asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön csodás újholdunk lesz, olyan kívánságok ideje, ami egyaránt szól az eleresztésről és a vonzásról. Ha igazán akarsz valami újat, akkor eressz el valamit, hogy legyen helye a friss energiáknak.

Kos

Erőből, energiából, hitből és akaratból bőven lesz a héten utánpótlás, úgyhogy bátran vállalj fel jelentős feladatokat, időt és kitartást igénylő kihívásokat, mert mindent meg tudsz oldani. Akár szakmai, tanulmányi vagy épp magánéleti téren adódjék tennivaló, te végigmész az előtted álló úton. Ezen a héten, főleg csütörtöktől a pozitív gondolatok és a jókedv garantált, a sikerek pedig szinte maguktól is befutnak hozzád. Alkalmanként gyanúsan szemléled a különféle történéseket, el sem akarod hinni, hogy minden a megfelelő úton halad, és régi, függőben lévő ügyeket is kipipálsz végre. Minden napra találsz kötelezettségeid mellett valami érdekes, izgalmas ügyet, ami mellett leteszed a voksodat. Fontos, hogy a mérleg nyelve ki legyen egyensúlyozva, erre a hosszú hétvége kínál neked tág lehetőségeket.

Bika

Egy váratlan, egyben gyors fordulattal számodra kedvező irányt vesznek anyagi ügyeid, kétkedés helyet adj teret az újnak és a lehetőségeknek. Még téged is meglep, hogy hol és milyen formában lelsz új pénzforrásokra, és bizony ki is aknázhatod azokat szinte azonnal. Nem ülhetsz a fotelban kényelmesen, ez a hét az aktivitásról és a lendületességről szól. Emellett fontos információ lehet az, hogy nem magától érkezik a szerencse, a siker és a változás, hanem neked kell elébe menned, kutatnod, keresned, kérdezned, érdeklődnöd, elmondani másoknak, mi a célod, hová tartasz, vagy milyen segítségben reménykedsz. Minden adva van egy fontos, előremutató lépés megtételéhez. Ha eddig anyagi gondjaid voltak, akkor most meglátod az alagút végén a fényt! Ha nincsenek, akkor a stabil helyzetet tudod még jobban megszilárdítani.

Ikrek

Új szelek fújnak, és általában a változás jó, te mégis eleinte inkább kellemetlennek fogod érezni a módosuló körülményeket, ugyanis alig-alig akarsz alkalmazkodni hozzájuk. Pedig hidd el, az újholddal jót fog tenni neked, ha ismeretlen útra lépsz, és kipróbálod magad olyan terepen és körülmények közt, ahol eddig sosem. Igyekezz meglátni mindenben a jót! Így könnyebben ráérzel arra, mikor jöhet a nagy kihívás, és milyen formában tudod abból a lehető legtöbbet kihozni! A megfutamodás nem megoldás semmire, a bátorság annál inkább! Ikrekként legyen benned annyi kurázsi, hogy bevállalod mindazt, amit most a sors felkínál. Képes vagy bármilyen körülmények közt helytállni, a legösszetettebb dolgokra is megoldásokat kitalálni, hát cselekedj!

Rák

Láthatatlan terheket cipelsz magaddal a hét elején, egészen csütörtökig, az újhold viszont feloldja a feszültséget. Nehézkesen indul be a gépezet, minden lassabban halad, ugyanakkor közben lesz mód áttekinteni a különféle függő ügyeket. Ez a hatás egészen szerda estig fog tartani, ám ezután egyik pillanatról a másikra megkönnyebbülést fogsz érezni, aminek oka a csodás újhold lesz. Bármi történjék, azért ne add fel, egy-két kudarc még nem a világ vége, és így, hogy most már tudod, hamarosan égi támogatás is érkezik, talán mégis mindent könnyedén megoldasz. Csütörtökre teljesen felszabadulsz a nyomás alól, péntek délutánra pedig eltűnik minden, ami addig fejfájást okozott magánéleti téren.

Oroszlán

A heti bolygóállások, így pedig a csütörtökig tartó fogyó hold rákényszerítenek arra, hogy mélyen elgondolkozz jelenlegi helyzeteden, átértékeld a dolgaidat, emberi kapcsolataidat! Elemezd ki az elmúlt időszak lépéseit, kudarcait és eredményeit, s nem hagyhatod ki abból a problémák okainak felkutatását sem. Tűnődj el a közeli és távoli jövődön, találd meg a gyenge – egyben erősítésre váró - pontokat, próbálj ezekre megoldókulcsokat keresni, majd bátran kezdj neki új tervek megalkotásának. Hidd el, hogy bármi elérhető számodra is! Ám ne feledkezz meg függő ügyeidről, amiket szintén rendezni kell, lehetőleg gyorsan és szakszerűen! Ha kapcsolatban élsz, és elégedetlen vagy vele, akkor ezen a héten megkapod az esélyt egy békés lezárásra.

Szűz

A hét első felében a hátad közepére sem kívánod a kötelezettségeidet, a munkát, vagy épp a tanulást, s százszor megbánod, hogy mindenkinek ígérgettél, közben a saját dolgaiddal nem haladsz. A fogyó hold utolsó napjaiban járunk, elfogyott az energiád, s már nehézkesen tudod magad feltölteni, az energiáid pedig fogynak, fogynak és fogynak. Másodsorban rád is vár egy hosszú hétvége, amit biztosan vársz, s erre illendő alaposan felkészülni. Ösztönözzön ez a hír kitartásra és állhatatosságra, vesd bele magad a tennivalók tengerébe. A feladatok egyre csak szaporodnak – egészen szerdáig -, ám mégis mázlid lesz, hisz a csütörtöki újhold jelentős változást hoz, hirtelen lendületet veszel, s egy egészen érdekes dolog tárul eléd. Egy olyan kapu nyílik meg előtted, melynek küszöbén vétek nem átlépni.

Mérleg

Össznépi bonyodalmak, konfliktusos helyzetek, kellemetlen szituációk jellemzik a hét első felét, szerdáig nincs megállás, és az egyetlen igazi társad a bajban a kitartásod és a türelmed lehet. Szinte mindenki képes mindenkivel összekapni, banális viták pattannak ki a semmiből, és megeshet bármikor, hogy ezeknek te leszel valamilyen formában a célpontja, sőt akár néhány vita útnak indítója is. A szálak elsősorban tanulmányi vagy szakmai téren kuszálódhatnak össze, mert olyan kérdések merülhetnek fel témaként, amelyek megnehezítik a helyzetedet, megkérdőjelezik hozzáértésedet, vagy arra kényszerítenek, hogy végre fejlődj, tovább lépj, változtass a berögzöttségeken. Le leszel terhelve, és a lelked minden lesz, csak nyugodt nem. Ez zavar? Akkor gyerünk, változtass valamin!

Skorpió

Készülj fel minden eshetőségre, és mert bár lesznek jó és nyugalmas pillanatai a hétnek, azért a hétfő, kedd és szerdai napok nem könnyítik meg az életedet. A feszültség és a bosszankodás ott toporog az ajtód előtt arra várva, hogy rést hagysz nekik... Sok fura szituációba fogsz belekeveredni, és ezek felpaprikáznak vagy épp harciassá tesznek, és összességében nehezítik az életedet. Környezeted tagjai olyan feladatokkal bíznak meg, amelyekre nem számítottál, és nem is biztos, hogy maradéktalanul tudod azokat teljesíteni. Ahelyett, hogy homokba dugnád a fejedet, állj ellen a nehézségeknek, és közöld az emberekkel, hogy a te időd és energiád is véges! Igen, kegyetlen dolog szeretett embereket visszautasítani, de ez most a te érdekedet szolgálja. Ne félj szembe menni másokkal, ne hagyd elnyomni magad!

Nyilas

Tüzes Nyilasként bizony megesik, hogy magadba fordulsz, és nem beszélsz a gondjaidról, mert azokat egyedül akard megoldani. Ez egy oldalról kifejezetten jó, más oldalról viszont lelassíthatja egy-egy függőben lévő ügy végső megoldását. Gondolkodj el azon, mi a priortás, mit kell sürgősen helyre tenni, és ennek megfelelően haladj tovább. Így pedig elkerülheted azt, hogy konfliktusok szökkenjenek szárba, mert mások tehetetlennek vagy épp teszetoszának éreznek téged. Ez persze nincs így, de a külvilág gondolatait aligha lehet befolyásolni. Sokan nem értik, mi zajlik a fejedben, ha nem nyílsz meg feléjük. Ha nem mondod el, hogy mivel kapcsolatban vannak kétségeid, kivel nem találod a közös hangot, és leginkább csak duzzogsz, akkor magad ellen fordíthatsz néhány embert. Légy okos!

Bak

A hétfői és a keddi napok számodra egészen jól telnek, sok érdekes és izgalmas téma kerül fókuszba, bár a megvalósítás talán várat magára egy picit, de hát mindent el kell kezdeni valamikor. A jelentős döntések későbbre maradnak, viszont régi ügyeket sorban elrendezel, így a csütörtöki újholdat örömmel, békében és megtisztultan fogadod. A belőled fakadó harmónia még téged is meglep, hisz mostanában inkább zűrösek és rohanósak szoktak lenni a mindennapok. Ne aggódj semmiért, ne keress porszemet a fogaskerekek közt, örülj annak, hogy a problémák messzire elkerülnek, és eljutsz oda, ahová szeretnél. Csak könnyedén lépegess előre, most úgyis minden épp a maga idejében történik meg majd úgy, ahogy az számodra kedvező lesz.

Vízöntő

Ezen a héten a kedélyállapotod kiszámíthatatlan lesz, megjárod a mennyet és a poklot, ráadásul akad majd olyan pillanat, amikor magad sem tudod, hol leszel. Persze Vízöntőként ez talán nem is szokatlan számodra. Néha mosolyogsz, máskor meg inkább kikerülöd az emberek társaságát, nehezen követhető, mikor és milyen passzban vagy épp. Sodródsz ide-oda, néha a karriered érdekel vagy a tanulás, aztán csak a magánéleted, vagy épp semmi, csak ellavírozol az álmok és a valóság szűk mezsgyéjén. Még szerencse, hogy a csütörtöki újhold ébresztőt fúj számodra, friss energiákat hoz, ráadásul egy hosszú hétvége áll előtted, így pedig ismét fókuszba kerülnek a családi és baráti kapcsolataid, sőt végre önmagadra is jut elegendő időd. Csütörtöktől segíts környezetednek, ahol csak tudsz!

Halak

Kirobbanó formában leszel, bár hétfőn és kedden még akadnak bizonytalanságra okot adó tényezők, ám mivel környezeted alaposan leterhel, nem lesz időd összeesküvés-elméleteket gyártani. Bírni fogod a strapát, és tulajdonképpen bármilyen furcsaságot kérjenek tőled, te mindenre képes leszel megoldást találni. A csütörtöki újhold teljesen kiegyensúlyozza a lelkedet, feltöltődsz, és napokig tele leszel lendülettel, várva az új kihívásokat. Bármibe is fogj, azt sikerrel be is fejezheted, ráadásul a tempód jóval gyorsabb lesz a megszokottnál, teljesítményed csütörtökön és pénteken kimagaslik. Új ötletek, érdekes gondolatok jellemzik a mindennapokat, hosszú távú terveid születnek, amelyek mind megvalósíthatók.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.