asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A növő hold sok jegy segítségére lesz, abszolút pozitív változásokat hozhat. A Bikákat feltölti energiával, így fáradtságnak nyoma sem lesz, éppen úgy, ahogy az Oroszlánok sem fognak elfáradni. A Mérlegek ezzel szemben a hét elején váratlan akadályokkal találják szembe magukat. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Ezzel a héttel megérkezik az év utolsó hava, a valódi és hideg tél, az advent, a Mikulás, aztán pedig a karácsony ideje, és persze az újesztendő is. Nem csoda, ha ezen a héten többször is azt érzed, legszívesebben lazábbra engednéd a gyeplőt, ugyanakkor hamar rájössz, szó sem lehet ilyen könnyelműségről. Bőven akad tennivaló, és bizony mázlistának érezheted magadat, hisz a téli idő és a zord körülmények sem tudják elvenni a kedvedet attól, hogy valamiben nagyot alkoss. Fontos elhatározások követelik azt, hogy mondj végre igent vagy nemet, azaz dönts. December hava komoly változásokat tartogat számodra, s a pozitív folyamatok már november végével, ezen a héten elindulnak. Remek irány lehet az is, ha picit átformálod a dolgaidat, megszépíted kicsit a környezetedet, ezáltal lelked is harmóniával lesz teli.

Bika

Az elmúlt hetek és a sok-sok tennivaló rengeteg erőt kivettek belőled, és észre kell venned, hogy kissé fáradt vagy a hét elején. Ennek ellenére a nehézségek és az átmenetileg eléd tornyosuló gátak sem tudtak annyira megizzasztani, hogy elmenjen a kedved a folyamatban lévő tervek megvalósításától. A különféle kihívások alaposan próbára tettek, a tennivalók nehézségi foka magasabb volt annál, mint amit megszoktál... ám november lezárásával végre fellélegezhetsz, a szokottnál még aktívabb, határozottabb leszel, és kizárt, hogy hibát kövess el. A növő hold pozitív energiái feltöltenek, így a fáradtság jelei nem fedezhetők fel rajtad a hét második felében. Egyértelműen közel jársz céljaid eléréséhez, kedélyállapotod sokat javul, mosolyogsz, kicsattansz az egészségtől.

Ikrek

Hétfőtől szerdáig rengeteg tennivalód lesz, talán épp ezért picit ingerlékenyebb is leszel a kelleténél. Mint tudjuk, mindennek van jó oldala, így pedig tulajdonképpen a javadra legyen mondva, hogy a kihívásokat szívesen fogadod, minden feladatot elvégzel, amire csak megkérnek, csupán azt nem szeretnéd, ha olyasmit kellene elvégezned, amihez abszolút semmi közöd. Döntsd el, mit vállalsz, s mondd ki, mi az, amit nem. Így a konfliktusokat is elkerülheted. Végeredményképpen így elébe mehetsz az új lehetőségeknek csütörtökön és pénteken, ráadásul jelentős döntéseket is hozhatsz, akár már a jövő esztendővel összefüggésben. A hét második felében fellélegzel, a problémák tovaszállnak, mindent könnyen és gyorsan megoldasz.

Rák

Ha már tanulsz, netán mostanában tervezed ennek megkezdését, vagy egy lezáratlan folyamat folytatását - s ez utóbbiba akár vizsgák is beletartozhatnak -, akkor tudd, hogy minden segítséget megkapsz az égiektől a kitartáshoz és a sikerhez. Ne halogasd tovább a szükséges lépések megtételét, keresd a megfelelő helyet, oktatót, iskolát, vagy olyasvalakit, aki elirányít a sűrű rengetegben! Már magadtól is észre kellett venned, hogy mostanában fogékonyabb vagy az ismeretlenre, így pedig hatékonyabban fogadsz be minden újdonságot, ráadásul hasznosítani is tudod mindezt az életedben. Ha vizsgák előtt állsz, ez lesz az egyik legsikeresebb időszakod, úgyhogy tanulj, okosodj, mert hasznod lesz belőle! Ettől függetlenül is vonzod magadhoz az új információkat.

Oroszlán

Igen jelentős, egyben hosszú távra előremutató élmények és változások várnak rád ezekben a napokban, fontos lenne, hogy ne félj a módosulásoktól, hisz épp ezek hozhatják meg számodra a rég várt sikert. A fejlődéshez és a pozitív eredményekhez a növő hold segítségedre lesz, folyamatosan energikus leszel, akár kétszer annyi munkát is felvállalhatsz, és mindennek a végére jársz. Ha picit is bizonytalan vagy, netán eddig féltél elindulni egy új és ismeretlen úton, most megkapod azt a különleges többletenergiát, ami eddig hiányzott, és ami messzebbre repít, mint az reméled. Tisztán fogod érezni és látni, hogy a legjobb úton jársz a sikerek elérése érdekében – hát ne térj le az útról.

Szűz

Hétfőn és kedden nagyon le leszel terhelve, sok a tennivalód és pontosnak, valamint alaposnak kell lenned. Érdekes, hogy épp ugyanezekben a napokban kicsit el is leszel varázsolva, ezért bátran engedd szabadjára a fantáziádat. Szerdától még kreatívabb leszel, új ötletekkel állsz elő, és a pozitív hangulat, amit árasztasz magadból a világ felé, sok embert vonz köréd. Nagyszerű dolog új témákat megismerni és feltárni, utazni, költözni, munkahelyet váltani, tedd, ami adódik. Csütörtök és péntek annak kedvez, hogy pénzügyeidet rendbe szedd, jelentősen javíthatod egzisztenciális helyzetedet, csupán le kell mondanod néhány dologról, át kell szervezned a kiadásokat, s meg kell értened, hogy a változás csakis jót hozhat neked.

Mérleg

Természetesen Te magad is látni fogod, hogy a hét első felében váratlan akadályok nehezítik a dolgodat, s fura helyzetek akadályozzák terveid könnyed megvalósítását. Ugyanakkor egy percig se aggódj, mert bár azt fogod gondolni, hogy valami láthatatlan erő visszatart a sikertől, ám ez szerencsére nem igaz! Az égiek így üzenik meg, hogy egy kicsit módosíts eredeti elképzeléseiden, formáld a terveidet, mert így a siker még látványosabb lehetne. Ne rohanj fejjel a falnak konkrét tervek nélkül, hanem minden egyes gödör és akadály előtt állj meg, tűnődj el, vajon mit csinálhatnál a szokásostól eltérő módon. Ha ezt megteszed, akkor a zárt kapuk kinyílnak előtted, az ellenfeleid segítővé válnak, és minden álmod teljesülni fog. Könnyen elképzelhetőek a napokban kisebb súrlódások, ám ezek is a hasznodra lehetnek.

Skorpió

Szuper hét vár rád, a végeredményen te magad is meg fogsz lepődni a hétvégén. Kellemes energiák ölelnek körbe, kiemelkedően jó lehetőségeket kínál fel a sors számodra. Ezek közt akad majd olyan, amelyikre magad lelsz rá, lesz, s akad, amelyiket mások ajánlják fel neked. Tele vagy tartalékokkal, ötletekkel, jó célokkal, a növő hold segítségével nem tudsz kifulladni, minden körülmény adott a sikerhez. Egy egészen különleges képességedet is megmutathatod a világnak, sokakat meglepsz azzal, minek vagy a birtokában. Sokan nem gondolták rólad, hogy még mindig tudsz meglepetéssel szolgálni. Akadnak majd irigyek is, de ne foglalkozz velük, nem a te problémád, ha ők boldogtalanok!

Nyilas

A Vénusz és a Jupiter kellemes és hasznos hátszelet biztosít neked ahhoz, hogy oda érj el, ahová szeretnél. Ez a külső segítség akkor is pozitívan hat rád, ha csak hagyod magad sodortatni az árral ezekben a napokban. Amennyiben az aktivitás mellett teszed le a voksodat, s meglovagolod az aktuális lehetőségeket, akkor a maximumot tudod kihozni magadból, és remek eredményeket érhetsz el, amelyekre egyébként majd büszke is lehetsz. Érdemes több munkát vállalni, sok erőt és időt befektetni terveid megvalósításába. Friss energiákkal töltődsz fel, így összességében eredményes, hasznos napok következnek. Különféle emberi kapcsolataid minősége sokat javul, viszont a lehető legtöbb időt töltsd azokkal, akik számodra fontosak, és ez nemcsak a családodra, barátaidra igaz, hanem bizony a kollégákra vagy iskolatársakra is.

Bak

Most általában igaz lesz rád az, hogy nagyon aktív, alkalmanként szuper intenzív leszel, örökösen új ötletekkel rukkolsz elő, folyamatosan jössz-mész, nem bírsz egy helyben megülni, teszed a dolgodat, sőt, amikor csak lehet, újabb kihívások elé állítod magadat. Ugyanakkor érdemes lenne picit szelektálnod a rengeteg tennivaló közt, hisz jöhet egy olyan pillanat, amikor ez másoknak akár zavaró is lehet, úgyhogy figyelj arra, hogy ne okozz ezzel a látványos intenzitással problémát másoknak. Az energiád nem fogy el, s bár akad majd egy-két pillanat, amikor fáradtnak vagy motiválatlannak érzed magad, de összességében ezt téged semmiben nem fog gátolni. Hegyeket tudsz megmozgatni, s minden, amit most teszel, annak jelentős és mindenképpen pozitív hatásai lesznek a közeljövőben.

Vízöntő

Új kapuk nyílnak meg előtted, és a legrosszabb, amit tehetsz, hogy homokba dugod a fejedet a változások elől. A növő hold energiáit szombatig érdemes maximálisan a magad javára fordítani, új feladatokba fogni, és igent mondani minden felkérésre, még akkor is, ha az többlet időt és energiát kíván tőled. Az előtted álló napok kedveznek az új elképzeléseknek, vad ötleteknek, kreatív megoldásoknak, - hát alkoss valami formabontót! Láthatatlan erők támogatnak, s azt érzed majd, hogy a lehető legtöbbet kell kihoznod magadból. Ne félj az ismeretlentől, a nagynak tűnő kihívásoktól. Vízöntőként ez a fajta hatalmas aktivitás talán nem jellemző rád, ám néha igenis kell az izgalom, amit most meg is kapsz. Legyen kitartásod, és megjön a siker is.

Halak

Rengeteg teendővel, váratlan és nem ritkán igen összetett, bonyolult feladatokkal szembesülsz ezen a héten, ugyanakkor érezd magadat szerencsésnek! Miért? Azért, mert az égiek nem hagyják, hogy elveszítsd a fonalat, minden támogatást megkapsz a jó eredményekhez. Bár lehet, hogy hétfőn alaposan elfáradsz, s kedden sem tudod még utolérni magadat, ugyanakkor a hét második felében remekelsz, és sokak elismerését megnyered. Légy előrelátó, okos és logikus, tervezd meg a napjaidat előre, alaposan, apró részleteket is kidolgozva, készíts profi időbeosztást, és fokozott tempóban tudsz nekikezdeni az egyes tennivalóknak. Most még azt is megengedheted magadnak, hogy egy kicsit önző légy, és csak azt csináld, ami neked hoz hasznot

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.