asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák új emberekkel találkozhatnak a hétvégén, akik sokat segíthetnek, csak el kell fogadni. Az Ikrek számára pedig elhozhatja az igazit ez a hétvége, ha elég bátrak megtenni az első lépést. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Már meglehetősen régóta reménykedsz egy különleges hétvégi programban, ott, ahol neked jó, olyan emberekkel, akikkel öröm együtt lenni. Valami olyasmi jár a fejedben, melyre jó lesz a ridegebb őszi napokon visszagondolni. Jó hír lehet, hogy teljesen mindegy, helyileg hol töltöd a most következő két napot, ám válassz olyan közeget és társaságot, mely teljes mértékben megfelel a te terveidnek és elvárásaidnak. Most minden belefér az életedbe: tánc, evés, egy kis ivás – persze, maximum borkóstolás formájában!

Bika

Elég régóta foglalkoztat az a kérdés, miként lendülj túl egy megrekedt dolgon, ugyanis zavar, rendszeresen gondolsz rá, és elvonja a figyelmedet más emberektől, témáktól. Általánosságban persze jól alakulnak a dolgaid, ám egy konkrét kérdéssel összefüggésben – minden új nekifutást követően - ismét elakadsz, s már nagyon eleged van az egy helyben toporgásból. Most olyan emberekkel hoz össze a sors, akik nagyon sok tippet, ötletet adhatnak ahhoz, hogy miként kell a holtpontoktól megszabadulni. Figyelj rájuk!

Ikrek

Eleged van a hétköznapok egyhangú eseményeiből, ugyanazokból az arcokból, az ismétlődő rutinfeladataiból, a rendszeres túlhajszoltságból? Nem csoda! Szeretnéd kedveseddel vagy családoddal tölteni ezt a hétvégét? Remek gondolat, ez a legtöbb, amit magadért és értük tehetsz. Láss csodát, minden körülmény kedvez a terveidhez. Ha esetleg még keresed az igazit, akkor a tettek mezejére lépve bátran nézz körül a szinglik közt, mert bizony lesz mit nézni, és lesz majd kit behálózni...

Rák

Amennyiben azt tervezted, hogy a hétvégét pihenéssel, lazsálással töltöd, lehet, hogy ez szombat reggelre gyökeresen más irányt vesz. Nagyon úgy tűnik, hogy ezzel sokan nem fognak egyetérteni. Váratlan lehetőség adódik számodra, s ha ezzel nem élsz most, akkor hétfőn már nem lesz rá lehetőséged, ez amolyan „most vagy soha" pillanat. A vak is látná, micsoda alkalom kínálkozik arra, hogy valamilyen remek programban vegyél részt, vagy épp egy bravúros dolgot alkoss meg. Mindegy, mi adódik, csak csináld, ahogy az ösztöneid diktálják.

Oroszlán

Jó a hangulatod, feltöltötted tested és lelked extra energiával, így végre megengedhetsz magadnak olyasmit, melyre hosszú ideje csak titkon áhítozol. Megnyílik előtted egy új kapu, lépj hát át a küszöbén és élvezd, ami ott vár rád. Mivel pénzügyek terén gyakorta állsz mostanság hadilábon, ezét minden kiadást gondolj át alaposan, ugyanakkor az éremnek van másik oldala is! Neked is jár egy kis varázs, egy csipetnyi öröm, úgyhogy bátran vedd meg magadnak azt, amit kinéztél. Igen, ezen a hétvégén.

Szűz

Tetemes mennyiségű megválaszolatlan kérdés nehezítette munkanapjaidat az elmúlt napokban, s mivel egyáltalán nem vagy abban biztos, hogy valóban helyes döntéseket hoztál magánügyeiddel összefüggésben, ezért a hétvége folyamán sokat fogsz tépelődni, s tűnődni a számodra lényeges ügyeken. Igyekezz végre az élet naposabb oldalát is meglátni, ott sütkérezni egy kicsikét, a pesszimizmus egyáltalán nem neked való. Egy Szűz és a negatív gondolatok? Felejtsd el, most azonnal!

Mérleg

Ezen a hétvégén egyáltalán nem számítasz semmi különös élethelyzetre, átütő sikerre vagy elismerésre, de tulajdonképpen nem is vágysz ilyesmire. Most a csend és a béke légkörét szeretnéd megteremteni, s másoknak is felkínálni ennek lehetőségét. Ám mégis, váratlanul egy igen érdekes szituáció kerekedhet ki a semmiből. Ha a körülményeknek megfelelően használod ki a váratlan lehetőséget, akkor azt fogod tapasztalni, hogy nagyszerű alkalmad van életed alapos átformálására. Ki állíthat meg ebben? Legfeljebb te önmagadat.

Skorpió

Két dolgot itt és most messzire kell űznöd! Az egyik a búskomorság, a másik a féltékenykedés, netán irigykedés. Mindkettő kellemetlen tulajdonság, ráadásul környezeted gyorsan megérzi a pikírtségedet, és jól be is olvasnak neked, ha hagyod kiszabadulni magadból a kisördögöt. Te egy értelmes, intelligens ember vagy, hát tudatosan figyelj az előzetes jelekre, és ne hagyd, hogy a kellemetlenebbik éned megnehezítse a napaidat. Nem lehetne, hogy inkább örülj a mindennapok szépségének? De lehet, hát tégy meg ezért mindent!

Nyilas

Nagyszerű hétvége áll előtted, éld meg a hétvégét teljes egészében, örömmel és az adódó lehetőségekkel. Tele vagy vitalitással és jókedvvel, ez megadja szombat reggel a hétvége egész hangulatát, ráadásul másokra is remek hatással lesz a te optimizmusod. Senki nem képes elrontani a kedélyállapotodat, még a morcos embereket is fel tudod vidítani. Ezért egyébként sokan lesznek neked hálásak. Tulajdonképpen lehet egy feladat a számodra más emberek hangulatának javítása. A gondolataid vasárnap azonban távol járnak, egy nagyszabású dolog megvalósítása kerül középpontba...

Bak

Földies jellemvonásaiddal teljes ellentétben ezen a hétvégén érzékeny leszel, romantikára és kedvességre éhezel, de meglehet, hogy nosztalgiázni támad kedved. Ráadásul mindent magadra veszel, s környezetednek túlontúl is óvakodnia kell attól, mit mernek mondani neked, vagy épp kérni tőled. Olyasmin is megsértődsz, amin máskor sosem. Egy lehetőséged van, pihensz, lazítasz egy kicsit, s elmélkedj, biztos jó úton jársz ezzel a stílussal? Vagy változtatnod kellene egy cseppet? Igen? Akkor tedd meg!

Vízöntő

Nincs nagyszabású terved erre a hétvégére? Megtörténhet, hogy nem akarsz kirúgni a hámból? Nem baj, néha jó, ha kicsit visszahúzódsz a világ zajától, és nem zakatol az agyad a következő hetek és hónapok tervein. Gondolkodj, elmélkedj a múlton, tűnődj a hibákon, s lásd át a jelenedet, de csak annyi időt szánj ezekre a témákra, amennyit szívesen áldozol fel, egy perccel se többet. Ehhez kapcsold ki a mobilt, de még a TV-t és a rádiót is száműzheted átmenetileg, hogy teljes legyen a csend csodája, mely segíti a nagyszerű gondolatok megszületését.

Halak

Titkon arra vágyakozol, hogy ez a két nap kizárólag a pihenésről, a lazsálásról, a hobbidról szóljon? Szeretnél elsősorban önmagaddal és álmaid megvalósításával foglalkozni? Remek gondolat, ám a mondás szerint... Ember tervez, Isten végez! A totális láblógatás helyett ismét akad számos megoldandó tennivaló, így a henyélés száműzött tevékenység lesz esetedben, ugyanakkor nagyon odaadó leszel, mert el fogod nézni, hogy szeretteidnek nem sok kedve van tüsténkedni, így helyettük is te erőlteted magadat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.