asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára mozgalmasan indul a hét, nem számíthatnak csalódásra. Az Ikreknek rengeteg élményben lesz részük, míg a Rákok minden kívánsága teljesülhet. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A hangulatod remek, másokat is képes leszel örömmel feltölteni, szükség esetén akár jobb belátásra bírni. Sokat mosolyogsz, élmény lesz a közeledben lenni, s fel is fog tűnni neked, milyen sokan keresik a társaságodat. Ahogy közeleg a hétvége, még emelkedik is a kedélyállapotod, sokszor válhatsz a társaság középpontjává, pedig most nem is keresed tudatosan ennek a lehetőségét. Látványosan sziporkázol, bárkit le tudsz venni a lábáról, vonzó leszel, könnyen éred el a vágyott sikereket. Persze most se feledd, hogy csak rajtad múlik, milyen célokat tűzöl ki magad elé, s mi az, amit megvalósítasz ezekből. Ám mindenképpen engedd szabadon a fantáziádat, és ötletelj bátran. Nagyon jó benyomást teszel az emberekre, még azokra is, akik eddig valamiért nem feltétlenül tartottak szimpatikusnak.

Bika

Mozgalmas, izgalmas és energiával teli napok jönnek, csalódás kizárva. Szeretni fogod azt, ami veled és körülötted történik, nagyobb lesz benned a lendület, odaadóbban végzed a feladataidat, ha nyaralsz, ott is meglepően aktív leszel. Nem vagy tüzes vérmérsékletű, most mégis egy ilyen Bikát vélhetnek felfedezni benned mások. Használd ki azt, hogy könnyedén kommunikálsz, ismerkedsz, azt, hogy különös gyorsasággal megtalálod az összhangot másokkal, a véleményedet diplomatikusan tudod közölni, határozottságod pedig sokat segít abban, hogy a céljaidat elérd. Ha támogatásra van szükséged, ezt kürtöld világgá, most biztos, hogy akad segítség. Ha iskolás vagy, a tanulmányaid kerülhetnek előtérbe, ha már nem, akkort időszerű újra beülni az iskolapadba.

Ikrek

Sok – alkalmanként fura, vagy épp izgalmas -, élményben lesz részed a napokban, s bár egyik sem fogja gyökeresen megváltoztatni a mindennapjaidat, viszont összességében ezek az események adhatnak valami pluszt neked, javítanak a kedélyállapotodon, egy kellemes tapasztalattal gazdagodhatsz, ez pedig értelemszerűen jó érzéssel fog eltölteni. Természetesen minden, ami veled történik, az fontos! Egyszeri és megismételhetetlen, hát légy jelen a saját életedben. Rábukkanhatsz pár izgalmas lehetőségre is, melyek eddig talán teljesen hidegen hagytak, vagy már többször eltántorítottak a cselekvéstől, mert rizikósnak tűntek. Most könnyen megeshet, hogy mégis beleugranál az ismeretlenbe. Légy bátor, és tedd azt, amiről azt véled, hogy jó.

Rák

Érezhetően megnő ezen a héten a szeretet iránti igényed, ami egyébként is nagy, így nem biztos, hogy szeretteid minden kívánságodat teljesíteni tudják - erre készülj fel! Ráadásul, az előbbi állapot nem feltétlenül csak emberekkel függ majd össze, hanem állatokkal, tárgyakkal, helyekkel is. Mindent szeretni akarsz, mindenhez vonzódsz, még az idegen kultúrákhoz, ismeretlen írókhoz, alkotókhoz is. Kíváncsi vagy új dolgokra, furcsa emberekre, s ha eddig nem, hát most biztosan magukkal ragadnak még a romantikus filmek is. Ezt a fajta szükségletedet kötelező kielégíteni, ne dugd a fejedet a homokba. Neked is jár az öröm! Vágyaid, álmaid megvalósításához olyan embereket keress, akiknek nem terhes, hogy figyelmet és időt kérsz tőlük. Rendkívül kedves és odaadó leszel, ami meglephet néhány embert. Sebaj! Te csak szeress.

Oroszlán

A hétköznapok akkor is meglepően sűrűre sikerednek, ha nem dolgozol, hanem vakációzol. A megszokotton túl rengeteg extra tennivaló akad az utadba, és jó, ha ezek nagy részét most megoldod, ugyanis a Hold segíti a felhasznált energia gyors pótlását. Magánügyekkel, tanulással, munkáddal, vállalkozásoddal összefüggésben jóval több teendőd lesz, mint máskor. Fura, mert a nyár általában nem ilyen, de most mégis... A következő napok igencsak le fognak terhelni, viszont tartsd szem előtt, hogy amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra. Közben találj időt kikapcsolódásra, némi kis láblógatásra, hisz a mérleg nyelvét ki kell egyensúlyoznod! Nem robotolhatsz örökké! Amint lehetőséged adódik rá, szállj ki a mókuskerékből, így enyhítve a feszültségedet.

Szűz

A heti bolygókonstellációk erőteljes hatással lesznek rád, a gondolataid sokszor csaponganak, állandóan az ötleteiddel fogsz traktálni másokat, s eközben érzelmi téren is vegyes élmények érnek. Ne félj megélni a szeretetet, befogadni, amit kapsz, s adni belőle másoknak, ha arra igény nyílik. Ne akarj a dolgok mögé nézni, és hátsó szándékot felfedezni, csupán hidd el és éld meg azt, ami adódik. Igen, ez veled történik, s bizony jóval több benne az öröm és a kellemes élmény, mint a hátrány vagy a kétely. Ha a megszokottnál sokkalta jobban fogod igényelni a szeretet, az nem elgyengít, hanem erővel tölthet fel. Mondd ki bátran, ha igényled a rokonok és barátok figyelmét, de te is légy velük kedves és odaadó. Ezen a héten kiváló lehetőségek adódnak a tartalmas beszélgetésekre, fontos célok kitűzésére, és arra is, hogy kibékülj valakivel.

Mérleg

A hét elején nem minden alakul úgy, ahogy eltervezted, a hétfői nap leterhelő lesz, s kedden sem feltétlenül lesz hangulatod aktívnak lenni, alkotni, nagy dolgokat létrehozni. És még az is lehet, hogy kissé magadba fordulsz. Viszont, ez valójában pont nem probléma! Ez inkább egyfajta szerencse, mert át tudod gondolni alaposan és részletesen a következő napok, vagy akár hetek terveit, feladatait, s ha végre elcsendesedik az elméd, jobban átlátsz mindent. Például azt, mik az életedben a pillanatnyi akadályok, kik azok, aki már nem adnak semmit, vagy talán csak elvesznek, ki az, aki tényleg segít a bajban, s ki az, akivel jó lenne együttműködni. A gondolkodásra szánt idő hasznos lesz, az egyedül töltött órák új ötletek megszületését hozhatják.

Skorpió

Ezen a héten egyensúlyozd ki a mérleg nyelvét - bármiről legyen szó! Fontos, hogy minden tartozást rendezz, amit csak tudsz. A tartozás nem kizárólag anyagi jellegű, bármi lehet, ezért is érdemes alaposan átrágnod magad az elmúlt hónapok eseményein. Ha tartozol valakinek egy ígérettel, egy kölcsönkért könyv visszaszolgáltatásával, netán valamennyi pénzzel, akkor tudod, mi a dolgod. Teljesítsd, amit megfogadtál, és rendezz mindenféle adósságot, ez lassan, de biztosan megnyugtatja a lelkedet, s talán még jól is fogsz aludni. Találd meg a következő napokban az arany középutat munka, családi ügyek, barátok terén, és persze a pihenés is szerepeljen a programlistádon. Ha még vágysz egy kis nyári vakációra, ez a hét tökéletesen alkalmas arra, hogy felszabadultan útnak indulj.

Nyilas

Ezen a héten sok érdekes esemény, változás, ismerkedés, így pedig fordulat vár rád. A Jupiter mindenben segítségedre lesz, kedvez neked, hátszelet ad a jobb eredményekhez, viszont akadályok is állják utadat, amiket megfontoltan és okosan tudsz magad alá gyűrni. Ehhez kérj segítséget, ha nem boldogulsz! Ez nem ciki, hanem okos tett! Akár váratlan bevétel vagy egyéb pozitív hír is befuthat végre, ami valamilyen formában mindenképpen növelni fogja javaidat, tapasztalataidat. A gyarapodás garantált, fogadd be az új impulzusokat, ismerkedj emberekkel, mert általuk, tudásuk és ismereteik által is növekedhetsz. Könnyen lehet, hogy valaki kifejezetten számodra tesz egy igen kedvező ajánlatot, amit nem szabad visszautasítani. A szívességeket köszönd meg, és légy hálás!

Bak

Olyan napok követik egymást, amikor figyelned kell mindenre és mindenkire s nem utolsósorban a megérzéseidre. Ami most történik veled és körülötted, az hosszú távon mutat előre, és nem szabad elmenned egyetlen lehetőség mellett sem. Ami most megadatik, teljesen biztos, hogy egyszeri és megismételhetetlen. Ne riadj meg attól, hogy nem lesz időd pihenni, mert cserébe rengeteg új tudást és tapasztalatot gyűjthetsz össze, s erre bizony igen nagy szükséged van. Ismerd ezt be, hisz fejlődés nélkül nem fogsz egyről a kettőre jutni! Fogékonnyá válsz arra, hogy a nagy ismeretlenhez közelebb kerülj, idegenekkel elegyedj szóba, olyan könyvet fogj a kezedbe, amelyet régebben sosem olvastál volna el, vagy elmenj olyan kiállításra, amelyre eddig csak könnyedén legyintettél. A szellemi horizont tágítása a legnagyszerűbb dolog, amit önmagadért tehetsz.

Vízöntő

Kellemes, nyugodt, békés napok következnek, csak hagyd, hogy minden járja a maga útját, s hidd el, ez neked csakis jó lehet. Jelentős fennakadásra, problémára nem kell számítanod, legfeljebb egy-egy feladatot jobban át kell gondolnod, hogy tökéletes legyen a végrehajtás. Összességében elkerülnek a kellemetlen hatások, ugyanakkor érzelmi szinten sok pozitív változásban lehet részed. Könnyebben megértesz másokat, az ő gondolataikat, cselekedeteiket, örömmel ismerkedsz, szívesen segítesz akár idegeneknek is, így pedig gyorsan építed különféle emberi kapcsolataidat. Ezen a héten a baráti kötelékek kiemelt szerepet kapnak, és elkerülhetetlen lesz, hogy lényeges döntéseket hozz. Ha valakivel régóta hadilábon állsz, nem találtok közös nevezőre, akkor inkább engedd el őt, és keress valaki mást, aki támogat.

Halak

Jelentősebb nehézségek, gondok és akadályok nélkül telnek a napok, talán ez picit meglep, hisz az elmúlt pár hét sokkal leterhelőbb volt. Örülj, hogy most égi áldásban részesülsz, s minden adott az örömteli megéléshez. Jó hír, hogy lesz bőven időd és energiád arra, hogy figyeld a világ változásait, módosíts néhány elavult dolgon, és tegyél valami jót önmagadért és szeretteidért. Ezek közül talán az önmagad a legfontosabb, hisz sokszor erőn felül adsz másoknak, s végre neked is jár némi jutalom, akár egy fodrász, egy kozmetikus vagy egy szép új ruha formájában. Oszd meg másokkal okos gondolataidat, mert ha te adsz, vissza is kapod. Szánj időt arra, hogy átgondold a közelmúlt eseményeit, és a meg nem válaszolt kérdésekkel kapcsolatban végre tisztán láss.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.