asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek csúcspontra juttatják kreativitásukat és aktivitásukat, a Skorpiók pedig jelentős változásokra számíthatnak a héten. A Bakok előtt megnyílhat egy érdekes pénzkereseti forrás, a Vízöntők viszont kissé bizonytalanok és irreálisak lesznek a következő rövid időben. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Szerdáig talán észre sem veszed, hogy milyen ügyesen, sőt, majdhogynem körmönfont módon halogatod tennivalóid elvégzését. Kosként ez nem jellemző rád, de most valahogy nem sok kedved van nagy dolgokat végrehajtani. Máskor ez nem okozna életedben különösebb fennakadást, sőt, a tudatos lassítás egyenesen előnyös lehetne számodra, ám a mostani időhúzás inkább bonyodalmakat okozhat. Jól tennéd, ha felkészülnél erre a jelenségre, és tudatosan elkerülnéd azt, hogy fáradtságosan, dupla energia és idő felhasználásával kelljen később utolérned magadat, hisz az egyértelmű, hogy a felgyűlt ügyek csak egyre több terhet róhatnak rád. Csinálj előzetes időbeosztást, így talán tudod felügyelni magadat és tetteidet.

Bika

Bikához jól illeszkedő módon egész héten csendre, békességre és nyugalomra vágysz. Azért persze tudsz örülni a jövés-menésnek, ám most aligha fogod élvezni a nyüzsgést és a felhajtást, ami általában azért a mindennapokban körülvesz téged. Ugyanakkor belül fel vagy készülve mindenre, így, ha hirtelen egy zűrös üggyel kell szembenézned, azt is talpraesetten és gyorsan megoldod. Ezen a héten mégis nyílik mód arra, hogy valami igazán maradandót alkoss, ami akár hosszú távon is megalapozhatja az egzisztenciádat. Mindezt úgy, hogy nem kell kapkodni, rohanni, másokat félretolni, vagy figyelmen kívül hagynod környezeted elvárásait veled szemben.

Ikrek

Alapvetően elég fura az, hogy valaki a lusta szót veled összefüggésbe hozza vagy hozta bármikor. Nos, ha bárki mégis ezt megtette egykoron, arra az emberre ezekben a napokban rácáfolsz, és megmutatod, mire vagy képes. Ezen a héten csúcspontra juttatod az aktivitásodat és a kreativitásodat, és minden feladatra készen állsz. Az előzőeknél már csak az lehet meglepőbb, hogy kérni sem kell téged arra, hogy megcsinálj valamit. Ugyanakkor tartsd azt is szem előtt, hogy az energiafelesleg kapkodóvá, vagy akár figyelmetlenné is tehet alkalmanként, ez pedig morgolódásra adhat okot. Amennyiben odafigyelsz az előjelekre, akkor ügyesen elkerülheted a bonyodalmakat. Mindig megfontoltan és világosan fogalmazd meg mondandódat.

Rák

Érdekessége ennek a hétnek, hogy a jegyedben egyetlen bolygó sem tartózkodik és fényszögkapcsolat sincsen, ez pedig jó hír lehet számodra. Amennyiben az elmúlt hetekben nem érezted volna igazán jól magad a bőrödben, akkor ezek a napok felszabadítók lesznek, úgy érezheted, hogy semmilyen teher nem nyomja a válladat. Érzelmi világod stabil, kibillenthetetlen vagy a nyugalomból, teljes a harmónia körülötted - régen nem volt hasonló élményben részed. Ez persze nem jelentheti azt, hogy megnyugodhatsz, lepihenhetsz, vagy abbahagyhatod a munkát, hisz az élet halad tovább! Most kell bátran törtetned céljaid felé, mert dupla sebességgel végzel el mindent, és akár még környezeteden is tudsz segíteni.

Oroszlán

Az Oroszlánok összességében egy átlagos, könnyed hétre számíthatnak, a gondok és megoldhatatlannak tűnő feladatok elkerülik őket. A munka és egyéb kötelezettségek mellett bőven jut idejük önmagukra. A bolygók együttes hatása még így is támogatja kreativitásod kibontakozását, vagy épp a szellemi fejlődést. Nyisd ki a szárnyaidat, repkedj bátran, hisz csak így láthatod meg azt, mi érdekel, és miben akarsz részt venni. Sok olyan apróság van a kobakodban, melyek megvalósításával előrébb juthatnál karriered, szakmád vagy tanulmányaid terén. A kivitelezés során adódhatnak apróbb akadályok, de semmiképpen se futamodj meg, hisz mindent meg tudsz valósítani.

Szűz

Közérzeted nem az igazi, kissé nehézkesen leled a helyed, egészen szerdáig azt érezheted, hogy nem kapsz kellő figyelmet környezetedtől. Úgy véled, te szinte mindent megteszel az eredményekért, mégsem haladsz most előre? Ez nem csoda, az égiek nem támogatnak, kevés lendületet és motivációt biztosítanak. Érdemes átgondolni azt, hogy tényleg kell-e sietned bárhová, vagy elég, ha az alapokat teszed le, s jövő héten majd nagyot alkotsz. Bármi történjék, semmiképpen se a bezárkózásban vagy a sértődöttségben keress megnyugvást. Ne vonulj vissza otthonod négy fala közé duzzogva, ez hibás döntés lenne. Ha elbuktál, állj fel, s próbálkozz újra. A kitartás elvisz a célig. Próbálj meg türelmesebb lenni környezeteddel és nem utolsó sorban önmagaddal.

Mérleg

A legfontosabb dolgod ezekben a napokban az, hogy nyugalmad és lelki békéd teljes megtartása érdekében minden vitát és összezördülést messzire elkerülj, sőt, azt is, hogy téged jelöljenek ki békebírónak. Akkor se bonyolódj bele konfliktusos helyzetekbe, ha tudod, hogy teljes mértékben neked van igazad. A te szemszögödből biztos, ám a másik fél gondolhatja ezt ellentétesen. A kipattanó viták most csakis zűrt és haragot hoznak. Felesleges idő és energiapazarlás bárkivel nekiállni hadakozni, főleg, ha teljesen lényegtelen ügyről van szó. Legyints egyet, és menj tovább, a másik meg csak bosszankodjon magában. Erőltess mosolyt az arcodra, és igyekezz másokat is rábírni a béke fenntartására.

Skorpió

Ezekben a napokban szakmai vagy a tanulmányi előmeneteled kerül fókuszba, ráadásul sokkalta jelentősebben, mint azt gondoltad vagy épp remélted volna mostanság. Hirtelen adódik számodra egy kiemelkedően jó és egyben hasznos lehetőség, ezért mindent be kell vetned a változás és a pozitív eredmények elérésének érdekében. Talán jelentős áldozatot is kell hoznod a feljebb jutás érdekében, de ne kíméld magadat. A karriereddel összefüggő kihívásokra haladéktalanul reagálnod kell, nem tologathatod a döntést, nem kérhetsz pár napot a válaszadásra, ki kell mondanod az első gondolatot. Igen vagy nem? Igazán akkor jársz jól, ha kikéred bizalmasaid véleményét is.

Nyilas

A fogyásban lévő Hold váratlanul igencsak lelassíthat, így aktuális ötleteid, vágyaid vagy elképzeléseid valószínűleg akadályokba ütköznek, s nem biztos, hogy könnyedén sikerre vihetők. Persze ne adj fel semmit, ám tartsd szem előtt azt a mondást, hogy ha lassan jársz, tovább érsz. Mindennek eljön a maga ideje, de ez talán nem ezekben a napokban van itt. Fontos, hogy ne morgolódj és ne törj le semmilyen apróbb kudarc miatt, hisz ez az átmeneti akadályoztatás még nem jelenti azt, hogy terveid reménytelenek! A jelen helyzet csupán arra hívja fel a figyelmedet, hogy légy türelmesebb önmagaddal, és várd ki azt az élethelyzetet, amikor az égiektől több segítséget kapsz. Nem kell sokat várnod!

Bak

A hét első fele tele lesz megoldandó feladatokkal, amelyek nem tűrnek halasztást. Néha kissé összekuszálódnak körülötted a szálak, ám péntekre mindent helyre tudsz rakni. Előfordulhat, hogy néha még olyan helyzetekben is téblábolsz, ami máskor könnyedén menne. Szerdára sokat enyhül ez a hatás, s csütörtökön dupla erővel és sebességgel haladsz előre. Képes vagy alkalmazkodni a változó körülményekhez, s pikk-pakk visszatalálsz a megszokott kerékvágásba, aztán végül még egy kedvező ajánlat is befuthat, amelyen jó lesz eltűnődni. Megnyílhat előtted egy érdekes pénzkereseti forrás, amit vétek lenne nem kihasználni.

Vízöntő

Annak ellenére, hogy Vízöntő vagy, azért bizony tudsz reális lenni, ennek megfelelően dönteni, s nagyon is tisztában vagy azzal, hogy munkád, karriered terén a gyakorlatiasság és a megfontoltság nélkülözhetetlen eszköz ahhoz, hogy elérd céljaidat. Ugyanakkor ezen a héten mégis megtörténhet, hogy az égi hatások miatt szétszórttá és felszínessé válsz, ráadásul nagyon fogod unni az aprólékos, pepecselős feladatokat, s nem lesz kedved utánajárni a részleteknek – ez utóbbi persze érthető, ám célszerűtlen! Átmenetileg eleresztheted az életed irányítását rejtő gyeplőt, de hosszú távon a lelkiismereted úgysem engedi meg a felületességet. Vállalj kevesebbet, de azt csináld rendesen.

Halak

Nagy változások lehetősége lengi körbe ezt a hetet, viszont nagy kérdés, akarsz-e bármin is módosítani. Amennyiben igen, úgy feltétlenül gondold végig, mit szeretnél elérni, és akkor annak megfelelően cselekedj. A most következő napokban leginkább egyetlen dologra kell fókuszálnod: ne félj a munkától, a tanulástól, költözéstől és összességében semmilyen kihívástól! Vágj bele bátran az ismeretlenbe, tanulj és fejleszd magadat, ha kell, az első lépéseket tedd meg vaksötét úton, mert hamarosan lesz fény az alagút végén. Egy kissé megterhelőnek érezheted ezt a hetet, de számodra sosem létezik lehetetlen, igaz? Önmagadra, a belső hangra figyelj leginkább, az nem visz tévútra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.