Heti horoszkóp (február 26 – március 4)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák most olyan lépéseket is képesek megtenni, amelyektől más esetekben gyorsan visszakoznának, de az Ikrek is meglepő eredményeket érhetnek el. A Mérlegek pedig tele lesznek ambícióval, tenni akarással és új ötletekkel. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Az előtted álló héten a Jupiter és a Merkúr összefogásával remek dolgokat valósítasz meg, s bár nem feltétlenül lesznek ezek látványosak és világmegváltók, ám te tudod, hogy ezek olyan dolgok, melyek a jövőddel kapcsolatban jelentős fordulatokat hozhatnak a későbbiekben. Másokkal összefogva, közös erővel különösen az új elképzelések, formabontó ötletek megvalósítására érdemes helyezni a hangsúlyt. Teljes erőbedobással, elszántan és bátran tervezd a közeli és távoli jövődet, fókuszálj az új lehetőségekre, hagyd hátad mögött a múltat, hiába rágódsz rajta, megváltoztatni már úgysem tudod. Több, váratlanul az életedbe lépő ember segítheti utad.

Bika

Jelentős módosulást hozhat neked az előtted álló hét, sőt, kifejezetten komoly fordulópont lehet számodra. Amennyiben lényeges válaszút elé kerülsz – akár üzleti, netán magánéleti téren -, képes leszel picit tüzes lenni, emellett persze a racionalitásod és kellő merészséged ötvözésének segítségével a lehető legjobb irányba terelheted sorsodat. A különböző érdekes lehetőségek a hét közepén megsokszorozódnak, alkalmanként kapkodnod kell majd a fejedet, hogy mindent láss, amire kíváncsi leszel. Ha teheted, időzíts minden döntéshozatalt szerdára és csütörtökre, s az is férjen bele, ha túlóráznod kell, vagy extra feladatot adnak neked. Most olyan lépéseket is képes vagy megtenni, amelyektől más esetekben gyorsan visszakoznál.

Ikrek

Ezekben a napokban sok különféle megpróbáltatáson kell átmenned, leginkább érzelmi életedet befolyásolják a különféle változások. Ugyanakkor remek hír, hogy sok jó élményben lesz részed, emellett viszont a csalódást sem feltétlenül kerülheted el. Különböző emberi kapcsolataid minősége látványosan javulhat csütörtökig, leginkább munkahelyi vagy üzleti téren fogod jobban és könnyebben megérteni magad másokkal. Hivatásod vagy tanulmányaid területén meglepő eredményeket érhetsz el, többet, mint várnád, ezért tanulj, fogadd be az új információkat, és semmilyen igényt ne utasíts vissza! A heti konstellációk arra ösztönözhetnek, hogy rejtett tehetségedet, értékeidet a felszínre hozd, és meg is mutasd!

Rák

Az e heti konstellációk nem feltétlenül lesznek túl kíméletesek veled, sok szál összegubancolódhat, és a kibogozás komoly feladat lesz. Váratlan gondokat okozhatnak az égi állások kommunikációd terén, ezért könnyen elképzelhetők kisebb súrlódások, nézeteltérések, ugyanis a Merkúr nem segít a béke megteremtésében, inkább hátráltat abban. Alkalmanként még olyan személyekkel is összeakaszthatod a bajszodat, akikkel eddig sosem. Ez különösen intenzívvé válhat otthon, családi vagy baráti közegben, így feltétlenül gondold át, milyen információt és hogyan adsz át másoknak, még akkor is, ha egyébként teljesen igazad van. Mottód: ne szólj szám, nem fáj fejem!

Oroszlán

A hétfői napod jó eséllyel csendes és békés lesz, sok dolgot és függő ügyet elrendezel, ugyanakkor már este érzed, hogy egyre feszültebb vagy. A Neptunusz játszik veled, épp ezért egészen csütörtökig ingerlékenység és feszültség uralkodhat el rajtad, s nem csoda, ha nem is fogod magad igazán jól érezni a bőrödben. Annyit tehetsz, hogy nem hagyod elszabadulni az érzelmeidet, s ha morogsz, azt tedd csendben, ne akaszd össze a bajszodat senkivel. Az a fura érzeted lehet, hogy alkalmazkodóképességed lecsökken, idegeid pattanásig feszülnek, és semmivel sem vagy elégedett. Húzódj vissza egy kicsit, s hagyd, hogy most a maguk útján haladjanak az események, ne erőltess semmit. A péntek és a hétvége ismét békés lesz.

Szűz

Ha még vagy ismét tanulsz valamit, vagy éppen ezzel kapcsolatos lépéseket készítesz elő, akkor kapd össze magadat és kapcsolj magasabb fokozatra. Ne halogasd a kezdést vagy akár a vizsgákat, most igazán fogékony vagy, gyorsan és hatékonyan fogadod be az új információkat, remekül elsajátítod az új ismereteket, és mindezt hamar és gyorsan hasznosítod. Hát kellhet ennél nagyobb sikerélmény? Szerdán vagy csütörtökön megvalósíthatsz egy rég sutba dobott elképzelésedet, amely jelentős mértékben megváltoztathatja körülményeidet, stabilizálhat, és végül új irányba vihet. Leginkább akkor tudsz nagyot alkotni, ha most zűrös időszakot élsz meg, ugyanis épp az összekuszálódott szálak kibogozása mutatja meg, milyen ügyes vagy.

Mérleg

Már régóta azon tűnődsz, vajon min és miként kellene változtatnod ahhoz, hogy jóval stabilabb alapokat teremthess magadnak? Nos, ez a hét felkínálja a jó döntések lehetőségét, és segít választani neked egy új, bejárható utat. Pozitív irányú javulást hoznak a heti konstellációk életed több területén is, az anyagi ügyeket külön kiemelve! Szerdától még az önbizalmad is megnő, javul az önbecsülésed, így ismét tele leszel ambícióval és tenni akarással, új ötletekkel leped meg környezetedet, ideáidat pedig még annál is hatásosabban tudod véghezvinni, mint amire egyáltalán számíthattál. A hétvége programja felvillanyoz, és egy kedvező üzleti vagy magánéleti lehetőségnek nem tudsz ellenállni. Ne is tedd, hetekig nem lesz újra ilyen kedvező bolygóállás számodra.

Skorpió

A most következő napok és a különféle történések alaposan elgondolkodtatnak, így pedig végül változtatásra hívják fel a figyelmedet. Leginkább a fizikális és a mentális takarításnak kedveznek az égi energiák, érdemes mindenféle életterületen nagytakarítást végezned – jó alaposat, jó mélyre lenyúlva, akár gyökereket is kiszaggatva. Ahhoz, hogy minden terv szerint haladjon, szükséged lesz sok toleranciára, észszerűségre és a rátermettségre is. Ezek ötvözetének erejét tudod legfőképpen a magad javára fordítani, s képessé válhatsz számos függőben lévő ügy gyors és látványos elrendezésére, sőt, még másokon is segítesz, akkora a lendület benned. Hozd egyenesbe zűrös emberi kapcsolataidat!

Nyilas

A hét első napja zűrösen indul, ugyanakkor mindent képes leszel a helyére illeszteni, így nyugodtan hajtod álomra a fejedet este. Aztán kedden kezdődik az egész elölről, mintha még több elrendezetlen téma kerülne az asztalodra... A Mars nem áll a pártodra, így előfordulhat, hogy néhányszor indulatossá válsz, tőled teljesen szokatlan és váratlan megnyilvánulásokat produkálsz. Ez nemcsak téged, hanem környezetedet is alaposan megrémíti, akadhat olyan ember, aki nem is akar majd szóba állni veled. Igyekezz békés maradni, s nagyon tudatosan irányítani mondandódat és cselekedeteidet. Ha messziről elkerülöd az indulatos megnyilvánulásokat, végül jó hetet zársz. Lassan járj, tovább érsz, s a sikered is garantált, de csak így!

Bak

A 2018-as esztendő első két hónapja hozott számodra jó néhány megoldandó feladatot, alkalmanként problémát. Szerencsére ezekre épp a most következő napokban találsz könnyű és gyorsan kivitelezhető megoldást, vagy olyan támogatóra lelsz, aki elirányít téged az élet sűrűjében. Akár anyagi, akár munkahelyi, vagy magánélettel összefüggő gondokkal kellett szembenézned, most a megoldások maguktól érkeznek hozzád. Épp ezért légy boldog és hálás, végre a szokottnál is sokkal elevenebb, határozottabb leszel, jól érzed magad a bőrödben, önbecsülésed erősödik, és olyan lépések megtételét is bátran felvállalod, melyekhez régebben nem lett volna merszed... Hát kell ennél jobb kilátás?

Vízöntő

Nagyszerű lehetőségek sorakoznak előtted, szinte a kétely lesz úrrá rajtad, vajon ez tényleg mind neked szól? Igen, számodra kínál az élet tálcán jó lehetőségeket és megoldásokat, hát élj ezekkel. Hétfőn és kedden leginkább gondolataidat érdemes rendezni, szerdán és csütörtökön pedig a megvalósítás útjára kell lépned. Ez az utóbbi két nap igazán kedvező ahhoz, hogy egzisztenciális helyzeted jobbítása érdekében mindent bevess, extra időt és energiát, túlórákat, bájt és akár csábítást... Egy percre se pihenj, mert mindent fele annyi idő alatt leszel képes elvégezni, mint máskor. Használd ki azt, hogy most szinte bárkit, bármiről meggyőzöl úgy, hogy senki nem fog erőszakot kiérezni a helyzetből. Csak rajtad múlik, hogy mekkora fokozatra kapcsolsz.

Halak

Jelentős mennyiségű tennivaló sorakozik az asztalodon, és kibúvót keresni teljesen felesleges. Vesd bele magadat a munkába, tanulásba, otthoni feladatok elvégzésébe, így is iparkodnod kell, ha mindennek a végére akarsz járni. Nemcsak munkahelyeden, hanem bizony otthon is helyt kell állnod, s csütörtökön kissé el is keseredhetsz, mert úgy véled majd, hogy nem bírsz ennyi terhet egy időben cipelni. Úgy tűnhet, ahogy végzel egy feladattal, kettő lép az előző helyébe, s már nem tudod kézben tartani az irányítást. Pedig de, képes vagy, tartsa benned a lelket az a tudat, hogy az eredmények is megérkeznek. Péntek reggelre kifejezetten ingerültté válhatsz, és úgy érezheted, hogy az egész világ ellened fordult. Igyekezz nézeteltéréseidet őszintén és barátságos hangnemben megbeszélni környezeteddel.

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.