asztrológia horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bikák számára nehezen indul a hónap, bátornak kell lenniük. Az ikrek viszont kifejezetten jó hónap előtt állnak: nagyot nőhet az önbizalmuk. A mérlegek kellemes időszak elé néznek, ahogy a bakok is! Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Már szeptember első napjaiban remek hátszelet kapsz, csupán meg kell lovagolnod az aktuális lehetőségeket. Elindulhatsz egy új, ismertlen irányba, mely tele van a fejlődés, növekedés és gyarapodás virágaival, melyek közül azt szakítod le, amire épp szűkéged van. Régóta dolgozol olyan ügyeken, melyek eljutottak a célszalagig, hát itt az idő learatni a babérokat. Az égi konstellációk kedveznek a sikerhez, a látványos eredmények eléréséhez. Kedvező fordulatok jönnek, érdemes az energiádat mindig egy feladatra összpontosítani. Anyagiak terén lényeges döntéseket kell hoznod, jól teszed, ha alaposan körbejárod az összes ilyen témát, mindent kielemzel, így pedig kizárt, hogy hibás döntést hozz. Szerelemben vegyes hatások várhatóak, bármi megtörténhet...

Bika

A bolygók szeptemberben nem fognak kímélni, alkalmanként azt érezheted, szét akarnak szaggatni, és olyan irányba tolnak, amerre te magad nem akarsz menni. Így nem csoda, ha a hónap legelső napjaiban sokszor csak kapkodsz, idegeskedsz, ez pedig szétszórttá tesz. Nem könnyű emellett mosolyogni, de azért próbáld meg, ez sok mindenen átlendíthet. Vitahelyzetekből is akad bőven, ezért jobban teszed, ha fontos dolgokba 15-ig nem kezdesz bele, jelentős döntéseidet halaszd későbbre, és azt se engedd, hogy szó szerint rád sózzanak olyasmit, amit nem akarsz vállalni. A hónap második felében érzelmek terén kedvezők a hatások, jöhet az igazi, megerősödhet a meglévő kapcsolat. Munkahellyel vagy költözéssel összefüggésben is jöhet érdekes hír, légy bátor!

Ikrek

Szeptemberben – talán nem tervezed –, ám mégis sokat formálódsz, jó irányba alakulsz, kinyílsz, önbizalmad sokat erősödhet. Épp ennyi kell a fejlődéshez, sikerhez, emellett, ha még céltudatos is leszel, akkor nyert ügyed van. Képes vagy mindennap utántölteni magadat, így energiából sosem lesz hiány. Új barátokat, ismerősüket, üzleti partnereket szerezhetsz - légy ösztönös, és a legtöbbet tudod kihozni magadból. Amennyiben költözést, munkahelyváltást, netán új vállalkozás elindítását tervezed, semmi nem állja utadat, csak tedd meg a szükséges lépéseket, és megfelelő visszacsatolásokban lesz részed. Könnyen megtörténhet, hogy akár több szerencsés helyzetet is átélhetsz, ragadd meg a lehetőségeket, bármi adódjék. Kerüld a stresszt és a túlhajszoltságot.

Rák

Az ősz napról napra egyre jobban megmutatja jeleit, ám ez téged ne aggasszon, főleg azért ne, mert az elvégzendő feladatokból akad bőven, s erre kell a figyelmedet és az idődet szentelned. Váratlan lehetőségek bukkannak fel, s ha vágyakozol jelentős fordulatokra, akkor most lehet ilyenekben részed. Akár anyagi téren, munka fronton, de az biztos, hogy pozitív értelemben. Szerelemben is pozitív fejlemények várhatók, ha már van párkapcsolatod, akkor érzelmeid tovább mélyülnek a szeretett személy iránt, ha keresed a másik feledet, meglepő helyen találhatsz rá, még az is lehet, hogy régóta ismered. Bármi megtörténhet szeptemberben, akár egy távolabbi utazás, költözés is felforgathatja napjaidat, ám Te állod a sarat és a magad javára fordítasz mindent.

Oroszlán

Ambíció, kreativitás és kitartás az, amire szikséged van szeptemberben a vágyaid, céljaid eléréséhez. Oroszlánként persze ezek egyébként is megvannak benned, ám aktivizálnod kell magadat, most semmi nem esik az öledbe. Állj a csoportok élére, mondd el a véleményedet, adj lehetőséget arra, hogy teljesen ismeretlen dolgokat tapasztalj meg, s a hónapot végül sikerekkel zárhatod. Az aktivitás, a mindenre rábólintás, a bátorség jelentős eredményeket hozhat neked, különösen karrier és anyagiak terén. Sikerülhet végre számos függő ügyet megoldani, s érzed, ahogy a terhek leugrálnak a válladról, s nem nyomnak tovább. Érzelmek terén kiegyensúlyozott időszak következik. Amennyiben tanulásra adod a fejedet, mihamarabb szerezz ismerősöket, és kellő figyelemmel légy az oktatók felé.

Szűz

Meglepő fordulatokkal kezdődhet szeptember hava, s ahhoz, hogy mindent célt megvalósíts, jelentős lendületre lesz szükség. Az égiek biztosítják számodra a kellő energiát és inspirációt, minden más a te feladatod. Leginkább okostervezésre lesz szükség, a többi szinte magától adódik. Légy hálás mindenféle segítségért, sokan és örömmel támogatnak téged. Munka és karrier, vagy akár tanulás területén biztosan jönnek váratlan és pozitív változások, azonban magánéletedben adódhatnak bonyolult helyzetek, értelmetlen viták, mert annyira sokat akarsz adni valamely szerettednek, vagy épp többeknek, hogy az már több lehet a kelleténél. Tele leszel erővel, energiával és kellő lelkesedéssel, ugyanakkor ezt ne erőltesd másokra. Szerelemben az önfeláldozás most hibás irány.

Mérleg

Kellemes időszakot hoz szeptember hava, habár az első néhány napban kellemetlen hangulatingadozások okozhatnak számodra nehézséget, rossz megéléseket. Azért alakulnak így a dolgok, mert hirtelen túl sok a változás körülötted, s ezekhez egyszerre és gyorsan kell alkalmazkodnod, hogy ne maradj le semmiről. Ez persze nem egy könnyű feladat, de persze megoldható, akár annak az árán is, hogy lelkileg ez az időszak alaposan megterhel. Szeptember 15-ig nem mindig tudod, mit szeretnél, és alkalmanként kapkodásra adod a fejedet, amit ügyesen kell kontrollálnod. Előnyös lehet viszont, ha jól használod ki a kreativitásodat és rugalmasságodat, megpróbálsz új módszereket bevetni a céljaid elérésének érdekében.

Skorpió

Sok váratlan helyzetet hoz szeptember hava, energikusabb leszel, mint a nyár folyamán, s ez bizony jó hír. Figyelj oda a külvilágból érkező apró jelekre, impulzusokra, váratlan információkra. Intuíciód sokat segíthet abban, hogy mindent a helyén kezelj, s eldöntsd, mi a jó és rossz, mi hoz hasznot és mi nem, mibe érdemes az energiát és az időt belefektetni. Akkor tudsz jelentős sikereket elérni, ha képes leszel együttműködni másokkal, akár idegenekkel is, emellett fontos, hogy kikérd mások véleményét, szükség esetén akár a segítségüket. Az anyaiak fókuszba kerülnek, különösen szeptember elején. Ha vállalkozásba fognál, esetleg hitelt vennél fel, rajta, egyetlen percet se tétovázz, itt az idő.

Nyilas

Igen vegyes hatások jellemzik szeptember havát, alkalmanként hullámvasúton ülve zuhansz mélybe, majd emelkedsz az égig. Mégis szerencsésnek érezheted magadat, ugyanis Jupiter több bonyolult helyzettől is megkímél, s bár egy-két gödör alját meg kell járnod, ám mindegyikből ki tudsz mászni önerőből – s ez bizony nagyon jó hír! Régebbi ötleteid közül valósíthatsz meg többet is egyszerre, itt az idő, hogy végre belevágd a fejszédet valami nagy dologba. Érzelmek terén jelentős változásra nem számíthatsz, a magányosoknak szeptember utolsó napjai hozhatnak változást, olyat, ami kifordíthatja a világukat a négy sarkából. Ami most jön az a meglepetésen túl hosszú távú és örömteli elköteleződést ígér.

Bak

Nyugodt, kiegyensúlyozott hónap áll előtted, úgyhogy jól teszed, ha ezt kihasználva elsősorban tervezel, alaposan szemlélődsz, s pontosítod azt, merre akarsz menni, mit akarsz csinálni és legfőképpen mikor. Vitáktól, nehéz helyzetektől szinte teljesen mentes hetek követik egymást, örülj ennek. Kreativitásod szárnyakat kap, gondolkodásod kitágul, új ötleteid segíthetik további boldogulásodat. Anyagi helyzeted most hirtelen sokat javulhat, vagy végleg rendeződhet, és jelentős döntések születhetnek, akár adás-vételre, fontos szerződéskötésre is sor kerülhet. Fontossá válnak az érzelmek, aki most köteleződik el, az jó eséllyel egy életre szól. A magányosokra is végre rátalálhat a szerelem, különösen 5-e után, és egészen váratlan helyzetben.

Vízöntő

Sok változást hozhat az ősz kezdete, egyetlen feladatod van csupán: száz százalékig részt venni mindenben, beleállni a különféle élethelyzetekbe, örülni a kicsinek, meghálálni azt, ha valaki a segítségedre siet. Jupiter kedvező hatása szinte folyamatosan hátszelet ad neked, mindig előretol annyira, hogy az adott feladatodnak gyorsan a végére érj. Most tényleg bárhová eljuthatsz, több pénzt kereshetsz, élvezheted a mindennapok sodró lendületét, s új ismeretségekből sem lesz hiány. Régóta dédelgetett álmaid megvalósításához kezdhetsz most hozzá, helyezd azt fókuszba, amire a legjobban vágysz. Ha van társkapcsolatod, szerelem terén elkötelezettséget, magányosoknak végre szerelmet hozhat az ősz első hava.

Halak

Izgalmakkal, pozitív hatásokkal lesz teli szeptember minden egyes napja, éld meg azt, ami megadatik, sok jó dologban lesz részed. Mozgalmas időszak részese lehetsz, számos feladat vár megvalósításra, ne húzd az időt. Ha szükségét érzed a változásoknak, hát cselekedj, és az eredmények meglepő gyorsasággal érkeznek. Próbálj ki új módszereket, vess be új praktikákat a cél érdekében. Legyen szó költözésről, munkahelyváltásról, tanulmányok megkezdéséről, csak nyerhetsz. A hónap legvégén fontossá válik az anyagi biztonság kérdése is, s a sors válaszként új forrást mutat meg neked, - ugye élsz majd vele? Szerelemben Vénusz siet segítségedre 8-a után... bármi megtörténhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.