asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok számára ez a hét meglepő gyorsasággal hozza a változás előszelét, a Szüzek pedig erőteljes, tempós időszak elé néznek ellenben a Mérlegekkel, akikre a megszokottnál kevesebb feladat hárul. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Érdemes lenne tudatosan háttérbe szorítanod a rád jellemző akaratot, és a túlzott érzelgősség sem ajánlott ezekben a napokban. Sokkal realistább leszel, ami jót tesz neked munkában és magánéletben egyaránt. Nagyon elemedben leszel, teli erővel, energiával, s bármibe is kezdesz a hét első felében az nemcsak szimplán jól alakul, hanem sikert sikerre halmozhatsz, s az már csak mellékes, hogy környezetedet is alaposan megleped extra eredményekkel. S bár ez egyáltalán nem véletlen, hisz ez az éned is te vagy, ám hosszú távú terveid vannak, s most teszed meg az első lépéseket, hogy céljaidat mihamarabb elérd. Külső támogatást is kapsz, fogadd el.

Bika

Bikára jellemző csendességed, most meglepő tüzességbe fordul át, s ezekben a napokban igen intenzív leszel, épp ezért vigyázz, mert néha mások ezt nem szenvedélyességnek, hanem akaratoságnak vagy akár erőszaknak tudhatják be. Most hirtelen beleeshetsz abba a mély gödörbe, amelyből nehéz kijönni: kifejezetten rossz oldalról közelíted meg különböző emberi kapcsolataidat, s úgy vélheted, csakis neked lehet igazad. El kellene fogadnod, hogy egyáltalán nincs szükség ilyen megnyilvánulásra, mások lehurrogására, s arra sem, hogy manipuláld vagy befolyásold azon embereket, akik kedvelnek téged, s bármikor a segítségedre sietnének. Téged szeretnek, nem hátsó szándékoktól vezérelve.

Ikrek

Feltétlenül tudnod kell azt, hogy ezekben a napokban egészen másképp kell megközelítened a világot, az embereket, s nem utolsó sorban a saját lényedet. Légy teljesen önmagad, célod most semmiképpen se a másoknak való megfelelni akarás legyen, sokkal inkább a titkos vágyaid szabadon engedése! Többször lesz arra alkalmad, hogy – egy külső inger hatására – drasztikusan eltérőnek tudod magadat mutatni, mint amilyen igazából vagy, ám neked is pontosan tudnod kell, hogy ennek se füle, se farka, és ha nem azonnal, akkor hamarosan mindenképpen fény derül a turpisságra. Aki kedvel és ismer Téged, éppen olyannak szeret, amilyen vagy, a jó és a kevésbé vonzó tulajdonságaiddal együtt.

Rák

A múlt hét kissé átlagosra sikeredhetett, valahogy sehogy sem haladtál a dolgaiddal, beakadtak a fogaskerekek. Ám ez a hét meglepő gyorsasággal hozza a változás előszelét, akár már hétfőn, aztán később az eredményeket is. Amennyiben jól és gyorsan használod ki és fel a napról napra adódó újabb lehetőségeidet, akkor a most következő időszak nemcsak fontos, hanem már-már vízválasztó lehet, ugyanis lezárulhat egy igen energikus, ugyanakkor megterhelő időszakod, s egy még izgalmasabb, jó kilátásokkal kecsegtető indul el. Sokkal többet dolgoztál, tanultál és tettél másokért az elmúlt hetekben, hónapokban, mint amennyit kellett volna, s ez is meghozza a sikert neked.

Oroszlán

A Mars kellemetlenkedéseit átmenetileg erősen érezheted, negatív és hátráltató hatásai elsősorban kedvtelenségedben mutatkoznak meg – leginkább hétfőn és kedden. Aztán szerencsére igen sokat oldódik ez a feszültség, ugyanakkor csak pénteken találsz vissza önnön vidám, kedves oldalához. Egész héten az a fura érzés uralkodik majd rajtad, hogy mindenki Téged noszogat, sőt néhányan egyenesen piszkálnak, és sokan problémájukat is éppen a te nyakadba akarják zúdítani, mintha a te feladatod lenne azokat megoldani. Ám ne feledd, mindig és minden a te érdekedben történik, s mivel rendszerint megértő és segítőkész vagy, természetes, hogy hozzád fordulnak, ám néha ki kell mondani, hogy nem érsz rá, nincs ötleted.

Szűz

Kapd össze magad, és készülj fel egy erőteljes, tempós hétre. Az aktuális csillagállások sokban fognak javítani helyzeteden, emelik a kedélyállapotodat, és másokat is képes leszel inspirálni. Emellett az égiek kreativitásodra is pezsdítő hatással lesznek, s talán még magadat is el tudod kápráztatni azzal, hogy valami egészen szokatlan ötlettel rukkolsz elő, - néhány ember teljes megrökönyödésére. Minden zsigeredben érzed, hogy bizony itt van az ideje az azonnali cselekvésnek, a fantáziád kézzel fogható megvalósításának, ráadásul az eredmény sem marad el, ha mersz lépni, ha ki mersz lógni a sorból, ha elutasítod az egyhangúságot a továbbiakban.

Mérleg

Már a múlt héten is sokat tevékenykedtél, ötleteltél, s alkalmanként extra feladatokat vállaltál. Talán azt reméled hétfő reggel, hogy az előtted álló napokban rád mosolyog Fortuna, s kicsit kevesebb feladatot sóznak rád az égiek... no meg a rokonok, barátok és kollégák. Ám nem ilyen könnyű a helyzet, hisz most is sok tennivaló sorakozik az asztalodon, így pedig dolgos, szorgos, mozgalmas hétnek nézel elébe, ahol sokan várják és elvárják, hogy teljes aktivitással vesd bele magad a feladatokba, s ne csak a munkahelyeden vagy vállalkozásodban, hanem bizony otthon is álld a sarat. A munkák mennyisége már-már túlzott méreteket ölt, s már keddre eleged lesz az egészből. Szerencsére péntekre lenyugodnak a kedélyek.

Skorpió

Végre ismét előbújnak belőled a kreatív ötletek, s ahogy a formabontó ideák szárnyakra kapnak, az megtöbbszörözi a lehetőségeidet. Kivételesen eszedbe se jusson határt szabni a fantáziádnak, mert a legészbontóbb dolgokra lesz vevő környezeted jelentős része. Már a múlt hét folyamán is sok pozitív, egyben érdekes hatás ért utol, s ez így lesz most is, csak legyen annyi energiatartalékod, hogy minden feladatot véghez tudj vinni. Sok jó dolog vár rád, figyeld az eseményeket, és alkalmazkodj a megváltozó körülményekhez. Lehetőséged nyílhat arra, hogy karrier és magánélet terén elért fix pozíciódat tovább erősítsd, pénzügyeid is javuló irányba forduljanak, akár új vállalkozásba kezdj, csak rajtad múlik, merre tovább.

Nyilas

A tél, a zord és rideg időjárás, a kedvetlenség, a monoton mindennapok összessége erősen visszafogja aktivitásodat, kreativitásodat, tenni akarásodat, így, ha azt érzed, hogy az életuntság eluralkodik rajtad, az teljesen normális állapot. Alkalmanként kifejezetten nehézkesen és lassan végzed rutinfeladataidat, pedig sokan vannak rád utalva, s ha te nem lépsz és teszel meg valamit, az másokat akadályozhat a továbblépésben, a haladásban. Egyértelműen fáradtnak érezheted magadat, szinte minden kétszer annyi időbe telik, mint máskor. Igazából nincs kedved a munkához vagy a tanuláshoz, nem akarsz alkalmazkodni a változó körülményekhez. Jövő hétre már javul a helyzet, próbálj kitartani!

Bak

A Jupiter szárnyai alá vesz, s nagy szerencsédre akkor is küldi számodra a pozitív energiákat, amikor már szinte nem tudod azokat befogadni. Sebaj, végül is a céljaidat eléred a hétvégére, s ennél többre talán nincs is szükséged. Kiemelten fontosak a most következő napok, mert régóta dédelgetett vágyaid egyikét előveheted, s az aktuális körülmények szinte kényszerítenek, hogy „csináld már meg"! Viszont annak igen nagy a valószínűsége, hogy egyedül, külső segítség nélkül nem tudod létrehozni a nagy művet, ezért bátran keress tervedhez segítséget, aki támaszod lehet, egyben pedig maga a hiányzó láncszem is. Ha alaposan körbenézel, nem kell messzire menned...

Vízöntő

Mintha elvesztenéd a lábad alól a talajt, túl sok feladat, teli határidőnapló, kapkodás... nem lesz könnyű ez a hét! A most következő napokat megnehezítheti egy-két felesleges vita és megválaszolhatatlannak tűnő kérdés, vagy megoldhatatlannak látszó kihívás, így nem csoda, ha keresve sem leled a helyedet. Ám nem lehetetlen az előbb felsoroltakat elkerülni, ezért mindig jusson eszedbe, hogy létezik ok-okozat törvény, és ráadásul mindenre van válasz, csak meg kell keresni. Lassan járj, s tovább érsz, nem kell rohanni, ám ne is toporogj egy helyben. Ha történik veled vagy körülötted valami látszólag rossz, azt a sors minden esetben kompenzálja valami meglepően pozitív dologgal.

Halak

Kiváló hét lesz a mostani, de már az előző hétvégével kapcsolatban sem lehetett okod panaszra. Emelkedett kedélyállapotod csak tovább javul, s képes leszel arra is, hogy megoszd örömödet és eredményeidet másokkal. Tele leszel minden nap érzelemmel, kitartással és tettvággyal, tervek és célok első lépéseit akarod megtenni. Magadat is megleped azzal, hogy dinamizmusod, szorgalmad jóval túlmutat azon, amit környezeted rendszerint megtapasztal veled kapcsolatban, ráadásul látják, mennyire igyekszel. Habár még kemény tél vesz téged körül, most mégsem jellemez a monotonitás, erről a Vénusz is gondoskodik folyamatosan! Szabadság és nyugalom helyett rengeteg munka vár.

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.