asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyedülálló Kosoknak érdemes cselekedniük ebben a hónapban, mert a szerelem nem fog bekopogtatni az ajtajukon. A párban élő Bikák fontos válaszút elé érhetnek, és lehet, hogy páratlanul folytatják tovább. A szingli Skorpiók pedig jobban teszik, ha nem engedik be jelenükbe a múltat! Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Páros: minden információ, amit szeretnél kedvesednek átadni, legyen tervezett és kifinomult. Ha nem lesz az, partnered könnyen félreértheti mondandódat, ami vitába torkollhat. Bár nem célszerű struccpolitikát folytatni, de most mégis jobb választás a „Ne szólj szám, nem fáj fejem!" elv.
Páratlan: ideje a tettek mezejére lépni, átváltozni, bátornak lenni, és randira hívni valakit. Biztosan kényelmes a négy fal közt ülni és várni a megváltásra, ám hidd el, cselekedni sokkal okosabb döntés! Ne félj az elutasítástól! A bátorság komoly eredményt hozhat, ez a sikered kulcsa.

Bika

Páros: Áprilisban válaszút elé kerülsz, muszáj lesz eldöntened, hogyan tovább szívügyek terén. Érdemes megkérdezned a kedvesedet, ő mit szeretne, merre menne tovább. Ha legbelül azt érzed, mennél, hát tedd meg! Ha maradnál, akkor sok energiát fog igényelni a kapcsolat felturbózása.
Páratlan: Szingliként a szerelem a legváratlanabb helyen és időben lángol fel, sőt, könnyen lehet, hogy egyszerre két udvarló is akad. Figyelj, gondolkodj és kerüld el az elhamarkodott döntéseket. Ne csak a szíved, hanem a józanész segítségét is vedd igénybe a választásodnál.

Ikrek

Páros: Légy aktív, mosolyogj sokat, nyűgözd le kedvesedet természetes és könnyed önnön valóddal. Le kell döntened a komfortzónátok falait, és magasba szökhetnek a szenvedély lángjai. Akadhatnak akadályok, megoldandó feladatok, ám összefogva, ti ketten mindent megoldotok.
Páratlan: április új szeleket vet, így pedig a szerelem kibontakozásához is minden körülmény adott. A kisugárzásod és a szenvedélyes oldalad megmutatkozása nagyon vonzó lesz a másik nem számára. Meg fog történni a nagy találkozás valakivel, aki megmozgatja az érzékeidet, megdobogtatja a szívedet.

Rák

Páros: ugyanaz a probléma vár újra megoldásra? Vajon miért nem tudjátok megbeszélni, kipipálni, majd továbblépni? Talán többet vártok egymástól, mint amit adni vagytok képesek? Magasak az elvárások? Mennyire fontos nektek ez a kapcsolat? Legyetek képesek tökéletesnek látni a másikat, ez mindenre megoldás lehet.
Páratlan: kissé magasra helyezted a mércét, ez pedig az egyetlen akadálya annak, hogy megérkezzen a várva várt szerelem. Ideje változtatni a stratégiádon! Fogadd el mindenki közeledését, akkor is, ha csak „átlagos". Gyorsan kiderül, hogy bizony messze nem az...

Oroszlán

Páros: ne ess kétségbe, ha a dolgok kicsit döcögnek. Amennyiben viták tarkítják a mindennapokat, hát vonulj vissza és törekedj a béke kialakítására. Hallgasd meg és fogadd el kedvesed érveit, szőjetek közös terveket, legyen közös jövőkép, s ez gyorsan megold mindent.
Páratlan: sok tennivalód akad áprilisban, ám ez nem lehet kifogás a flörtölésre és egy randimeghívás elfogadására. Kapd össze magadat, legyél szép és vonzó, s engedd, hogy valaki végre szeressen. A Vénusz többeket is az utadba sodor, neked csak ki kell választanod a számodra megfelelőt.

Szűz

Páros: Legyen bátorságod kimondani azt, mi régóta bánt. Nem szégyen az, ha valamivel elégedetlen vagy. Az viszont gond, ha struccpolitikát folytatsz, csodára várva. Neked kell kezdeményezned a változást, a kapcsolat jobbá tételét. Add partnered tudtára, mire vágysz!
Páratlan: többen is kopogtatnak szíved ajtaján, s ez egyértelmű jel arra, hogy kelendő vagy. A baj ott van, hogy nehéz lesz választani közülük, hisz minden jelöltben akad vonzó tulajdonság. Ne siess, nem kell kapkodni! Randizz, tesztelj mindenkit, s dönts okosan.

Mérleg

Páros: tervezetten és apró léptekkel fuss neki párkapcsolatod rendezésének. Fontos, hogy minden puzzle-darabka a helyére kerüljön, hisz így fogod magad biztonságban érezni, s a közös jövőt tervezni. Van benned vágy és szenvedély, amit érdemes szabadon engedni.
Páratlan: meglepően sok randi és flört teszi kellemessé április napjait. Fogadj minden áldást hálával, hisz minden élethelyzetből okulhatsz valamit, ráadásul ez az ára annak, hogy az igazit végre felfedezd a tömegben. Hab a tortán, hogy a legfurább helyek is kínálnak alkalmat az ismerkedésre.

Skorpió

Páros: április hava izgalmas folyamatokat ígér. Változatosság, szenvedély, odaadás jellemzi a mindennapokat, így pedig a tökéletesség, az elégedettség érzése ötvöződik a szívedben. Élvezd ki az összes pillanatot, amit kedveseddel tölthetsz. Mélyüljetek el az érzelmek tengerében!
Páratlan: április ismeretlen ajtókat nyit ki előtted, egy fontos dolgot kell tudnod. A szerelmet nem a múltban kell keresned, hanem itt, a jelen pillanatban. Ne bonyolódj kapcsolatba olyan személlyel, aki miatt egyszer már megégetted a kezedet. Előre nézz, mert keresztezi Ő az utadat.

Nyilas

Páros: fontos, és hosszú távon előremutató döntéseket kell meghoznod, tilos a halogatás. Mész vagy maradsz? Mi a jobb? Hogyan lehet javítani a jelenlegi helyzeten? Dönts mihamarabb, de tudd, javallott a meglévő átformálása, szépítgetése, hisz sok közös élményetek van.
Páratlan: próbálj ki új dolgokat, helyeket, programokat, mert váratlan körülmények közt, ismeretlen helyen lelsz rá arra, akit oly régóta keresel. Válts stílust, vállald be a vakrandikat, és ne futamodj meg semmilyen lehetőség elől. Meg fogsz lepődni, hogy milyen csodát tartogat neked az élet.

Bak

Páros: harmóniára vágysz? Ez érthető, ám a közelmúltban ez nem mindig adatott meg neked. Április kellemes időszakot ígér, romantikával, összebújással, és az egymásra szánt idő megnövelésének lehetőségével. Kedvesed igyekezni fog, fogadd örömmel odaadó figyelmét.
Páratlan: munkád vagy tanulmányaid szűk idősávot hagynak szerelmi életed felturbózására. Ám 17-e környékén fordul a kocka, erőteljes impulzusok érkeznek a külvilág felől, melyek igencsak felizgatják a fantáziádat. Többen is érdeklődnek irántad, hát, mondj igent minden randira!

Vízöntő

Páros: aggódsz partnered vagy a kapcsolatod miatt? Ha igen, akkor oldd meg a problémát, de kérd ehhez kedvesed támogatását. Együtt minden könnyebb. Kérdezd meg őt, érdeklődj, mit szeretne csinálni, mik a tervei veled és a kapcsolatotokkal. Kezdeményezz beszélgetést a jó kommunikációért.
Páratlan: a sors útjai kifürkészhetetlenek! Ez áprilisban végképp bebizonyosodik. Keresztezni fogja utadat egy vonzó személy, de vagy nem is veszed észre, vagy nem akarod elhinni, hogy bizony lehet ebből a találkozásból valami. Légy mindig csinos és mosolyogj! Gyorsan kicsírázhat az elvetett mag.

Halak

Páros: Ismerd be önmagad előtt, mit hiányolsz, mivel vagy elégedetlen. Ha feltárod az igazságot, a megoldásra is rálelsz azonnal. A boldogság, az öröm, a szenvedély egyvelege neked is megadatik, de a végső célokat együtt érdemes meghatározni, aztán megcselekedni.
Páratlan: Ideje belátnod azt, hogy a régi, negatív tapasztalatok gátolnak abban, hogy befogadj egy új szerelmet az életedbe. Mostanság mindig a kétkedést engedted előtérbe a bátor igenek helyett. Menj el randizni vagy egy szingli klubba és meglásd, pozitív csalódás ér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.