asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyedülálló Kosok számára a május izgalmas találkozásokat tartogat, ugyanúgy lesz izgalmakban része a Rákoknak is, de az ő esetükben a párban élőknek jósolnak újdonságot a csillagok. Az Oroszlánoknál pedig beköszönt a változás szele. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Páros: törekedj a harmóniára, ne adj teret a vitáknak, különben könnyen komoly galiba kerekedhet egy rossz szóból, vagy kellemetlen kijelentésből. Kizárólag azt tartsd szem előtt, hogy mire vágysz, akarsz-e még kedveseddel együtt lenni, vagy tovább lépnél. Tervezz és dönts okosan.
Páratlan: izgalmas találkozásokat kínál ez a hónap, mutasd meg, hogy ki vagy, s igazából nyitottság jellemez. Így persze több érdeklődő is feltűnhet hirtelen a színen, s jó esély van arra, hogy valaki nagyon elkezd vonzani. Mondj igent mindenre, és ne félj ismeretlen terepre lépni.

Bika

Páros: a közelmúltban nem volt elég időd és energiád a kedvesedre? Elmaradtak a meghitt pillanatok? Akkor kapd össze magad, s lepd meg szerelmedet kedvességgel. Figyelmet és szeretetet igényel a kapcsolatotok, ami nem megvalósíthatatlan kihívás. Figyeld kéréseit, találd ki a gondolatait.
Páratlan: sok randi lehetősége adódik májusban, s akkor teszel magaddal jót, ha mindenkinek igent mondasz. Biztos, hogy nem ott, nem úgy és nem azzal fogsz összejönni, aki eddig az ideálod volt. Ne a külső alapján dönts, és ne kötelezd el magad túl hamar. Adj esélyt mindenkinek.

Ikrek

Páros: időt és energiát kell szentelned kedvesedre, ha hosszú távon tervezel vele továbbra is. Ne légy felületes, mindig egyensúlyozd ki a mérleg nyelvét! A saját igényeid mellett a másik fél kéréseire is figyelj oda. Ha viták alakulnak ki, s megbomlik a harmónia, akkor törekedj a békességre, bármi áron!
Páratlan: május összességében eléggé leterhel, ám a változás nem várat magára sokáig. Ne csak ismeretlenek között keresgélj, könnyen lehet, hogy már ott van a környékeden a nagy szerelem, csupán át kell helyezni a már meglévő kapcsolatot egy másik szintre. Jó az, ha mindenkiben potenciális lehetőséget látsz.

Rák

Páros: május izgalmas impulzusokkal lep meg, így könnyen előfordulhat, hogy mellékvágányra tévedsz, s szerelmi háromszögben találod magadat. Vajon megéri ekkora kockázatot vállalni? Lényeges változások történnek körülötted, és ha nem vigyázol, alaposan megbánthatod a kedvesedet.
Páratlan: május elején magad sem fogod tudni, mit akarsz. Egyedül lenni vagy kapcsolatba kerülni? Ez a bizonytalanság igencsak meggyötör. Az egyetlen kérdés az, vajon a munkára vagy a szerelemre fókuszálj inkább? Melyik fontosabb? Arra fókuszálj minden erőddel!

Oroszlán

Páros: a változás szele hurrikán erejű, s meglepően sok Oroszlán dönthet úgy, hogy szakít a jelenlegi partnerével, s új vizekre evez. Te közéjük tartozol, vagy inkább a meglévő elkötelezettségbe ölsz időt és energiát? Amennyiben maradsz, akkor is van mit megoldani, javítani, szebbé tenni, cselekedj mihamarabb!
Páratlan: légy spontán és befogadó, mert csak így lehet nagy meglepetésben részed. Májusban bármi megtörténhet, s akár többen is kopogtathatnak egyszerre szíved ajtaján. Ne legyenek szabályok, csak hagyd magad sodortatni az árral. Semmit ne tervezz meg előre, csak élj a mának, élj úgy, ahogy neked jó.

Szűz

Páros: szívügyeid terén elkerülhetetlen pár fontos döntés meghozatala. Legyen szó összeköltözésről, házasságról vagy épp gyermekvállalásról, légy bátor, s mondd ki, mire vágysz valójában. Válaszd bátran azt, amire tényleg szükséged van. Netán véget vetnél mindennek? 17-25-e közt ez is megeshet.
Páratlan: bárkit az ujjad köré csavarhatsz, ugyanis akkor is vonzó leszel mások szemében, ha ezért látszólag nem teszel túl sokat. Legalább két vagy három érdeklődő is jelentkezik, hogy a kegyidbe fogadd őket, ám kérdés, hogy vajon a hódításaid számát akarod-e gyarapítani, vagy el akarsz köteleződni? Dönts okosan!

Mérleg

Páros: nagyra nő benned a szenvedély, hát bátran ereszd szabadjára a fantáziádat és adj teret a vágyaidnak, erre a kedvesed is megfelelően fog reagálni. Partnered szívesen hordozna a tenyerén, ha nem lennél annyira görcsös, és átengednéd neki végre az irányítást. Élmény lesz minden együtt töltött perc.
Páratlan: Akad valaki, aki régóta nagyon vonz? Akkor hát tegyél lépéseket a sikerért, hisz könnyen lehet, hogy szimpla figyelmetlenségből kerülted el eddig a látókörét. Ha nem próbálod meg, akkor nem adsz esélyt magadnak a változásra. Kezdeményezz, s nyerhetsz!

Skorpió

Páros: a Vénusz jót tesz veled, mert szenvedélyt hoz a mindennapokba. Arra ösztönöz, hogy őszintén és odaadással szeresd partneredet. Tartsd életben a vonzalmat, kedveskedj neki, így a viszonzás is megérkezik. Ő is tudja, hogy jó irányba haladtok, s jó döntéseket hoztok.
Páratlan: feltétlenül ki kell mozdulnod abból a szűk körből, ahová az elmúlt időszakban beszorultál. Láss világot, ha van rá mód, utazz messzire, s jó eséllyel egy ilyen aktív folyamat során bukkan rád a szerelem. Próbálkozz ismeretlen terepen. Talán neked kell megtenned az első lépést? Tégy belátásod szerint.

Nyilas

Páros: szeretnéd feldobni az egyhangú hétköznapokat és izgalmasabbá tenni az együttléteket? Akkor vess be új praktikákat, és turbózd fel a szerelmi életedet. Ellaposodás ellen a szenvedély tökéletes orvosság! Terved célt ér, kedvesed vevő mindenre, sőt, Ő is tud neked újat mutatni...
Páratlan: május elején inkább a karrieredet helyezed előtérbe, ám belül érzed, hogy ez nem maradhat így örökké. Adj teret a szerelemnek, a flörtnek, a randiknak, s ha belefér, hát az egyéjszakás kalandoknak is. Ne bánj meg semmit, mert a bátorságod visz közelebb az igaz szerelemhez.

Bak

Páros: muszáj mérlegelned, és látszólag fontos dolgokat háttérbe kell szorítanod – a kedvesed érdekében. Ismerd be, hogy már kételyekkel küzdesz, ám ezeket messzire kell űzni ahhoz, hogy kapcsolatotok ismét bensőséges legyen. Légy hű önmagadhoz és bátran mondd ki, mit szeretnél!
Páratlan: szingliként légy merész, sőt, akár kacér is. Bakként persze ez nem feltétlenül könnyű feladat, de egyszer ezt is ki kell próbálni. Épp így alakulnak ki körülötted váratlan helyzetek, melyek segítségével felismered, mire és kire is vágysz valójában. Még az is kiderülhet, a szerelem régóta ott van a közeledben.

Vízöntő

Páros: a Vénusz energiái a szenvedély megélésére, a szexualitás örömteli pillanataira buzdítanak. Ez persze nem felhívás a keringőre, így pedig egy szerelmi háromszög kialakítására... Inkább a jól ismert úton haladj, hisz, ha eltévedsz, s valaki másnál keresed a boldogságot, az bonyodalmakhoz vezet.
Páratlan: élvezd a flörtöket, az ismerkedést, a bulikat, s ha hívnak, légy az első, aki megérkezik a helyszínre. Mondj igent a randikra, hagyd, hogy megérintsenek, lenyűgözzenek. Amennyiben a kevésbé vonzó embereket is közel engeded magadhoz, meglepetésben lesz részed...

Halak

Páros: izgalmakkal és romantikával lesznek fűszerezettek május havának napjai. Bármi megtörténhet, s bizony valaki rád fenheti a fogát, pedig te nem keresed a házon kívüli kalandok lehetőségét. A sors megkísért, így pedig rajtad múlik, átléped-e a határt vagy sem.
Páratlan: fordíts hátat a monotonitásnak, változtass a szokásaidon! Öltözz másképp, viselkedj kifinomultan vagy épp vadócként – mindenképp eltérően attól, ahogy eddig tetted. Adj bele mindent, hagyd, hogy a vonzás és a taszítás érzése megmutassa, kire vágysz. Merre menj, kivel randizz? Bárhová, bárkivel!

Milyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstockMi a legrosszabb tulajdonságod? Horoszkópod mindent elárul róladhttp://www.life.hu/horoszkop/20170116-horoszkopod-elarulja-mi-a-legrosszabb-tulajdonsagod.htmlSenki sem tökéletes, emiatt felesleges pálcát törni mások feje felett. Egy kis humorral szemlélve pedig máris sokkal másabb színben tűnnek fel még a legbosszantóbb jellemvonások is. Kíváncsi vagy, hogy neked mi az? Lentebb kiderül, ám vigyázat, nehogy túlságosan komolyan vedd magad! Horoszkóp--Szinglihoroszkóp: melyik csillagjegy illik hozzád a horoszkópod szerint?http://www.life.hu/horoszkop/20170105-melyik-csillagjegy-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlA házasságok vajon tényleg az égben köttetnek? A mondás szerint igen, de vajon az asztrológia iránymutatásai segíthetnek a jó döntésben? A szerelmi kapcsolatok milyenségét, tartalmát erőteljesen befolyásolják a bolygók. Nézd meg, hozzád ki illik a csillagjegyed alapján! Horoszkóp--Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.