asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívügyek terén a Kosok számára sok módosulás van kilátásban, ezzel szemben a Bikáknál az állandóság és a biztonságérzet az, ami jellemzi majd az augusztust. A párt kereső Rákok is sok esélyt kapnak az ismerkedésre, de a Szüzek fejét is elcsavarja valaki. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Páros: Szívügyek terén meglepően sok módosulás van kilátásban, s úgy tűnhet, nem minden alakul kedved szerint. Alkalmanként azt érzed, csupán nézője leszel a saját életednek, nem pedig főszereplője. Ahhoz, hogy visszazökkenj az eredeti kerékvágásba, muszáj lesz őszintének lenned.
Páratlan: A Nagy Őt szokatlan helyen, fura körülmények között találod meg. Villamoson, sportolás közben vagy egy kirándulás során. Sebaj, az a lényeg, hogy gyorsan felismered, minden tulajdonsággal rendelkezik, amire vágysz. A csoda végre nem marad ki az életedből.

Bika

Páros: Szívügyeid rendben vannak, egészen jól és biztonságban érezheted magadat kedvesed oldalán. A szeretet, a figyelem és az odaadás örömteli boldogságmorzsák, s szinte repkedsz. Ne feledd, add vissza, amit kapsz, így lesz a mérleg nyelve kiegyensúlyozva augusztusban is.
Páratlan: Ne húzódj vissza a négy fal biztonságot nyújtó ölelésébe, azzal nem segítesz magadon! Így nem fog a magány önként távozni, a szerelem pedig nem jön házhoz. Mozdulj ki otthonról! A szerelmet neked kell keresned, próbálj ki szokatlan módszereket az ismerkedéshez.

Ikrek

Páros: A nyár utolsó, igazán meleg hetei feldobnak, a körülmények idilliek, remekül érzed magadat, kedvesedet pedig nap napot követve boldoggá tudod tenni. Ezért ő biztosan hálás lesz, és figyelmével ölel körbe. A harmónia megteremtése mindkét fél részére boldogságot okoz.
Páratlan: Flörtre és randikra meglepően sok lehetőséged lesz, s megeshet, hogy egyéjszakás kalandba bonyolódsz. Azt tedd, amihez kedved van, ne foglalkozz mások véleményével! Ne legyen lelkiismeret-furalásod, csak a célod felé haladj, ez pedig a szerelem megtalálása.

Rák

Páros: Szívügyek terén nem lesz okod aggodalomra, minden körülmény adott a boldogság megéléséhez. Sok örömben és kényeztetésben lesz részed, érdemes ezt viszonoznod! A harmónia körbeölel, okos döntéseket hozol, a szerelem, a szenvedély, a romantika új oldalait ismered meg.
Páratlan: Legyen elég az egyedüllétből, cél a szerelem! Ha most kellően merész vagy, akkor meglepő gyorsasággal találsz rá a Nagy Őre, fura helyen, váratlan pillanatban, Talán már ismered is... Azt tartsd szem előtt, hogy egészen más lesz, mint vágyott ideálod.

Oroszlán

Páros: Mindegy, mi lesz a következő hetek központi témája, mert a te elégedettséged és boldogságod garantált. A Vénusz támogató hatásával az elkötelezettséged és az odaadásod megkérdőjelezhetetlen. Most bármi megtörténhet, lánykérés, esküvő, közös otthon alapkőletétele.
Páratlan: A Szaturnusz nem kímél, s ha kell, erővel vesz rá arra, hogy kilépj a megszokott közegből, és megmutasd, mennyire vonzó tudsz lenni. Határozd meg pontosan, vajon mit és kit keresel valójában? Formáld át az igényeidet! Ha megteszed, meglepetésben lesz részed...

Szűz

Páros: Csupa öröm és móka jellemezte a nyár eddigi részét? Akár igen, akár nem, augusztus hava felteszi az i-re a pontot, épp úgy alakul, ahogy tervezed! Sok érzelemmel és pozitív hangulattal, romantikával. Jól fogjátok érezni magatokat, és ez önmagában elég a sikerhez.
Páratlan: A nyár eddigi része jól telt, de a várva várt szerelem nem érkezett meg? Akkor most jó eséllyel fordul a kocka, és erőlködés nélkül sétál be életedbe a Nagy Ő. Betoppan, meghódít, te pedig hagyod magad szeretni és elcsábítani. Minden nap több lehetőséged is adódik az ismerkedésre.

Mérleg

Páros: Kételyek gyötörnek? Meg tudod ezt az érzést indokolni? Ne engedd szabadon a zöld szemű szörnyet, sokat árthatsz ezzel a kapcsolatodnak. Ideje rendezni a nézeteltéréseket, és meghatározni a pontos jövőképeteket. Mindig kettőn áll a vásár, a feladatok megoldása is közös.
Páratlan: Úgy véled, régi sérelmeid miatt mégis inkább a szingliség mellett teszed le a voksodat? Felejtsd el, hibás döntés! Tévhitek helyett lépj ki a négy fal szorító öleléséből, s mutasd meg, ki vagy, s mennyire vonzó. Ne betonozd be magadat az egyedüllét állapotába.

Skorpió

Páros: Érdemes eltűnődnöd az elmúlt hónapokon, s próbáld átformálni a gondolataidat, a megnyilvánulásaidat, rendezned kell a terveidet, csökkentened az elvárásokat. Ezekkel mind-mind jobbá teheted a kapcsolatodat. Lásd be, módosítások nélkül nem fogtok tudni egyről a kettőre lépni.
Páratlan: Az esélyeid megtöbbszöröződnek augusztusban, a magány időszakának vége. Randi, flört, kikapcsolódás és társasági élet – csupán vegyél részt ezekben, és nem bánsz meg semmit! Mondj igent minden megkeresésre és meghívásra, láss világot, élj, ismerkedj és az eredmény sem marad el.

Nyilas

Páros: Amennyire a másikban, úgy magadban is keresd a hibát. Ne csak tőle várj válaszokat, hanem magad is keresd azokat. Az összegubancolódott szálak kibogozása két ember feladata. Tisztázd azt, kell-e neked ez a kapcsolat! Ha igen, akkor tegyél érte, ha nem, hát engedd el.
Páratlan: A magányos időszak lezárásra kerül, a szerelem kopogtat az ajtódon - ugye beengeded? Mondj igent minden randira, mert a legkevésbé várt formában bukkan fel a szerelem. A fontos dolgokat belül keresd, ne kívül. Augusztus alkalmas ismerkedésre, flörtölésre, egy éjszakás kalandokra...

Bak

Páros: Ami mostanság kissé döcögött, az augusztusban új erőre kap. Az esetleges problémák könnyen rendezhetők kétoldalú megállapodásokkal. Végül ismét elmerülhetsz kedvesed ölelő karjaiban, s nagy elhatározásokra juthattok. Ha még nem volt gyűrűcsere vagy családalapítás – itt az idő!
Páratlan: A magány szót végérvényesen törölheted a szótáradból. Menj ismeretlenek közé, vakrandira, mondj igent a fura meghívásokra. Fordítsd ki a világot a négy sarkából, szemelj ki valakit, aztán vesd be a hódító praktikákat. Törekvéseid hamarosan viszonzásra találnak.

Vízöntő

Páros: Több vitahelyzet is kialakulhat a nyár végén, ám végül a harmónia mellett döntötök, s tisztázni tudjátok a nézeteltéréseket. Engedd magad szeretni, s viszonozd a figyelmet. Hagyd, hogy partnered a tenyerén hordozzon, megérdemled a figyelmességet. Őszinte és odaadó lesz veled.
Páratlan: Várod a csodát? Jöhetne végre a szerelem? Jön is, engedd be szíved kapuján, az esélyeid megtöbbszöröződnek augusztusban. Ne aggódj, minden kedved szerint alakul, és az, aki kiszemel magának, mindent megtesz azért, hogy levegyen téged a lábaidról. A Vénusz segíti álmaid beteljesülését.

Halak

Páros: Űzd messzire a kételyeidet, ne adj teret a féltékenységnek, a számonkérést pedig felejtsd el. Amennyiben megkérdőjelezed kedvesed lojalitását, az akár szakításhoz is vezethet. Ne vitázz és ne követelőzz! Tudatosítsd magadban azt, hogy stabil kötelék a tiétek.
Páratlan: A szerelem nem reménytelen vágy, főleg augusztusban nem. Megeshet, hogy váratlanul két vagy akár három udvarlód is akad. Végül egy marad a porondon, olyasvalaki, akit talán régóta ismersz, ám eddig sosem adódott alkalom arra, hogy alaposan megismerjétek egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.