asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vegyes hatások jellemzik ezt az időszakot, a megszokott dolgok nem hoznak sikert, az új utak, trükkök és praktikák annál inkább. A társasági élet sikert hoz, az otthon ülés aligha. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: Sok olyan pillanat adódik, amikor nem leled a kiutat, nem kapsz válaszokat a kérdéseidre, és a közös jövő homályba borul. A kevés együtt eltöltött idő gondot okozhat, vajon van mód ezen változtatni? A hónap végére érezni fogod, hogy módosítás nélkül el fogtok távolodni egymástól. Cselekedj sürgősen!
Páratlan: Szeptemberben nem lesz hiány flörtben és szenvedélyben, adj teret az új impulzusoknak. Rajtad áll, mi az, amit vagy akit beengedsz az életedbe. A bátorság most többszörösen megtérül. Minden, amit most megélsz, azt úgy hívják, szerelem.

Bika

Páros: A kedvesed melletted lesz, és nem tudsz olyat tenni vagy mondani, amivel elüldözheted magad mellől. Esze ágában sincs lazítani a kapcsolatotok kötelékén. Őszinte odaadással és tiszta szívvel van feléd, amitől szüntelenül elvarázsolva és szeretve fogod magad érezni.
Páratlan: Készen állsz a változásra? Akkor tudd, hogy ideje kicsit kitárulkozni, s befogadni a külvilág impulzusait. Nincs más dolgod, mint hagyni, hogy megérkezzen, és megmutassa magát az az ember, aki jó ideje rád vár. Mert bizony van valaki, aki kitartóan követ egy ideje.

Ikrek

Páros: Hiányérzeted van? Meg tudod pontosan határozni, mi okozza? Esetleg a romantika, a szenvedély, a mély érzelmek csökkentek köztetek mostanság? Netán alább hagyott a lendület és az érdeklődés egymás iránt? Felejtsd el a féltékenységet, dicsérd a másik felet, s a válasz is ennek megfelelő lesz.
Páratlan: Ha túl intenzíven keresed az igazit, akkor nem látod meg a lényeget, ami szinte ott van a szemed előtt. Ne légy akaratos, még valaki megriad tőled. Hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok. A férfi udvaroljon, a nő pedig engedje meg ezt. Élvezd azon lehetőségeket, amelyeknek az oldalán állsz. Alakítsd át az elvárásaidat, ami gyors eredményt hoz!

Rák

Páros: Légy megértő, és ismerd be, ha mostanában nem mentek a dolgok döccenőmentesen. Sok egyéb dolog mellett talán kicsit elhanyagoltad a kedvesedet? Lényegtelen, hol hibáztál, csak tedd jóvá! Szeptemberben az égiektől megkapod a támogatást, és kedvesed hálás lesz mindenért!
Páratlan: A hónap első felében történjen, aminek történnie kell, és ha ez látszólag semmi, azt fogadd el. Hirtelen fordulat 15-e után jöhet, és az örömteli egyedülálló életet most párosra cserélheted. Vonzóvá válsz a másik nem szemében, és valaki feltűnik a színen, aki azon nyomban levesz a lábadról.

Oroszlán

Páros: A Szaturnusz próbára teszi a türelmedet, és egy kicsit később a hűségedet is. Könnyen csábítás áldozata lehetsz, a kérdés az, vajon lesz elég akaratod ellenállni? Ha eltévedsz, akkor légy őszinte! Az, hogy megmaradsz-e kedvesed mellett, vagy inkább belevágsz az ismeretlenbe, csakis rajtad áll.
Páratlan: Többen is kopogtatnak szíved ajtaján, s neked gyorsan kell döntened, kit választasz közülük. Könnyen belehabarodsz valakibe, s már csak azon kapod magad, nagyon várod a találkozást vele. A jó hír az, hogy ő is meglátja benned a nőt, a szerető társat.

Szűz

Páros: Ez a hónap tele lesz élményekkel, romantikával, s a legjobb oldaladat tudod megmutatni, amiért kedvesed hálás lesz neked. Ne félj szeretni, lelkesedni, szenvedélyesnek lenni, s találj mindennap okot az örömre és a boldogságra. Adj valami különlegest és egyben egyedit a partnerednek.
Páratlan: A Vénusz mesés kapcsolat kialakulását jelzi, jók az esélyek munkahelyi vagy iskolai közegben. Akár egy időben két személy is feltűnhet a színen, ám te döntöd el, hogy beengeded, vagy továbbra is egyedül maradsz. Ha egy réges-régi szerelem tűnik fel az életedben, azzal bánj óvatosan!

Mérleg

Páros: A szerelmi életed átalakítás után sóhajtozik, mihamarabb. Nem csak érzed, hanem tudod is, hogy hol kell formálnod önmagadat ahhoz, hogy kedvesed még nagyobb rajongással legyen irántad. Kérd a partnered segítséget, és közösen száműzzétek a szürkeséget, tervezgessétek a közös jövőt.
Páratlan: Olyan szerelem kopogtat nálad, ami teljesen eltér az eddigiektől - intenzív, őszinte és romantikus elemeket rejtve magában. Bár megdobogtatja a szívedet, ám komoly akadály lehet, ha a másik fél nem egyedülálló. Ne bonyolódj bele kétes kapcsolatokba, keresd a tiszta, őszinte társat!

Skorpió

Páros: Nincs okod aggodalomra, fogadd el, hogy minden rendben van, ne kételkedj, és ne fesd az ördögöt a falra. Örülj annak, ha kedvesed melletted áll, figyel rád, és teljesíti minden kívánságodat. Bár nem mindig mutatja ki úgy az érzelmeit, ahogy azt te óhajtod, de ettől még szeretnivaló.
Páratlan: Mindennap nyílik mód flörtre, romantikázásra, sőt akár egyéjszakás kalandokra is... Úgyhogy légy nyitott, és fogadd el, ami megadatik. Fontos lenne eldöntened, mire is vágysz: csapongásra vagy elköteleződésre. Ha az utóbbira, akkor cselekedj annak megfelelően.

Nyilas

Páros: Szívügyeid szálai kissé összekuszálódnak, ám egy pillanatig se aggódj. Lásd be, hogy mindketten túl sok időt töltötök munkával, tanulással, vagy akár a sporttal, ami így túl sok kockázatot jelent számotokra. Ez változásért kiált! Az esték és a hétvégék csak rólatok szóljanak, bármi legyen ennek az ára.
Páratlan: A vágyott Nagy Ő ott él vagy dolgozik a közeledben, talán ismered is, és a Vénusz most szabad utat ad az érzelmek kibontakozásához. Ha úgy érzed, ösztönöznöd kell, hát tedd meg. Add jelét annak, hogy bátran kopogtathat szíved ajtaján, s a többi már legyen az ő dolga.

Bak

Páros: Kissé egyhangúvá vált a kapcsolatod? Mentenéd vagy engednéd? Ha az elsőt választod, akkor azonnal keresd meg a probléma gyökerét, s változtass a körülményeken! A te kezedben van a gyeplő, az irányítás, tegyél meg mindent azért, hogy szebbek és boldogabbak legyenek a napjaitok.
Páratlan: Mostanság a szerelemnek szinte minden szikrája hamar kialudt? Vajon te vagy a másik fél döntött így? Talán nincs is jelentősége, mert új szelek fújnak, új ismeretségeket kötsz, s ezek közt megakad valakin a szemed, s az érzés bizony kölcsönös lesz... A Vénusz jelentős égi támogatást nyújt az újrakezdéshez.

Vízöntő

Páros: Érzelmileg stabil talajon állsz, tudod, mit akarsz, mennyi áldozatot fogsz hozni kedvesedért és a kapcsolatotok fenntartásáért. Kézben tudod tartani az irányítást, és örülj annak, hogy viták nem nehezítik a mindennapokat. Jelentősen megnő köztetek a vonzódás.
Páratlan: Engedd el azon hiedelmeidet, hogy jobb egyedül lenni, mint párban. Együtt lenni valakivel igenis remek dolog, s kapsz esélyt arra, hogy közel engedj magadhoz egy ismeretlent, aki egészen új formáját mutatja meg a romantikának és a szexualitásnak.

Halak

Páros: Légy önmagad, érzelmes és odaadó, egyben mégis harcos és kitartó. Olyasvalaki, aki végigviszi az akaratát, eltervezi a jövőjét, szereti a kedvesét, ám nem hagyja, hogy a másik fél alárendeltjévé váljon. Mielőbb felejtsd el azt, hogy megfelelj a másik elvárásainak! Legyél önálló, így pedig szerethető.
Páratlan: Ne bújj el a munkád mögé, és ne ülj otthon a négy fal között. Keress olyan szórakozási módokat, melyek eltérnek a megszokottaktól, úgy, hogy közben ismeretlen helyeket is felfedezel. Ha nem mozdulsz ki a kényelmi helyzetedből, azzal a saját esélyeidet csökkented nullára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.