Heti horoszkóp (szeptember 11-15.)

Forrás: Thinkstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek fontos válaszutak elé kerülnek, sok új kihívás jelenik meg az életükben, a Szüzek számára azonban messze nem úgy alakul majd ez a hét, ahogy tervezték. A Bakok pedig nagyszerű eseménysorozat előtt állnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Ez a hét minden szempontból kedvező lehetőségeket kínál számodra, sok babért learathatsz, sokak szívét elnyerheted, olyanokkal is egy hullámhosszra kerülhetsz, akikkel eddig tán sosem. Légy spontán, és csak tedd a dolgod, az ösztönösség lehet a legjobb barátod. Legyél egészségesen önző, és ne hagyd magad semmiről lebeszélni! Ugyanakkor arra is készülj fel, hogy leterhelő és zsúfolt időszak áll előtted, ezért feltétlenül oda kell figyelned arra, hogy a sok munkát kellőképpen kompenzáld kielégítő pihenéssel, szórakozással, örömteli pillanatokkal! Ne várd meg, míg teljesen kifulladsz! Akár az egészséged is bánthatja, ha magadat háttérbe tolod, és csak a munkát vagy épp mások problémáit tartod szem előtt. Köss kompromisszumokat, és keress mindig arany középutat.

Bika

Nehéz feladatok sokaságát kell ezen a héten megoldanod, ám van benned spiritusz, és nem is lesz különösebb gondod. Legfőképpen azok a tennivalók tolakszanak előre a sorban, melyek régóta húzódnak, és te magad alkalmaztál velük szemben többször is struccpolitikát. Ez a hét a tettek ideje, semmi nem tűr további halogatást! Kollégáid vagy családtagjaid sem támogatják a további téblábolást, és ez tulajdonképpen komoly motivációt ad neked. Tény, hogy a múlt héten sok akadály állta utadat, de ezek tovatűnnek, tehát a tétovázásnak nincs többé helye! Hozd meg a fontos döntéseket, különösen abban az esetben, ha azok anyagi ügyekkel is összefüggenek. A feladatokat azért kapod, hogy megoldd őket, és okulj belőlük.

Ikrek

Hétfő és szerda között nagyon mozgalmas életet fogsz élni, új kihívások érkeznek, és fontos válaszutak elé kerülsz. Cselekedj okosan, légy megfontolt, és ne vállalj fel mindent csak azért, mert ezt várja el tőled a környezeted! Dönts, de ne kapkodva! Inkább kevesebb terhet vegyél a nyakadba, ugyanakkor legyél teljesen biztos abban, hogy mindennek a végére tudsz járni, no és persze birtokában vagy mindenek, ami a különféle feladatok ellátásához szükséges. Az égi energiák többször is kizökkentenek téged a megszokott ritmusból, ám ez sem történik véletlenül. Azért történik, hogy biztosan el tudd dönteni, jó irányba haladsz-e, a megfelelő emberekkel szövetkeztél-e. Tarts ki, csak előre nézz, mert minden a helyére kerül csütörtökre, utána pedig egy remek hétvégére van kilátás.

Rák

A szívedet megdobogtatja pár jó hír, a lelked harmóniába kerül, és ez nagyon jól fog esni. Kivirulsz, sokat mosolyogsz, és a környezeted is észreveszi ezeket a pozitív változásokat. Az elmúlt hetekben tanúsított odaadásod és szorgalmad végre gyümölcsözőre fordul. Ezekből eredően látványos eredményeid az elismeréseken túl most akár hírnevet is hozhatnak neked. Nos, ami jár, az jár - ez a hét a te időd. Magánéleti téren lényeges lépéseket kell tenned azért, hogy ami bonyolult, az rendeződjön, ami régóta nem megy... annak akár véget vess. Rengeteg válaszút sorakozik előtted, ugyanakkor aligha valószínű, hogy rosszul fogsz dönteni bármiben. A hét közepén megnő az esély arra, hogy egy régi álom hirtelen valósággá váljon.

Oroszlán

Némi megtorpanást tapasztalhatsz hétfőn és kedden, különféle életterületekre egyaránt igaz ez, ám ne aggódj egy pillanatig sem! Ugyanis épp emiatt a lelassuló állapot miatt tudod összeszedni a gondolataidat, rendezni a függő ügyeket fejben, így pedig felkészülhetsz a hét második felére, amikor rengeteg dolgod lesz, és jó időben, valamint jó helyeken állod majd a sarat. Gyűjts energiát és inspirációt a szerdán és csütörtökön érkező új feladatokhoz. Légy a megszokottnál is alaposabb, és figyelj oda minden égi és földi jelre. Szánj időt arra, hogy megtervezd a következő hetek, vagy akár hónapok pontos menetrendjét, ugyanis ez a te érdeked, és sokat segít abban, hogy mikor és mit kell előkészítened, hogy a saját dolgodat megkönnyítsd.

Szűz

Messze nem úgy alakultak az elmúlt hetek, ahogy azt eltervezted. Ám te is tudod, hogy semmi sem történik véletlenül, valahogy a végén mégis minden a te javadat szolgálja. A legtöbb, amit most tehetsz önmagadért, a fejlődésért és gyarapodásért az, ha a megszokottól eltérő technikákat alkalmazol céljaid elérése érdekében. Szívd fel magad, és határozd el, hogy mindent véghez viszel, bármilyen akadály állja is átmenetileg az utadat! Összességében a te akaratodon és kitartásodon múlik minden! Kapcsolj magasabb fokozatra, és ne várj másokra! Egy reális gondolkodású Szűz kiváló döntéseket tud hozni... főleg, ha nem hallgat mások tanácsaira! Légy bátor, merész, és ne félgőzzel haladj előre! A mottód legyen az, hogy „Mindent vagy semmit!"

Mérleg

Hétfő és kedd kifejezetten zavarosnak ígérkezik. Sokszor igen nehézkes, akadályokkal zsúfolt lesz ez a két nap, ugyanakkor rengeteg tapasztalatot szerezhetsz, s legközelebb ezek a problémák már biztos nem fognak gátolni téged. Egy biztos: nem futamodhatsz meg aprócska gátak láttán! Ne zsörtölődj, akkor se, ha jogosan tennéd! Mindent fogadj el olyannak, amilyen... főleg az embereket, hisz nem vagyunk egyformák! Ne azt nézd, mi nem sikerült, mi nem tökéletes és fényes! Azt nézd, mi sikerült, és minek lehet örülni, ha akár az csupán aprócska dolog is! Szerdára jobbak lesznek a kilátások, csütörtökre pedig nagyon sokat javul a hangulatod. Képes leszel ismét első nekifutásra elvégezni a feladataidat.

Skorpió

Skorpióként nagyon sokféle arcodat ismeri a világ, és most ismét meg tudsz mutatni magadból valami újat, akár meglepőt is. Elmondható rólad, hogy néha felületes vagy, és alkalmanként a látszatra adsz, ám ez a hét más lesz, nem is kicsit! Megcáfolod a rólad kialakult - nem minden esetben pozitív – képet, és sok ember véleményét megváltoztatod. A kritika most dicséret lesz, sokan elismerően néznek majd rád. Odafigyelnek tetteidre, a véleményedet kérik, vagy épp együtt akarnak veled dolgozni. Ez mind jó, hát ne utasíts vissza semmit! Kövesd nyomon azt, milyen változások történnek körülötted, ugyanis ha kapva kapsz az adódó alkalmakon, akkor jelentősen tudod befolyásolni az elérhető sikerek számát.

Nyilas

Hétfőn tele vagy erővel és energiával, látványos dolgokra leszel képes, és az, hogy mások álla leesik a tetteidtől, talán nem csoda, ám az, hogy te is meglepődsz önmagadon. A Jupiter hátszelével szerdáig bárhová eljuthatsz, kicsiből nagyot varázsolsz, csak tedd a dolgod, ne várj a sült galambra. Az az igazán fantasztikus, hogy mindig újra tudsz töltekezni. Senki nem állja utadat, hisz a benned rejlő különleges erőt remekül tudod alkalmazni az átlagos mindennapok során. Képes leszel nap mint nap úgy útnak indulni, hogy töretlen a jó kedved, nagyszerűek az ötleteid, és környezeted örömmel tölti idejét a társaságodban. Meglepő könnyedséggel ugrod át az akadályokat, extra gyorsan válaszolsz a hozzád érkező, bonyolult kérdésekre.

Bak

Nagyszerű eseménysorozatnak lehetsz aktív résztvevője az előtted álló napokban. Csak rajtad múlik, hogy mindenben részt veszel-e, vagy a lehetőségeknek csak a töredékét használod ki. Bármi adódjék, mindenből profitálhatsz valamilyen módon. Örülni fogsz annak, hogy részt vehetsz új ötletek megvalósításában, mások támogatójává válhatsz, hozzád fordulnak az emberek tanácsért, így pedig összességében remek hetet zársz majd, Bezsebelheted a neked járó elismeréseket, és valaki egy extra ajánlattal is felkereshet. Vidámságra és mosolyra folyamatosan lesz mód, gondolkodásod napról napra pozitívabb lesz, ezáltal másokra is jó hatást gyakorolsz. Úgy inspirálod az embereket, hogy azt ők talán észre sem veszik, mégis a te tanácsaiddal jutnak egyről a kettőre.

Vízöntő

A hétfői és a keddi napok válaszút elé állítanak. Nem menekülhetsz, és a struccpolitika sem kifizetődő most. Persze megpróbálhatod húzni az időt, de azzal csak önmagadnak ártasz. Vedd észre és fogadd el, hogy azért nyílnak meg előtted új kapuk, hogy lehetőséged legyen a fejlődésre, gyarapodásra, növekedésre - szellemi és lelki szinten egyaránt. Nem vágysz erre? Hát dehogynem! Akkor fogadd el, hogy most komolyabb küzdelem nélkül jutsz át a felbukkanó akadályokon. A legtöbb, amit önmagadért tehetsz az, hogy nem kételkedsz önmagadban! Bátran vállalj új feladatokat, ugorj bele az ismeretlenbe, most nem hibázhatsz! Kifejezetten sikeres lehet számodra, ha merész leszel, és gyorsan haladsz előre.

Halak

Ne érezd magadat csupán azért eredménytelennek, mert elsőre nem sikerül azonnal az, amibe belekezdesz. Rengeteg terv van a fejedben, s talán épp az a valód akadály, hogy nem tudod, mit sorolj előre, s mi az, ami kevésbé fontos. Nyugalom! Ezen a héten a megfontoltság lehet a legjobb barátod, és a tudatos lassulás és alaposság vihet ténylegesen előrébb. Ha rohansz, kapkodsz, azzal inkább ártasz magadnak. Ne szakadj széjjel, egy feladatra koncentrálj mindig. A kevesebb néha több! Legyen ez a heti mottód! Ha figyelmes vagy, akkor időben észre fogod venni a komolyabb buktatókat, így pedig ki tudod kerülni őket. Ne szomorkodj, ha valami nem sikerül, mert tapasztalatokat mindig gyűjthetsz, és csütörtök délutántól nagyot fordul a kocka.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.