asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek hangulata kicsit ingadozó lesz a hét első felében, de pár nap múlva újra kisüt felettük a nap. Az Oroszlánok viszont lendületesen indulnak neki az új hétnek, minden a legjobb ütemben halad majd. A Mérlegeknek pedig most tilos lazsálniuk, a terveik megvalósításán kell dolgozniuk, méghozzá gőzerővel. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

A hétfői és a keddi napod kifejezetten leterhelő lesz, készülj fel erre lelkileg, és aludj eleget, hogy pótold a felhasznált energiákat. Kosként persze nem nehéz új forrásokra lelned, ugyanakkor a fogyó hold belőled is kiveszi az utolsó szuflát. Jó hír viszont az előbbiekkel ellentétben, hogy a siker sem marad el! Számos elismerést gyűjtesz be a hét folyamán, és olyan emberek is megcsodálják tetteid végeredményét, akik eddig nem tartottak sokra. Vajon honnan jön a titokzatos erő, ami hozzásegít a cselekvéshez? Nem fontos! Csak tedd a dolgodat! A hét második fele megmutatja, miként és min kell változtatnod szakmai téren ahhoz, hogy a legtitkosabb vágyaid megvalósulhassanak.

Bika

Mellékes, hogy mások mit gondolnak, tedd félre, hogy milyen az időjárás, az sem lényeges, hogy a hold fogyóban van. Bár talán érezni fogod, hogy nem rendelkezel óriási lendülettel, ám, ami a birtokodban van tudásként és tapasztalatként, azt épp ott fogod tudni hasznosítani, ahol arra a leginkább szükség lesz. A kellemes égi hatások folyamatosan támogatnak, és remek dolgok alapjait tudod letenni. Engedd, hogy környezeted a segítségedre siessen, ha szükséged lenne ilyesmire. A Jupiter sem lazsál, így apránként össze tudod rakni azokat a dolgokat, amelyek a fejlődésedhez szükségesek. Energia, szerencse és némi kreativitás, s máris kész a Bika heti terve. Vegyél lendületet, és hengereld le a környezetedet új ötletekkel.

Ikrek

A hét első felében a hangulatod ingadozó lesz, nehezen lehet majd követni a gondolataidat, tetteidet. Ez rányomhatja bélyegét az eredményességedre is. Hol fent leszel, hol lent, és bizony nem minden esetben fogod tudni a különféle dolgokat vagy épp az emberek reakcióit a helyükön kezelni. A konfliktusok sem kerülik el a házad táját, olyan lesz, mintha egy hullámvasúton ülnél, és teljes mértékben ki lennél szolgáltatva a környezetednek. Eltart pár napig, míg minden visszakerül a helyére, ugyanakkor remek hír, hogy péntek estére békére és nyugalomra lelsz. Ismét kisüt a fejed felett a nap. Bölcs leszel és előrelátó, elfogadod, hogy most nem célszerű árral szemben úszni. A hétvégén több pozitív dolog kárpótol majd.

Rák

Hétfőn és kedden leginkább szakmai vagy tanulmányi fronton számíthatsz kisebb akadályokra vagy kellemetlenségekre, akár egy banális félreértésnek köszönhetően. Mintha nem jól működne a kommunikáció közted és a világ között, ám, ne feled, Te egy belevaló Rák vagy, remek problémamegoldó képességgel, tehát az lenne a legcélszerűbb, hogy ne dugd a fejedet a homokba, hisz a különféle helyzetek gyors tisztázása napfényt, örömöt és elégedettséget hoz életedbe. Végül megbékélsz önmagaddal és a környezeteddel, így a hét további részét már semmilyen probléma nem árnyékolhatja be. Tedd a dolgodat, ne húzd az időt, helyre kell hozni mindent, ami mostanában félresiklott. Magánéleti téren is vár rád öröm, csak figyeld az eseményeket, légy résen, és csapj le az adandó alkalomra!

Oroszlán

Gyanúsan jól és lendületesen kezdődik ez a hét, ami fura lehet, mert sok a dolgod, és eléggé le vagy terhelve. Nem erre számítottál? Hát pedig ne rontsd el a jó eredményeket, s hidd el, hogy nincsenek egyáltalán porszemek a fogaskerekek közt. Örülj annak, hogy tényleg minden jó ütemben halad a maga útján, nem kell örökké izgalomra vágyakozni. Élvezd, hogy minden menetrendszerűen alakul, nincsenek jelentős gondok, és senki nem akar semmit a szemedre vetni. S ha ez még mindig nem lenne elég, hát tudd, hogy új ismeretségeket és barátságokat köthetsz, sőt csütörtökön vagy pénteken egy érdekes és komoly üzleti lehetőséget is megcsíphetsz, ami gyors hasznot hozhat a konyhára. A hétvége feltölt, mozdulj ki otthonról.

Szűz

Hetek óta meg kellene oldanod egy fontos kérdést? Azt érzed valakivel, vagy akár többekkel összefüggésben is, hogy nem találod a közös hangot velük? Talán félrecsúszott a kommunikáció, vagy tudod is, hogy gondjaid vannak másokkal? Nos, jó, ha tudod, hogy ennek a faramuci helyzetnek a csúcspontja erre a hétre összpontosul, s könnyen összecsaphatnak a hullámok a fejed felett, ha nem figyelsz a jelekre, s hirtelen reagálsz a változásokra, vagy megalapozatlan hírekre. Mivel hajlamos leszel hevesen reagálni minden nem tetsző dologra, sokszor okozol magadnak gondot. Ne ess abba a hibába, hogy szabadjára engeded a benned bujkáló feszültséget. Szembe kell nézned a problémákkal, de csakis okosan, tervezetten haladhatsz előre, nem lehetsz szeleburdi, sem akaratos.

Mérleg

A Jupiter és a Merkúr tettekre ösztönöznek, nem hagynak nyugtot neked, a pihenést felejtsd el. Ne lazsáláson, hanem a céljaid megvalósításán dolgozz nagy ütemben. A hét egészében le leszel terhelve, ugyanakkor minden tettednek és történésnek meglesz a maga haszna. Az égiek pozitív segítségét okosan tudod a magad javára fordítani, mert bár neked is vannak jó ötleteid, ám ez a csodás áldás ad kreativitást, s a kívülről jövő és belülről fakadó dolgok ötvözésével igazán nagy alkotást tudsz létrehozni. Ha segítségre lenne szükséged, merj arról beszélni olyanokkal, akik tippekkel, tanácsokkal láthatnak el! Igazán nagyszerűek a kilátások ahhoz, hogy több barát, kolléga vagy közeli rokon is rendelkezésedre álljon.

Skorpió

A hét első felében igencsak le leszel terhelve, és egyvalamit biztos nem tehetsz meg, ez pedig a visszavonulás a világ körforgása elől. Ne bújj el a tennivalók sokasága elől, különben sok dologgal összefüggésben késésbe kerülhetsz, ez pedig árthat a hírnevednek. Meríts erőt egy titkos forrásból, és duráld neki magad a különféle ügyeknek. Skorpióként képes vagy bármire, akár a túlórákra és a kimagasló eredmények elérésére is. Okosan, ügyes taktikával biztos, hogy a munka jelentős részének végére érsz péntekre. Alkalmanként nagyon feszült leszel, és néha azt fogod érezni, bármihez nyúlsz, az darabokra törik a kezedben. A hét utolsó két munkanapján sokakat meglepsz a teljesítményeddel.

Nyilas

Hangulatod látványosan változékony lesz, nehéz kiszámítani, hogy épp mire gondolsz, vagy mi lesz a következő lépésed. Úgy érezheted, szinte semmi nem sikerül, vagy csak komoly áldozatok árán tudod elérni a vágyott célokat. Az égiek alaposan megnehezítik a dolgodat, a legnagyobb kolompos a fogyó hold lesz. Ám raktározd el magadban azt az információt, hogy lassan, de biztosan minden jóra fordul, s szinte csak meg kell álmodnod a sikert és a jó eredményt, a többi magától alakul. Szombaton repkedni fogsz, vasárnap új örömforrásra lelsz. Persze, a hét elején még nem fog tetszeni, hogy akadályok állják az utad, de fogadd el, hogy néha nem megy minden úgy, mint a karikacsapás.

Bak

A hétvégi újhold feltölt, energiával, lendülettel, jó ötletekkel, sőt akár érdekes barátságokat is köthetsz. Számos tennivaló vár rád, és bizony alkalmanként jelentős akadályok fogják utadat állni, de te ne aggódj, hisz semmi sem történik váratlanul vagy épp ok nélkül. Egyvalami azonos lesz az előtted álló napokban: azt érzed, mennél, dolgoznál, alkotnál, létrehoznál valami újat, és mégis valami láthatatlan erő visszafog. Kiváló irány lehet most számodra, hogyha tervezel, s hosszú távra gondolkodsz előre. A tetteket bátran halaszd a jövő hétre, ezek a napok a különféle nagy dolgok előkészítéséhez kedveznek. A Jupiter hátszelet ad a munkával és tanulással kapcsolatos tervek kiötléséhez.

Vízöntő

Meglepően nagy lendülettel, erővel és energiával futsz neki a heti tennivalóknak, ám azt is érezni fogod, hogy a tartalékaid rohamosan csökkennek, és sokkal jobban elfáradsz minden estére, mint az egyébként jellemző rád. Ez a fogyó hold kellemetlen hatása, de az is lehet, hogy picit többet kellene pihenned, aludnod, s így jelez a szervezeted. Ugyanakkor, ha okos és előrelátó vagy, meg tudod találni azokat a körülményeket és örömforrásokat, amelyek újra és újra feltölthetnek és boldogságot adhatnak. Az időnként előtörő fáradtság ellenére se veszíts a hitedből, életben tudod tartani a céljaidat, s el is éred azokat. A szombati újhold megkönnyebbülést hoz, a jövő hét pedig a mostaninál is jobb lehetőségeket ígér.

Halak

Apró félreértések biztosan megnehezítik életedet, hétfőn, kedden, sőt még szerdán is, ám csütörtökre szinte minden visszatalál a békés kerékvágásba. Ugyanakkor javadra legyen mondva, remekül fogod tudni kezelni az összetett, sok időt és energiát igénylő helyzeteket, és mindenkivel megtalálod az összhangot, a véleményedet pedig úgy adod át, hogy azt senki ne érezze tolakodónak. Az általános helyzet csütörtöktől hirtelen javul, már nem kell hadakoznod senkivel, sőt téged kérnek fel iránymutatónak, segítőnek, tanítónak. Meggyőző erődet a hét második felében bevetheted, és nyugodtan rábeszélhetsz másokat arra, hogy dolgozzanak veled, indítsatok közös vállalkozást, vagy a meglévő problémákat együttesen orvosoljátok, mindenki megelégedésére.

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.