asztrológia heti tarot ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Főpap, a Nap és a Válaszút lapjai megmutatják az utat az önfejlesztéshez, az önbecsülés javításához, valamint a kusza gondolatok rendezéséhez – ezen a héten ezekre kell fókuszálni.

Talán a sors, egy barát, netán ismerős, végsősoron egy élethelyzet kínál módot arra, hogy bízz jobban önmagadban, legyen elég hited a feladataid teljesítéséhez, s nem utolsó sorban szembe merj nézni a múltaddal, függő ügyeiddel, rendezetlen emberi kapcsolataiddal. Fontos, hogy legyen merszed kutatni a jövőt, tervezni a különféle tennivalót.

Sorsformáló kérdésekre keresed a héten a választ, Két Ösvény Tarot Forrás: Shutterstock

Az önmagadba és másokba vetett bizalom ezen a héten mindennél fontosabbá válik. Nagy, sokszor sorsformáló kérdésekre keresed a válaszokat, s a Nap (lapja) világos utat mutat neked a cél felé. Mindemellett kiemelten lényeges lesz eldönteni azt, hogy a jelenlegi utadat egyedül vagy egy társsal járod-e be. A válaszútban benne van önmagad keresése, új utak felkutatása, és a nagy tanítások lehetősége.

Te döntesz, merre mész és kit hívsz magaddal. Ha szeretnél még többet tudni a tarotról, akkor ide kattints, ha napi üzenetekre lennél kíváncsi, akkor pedig ide.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.