogy problémáktól nem lesznek mentesek. Ezért kiemelten fontos, hogy a kommunikációd tervezett legyen, így el tudod kerülni a felesleges konfliktusokat, így pedig mindenkivel mindent békésen le tudsz rendezni. Ezzel megmutatod környezetednek, hogy emelt fővel tudsz továbbmenni az úton. Szerdán pihend ki magadat, s ha nem a vakációdat töltöd valahol, akkor csütörtökön ismét vesd bele magadat a munkába. Rengeteg feladatot kell megoldanod, s gyakorta mások helyett is vállalnod kell a felelősséget. Ez nem nyeri majd el a tetszésedet, viszont cserébe olyan emberek elismerését vívhatod ki, akik eddig nem foglalkoztak túl sokat veled és az érdemeiddel.

Mérleg

Tevékeny napok következnek, ha épp szabadságon vagy, aligha lógatod a lábadat egész nap a medence partján. Biztosan mész jobbra és balra, nem pihensz, sok dolgot kipróbálsz. Amennyiben a munka fronton állsz helyt, úgy karriereddel, szakmai előmeneteleddel összefüggő dolgokra kell összpontosítanod, mert most bizony bármi megtörténhet. Mindenképpen érkezik jó hír, pozitív változás, csütörtöktől pedig nagyon elemedben leszel, és akármire kérjenek, ott leszel és csinálod gondolkodás nélkül az aktuális feladatokat. Bármivel képes leszel a héten megbirkózni, olyannyira, hogy még saját magadat is megleped ezzel. Sikerrel rendezed mindazt, ami a múlt hétről megmaradt. Nem fogsz vacillálni, bizonyítási vágy él benned, és sok elismerést kapsz.

Skorpió

Meghatározó időszak áll előtted, nagy jelentőségű dolgok történhetnek, viszont a változásnak nem szabad ellenállnod. Hidd el, a nyár és a meleg ellenére is az a legjobb, ha figyeled, mi történik körülötted, s meglovagolod a lehetőségeket. Tanuld meg végre, hogy a ma lehetősége, ma adott, holnap már nem jön vissza. Engedd magadhoz közel az új impulzusokat, s alkalmazkodj a változó körülményekhez. A hét elején még általában a nyugalom, csütörtökön és pénteken a kapkodás és a felfokozott lelki és szellemi állapot lesz jellemző. Te csak ne aggódj, hisz minden pont úgy, pont akkor fog történni, amikor az számodra kedvező. Rakd rendbe a gondolataidat szerdán, így kiváló tervek megvalósításával folytatódhat a munkahét.

Nyilas

Tegyél meg mindent azért, hogy 100 százalékig ellásd a feladataidat, s ez különösen igaz azokra az ígéretekre, melyeket te magad fogadtál meg másoknak. Nem rombolhatod a saját hírnevedet azzal, hogy hanyagul bánsz az ígéretekkel. Ha jelentős megmérettetésen kell a napokban részt venned, akkor arra készülj fel alaposan, - legyen szó egy vizsgáról, interjúról, tárgyalásról. Ezen a héten semminek ne fuss neki ímmel-ámmal, csakis szívvel és lélekkel. Elemezd a részleteket, nézd át egy szerződés esetén az apró betűs részeket, hisz nagyon fontos, hogy mindenre kiterjedően ismerd a különféle dolgok picinyke elemeit, így fogsz tudni megfelelően helyt állni a nagy kihívást rejtő körülmények között. Egy-két kellemetlen esemény kedvedet szegheti, ám pénteken és a hétvégén ismét jó formában leszel.

Bak

Remek napok állnak előtted, most azt is megengedheted magadnak, hogy sodorjon az ár. Így meglepetésben lehet részed, hisz olyan helyekre juthatsz el, amelyeken sosem jártál. Remek tere lesz az ismerkedésnek, randinak és flörtnek, a szinglik esélyei megnőnek a szerelem megtalálására. Tele leszel életkedvvel, örömteli helyzeteket tudsz megélni, és másokat is inspirálsz. Megtörténhet, hogy az energiatartalékaid kicsit gyorsabban leapadnak, mint máskor, ám egyéb pozitív hatásoknak köszönhetően minden bonyolult helyzetet megoldasz. Ha akarod, akkor a hét elejét ellébecolhatod, de csütörtökön és pénteken állnod kell a sarat. Érdekes és meghatározó élményekben lehet részed, figyelj az előtted feltárulkozó lehetőségekre!

Vízöntő

A hét első két napján nem leszel túl fitt, keresed a helyedet, nem leled a kérdéseidre a válaszokat, és meg kell állapítanod, hogy a láblógatással többet érsz, mint az erőltetett munkával. Akár a lustaság jelei is megmutatkozhatnak rajtad, épp ezért, ha a totális semmittevésre vágysz, hát éld meg azt bátran! Ha teheted, most vegyél ki pár nap extra szabadságot, és fuss el jó messzire. A tested helyett a szellemi képességeidet vesd be, találj ki új célokat, teljesítsd a saját vágyaidat, és ne érdekeljen, mit gondolnak erről mások. Ezt hívják szabad akaratnak, jogod van használni saját belátásod szerint. Az a szerencse, hogy Vízöntőként tudatosan és okosan fel tudsz készülni minden nehézségre. Ne idegeskedj feleslegesen.

Halak

A hét első fele izgalmak és bonyodalmak nélkül telhet, ennek pedig örülnöd kell. Fordítsd a magad javára a téged körülölelő nyugalmat, ha másképp nem, hát pihenj, vagy vedd elő végre azt a hobbidat, melyre rég nem jutott időd. Ha ennél többre vágysz, akkor elsősorban azokra a teendőkre koncentrálj, melyek terén utol kell érned magadat. A csütörtöki napot követően remek napok állnak előtted, többet hozhatsz ki a lehetőségekből és önmagadból, mint azt a hét elején remélted! Egy olyan időszak veszi kezdetét, amikor a megfelelő, odaadó és precíz teljesítés mellett, a dicséretek sem maradnak el, s olyan emberek szimpátiáját is elnyered, akik eddig figyelmen kívül hagytak téged.

Kínai horoszkóp: 2017 a Kakas éve leszhttp://www.life.hu/horoszkop/20161202-a-life-hu-kinai-horoszkopja-a-2017-es-evre-ami-a-kakas-eve-lesz.htmlJanuár 28-án beköszönt a kínai újév, jön a Kakas éve. Már a Majom évében is megfigyelhető volt egy jól körülírható, javuló tendencia, ami folytatódni fog: javul a kedélyállapotunk, még a vegyes hatások ellenére sem hagyjuk magunkat leigázni. A legfontosabb, hogy minden élethelyzetben keressük a jót, a tanulnivalót, és törekedjünk az egyensúly létrehozására. Megéri a befektetett energiát. Horoszkóp--Mi a kedvenc színed? Eláruljuk, mit mond el róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20141228-a-kedvenc-szined-arulkodik-a-szemelyisegedrol.htmlImádod a tűzpirosat, vagy éppen a kék a kedvenced? Ízlésed az árnyalatok terén árulkodik a személyiségedről. Megmondjuk, milyen vagy, ha a fehéret, a zöldet vagy éppen a sárgát szereted a legjobban.HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Mit hoz 2017? Horoszkópod elárulja, mire számíts a jövő évbenhttp://www.life.hu/horoszkop/20161123-a-life-hu-2017-es-evi-altalanos-horoszkopja.htmlA Nyilasban járó Szaturnusz sok megoldandó feladatot halmoz fel, ugyanakkor a Mérlegben haladó Jupiter hátszelet ad mindezek megoldásához. Ebben az évben tehát minden adott lesz a sikerhez, és csak rajtad múlik, meddig viszed. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.