asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párban élő Ikreknek az érzelmek terén kicsit összekuszálódnak majd a szálak, a páratlanok számára viszont véget érhet az egyedüllét. A Rákokat a tenyerükön fogja hordozni a kedvese, de az egyedülállók is pozitív változásra számíthatnak, valaki leveszi őket a lábukról! Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Páros: Ha tele vagy pozitív érzésekkel, ne kérdőjelezd meg ezeket. Igenis létezik olyan időszak, amikor tökéletesen tudod kezelni a dolgokat, átlátod a helyzeteket, boldoggá tudod tenni a partneredet. Ne kételkedj se magadban, se a kapcsolatodban! Mutass valami újat szerelmednek.
Páratlan: Mozdulj ki a négy fal közül, újulj meg kívül és belül, igenis van értelme ismeretlen utakat felfedezni. Légy bátor, s az ellenkező nem tagjai ezt észre fogják venni, s a megfelelő helyen és időben reagálnak az általad leadott impulzusokra. Mondj igent minden randi felkérésére!

Bika

Páros: Bikaként nem nehéz csinosnak és vonzónak lenni, de most mindenkin túlteszel, kívánatos és szexis leszel, hát éld meg a nőiességedet, mutasd meg rejtett vágyaidat, álmaidat, a titkos fantáziádat engedd szabadon, hogy kedvesed válaszolhasson igényeidre.
Páratlan: Vénusz olyan energiákkal vesz körbe, melyek köréd vonzanak sok lelkes hódolót, csak választanod kell közülük egyet. Sok különféle arc és stílus bukkan fel, picit helyezd lejjebb a mércét, változtass az elvárásaidon, lépj ki a komfortzónádból, és a sikered garantált.

Ikrek

Páros: Érzelmek téren kissé összekuszálódnak a szálak, egy fura kétely kezd gyökeret verni a gondolataid között, ami nyugtalanságot szül benned. Ezeket az aggodalmat keltő kérdőjeleket eleinte nem mered megosztani kedveseddel? Ne félj! A válaszai nyugalmat hoznak neked.
Páratlan: Vége az egyedüllét állapotának, légy bátor és kalandvágyó, egyben nyitott és befogadó, mert közelít a szerelem, s nem mindegy számára, hogy nyitott vagy zárt ajtó fogadja. Ha most engedsz a csábításnak, akkor biztos lesz a sikered, és nagy a szerelmed.

Rák

Páros: Lélekmelegítő pillanatoknak leszel részese, az intimitás új formáit ismerheted meg, tán sosem volt hasonlóban részed! Kedvesed a tenyerén fog hordozni, szeretete őszinte és mély lesz. Csak teret kell engedned a vágyaidnak, s Ő máris ott terem, és lesni fogja minden kívánságodat.
Páratlan: Ideje továbblépni, s tartósan eltávolodni az egyedüllét állapotától. Jár neked a szerelem, s most többen is bekopogtatnak szíved ajtaján. A szerelemmel és párkapcsolattal együtt járó pozitív érzések meglepő gyorsasággal törnek utat feléd, és valaki teljesen levesz a lábadról.

Oroszlán

Páros: 10-éig úgy tűnhet, kissé egyhangúak a mindennapok, a szakmád vagy a tanulás jobban lefoglal, mint a szívügyek. Aztán egyszer csak érezni fogod a szerelem hiányát, amit közölj is partnereddel, s gyorsan fény derül arra, hogy a szerelmetek mennyire tartós és stabil.
Páratlan: Akaratlanul is kinyitod szíved legkisebb ablakát az érzelmek előtt, s ezen keresztül beoson a szerelem az életedbe. Csak rajtad múlik, mennyire lesz aktív. Minél inkább, annál gyorsabban merülsz bele az érzelmek tengerébe. Ha munkahelyváltásban vagy, akkor ez hozza meg a változást.

Szűz

Páros: Nemcsak érzed, hanem bizony tudod is, hogy a saját lelki békéd érdekében tisztázni kell különféle dolgokat, s a kérdésekre válaszokat kell kapnod. Partnered zárkózottságát neked kell feloldanod, légy furfangos, vess be minden praktikát azért, hogy beszélgethessetek.
Páratlan: Az égiek figyelnek és megóvnak a kudarctól és a szomorú pillanatoktól. Minden csapdát el tudsz kerülni, ha nem dőlsz be a túl szép ígérteknek. Minden lehetőségre és randira tekints józanul, s lásd meg azt, aki nem nyomul, hanem csupán csendben vágyakozik rád!

Mérleg

Páros: Mindenféle szempontból légy hű önmagadhoz! Okos megfontoltság, bátor kezdeményezés, emellett tűz, szenvedély és egy kis féktelenség az, amire szükséged van a boldog párkapcsolathoz. Nyújtsd a maximumot, s pont ezt fogod visszakapni cserébe.
Páratlan: Legyen elég a struccpolitikából, és persze a szingliségből is! Vedd észre azt a sok impulzust, ami beérkezik hozzád, az elutasítás helytelen megoldás. Nyisd ki a szemed! Vedd észre, hogy bizony akad jó néhány izgalmas ember körülötted, akik szívesen randiznának veled.

Skorpió

Páros: A szíved és a lelked nem hagynak nyugodni, kicsit mást, forróbbat, ösztönösebbet, érzelmesebbet szeretnél partnereddel összefüggésben megélni? Inspiráld őt az átalakulásra, de te se ülj a babérjaidon. Ez a hónap a nagy döntések ideje, és előnyöd fog származni a bátorságodból.
Páratlan: A szerelem menthetetlenül befut életedbe, ott toporog az ajtód előtt, s az is meglehet, hogy már rég ismered ezt a személyt, de csak most pattan ki a szikra köztetek. Olyasvalaki lesz ő, aki komoly kapcsolatot akar, aki nem köntörfalaz, s őszinteséget vár el.

Nyilas

Páros: Nyitott vagy kedvesed javaslataira? És fordítva ez vajon igaz? Mindenképp légy befogadó új ötleteire, mert épp ezek által tudsz majd előhozakodni a saját javaslataiddal. Hidd el, örülni fog ő is, ha friss energiákat viszel a mindennapokba, - a szex és érzelmek terén.
Páratlan: Nyisd ki végre a szemeidet, emeld fel a fejed, mosolyogj, öltözz másként, vetkőzz ki egy kicsit magadból. Mutasd meg egy új oldaladat a világnak, s figyeld meg, hogy a világ visszamosolyog rád. Újítsd meg a kinézeted, s hidd el, hogy szükséged van ilyen jellegű átalakulásra!

Bak

Páros: Érzelmi életed átmenetileg zavarossá válhat, viták ronthatják el a harmóniát, ám te remekül kezeled ezeket a helyzeteket, időben felismered, hogy a hangos szavak és az erőfitogtatás nem visz előrébb. Mindketten megnyugszotok, s ismét egymásra találtok.
Páratlan: Az égi konstellációk 12-éig alaposan megnehezítik párra találási törekvéseidet, s hiába a sok randi és flört, valahogy nem jutsz el a második lépésig. Ám ezekből is tanulhatsz, s te is tudod, hogy ami késik, az nem múlik! November utolsó harmadában bármi megtörténhet...

Vízöntő

Páros: Talán téged is meglep, hogy milyen békés napok és hetek követik egymást, ha viszont mégis izgalomra vágysz, akkor neked kell a tettek mezejére lépned. Inspiráld kedvesedet, ötleteljetek együtt, alakítsatok ki új időbeosztást, s szenteljetek több figyelmet egymásnak.
Páratlan: Fáradhatatlanul keresed a Nagy Őt? Ideje észrevenned, hogy neked nem Nagy Őre, hanem egy tartalmas kapcsolatra van szükséged, s lehet, hogy az, akit keresel, már régóta itt sertepertél körülötted. Ne add fel a vágyaidat, november hava sok randit és flörtöt kínál.

Halak

Páros: Érzelmi életed izgalmak, kalandok lehetőségét rejti, adj teret titkos vágyaidnak, s értesd meg partnereddel, az egyhangúság neked nem pálya. Szereti a vidámságodat, jókedvedet, így ha akad néhány ötleted arra, miként dobjátok fel a kapcsolatotokat, Ő nyitott lesz arra!
Páratlan: A magányt végérvényesen töröld a szótáradból, a fejedből, a szívedből. Véget kell vetni ennek a korszaknak, jöjjön a szerelem, Vénusz is segítségedre lesz ebben. Itt az ideje a gyökeres változásoknak, ám ehhez nyitnod kell a világ felé. Közeledik a Nagy Ő! Készülj!

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.