2018-as kínai horoszkóp: eljött a Kutya éve

Forrás: Shutterstock -
kutya év kínai horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez a holdév magával hozza a lenyugvás és a megbékélés lehetőségét, mindezt úgy, hogy közben a hűség, az elköteleződés és az őszinteség is komoly szerepet játszanak majd a mindennapok során. Talán teljesen tökéletes nem, ám örömteli és élhető biztosan lesz a Kutya éve.

Patkány

Kedvező hírek érkeznek számodra tavasszal, így a régi vágyak és álmok megvalósíthatók, igaz, sok áldozatot kell hoznod ezekért. Arra készülj fel, hogy leginkább önmagadra számíthatsz, s a döntéseket is egyedül kel meghoznod, ám végül a babérokat is egymagad aratod le, így minden dicsőséget megszerzel. Szeptemberben és októberben érdemes mégis a csapatmunka irányába fordulnod, sok érdekes tapasztalatot szerezhetsz ilyen feladatok megvalósítása során. Maradj kitartó, céltudatos, és ne hagyd magadat letéríteni arról az útról, melyet jónak tartasz. A kapkodást kerüld el, ez máskor sem, így most sem hoz eredményt.
Anyagiak terén új forrásokat kell felkutatnod, s ha bátor vagy, akkor a pénztárcád látványosan gyarapszik majd.
Szerelmi téren várd meg a másik fél kezdeményezését, légy türelmes, így pont az történik, amire vágysz.
Karrier fronton a nyár és az ősz tartogat fordulatot, bólints rá a vadnak tűnő ajánlatokra.

Bivaly

Az elmúlt évek vegyesek voltak, hoztak jót és kellemetlent egyaránt, de végre ez az esztendő új lehetőségeket kínál számodra, s olyan területeket fedezhetsz fel, melyek eddig teljesen ismeretlenek voltak, vagy egyszerűen nem volt bátorságod elindulni és végigmenni rajtuk. Kecsegtető mindaz, ami vár rád, csupán át kell lépned a megszokások szűkre szabott határait, s olyan ismeretekre teszel szert, melyek évekig elegendők a folyamatos fejlődéshez, növekedéshez és gyarapodáshoz. Rajtad múlik, mekkora kockázatot vállalsz, de tudd, minél nagyobb a rizikó, annál nagyobb lesz a nyereség is.
Anyagiakkal összefüggésben a kreativitás lehet a legkomolyabb fegyvered, legyél lelkes, ha új út nyílik meg előtted.
Szerelmi fronton a nyár meglepetést tartogat neked, hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok.
Karrier terén az álláskeresők garantált sikerrel járnak, egy jobb pozícióért pedig nagyon sokat kell dolgozni.

Tigris

Úgy érhetsz el jelentős sikert, ha alapos és előrelátó leszel. Mindent tervezz meg aprólékosan, így nem fogsz eltévedni az élet sűrű rengetegében. Kellenek az új célok, ám azokat se dobd sutba, melyek régóta ott lapulnak a fiók mélyén. Amibe belekezdesz, azt fejezd be, semmit ne hagyj félbe, hisz az idő és az energia, amit belefektetsz egy-egy projektbe, elveszik, ha feladod valahol félúton... A válladat teherként nyomó súlyok jelentős részét lepakolod az év során, s az így felszabadult energia új dologba fektethető. Keresd az új lehetőségeket, mert megtalálod azt, ami neked való.
Anyagiak terén a kiadások és a bevételek kiegyensúlyozódnak, s valamilyen formában külföld felől is érkezhet pénz vagy akár jó hír, üzletkötési lehetőség.
Szerelmi téren lépj a tettek mezejére és bátran kezdeményezz.
Karrier terén mindaz, amibe a maximális időt beleölöd, az sokszorosan megtérül.

Nyúl

Lásd be, sokat dolgoztál az elmúlt évben, ám nem minden befektetésed hozta meg a várt eredményt. Ne térj le az eredeti útról, ám strukturáld át aktuális tennivalóidat, módosíts a különféle lépések gyorsaságán, sorrendjén, s merj bátran segítséget kérni külső hozzáértőtől. Hidd el, nem a cél rossz, hanem az az odavezető út kacskaringósabb a kelleténél, s a Kutya évében eljutsz a célszalagig. A sok apróság helyett mindig csak egy fontos dologra összpontosíts. Készen állsz a változásra, a fejlődésre, s arra, hogy túllépj végre a saját árnyékodon. Lesznek gödrök, ám te átugrod ezeket.
Pénzügyi vonalon a legjobban a vállalkozók járnak, s ha eddig nem voltál az, talán most elég bátorságod lesz ehhez.
Szerelmi fronton egy emberre fókuszálj. Meglévő kapcsolatodat turbózd fel, ha randizni mész, légy totálisan őszinte.
Munka terén néha késlekedést érezhetsz, ám minden elvetett mag kikel, s az év végére elégedett leszel.

Sárkány

Ezt az évet neked találták ki, minden szempontból sikert és örömöt kínál a Kutya esztendeje. Nagyon sok múlik azon, miként állsz a régi dolgokhoz, s bele mersz-e vágni valami egészen újba. Alaposan vedd végig, mi fontos és hasznos a még függőben lévő ügyek közül, s bátran fordíts hátat azoknak, melyek semmilyen hasznot és eredményt nem hoztak eddig neked. Lépj rá az ismeretlen útra, merj felvállalni olyasmit, amit eddig sosem. Megkapod környezetedtől a kellő motivációt ahhoz, hogy nagy dolgokat vigyél véghez, s végül te magad is inspirátorrá válsz, sokaknak segítve a fejlődését.
Anyagiak terén mindaz, amihez hozzájutsz, a tiéd, ám ne költsd el, ne pazarolj, tartalékolj, később ez hasznodra lesz.
Szerelmi téren megérted, hogy a külsőségekkel nem mész semmire, így végre azt nézed, mi van belül, így rálelsz arra, amit annyira keresel.
Karrier terén csodák történhetnek veled, főleg, ha mersz váltani, külföldre menni vagy vállalkozást alapítani.

Kígyó

Jobb hír nincs annál, minthogy bármit elérhetsz és akármit megteremthetsz a Kutya évében. Egyetlen egy dolgot kell nagyon komolyan venned! Nem térhetsz le a tisztesség útjáról, akkor sem, ha ennek várható jutalma óriási és nagyon csábító. Ez lesz az egyetlen igazán komoly kihívása ennek az évnek. Maradj meg az őszinte, kedves, ambiciózus Kígyónak, aki a tudását és a tapasztalatát használja fel ahhoz, hogy a célját elérje. Minden nap légy éber, s vedd észre időben azt, hogy egy adott körülmény vagy épp személy, egy tanács vagy javaslat számodra jó, vagy inkább hátráltató.
Anyagiakkal összefüggésben határozd meg, mi lesz a pontos cél, amit el akarsz érni. Na szórd széjjel az energiádat, így a maximumot tudod kihozni az aktuális feladatból.
Szívügyek terén alaposságra intenek az égiek, elemezd ki meglévő kapcsolatodat, s ha kell, lépj tovább. Ha még keresgélsz, ne dőlj be a túlzó ígérteknek.
Karrieredet nem tudod megalapozni kapkodva és rohanva. Lassan járj, s mindent elérsz.

Elemzed ki a tavalyi esztendőt, vedd sorba a függő ügyeket, s ismerd be, nem mindig volt okod az elégedettségre. Ugyanakkor, ami késik, az nem múlik, s majd most, a Kutya évében megkapod azt, amiért olyan sok időt és energiát áldoztál fel. Ami vagy aki csalódást okozott, az megoldódik, kijavítható minden hiba, kibékülhetsz azzal, aki számodra fontos. Ugyanakkor az is lényeges, hogy ne félj elengedni olyasvalaki kezét, aki csak elvesz és semmit nem ad neked cserébe. Ez felszabadító érzés lesz számodra, akár már tavasszal. Rengeteg ötlettel rukkolsz elő, sokakat meglep ez a nagy intenzitás.
Pénzügyek terén fontos a találékonyság és az alapos tervezés. Csökkentsd az adósságot, képezz tartalékot, ez elvisz a célig.
Szerelmi téren adódhatnak viták és békülések, első randik és csalódások, ám szeptemberre azon személy mellett leszel, ahol a helyed van.
Karrier terén egy barát vagy rokon siethet a segítségedre. Talán nem kértél ilyesmit, de örömmel segítenek neked.

Kecske

Meglepően sok lehetőséged adódik a fejlődésre a Kutya évében, csak akkor hibázol, ha ülsz a babérjaidon, és nem teszel semmit a gyarapodásért. Érdemes tanulni, új szakmát elsajátítani, s elfogadni olyan ajánlatot, mely a te tapasztalataidat szaporítja. Merd elvállalni azt a munkát, amit eddig sosem. Mondj igent egy külföldi munkára vagy költözz bátran, amennyiben hiszel abban, hogy ez átlendít az elmúlt időszak problémáin. Vállalj fel olyat, mely tartós elkötelezettséget igényel tőled, s nem mellesleg komoly felelősségvállalást is követel. Megéri kockázatot vállalni.
Anyagiak terén szervezd át eddigi szokásaidat, kiadásokat, és növeld a bevételi lehetőségek számát.
Szerelmi fronton leginkább a meglepetés ereje hat majd rád. Vagy megérkezik az igazi, vagy jelentős lépést tesztek a meglévő kapcsolatban.
Karrier terén a kapcsolati tőkéd kihasználása valamint építése kerül fókuszba.

Majom

Jelentős kihívások várnak rád, ne futamodj meg, ne hátrálj meg, ne gondold, hogy nem tudsz megfelelni az aktuális feladatoknak. Nézz szembe a tényekkel, járd körbe az aktuális teendőket, és mindent beleadva old is meg azokat. Ha kérsz, kapsz segítséget, de sokszor megtapasztalod, hogy egyedül is remekül boldogulsz. A tavaszi időszakban hajlamos leszel halogatni néhány dolgot, ám ez nem célszerű. Állj a sarkadra, vállalj túlórát, s lásd be, áldozatot kell hozni a látványos sikerért. Kockáztass, s meglásd, megtérül minden befektetésed. Akár kicsiben akarsz játszani, akár nagyban, a végén nyersz.
Anyagiak terén alaposnak kell lenned, ne adj kölcsön és ne kérj te magad se hitelt.
Szerelmi téren inkább a harmóniára fogsz törekedni, kevésbé vonz a kapkodás és a vakrandi lehetősége.
Karrier fronton leszel fent és lent, ám végül elégedetten zárod majd az évet.

Kakas

Ha nem kéred, akkor is megkapod azt a támogatást, amely eljuttat téged a vágyott céljaidig. Környezeted bármikor örömmel ad tanácsot vagy egyéb segítséget, szívesen mutatnak az emberek utat, és veled örülnek, ha átléped egy új élet küszöbét. Bátran mondd ki, mire vágysz, hová akarsz eljutni, s ehhez mire van szükséged. A csapatmunka lehet a legtitkosabb fegyvered, merj igent mondani ilyen jellegű felkérésekre. Ez az év nem a magányos farkasok ideje. Ne várj csodára, hanem indulj el, s figyeld meg, milyen sokan fognak követni téged. Ez meglep, de hát a jó ötleteknek mindig sok hívük van.
Anyagiakkal kapcsolatban merj nagyot álmodni, új útra lépni, s fontos, hogy feltétlenül keress új pénzforrásokat.
Szerelmi téren a tavasz és a nyár meglepetést tartogat számodra. Talán a régmúltból tér vissza valaki...
Munka fronton jelentős fellendülés várható, akár nagyobb távolságot is érdemes megtenni a gyarapodásért.

Kutya

Ez a te éved, az első naptól a legutolsóig. Minden adott a sikerhez, a látványos eredményekhez, ennél jobb időkre feleslegesen vársz. Ugyanakkor fontos tudnod, hogy elsősorban a magad ura kell legyél, a leglátványosabb sikereket egyedül éred el. Mindenféle szempontból remek kilátásokkal kecsegtetnek az égiek, hát vágj bele az ismeretlenbe, randizz bátran, írj alá szerződéseket, utazz messzire. Mindegy, mit teszel, elérsz oda, ahová tartasz. Sok különféle hatás forgatja fel átlagos mindennapjaidat, ám a holdév végére maradéktalanul elégedett leszel az elért eredményekkel.
Pénzügyek terén merj kockáztatni, akár hitel segítségével is, de építsd a saját vállalkozásodat, vagy valakivel közöset.
Szerelmi téren sokan mozgolódnak körülötted, s bár nehezen fogsz dönteni, a legjobb mellett teszed le a voksodat.
Munka fronton jobb pozícióra van kilátás, emelkedő bevételek mellett.

Disznó

Vegyes hatásokkal lesz teli a Kutya éve, alkalmanként elbuksz, megszemlélsz pár mély gödröt belülről, ám minden alkalommal lendületet veszel és kimászol minden slamasztikából. A sikered garantált, ne ijedj meg az átmenetileg nehéz helyzetektől. Épp ezekből tanulsz a legtöbbet, s általuk nőhetsz igazán nagyra. A kapkodás kerülendő, dolgozz össze másokkal, ugyanakkor nem kell önfeláldozónak lenned. Találd meg az arany középutat, s követeld jogosan a jussodat ott, ahol időt és energiát fektettél egy közös feladat megvalósításába. Ne félj kiállni az igazadért.
Pénzügyekkel összefüggésben jelentős figyelmet kell szentelned a kiadásoknak, a hitelfelvétel és a túlzott költekezés kerülendő.
Szerelmi téren a nyár hozhat robbanást, csodás pillanatokkal, szenvedéllyel.
Munka fronton légy mindig éber, s elsősorban olyasmit csinálj, amiben jó vagy.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.