asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák nem panaszkodhatnak a héten, egyetlen dolguk csak, hogy meglovagolják a kínálkozó lehetőségeket. Az Ikrek számára viszont furcsa kettősséggel telik majd a hét. A Rákok szakmai sikereket könyvelhetnek el, a Szüzek pedig mozgalmas napok előtt állnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A fogyó hold nem kímél, és most a Mars sem kedvez neked, a hét első felében igencsak megnehezítik a dolgodat, de egy Koshoz méltó módon végül gyorsan meglátod az alagút végén a fényt, s el is indulsz megfelelő irányba, hogy megold az aktuális feladatokat. Kedd estig erőteljes égi hatásokkal kell hadakoznod, s úgy fogod érezni, hátráltatnak a munkában, megnehezítik a kommunikációt, és akadályokat gördítenek eléd mindenféle téren. Könnyen megeshet, hogy olyan feladatok elvégzésében is gátolni fognak, melyek könnyed rutinnak számítanak. A trükk viszont abban van, hogy valójában fel akarják hívni a figyelmedet arra, hogy keress új praktikákat céljaid eléréséhez, ne ragadj le a megszokott rutineljárásoknál.

Bika

Az égi hatások kellemes napokat ígérnek számodra, összességében kíméletesek lesznek hozzád, ami elsősorban abban fog megnyilvánulni, hogy óvnak a nehézségektől, leveszik vállaidról a terheket, így pedig panaszra nem lehet okod. Az a dolgod, hogy igyekezz meglovagolni a pillanatnyi helyzetet, bármi adódjék, akármit kínáljon fel neked valaki vagy éppen maga a sors. Rendezd függő ügyeidet, javíts emberi kapcsolataidon, szépítsd a környezetedet, és még a Hold is támogat ebben. Ha adódik arra alkalom, hogy új dologba kezdj, hát bátran ugorj bele az ismeretlenbe, mert most mindenből te kerülhetsz ki győztesen, csupán bele kell fektetned időt és energiát egy-egy új feladatba.

Ikrek

Az égen zajlódó folyamatok jelentős hatással lesznek rád, gondolataidra és végső soron tetteidre. Sokszor fogod azt érezni, hogy fura kettősség lesz úrrá rajtad, számos dolgot bizonytalannak vélsz magad körül, amit eddig sosem, vagy épp fordítva, ami eddig kételyt okozott, abban most képes leszel maximálisan hinni. Ez az egész gondolkodásra, aztán pedig gyors cselekvésre sarkall. A tudatos éneddel azt érezheted, jobb lenne lassítani a tempón, ám a belső, azaz a kitartóbb, kicsit bolondosabb és szentimentálisabb éned meg arra ösztönöz, hogy menj szembe az elvárásokkal, lépd át a határokat, merj formabontó lenni, és legfőképpen vállald fel, hogy több, okosabb és szebb vagy, mint azt gondolják rólad. Igen, ezt kell tenned.

Rák

Remek hangulatban leszel, de cselekedni továbbra is neked kell. Meglepő eszméiddel most még azokat az embereket is csodálkozásra bírod, akik vagy ellened voltak, vagy teljesen figyelmen kívül hagytak téged. Olyasmit tudsz nyújtani most a környezetednek, ami elfogadhatóvá és szerethetőbbé tesz téged, s ebbe bizony benne foglaltatik az elismerés, a nagyra becsülés, valamint a jó hírnév öregbítése is. Bátran mondd ki, mire vágysz, ki segíthet, így pedig aktuális terveidet könnyedén tudod megvalósítani. A bátorság és a nyíltság támogatókat hoz neked, akik erkölcsileg, vagy akár anyagilag is hozzájárulhatnak a sikereidhez. Szakmai téren nagyot léphetsz előre, ám közben ne hanyagold el szeretteidet sem!

Oroszlán

A hét első felében legszívesebben messzire futnál a világ zaja és gyors változásai elől, így nem véletlen, hogy nehezen fogod viselni mások akaratosságát, hevességét, erőteljességét, ha rád akarnak valamit sózni, ami nem a te feladatod. Örömmel kibújnál a kötelezettségek teljesítése alól, könnyen hajlamossá válsz az álmodozásra, ami tulajdonképpen nem tűnik problémának, ám ez végül akár figyelmetlenné és szeleburdivá tehet. Ha nem tudsz eléggé koncentrálni az nem baj, de legalább próbáld álcázni okosan! Nem szabad, hogy másoknak feltűnjön az, hogy a gondolataid teljesen máshol járnak... Csütörtökig nem lesz könnyű kiszakadnod ebből a visszahúzó állapotból, mégis megpróbálhatnál picit jobban odafigyelni teendőidre. A hétvége felemelő lesz, minden sokkal könnyebbé válik.

Szűz

Mozgalmas lesz a következő pár nap, a pihenést halaszd későbbre, hisz hamar észreveszed, hogy tele a naptárad érdekfeszítő programokkal, váratlan eseményekkel. Ugyanakkor viszont tény, hogy számos jó hír is befut hozzád, aminek örülj bátran. Intenzív hatásokkal teli hét áll előtted, minden adott ahhoz, hogy kimozdulj a megszokott közegből, s új dologba kezdj. Olyan érdekes és mindenképpen látványos változásokra adódik mód, melyeket már rég megérdemeltél volna, de talán kissé késlekedtek. Szakmai előmeneteled garantált, de meglehet, hogy tanulás terén érsz el valami kimagaslót. Bízhatsz önmagadban és mások támogatásában. Minden tekintetben kedveznek neked az égi hatások, megmutatják erejüket, így tovább erősítve a lehetőségeidet. Használd ki ezt a kedvező időszakot.

Mérleg

A fogyó Hold egészen szerdáig érezhetően gátolja a fejlődést, a növekedést, az előrehaladást, valamint a gondolatok könnyed áramlását, ám csütörtökön váratlanul fordul a kocka, hirtelen a legszebb arcát mutatja feléd az égbolt, és remek híreket kapsz. Örülj annak, ami most megadatik, s talán elsőre nem is tűnik feltétlenül minden jónak, másodjára már mosolyt csalnak a körülmények, az emberek, a változó helyzetek az arcodra. Az égi hatások igen aktívvá tesznek, kreatív gondolatokat csikarnak ki belőled, és cselekvésre ösztönöznek. Anyagi, szakmai és magánéleti téren is határokat feszegetsz, viszont a szellemi horizontodat is tágítani kell, amihez szerdától még külső segítséget is kapsz. Új pénzforrásra bukkanhatsz, amit azonnal ki kell aknázni.

Skorpió

Hétfőn és kedden a hangulatod igencsak ingadozni fog, alig találsz olyasmit, ami kedvedre való lenne – akár feladatról, egy randiról vagy a hobbidról legyen szó. A rutin egyenesen untat, és mivel mások sem tűnnek impulzívnak közvetlen környezetedben, ezért tőlük sem érkezik erőteljes inspiráció ahhoz, mit és hogyan kellene módosítani a siker és a pozitív eredmények bevonzásához. Kiegyensúlyozatlannak fogod érezni magadat, kérdéseket teszel fel, de a válaszok nem, vagy rém lassan érkeznek meg... aztán szerdára fordul a kocka, ekkor Jupiter hátszelet ad a célok eléréséhez, ismét magadra találsz, és minden hirtelen egészen könnyűvé válik. Visszatér az életkedved, és egy csapásra rendezed függő ügyeidet.

Nyilas

Jó ütemben haladnak különféle ügyeid, még azokkal a témákkal összefüggésben is lelsz ismét kapaszkodókat, amelyek régebben elakadtak. Mindaz, amire eddig nem jött válasz, az most mégis megérkezik, tisztán fogsz látni, s rég várt pillanatokban, örömteli helyzetekben lesz részed. Sok apró dolgot megértesz, a mélyen húzódó okokat átlátod, s a legtöbbet ezek közül el is fogadod. Csütörtökre ismét önmagad leszel, kreatívvá válsz, tudatosan keresed a felfedezni valót, a különféle megoldásokat is. Ezen a héten minden adva van a pozitív eredményekhez, ám rajtad múlik, hogy átlagot teljesítesz, vagy átléped a saját határaidat, s csodát hozol létre. Egyáltalán semmi okod sem lehet panaszra vagy aggodalomra, a múlt héthez képest sokkal kiegyensúlyozottabb vagy.

Bak

Egy Bakot rendszerint kitartónak, erősnek, sőt legyőzhetetlennek tart a környezete, ami azért nagy részben igaz. Ám a különféle környezeti hatások, valamint a hét eleji – alkalmanként nehézkes - égi konstellációk megtépázhatják a büszkeségedet, megkérdőjelezhetővé válnak a céljaid. Ám te csak légy kitartó és lendületes, haladj tovább a kijelölt úton. Ha azt tapasztalod, hogy elérendő céljaid útjába akadályok gördülnek, az nem a véletlen műve, ugyanakkor tudd, hogy kellő türelemmel, jól szervezettséggel és józan ésszel képes leszel legyőzni a problémákat. Ha valami most nem a kedved szerint alakul, azt szóvá fogod tenni, mindenre gyorsan reagálsz, akár annak az árán is, hogy valakivel összeakasztod a bajszodat. Ne tedd ezt önmagaddal, hibás képet láthatnak rólad olyan emberek. Ha kell, komoly tudatossággal és erővel fogd vissza magad, így a hétvégéd már nyugalomban telik.

Vízöntő

Vajon a belőled kitörni készülő feszültségnek van tényleges oka? Nos, ha az égi oldalt nézzük, biztosan, hisz a fogyó Hold nem tölt fel, sőt inkább elveszi a még meglévő energiádat, ám szerencsére ezt csak hétfőn és kedden tudja megtenni, ugyanis szerdától minden a kedved szerint alakul. Ám addig is hajlamos leszel arra, hogy többet aggodalmaskodj a kelleténél, és mindenben a kétséget keresd a stabilitás helyett. Tartasz valamitől? Mi mozgatja benned ezeket a kellemetlen energiákat? Igyekezz lenyugodni, csillapítsd le az elmédet, ne csapongj összevissza, kerüld a kapkodást, inkább ülj le egy picit, s gondolkodj el a jeleneden, lehetőségeiden, formáld a jövőképedet. Ha mindent őszintén és kicsit kívülállóként szemlélsz, akkor oda lyukadhatsz ki, hogy nincs is semmi jelentős probléma.

Halak

A hét elején nagyon nehezen kezdenek el forogni a kerekek, a fordulatszám igen alacsony lesz, az élet körforgása pedig szélsebesnek tűnik hozzád képest. A különféle tennivalók elvégzésének már a gondolata is rémiszt, semmi nem jelent kihívást... szerencsére csak eleinte! Tény, hogy nem érkezik meg az ihlet, senki nem inspirál, jössz-mész, ezért összességében kevesebb dolgot végzel el, mint egy átlagos hétfőn és kedden. Végül szerdán fordul a kocka, s pár új ötlet is kipattan a fejedből. Emellett többen is tőled várnak iránymutatást, támogatást, - pedig a te időd és energiád is véges. Gondold át, kire és mire van időd, szelektálj okosan, s ennek megfelelően haladj tovább utadon szerdától. Ismét lesz az alagút végén fény, és nem fog többé gátolni semmi a haladásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.