Telihold: ilyen hatással van ránk a holdállás

Forrás: Thinkstock -
telihold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A holdállás hatással van ránk, akkor is, ha nem vesszük észre. Ezek a változások persze nem a fizikai állapotunkban következnek be: a megérzéseink erősödnek fel.

Telihold éjjelén sok változást tapasztalhatunk, rengetegen például rosszul alszanak, nem tudják úgy kipihenni magukat. Ezt a tudomány is igazolta, azonban nem olyan jelentősek ezek a zavarok, mint amilyennek érzékeljük. Nemzetközi tudósok vizsgálták, hogyan hat a gyerekekre a telihold, és kiderült, hogy mindössze öt perccel rövidül az alvás, ami a teljes alvással töltött idő mintegy 1 százalékát teszi ki.

Így hat rád a telihold Forrás: Thinkstock

Bár igazoltan nincs nagy hatással ránk a telihold, de sokan hisznek a holdállás misztikus erejében, és abban, hogy ilyenkor titokzatos energiák szabadulnak fel, amit tudományosan nem lehet megmagyarázni. Hiába cáfolják meg a tudósok ugyanis,

rengetegen éreznek viselkedésükben, reakcióikban változást telihold idején,

persze ez minden embernél más és más lesz! Vannak, akik sokkal levertebbek lesznek ilyenkor, de olyanok is, akik sokkal érzékenyebbé válnak, vagy éppen a megérzéseik erősödnek fel!

Szeptember havi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170830-szeptemberi-penzhoroszkop.htmlSzeptember hava csak azoknak hoz kiugró sikert, akik kockázatot vállalnak, ismeretlen útra lépnek, és az eddig megszerzett tudást és tapasztalatot maximálisan bevetik a célok elérésének érdekében. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok! Horoszkóp--Heti horoszkóp (szeptember 4-8.)http://www.life.hu/horoszkop/20170830-heti-horoszkop-szeptember-4-8.htmlA Rákok pozitív hét elé néznek, de az Oroszlánok sem panaszkodhatnak! A Skorpióknak határozottnak kell lenniük, nem hagyhatják, hogy bárki eltérítse őket a céljuktól. A Nyilasok pedig komoly támogatást kapnak majd az égiektől, használják ki! Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok! HoroszkópThinkstockSzeptember havi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170830-szeptemberi-szerelmi-horoszkop.htmlVegyes hatások jellemzik ezt az időszakot, a megszokott dolgok nem hoznak sikert, az új utak, trükkök és praktikák annál inkább. A társasági élet sikert hoz, az otthon ülés aligha. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok! Horoszkóp--Szeptember havi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20170830-szeptemberi-horoszkop.htmlA bikák számára nehezen indul a hónap, bátornak kell lenniük. Az ikrek viszont kifejezetten jó hónap előtt állnak: nagyot nőhet az önbizalmuk. A mérlegek kellemes időszak elé néznek, ahogy a bakok is! Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok. HoroszkópThinkstockMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockSzinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.