asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák remek hangulatú napok elé néznek, ahogy a Rákok is. Az Oroszlánok számára pedig változatosságot tartogat ez a két nap. A Skorpióknak magukkal kell foglalkozniuk, a Nyilasok viszont bátran kockáztathatnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Tőled kevésbé megszokott a nyugodtság és a kiegyensúlyozottság, s ha az elmúlt napokban erre volt példa, ez ismét a homályba vész ezzel a hétvégével. A szerencsés helyzet az, hogy elképesztően impulzív leszel, ám nem más emberek kárára. Felgyűlt benned rengeteg energia, amit nem használtál fel, úgyhogy jobban teszed, ha házon kívül keresel magadnak izgalmas programokat, melyek segítenek levezetni a feszültségedet. Bátran ereszd el magadat, keress hozzá partnereket, jó helyeket, és két napig ne foglalkozz munkával, családi kötelezettségekkel, anyagi ügyekkel.

Bika

Remek hangulatban leszel, fel vagy dobva, jó ötletekkel rukkolsz elő, s meggyőzöl másokat arról, mi lesz a legjobb kikapcsolódási forma. Hab a tortán, hogy egész hétvégén sok kedves szóval leped meg szeretteidet, s a viszonzás is megérkezik. Az elbűvölő mosolyoddal pedig behálózhatsz valakit, ha erre nyitott vagy. Jó kedvet, pozitív gondolataidat átragasztod másokra is. Családod, sőt barátaid is szívesen állnak melléd, még akkor is, ha hajmeresztő ötletekre próbálod őket rábeszélni. Mindenképpen mozdulj ki otthonról!

Ikrek

Ezen a hétvégén a legjobb oldaladat kell mutatnod ismerőseid felé, mosolyogj sokat és légy kedves. Legfőbb jellemvonásaidat helyezd előtérbe! Nagy szükség lesz önfegyelmedre, logikus gondolkodásmódodra, valamint toleranciádra – viszont így tudod kihozni magadból és az aktuális helyzetekből a legjobbat. Figyeld az eseményeket, mert valahogy úgy alakul, hogy a szálak most a te kezedben futnak össze, emiatt pedig több dologról is leránthatod a leplet, s feltárulhat néhány dolog valódi értelme. Gondolj arra, mekkora mázli, hogy végre megtudhattad, milyen mozgatórugók irányítják a dolgokat, amiket eddig nem értettél.

Rák

A hátad mögött lévő zsúfolt és leterhelő napok vegyes hatásokkal bírtak, volt részed jó és kevésbé örömteli élményekben egyaránt. Ám szerencsésre semmi nem lombozott le, ugyanis a hétvége emelkedett hangulatban fog telni, s ha a héten pár dolog a tervezettekkel ellentétben alakult, most minden jobb lesz annál, mint reméled. A hangulatod jó vagy javul, s még az a tennivaló is rád hárul, hogy másokat formába hozz. Ha te nem teszed meg, ők húznak le magukkal a sötét pesszimizmusba, de ezt ne engedd! A munkádat vagy a tanulást is told háttérbe erre a két napra. A szombati buli jó hangulata garantált, sőt a szenvedély is...

Oroszlán

Ezen a hétvégén csinálj sokféle dolgot. Mint Mátyás király meséjében, menj és maradj, fogd meg és ereszd el – mindegy miről legyen szó. Legyen benne pihenés, kikapcsolódás, buli, beszélgetés, és még valami különleges dolog, ami a te vágyaidat váltja valóra... Ha feltétlenül szükséges, akkor szánj időt pénzügyeid alapos átvizsgálására – ugyanis találkozhatsz valakivel, aki sok okos gondolattal mutat neked irányt! Ez a két nap kifejezetten kedvez annak, hogy tisztán lásd a saját lehetőségeidet, ha bajban vagy, megtaláld a kivezető utat, vagy épp átreformáld a kiadásaidat. Rendelkezel elegendő plusz energiával ahhoz, hogy megoldást találj gondjaidra.

Szűz

Szombaton egyetlen dologra fókuszálsz majd: vajon miként hajszolhatnád teljes erővel az élvezeteket, s hozhatnád ki ebből a két napból a lehető legtöbbet? Ki akarsz rúgni a hámból, és felfedeznéd az ismeretlent? Hát tedd meg a szükséges lépéseket! Többet ennél, innál, buliznál a megszokottól? Ki tiltja meg? Mellőznéd az alvást, hogy mind a 48 órát teljes egészében kihasználhasd? Tedd azt, ami jól esik, s ha az előző felsorolás nem hozott lázba, akkor is csinálj valamit, ami által túlzásba eshetsz. Légy egyedüli ura önmagadnak, ne hagyd, hogy mások mondják meg, mit tehetsz ezen a két napon.

Mérleg

Új dolgokra vágysz, ismeretlen helyeket szeretnél felfedezni, és emberekkel ismerkednél? Elsődleges szempontnak tartod, hogy ledönts néhány téged gátló akadályt, s megszabadulj pár hibás berögzöttségtől. Ez kissé meglepő döntés lehet tőled, hisz Mérlegként nehezen indulsz útnak, de most megteszed, mert inspirációt érzel ahhoz, hogy megújulj. Bár a nagy lehetőségek ezen a hétvégén elkerülnek, azért ne csüggedj, ugyanis a gondolataidnak, fantáziádnak semmi nem szabhat határt. Ne nézz visszafele, csak előre! Koncentrálj augusztus havának további részére, az elkövetkező hetek megvalósítható terveire!

Skorpió

Légy bátran önző ezen a hétvégén! A saját érdekeidet tartsd szem előtt, igen, néha megteheted! Szánj magadra sok időt, valamint energiát, és légy ott, ahol valóban örömödet leled. A hét tevékenyebb részén már túl vagy, sok tennivalód volt, s nem ritkán mások bajaival törődtél. A legegyszerűbb az, hogyha megfigyeled, mit diktál a tested, mit kíván az eszed, aztán ezt helyezed fókuszba. Máris kész a válasz arra, mit is csinálj, hová menj, kivel találkozz! Vízitúra? Kemping? Wellnesshotel? Netán csak egyszerűen csokira vagy sütire vágysz? Elégítsd ki a saját igényeidet.

Nyilas

Vállalj kockázatot, bármi adódjék! Ez a hétvége hozhat komoly fordulatot életedbe. Ne futamodj meg a nagy lehetőségek és kihívások elől, ugyanis van, ami az életben csak egyszer adatik meg – itt és most! Némi rizikó nem lehet ok a megtorpanásra! Mindegy, milyen életterületen kerülsz válaszút elé, merd kimondani a legtitkosabb vágyadat, ellentétben azzal, ami mások elvárása lenne veled szemben. Legyen jó végre neked! Nem szükséges bármi áron megfelelned a külvilág elvárásainak. Ne csak akkor szeressenek, ha megfelelsz nekik, hanem akkor is, ha önmagad akarsz lenni, igaz?

Bak

Elemedben leszel, hangulatod kirobbanó, sokak keresik majd a társaságodat. Tűz, hév és szenvedély jellemez egész hétvégén, így ébredsz, így kelsz, így indulsz útnak, s ennek megfelelően cselekszel. Nem létezik olyan gát, melyet ne tudnál könnyedén átugrani. Lobbanékony és heves leszel, ami alapvetően nem jellemző rád, s lehet, hogy akár konfliktusokba is belebonyolódsz emiatt. Meg akarod mutatni, hogy ki az úr a háznál, - de nem kellene! Nyugodtan légy kicsit őrült, bolond, vagy egyszerre mindkettő, de ezt ne mások bosszantására tedd. Lépd át a komfortzónád határait!

Vízöntő

Légy egy kicsit felszabadultabb és bolondosabb, mint az tőled megszokott! Lépd át a határaidat, és ezt soha ne bánd meg! Kóstolj bele a tiltott dolgok valamelyikébe, akkor is, ha az a környezeted némely tagjából ellenérzést vált ki. Lehet, hogy a különféle etikai szabályok eddig visszatartottak, ám most tégy valami extrém dolgot. Elégítsd ki a különlegességre vágyakozó Énedet. A benned felgyűlt nyughatatlanságot és felfedezési vágyat engedd szabadon, és menj az ösztönöd után. Keress új, izgalmas dolgokat, ismerkedj idegen emberekkel, és fogadd el a váratlan meghívásokat.

Halak

A hangulatod emelkedett, jól érzed magad a bőrödben, a panaszkodást hagyd meg másoknak. Buliban, táncban, kellemes gasztronómiai élményekben lesz részed, sőt, a mély és tartalmas beszélgetések ideje is lehet ez a hétvége. Légy bátran ezek kezdeményezője, és érdekes információk birtokába juthatsz. Olyan rég nem látott vagy akár ismeretlen emberekkel hoz össze a sors, akik remek iránymutatásokkal látnak el, jó ötleteket adnak neked, ez pedig csodás hétvégét, illetve jövőképet ígér neked. Találd meg az egyensúlyt önmagadban! Ne légy visszafogott, de erőszakos sem. Törekedj minden helyzetben az arany középút megtartására.
Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Ezekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigoMilyen munka illik hozzád a horoszkópod alapján?http://www.life.hu/horoszkop/20170120-milyen-munka-illik-hozzad-a-horoszkopod-szerint.htmlAz egyén születési horoszkópképletében az úgynevezett MC (Medium Coeli) tengely jelzi, melyik szakma lehet igazán jó választás. Természetesen a napjegy – mint a személyiség alappilléreinek meghatározója – is jelentős befolyással lesz a nagy döntésekre, az aktív évek során épp ezen tulajdonságok irányítják rá a figyelmet az érdeklődési körre, a rejtett és ismert szakmai képességekre és a munkamorálra is. HoroszkópThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.