asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára a hét első napjai tele lesznek kétségekkel, de ezek a kellemetlen konstellációk nem fognak sokáig tartani. Az Ikreket pedig mindenben támogatják az égiek, amin ők maguk is meg fognak lepődni. A Bakok pedig nagy kihívásokkal találkoznak a héten. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Érzelmek terén fennakadások nehezíthetik napjaidat, alaposan összekuszálódhatnak a szálak, nehezebben érteted meg magadat és a céljaidat másokkal, és az is megtörténhet, hogy te leszel alkalmanként értetlenkedő. A betervezett tennivalók nem haladnak zökkenőmentesen, ez pedig a lelked nyugalmát is teljesen felborítja. Ám ha képes leszel egyik este csendben leülni, és őszintén végiggondolni mindent, akkor gyorsan rá fogsz jönni, hogy most épp te magad keverted meg túlzottan a szálakat, nem másvalaki. Ezen a héten különös erővel akarod kimutatni, aztán pedig ki is mondani a gondolataidat. Törekedj a jó és diplomatikus kommunikációra, ez mindent megold.

Bika

A hét első napjaiban gyakran válhatsz kétségekkel telivé, ám ne aggódj, ezek a kellemetlen égi konstellációk – jó eséllyel - csütörtökre tovatűnnek. Addig is jelentősen összezavarják a gondolataidat, és mindaz, amit a közelmúltban elterveztél, abszolút jelentőségét veszti, s végül sok más intéznivaló kerül hirtelen fókuszba. Talán ez jel arra, hogy új dolgok felé kellene fordulnod? Vedd észre időben, hogy bizony többször is rossz oldalról közelíted meg a tennivalóidat, vagy épp emberi kapcsolataidat! Tartsd szem előtt azt, hogy okosan és tervezetten is lehet előre haladni, s nincs szükség mások manipulálására ahhoz, hogy valamiben sikeres lehess. Hagyd, hogy azért becsüljenek és szeressenek, aki vagy.

Ikrek

Meglepően jól alakulnak különféle ügyeid, olyannyira, hogy eleinte mindenben kételkedsz, alkalmanként a csapdát és a trükköt keresed a jó dolgok mögött meghúzódva. Úgy érezheted, túl látványos minden, és akadályok sem gátolnak a fejlődésben. El sem akarod hinni, hogy az égiek mindenben támogatnak? Pedig így van! Hát fogadd ezt el, örülj az égi áldásnak, és légy hálás a sorsnak minden támogatásért. Aligha akad olyan körülmény vagy élethelyzet, ami ronthatna a kedélyállapotodon. Egész héten megingathatatlan lesz a jó kedved, az elégedettség beköltözik a mindennapjaidba. Elemedben leszel, teli erővel, energiával, tettvággyal, ambícióval, tántoríthatatlan vagy, kitartóan törekszel egy célod megvalósítása felé.

Rák

Vedd kezedbe a kezdeményezést, indíts el új dolgokat, fordítsd fel a lapjaidat, hátha másokkal tudsz most úgy együtt dolgozni, hogy az mindenki számára egyaránt hasznos legyen. Ha van egy kiemelkedően jó ötleted, s úgy tűnik, rajtad kívül mégsem érdekel senkit sem a téma, ne várj másokra, bátran vágj neki egyedül, és valósítsd meg az álmodat! A Merkúrtól megkapsz minden segítséget, sokat javul a kommunikációd, a Hold pedig folyamatosan feltölt energiával. Annak megfelelően haladj előre, ahogy a körülmények ezt lehetővé teszik. Csapatban vagy egyedül? Tulajdonképpen mindegy, a csodás végeredmények sorban megérkeznek. A hét első fele igen lendületesen telik, a lehetőségek száma a sokszorosára nő, már a múlt héten is érezted, hogy a sors a te malmodra hajtja a vizet.

Oroszlán

Az ősz és a borongós idő nincs ínyedre, ugyanakkor ez semmiben nem hátráltat, s az aktuális ügyeket meg tudod oldani. Az, ami fejlődést hozhat, lendületet kap, utoléred magadat az elmaradt feladatok terén, új kihívásokra bólintasz rá. Lehet ugyan, hogy kedden vissza tud vetni egy kicsit a munkádban a Mars kellemetlen hatása, ám szerdától hatalmas lendületet veszel, és sorban pipálod ki a bakancslistádon összegyűlt ügyeket. Aktivitásoddal, tettvágyaddal mindenkit le tudsz nyűgözni, és rengeteg dicséretet tudsz bezsebelni. A kedved töretlen lesz, és az új kihívások egyenesen vonzanak. Csütörtökre elfáradsz, de ez ne vegye el a kedvedet semmitől. Lehet, hogy fizikailag és szellemileg elgyötörtnek fogod magad érezni, de később feltöltődsz.

Szűz

Ezen a héten több kellemetlen hatás érvényesül egyszerre, a Mars nem könnyíti meg a dolgodat, a Szaturnusz pedig komoly próbatételek elé állít, s kénytelen leszel átgondolni, jó irányban haladsz-e. Végül úgyis csak egy dolgot tehetsz! Igyekezz optimista maradni, megtalálni a nehézségek közepette az örömforrásokat, és őrizd meg a méltóságodat, ha látszólag vesztésre állsz. Ami most nem sikerül, majd összejön a jövő héten vagy novemberben. A hét első felében sok odafigyelésbe, időbe és energiába fog kerülni a feladatok elvégzése, ám talán épp ez ösztönözhet arra, hogy új szisztémákat dolgozz ki, amelyek lerövidíthetik később a teendőidet. Csütörtökön fordul a kocka, s minden szebbnek fog tűnni.

Mérleg

Ezen a héten szinte csak akkor érhetsz el jelentős sikereket, ha teljes mértékben önmagad leszel, a saját akaratodat érvényesíted, nem pedig mások elvárásainak akarsz megfelelni! A vágyott cél a te akaratod és álmod legyen, alkoss csodát úgy, hogy a csodához vezető utat is magad taposod ki. Gondolj bele, ha esetleg el is buksz, tudni fogod, hogy azt magadnak köszönheted, és rá fogsz tudni jönni a probléma valódi forrására, aztán pedig javítani is képes leszel. Biztasson a tudat, hogy képes leszel minden kitűzött feladatot elvégezni, de csak a saját szabályaid betartásával. Ne hagyd magad semmiről lebeszélni! Ha háttérbe szorítod a saját akaratodat, akkor tulajdonképpen lemondasz a céljaidról.

Skorpió

Az élet ismét megmutatja neked azt az igazságot, hogy mindig annyit kapsz, amennyit magad is adsz. Úgyhogy érdemes a mérleg nyelvének kiegyensúlyozására törekedni. Gondot okozhat az, ha nem vagy nyitott mások véleményére vagy problémáikra, és az önzőséget is kerüld el jó messzire. Talán észre sem veszed magadon ezeket a jeleket, ám most az égi hatások felerősítik benned ezeket. A heti konstellációk meglehetősen vegyesek lesznek, kellemetlen és pozitív pillanatok egyaránt akadnak, így összezördülések is kipattanhatnak körülötted, de okos kompromisszumokkal mindet kezelni tudod. Fontos, hogy mindenkivel próbálj egyformán bánni, így visszakapod mindazt a jót, amit te magad adsz.

Nyilas

A heti bolygóállás kedvező lesz számodra, összességében jó időszak áll előtted, a komoly gondok elkerülnek, s jó döntéseket tudsz hozni, amikor arra szükség lesz. A Vénusz szinte simogatja majd a lelkedet, és végre foglalkozhatsz a sok munka és családi elkötelezettség mellett önmagaddal, lelkeddel, szellemi fejlődéseddel. Vedd észre, hogy megnyílik előtted a művészetekhez való közelebb kerülés lehetősége, adj teret ilyen jellegű igényeidnek, menj múzeumba, időszaki kiállításra, színházba, vagy otthon alkoss valami szépet. Hagyd repdesni a gondolataidat, pezsegni a kreativitásodat és az alkotókészségedet. Feldobhatod a környezetedet, és talán a családod és a barátaid is besegítenek valamilyen elképzelés megvalósításába.

Bak

Vágj bele a nagy kalandba, fedezz fel ismeretlen utakat, járd be azt az ösvényt, amit eddig nem mertél! Csinálj valami formabontót, különlegest, ne elégedj meg a középszerűséggel. Ne félj igent mondani az ismeretlenre, a nagy kihívásokra. Ne várj csodára, az nem jön magától! Te teremted meg a jó dolgokat, a fejlődésnek is te adhatsz teret, hát cselekedj! Ez a hét nagyon mozgalmas lesz, ráadásul egy régóta dédelgetett álmod megvalósításának kedvez a Jupiter és a Merkúr hátszele. Megnő az esély arra, hogy a megalapozott, jól kidolgozott tervek végre megvalósíthatók legyenek, bár előfordulhat, hogy valamilyen lépéshez külsős segítséget kell igénybe venned. Kérj iránymutatást bátran!

Vízöntő

A következő napok valaminek a lezárását, s valami új dolog elindulását hozzák számodra, ugyanis olyan élethelyzetekbe kerülsz, amelyek megkövetelik maguknak azt, hogy változtass, és persze sürgősen! Módosíts a berögzöttségeken, mindennapi szokásokon, újíts meg bizonyos dolgokat, különben a sikerek el fognak maradni. Csak figyeld az égi jeleket, és ne dugd homokba a fejedet, ha friss szelek fújnak! Lesznek alkalmanként kényelmetlen pillanatok, amikor a megszokásokhoz nyúlnál, ugyanakkor bátran próbálj ki ismeretlen dolgokat, helyeket, szisztémákat. Lehet, hogy az eddig jól működő fogaskerekek egyszer-egyszer beakadnak, de magukkal hozzák a tanulás lehetőségét.

Halak

A múlt hét alaposan leterhelt, szinte az összes energiatartalékodat felemésztetted. A különböző feladatokkal jól haladtál, így cserébe hétvégén kellően kipihenhetted magad, feltöltődhettél, így ez a hétkezdet kifejezetten lendületes lesz. Hatalmas elánnal futsz neki az aktuális tennivalók elvégzésének, és az új kihívások elől sem fogsz megfutamodni, sőt tudatosan keresed őket. A problémák, bajok, gondok messzire elkerülnek, képes leszel mosolyogni, még az esetleges nehezebb feladatok megoldása közben is. Mozgalmas, dolgos, intenzív napok következnek, otthon és a munkahelyeden egyaránt lesz feladatod, és persze nem ártana a szellemi horizontot is tágítani.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.