Heti horoszkóp (december 18-22.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold sokaknak segít az ünnepek előtti utolsó héten, hogy feltöltődjenek energiával, így könnyedén vehetik az előforduló akadályokat. A Bikák számára az égi konstellációk nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és harmóniát ígérnek, az Oroszlánok pedig bármit megtehetnek, minden furcsa ötletet megvalósíthatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Készülj fel mindenre, most bármi megtörténhet, ám jó hír, hogy ezen a héten sok öröm és izgalom vesz körbe. Emellett pár furcsasággal is találkozhatsz. Könnyen megeshet, hogy mindaz, amit jó alaposan és részletesen elterveztél, teljesen másképp végződik. Azt is érezni fogod, hogy bizony megfogyatkozott az energiáid az advent idején, ezért a hét első két napján nem csoda, ha nem lesz erőd és kedved sürögni-forogni a családtagjaid körül, vagy épp a konyhában. Az a fura érzés uralkodhat el rajtad, hogy hiába van itt a karácsony, s lenne itt a pihenés ideje, neked nem ért véget a dolgos időszak, talán majd vasárnap... Úgy húzhatod ki magadat a csávából, ha nem kalandoznak el a gondolataid, hanem minden időt és energiát a megfelelő helyre összpontosítasz.

Bika

Örömteli napok, kellemes élmények várnak, s bizony nem lehet okod a panaszra. Baj, gond, probléma csak akkor érhet utol, ha már-már tudatosan keresed azt! Kizárólag a jó dolgokra és a szép pillanatokra összpontosíts, ebben segít a Vénusz és a Merkúr, hisz felemelő hangulatban, örömteli percekben részesítenek minden nap. A legcsodásabb élmény talán az lehet, amikor a mosolyt és a pozitív hozzáállást másokra is átragasztod, sőt továbbviszed ezt az élményt szilveszterig. Az elégedettség érzése boldoggá tesz, s egész héten az adni vágyás vezérli utadat, tetteidet. Minden adott ahhoz, hogy az ünnep szeretetteljes legyen, nem olyan, hanem még annál is jobb, mint amilyennek elképzelted. Az égi konstellációk nyugalmat, kiegyensúlyozottságot és harmóniát ígérnek, légy ezért hálás.

Ikrek

Végleg bedobnád a törölközőt? Eleged van, mert elfáradtál? Nos, ez nem csoda, ám elérkezett az a pillanat, amikor ismét a saját kezedben tartod a gyeplőt, s te határozhatod meg, merre menjen a szekér és milyen sebességgel... Energiatartalékaid alaposan megcsappantak, de a Hold egész héten, ha lassan is, de feltölt energiával. Bátran vállald azt, hogy egyszerűen eleged van a mindennapok rutinfeladataiból, a rohanásból, a hajtásból, és békesség után áhítozol. Az égiek most kegyeikbe fogadnak, s maximális nyugalomban töltheted a szentestét vasárnap, s a jövő hét is hasonlóan alakul. Bármennyire is örömteli és békés a karácsonyt megelőző pár nap, most leginkább a finom falatok és a halk, tartalmas beszélgetések ragadnak magukkal.

Rák

Ennek a karácsonyi hangulattal telített hétnek minden pillanatában meglelheted az örömöt, az elégedettséget, a szépet, amire nem csak vágyakozol, hanem bizony jár is neked. Hát keresd a csend és a szeretetteljességgel megáldott helyzeteket, mert az égiek megadják azt, amire vágysz. A Hold kellemes hatással lesz rád, feltöltődsz általa, ráadásul számos kreatív ötlet is kipattan a fejedből. Ez utóbbiakat vesd be a konyhában vagy a fadíszítés során, a munkától pedig tudatosan távolodj el teljesen péntekre. Nyugalom és sok-sok mosoly vesz majd körbe, s eközben, amit te adsz másoknak, azt visszakapod. Ugyanakkor okosan ügyelj arra, hogy ne ess túlzásokba, a sok készülődés, vendégeskedés mellett pihenj eleget, kapcsolódj ki, hallgass zenét, olvass, sétálj, vagy építs hóembert!

Oroszlán

Elérkezett a karácsonyt megelőző hét, bár már vasárnap belemerülhetsz az ünneplésbe. Nagyon vártad ezt a pillanatot, és megkapsz mindent, amire csak vágyakozol. A múlt héten rengeteg fölös energiád volt, s csak a töredékét tudtad felhasználni, ám most bevetheted a rejtett tartalékokat. Bármit megtehetsz, minden fura ötletet megvalósíthatsz, így képes leszel őszintén szeretni, adni, lesni és teljesíteni a családtagok kívánságait, sütni még egy sütit, szórakoztatni is akár egy egész társaságot. Ez jó hír, ám egy kicsit csendben lenni a saját gondolataiddal a legfőbb ajándék önmagadnak. Jó az esély arra, hogy ennek körülményeit a karácsony hangulata eleve magával hozza. Csend, béke és hatalmas adag szeretet? Erre van valójában szükséged, hidd el!

Szűz

Te rendszerint két lábbal állsz a földön, s épp ezért úgy tűnik, csupán egyetlen kívánságod maradt erre a hétre, s minden esély megvan arra, hogy ez a vágy teljesüljön is: gyönyörű és harmonikus szentestét szeretnél teremteni magadnak, átélve a nyugalmat, a szeretet érzését, s nem mellékesen örülni mások örömének. Szerencsére nem az ajándékozást tartod jelenleg lényegesnek, sokkal inkább a szép pillanatok megtöbbszörözését, a pozitív gondolatok áramoltatását. Jól teszed, ha így cselekszel, s vidd tovább ezt az eszmét a következő hétre is! Varázsolj magadnak és szeretteidnek különleges élményeket, mert az együtt töltött pillanatok mindennél többet jelentenek most neked.

Mérleg

Az ünnep előszele, a felkészülés, az illatok és a csodás látvány, s az előtted álló pár napnyi várakozás mind örömöt okoznak, ám közben azt se tagadjuk le, hogy folyamatosan rohamtempót kellett diktálnod, hogy minden feladatodnak a végére érj, s elérd a vágyott nyugalmi állapotot. Ugyanakkor jó hír, hogy az energiaszinted nem csappant meg, sőt még inkább erőt merítettél a tennivalók sokaságából. Nem pihentél, hisz pontosan tudtad, hogy a karácsonyt és a szilvesztert magában rejtő héten – azaz a jövő héten - lesz erre időd. Leteheted végre a lantot, és megnyugodhatsz, összegezheted a gondolataidat, mérlegelheted cselekedeteidet, és levonhatod a következtetéseket, ami összességében biztos, hogy elégedettséggel fog eltölteni.

Skorpió

Nyugodj meg, és légy magabiztos. Semmi sem ronthatja el a kedvedet ezen a héten és szerencsére a jövő héten sem. A szenteste és a karácsony szép és nyugodt hangulatban telnek, épp a reményeidnek megfelelően alakulnak a dolgok, sőt, érdekes hírek is érkezhetnek a családod irányából. Bármi jusson tudomásodra, örülj annak! Boldogság járja át a lelkedet, és tudsz valami olyasmit adni a szeretteidnek, rokonaidnak, amit sosem felejtenek el, és hálásak lesznek odaadásodért. Nagyon fontos, hogy ne hagyd magad visszarángatni a munkádba, vagy olyasmire rábeszélni, ami nem illik bele konkrét terveidbe. Ragaszkodj ahhoz, hogy a pihenés és az ünneplés jár neked. Amennyiben mégis neked kell megoldanod egy fura helyzetet, garantált, hogy olyan ötlettel állsz elő, ami lenyűgöző lesz.

Nyilas

Ezen a héten ismét felülkerekedik az erősebbik éned, tele ambícióval, konkrét elképzelésekkel. Az a valaki, aki meg akarja mutatni mindenkinek, hogy remekelni tud otthon, az ünnep során, a főzés és vendéglátás területén, és valójában bárhol, bármikor, akármilyen körülmények között. Persze egy tüzes jegytől ez nem ismeretlen megnyilvánulás, - igaz? Ügyesebb, előrelátóbb és furfangosabb akarsz lenni másoknál, ám bármi adódjék, ne élj vissza semmilyen helyzettel, így karácsony tájékán végképp ne. Nem célszerű olyan dolgokat tenned, amelyek túl feltűnőek, látványosak! Ne szegd meg az íratlan szabályokat, például ne keresd az ajándékaidat, ne leplezd le szeretteid meglepetéseit, ne légy kíváncsibb a kelleténél!

Bak

Kellemes, életigenlő hatások jellemzik az egész hetet, az öröm és a mosoly mindennapi vendég lesz nálad, persze tudod, hogy még pár dolognak a végére kell járnod, ha tényleg el akarod érni vasárnapra a harmónia állapotát. Élvezni fogod a különféle élethelyzeteket, a kacagást, a tartalmas és inspiráló beszélgetéseket, no, és persze nem utolsó sorban az ünnep örömteli hangulatát. A csendes pihenés is legyen része ennek a hétnek, közben már érdemes elmélkedned a jövő esztendőről. Nem csak most, hanem a követő héten is fel leszel töltve szeretetenergiával, s folyamatosan érzed, milyen jó adni, s még akár idegen embereket is meglepsz valamivel. Ne rémülj meg attól, ha egyszer csak többen is feltűnnek a régmúltból, akik közül néhányról már évek óta nem kaptál hírt.

Vízöntő

Egyáltalán ne érezd magadat rosszul azért, ha kissé heves és temperamentumos leszel ezen a héten, s egyre több dolgot akarsz elrendezni. Igenis, néha kell egy kis változatosság, hogy kiléphess az árnyékból a fényre. Tény, hogy nem ezt a nagy zsizsegést szokták meg tőled szeretteid, különösen nem karácsony és az évzárás környékén, ám most még ők is befogadók lesznek inspiráló energiáidra. A benned bujkáló fura kettősség, azaz az izgalom és a feszültség kettőse egyértelműen az elmúlt hetek túlvállalásainak következménye, s most megeshet, hogy hirtelen nem tudod a válladra rakott terheket tovább cipelni. Hétfőn és kedden már ne vállalj semmilyen plusz feladatot, állj meg, ülj le, lélegezz nagyokat, és felejtsd el a félbemaradt ügyeket! Ráérsz januárban is...

Halak

Halak jegyeddel együtt járnak az érzelgősség, a romantika, az odaadás jellegzetes megnyilvánulásai, s bizony ezen a héten többszörös erővel lesz jelen a mindennapjaidban a fokozott érzelmekkel teliség. Nem tudsz más lenni, másként viselkedni, mint egy igazi és belevaló kedves Halak, aki néha kapkod vagy épp szeleburdi, ám mégis óv, véd, szeret, és odaadóan őrzi a családi tűzhely melegét. Elemedben leszel egész héten, s ez nem változik a karácsony két napját hozó jövő héten sem. Akadhat pár olyan pillanat, amikor azt sem tudod, hol áll a fejed, s mások csak azt látják, ide-oda futkározol, hogy a félbehagyott dolgokat lerendezd. Ám, amennyire ki tudod billenteni a mérleg nyelvét az egyensúlyából, olyan könnyen vissza is találsz a harmónia állapotához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.