asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára ez a hét kiemelkedően jól alakul majd, az Ikrek pedig lehetőséget kapnak néhány ügy rendezésére. A Mérlegek mozgalmas napoknak néznek elébe, a Skorpiók számára pedig meghatározó napok veszik kezdetét. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

A hétfőd nyugodtan telik, élvezd a hosszú hétvégét. Kedden és szerdán a Mars kellemetlenségekkel törheti le jó kedvedet. Amennyiben azt tapasztalod, hogy környezetedből valaki beletipor a lelkivilágodba, az az égi hatásoknak köszönhető, és épp ezért ne bonyolódj vitákba. Valaki megsérthet téged, megtiporhatja az önérzetedet, ráadásul pont egy olyan üggyel összefüggésben, amit egyébként is a szíveden viseltél. Ha teheted, igyekezz megvigasztalni önmagadat mihamarabb, s ne hagyd, hogy pár kellemetlen megjegyzés összerombolja az önbizalmadat. Vonulj vissza, legyen a csend a legjobb partnered. A hétvégéd garantáltan szuper lesz!

Bika

Ez a hét kiemelkedően jónak ígérkezik, képes leszel mindent szépnek látni, még az esetleg feltűnő negatív élményeket is pozitívvá tudod formálni. Utat mutatsz másoknak, kiváló tanácsokat osztogatsz, támogatod a bajba jutott embereket, egyszerűen vívod ki mások elismerését. Kifejezetten jól fogod magad érezni a bőrödben, gondolkodásod és napi cselekedeteidet az optimizmus irányítja. Így könnyen lelsz új barátokra, ismerősökre, ez nemcsak önbizalmadnak tesz jót, hanem segít szélesebb spektrumon szemlélni a dolgokat. Az elmúlt hetekben sokszor hanyagoltad szeretteidet, de most megmutatod, a bajban is barát vagy családtag vagy.

Ikrek

A hétfő csendesen telik, aztán kedden és szerdán kiemelkedő lehetőségeket kapsz arra, hogy régi ügyeidet, akár konfliktusokat, félreértéseket is könnyen és gyorsan tisztázz, esetleg összeomlóban lévő emberi kapcsolatokat ments meg az utolsó pillanatban. Ha viszont nem akarod megóvni valamelyiket, hanem éppen az eleresztésre törekszel, úgy a Vénusz ehhez is segítséget nyújt számodra. Szerencsére nem vagy haragtartó típus, így ezt a tulajdonságodat most kamatoztathatod is. Kommunikációd diplomatikus lesz, mindent el tudsz mondani, ami kikívánkozik belőled. Ideje, hogy békét köss ellenlábasaiddal. Egyébként sem viseled jól a feszültséget, így lelkivilágodnak nagyon jót tesz, hogy nincs miért és kire morognod.

Rák

Augusztus hava számodra rendszerint a nyugalom és a szabadság időszaka, ehhez képest most úton-útfélen váratlan feladatokat kell megoldanod. Akár kisebb összetűzésekbe, valamint igen bonyolult szituációkba keveredhetsz. Amennyiben úgy véled, biztosan neked van igazad, hát ne hagyd magad, állj ki a véleményedért – közben maradj diplomatikus! Tudod, hogy nem érdemes meddőnek tűnő vitákba kezdeni, ám ezekben a napokban nem engedheted meg magadnak azt, hogy olyannal vádoljanak, amit nem tettél. Csak légy őszinte, tárd fel környezeted előtt a valóságot, s hidd el, eljut hozzájuk az az üzenet, amit közvetíteni akarsz. Talán egyenességeddel nem fogod mindenki szívébe lopni magad, de te csak maradj minden pillanatban az, aki valójában te vagy!

Oroszlán

A bolygók hétfőtől szerdáig kissé kellemetlen hatásokat közvetítenek, ami átmenetileg eltorzíthatja a gondolataidat. Könnyen hajlamossá válhatsz arra, hogy bármilyen apróságon fennakadj, emellett feleslegesen mérgelődj. Ne tedd, hisz a saját energiádat vesztegeted, miközben sok fontos dolgot a helyére kellene tenned. Kár minden percért! Igyekezz tudatosan elkerülni a stresszt és az időpazarlást, ne hagyd, hogy rosszakaróid kihozzanak a sodrodból! Kerüld az indulatos megszólalásokat, valamint az elhamarkodott véleménynyilvánítást. Akkor teszed jól, ha megpróbálsz kicsit visszavonulni, s csak akkor elmondani a gondolataidat, ha arra elkerülhetetlenül szükség van. Így a hétvégére lenyugszol.

Szűz

Nem lesz teljesen gondtalan és problémamentes ez a hét, épp ezért ügyelj az egészségedre, lelki és fizikai állapotodra, könnyen elcsúszhatsz a banánhéjon, ha kapkodsz, vagy meggondolatlanul cselekszel. Ne stresszelj, ne vedd magadra a sértéseket és a kritikát, emellett türelmesen fogadd az ellened irányuló támadásokat – ez utóbbiból lehet több is. Ezekből igen sokat tanulhatsz, így pedig végül a javadra fordíthatod hamar mások véleményét. Bár sok apróság teheti kellemetlenné a hétköznapokat, a hétvégére ismét visszatalálsz a pozitív életérzéshez. Ami ezen a héten esik meg veled, az pontosan az, amiből irtó sokat tudsz tanulni, így profitálni is!

Mérleg

Mozgalmas napok követik egymást, elsősorban tanulmányok vagy karrier terén kell felkötnöd az alsóneműt, ha állni akarod a sarat. Tartsd szem előtt, hogy minden perc, amit lényeges tennivalóidba fektetsz, hatalmas jelentőséggel bírnak, így nem érdemes lazsálni, vagy a kellemetlen és nehéz feladatok elvégzése elől megfutamodni. Vállald be a látványosan bonyolult, zűrös, összetett ügyeket, most ezzel fogod tudni bizonyítani álló- és megoldó képességedet. Akad majd olyan, aki kifejezetten teszteli a türelmedet, de itt is fogod bírni a strapát. Pénteken úgy tudod majd lerakni a lantot, hogy valaki mély háláját fejezi ki feléd, és egy életre elköteleződik neked.

Skorpió

Meghatározó időszak kezdődik el számodra a most következő napok valamelyikén, olyan dolgok esnek majd meg veled, illetve körülötted, melyek nem csak tapasztalatokkal gazdagítanak, hanem új ismeretségekkel áldanak meg, ráadásul még kreatív ötletekkel is megleped a környezetedet. Számos új lehetőség és kihívás keresztezi az utadat, hiba lenne ezeket kikerülni. Bizony most megtalál téged egy olyan feladat is, melyhez hasonlót talán még sosem csináltál, s eleinte biztosan ingoványosnak tűnik majd a terep. Tilos kétségbe esni, viszont bátornak lenni szabad! Igenis, megvan a tudásod a végrehajtáshoz! Csak meríts erőt önmagadból, eddigi tapasztalataidból!

Nyilas

Néhány kellemetlen esemény átmenetileg kedvedet veheti hétfőn vagy kedden, de szerdán megrázod magadat, s elhatározod, a te életedbe mások nem kontárkodhatnak bele. Igazad van, így kell ezt csinálni! Megeshet, hogy ezen a héten váratlanul megszakad egy számodra fontos baráti, ismerősi vagy üzleti kapcsolat, de ne bánd egy percig sem, majd jön helyette másik. Olyan dologgal összefüggésben akaszthatod össze valakivel a bajuszodat, amiben teljesen biztos vagy, és meg is véded a véleményedet. Ugyanakkor tartsd szem előtt azt, hogy ne akarj senkit meggyőzni a saját igazadról, mert ha nem tartja hitelesnek azt, amit mondasz, akkor nem méltó a társaságodra sem!

Bak

Kellemes és örömmel teli napok követik egymást, a hétfői lazsálást követően négy napba sűrűsödnek össze az események. Egy meglehetősen izgalmas, érdekes és meghatározó hét vár rád, alkalmanként fura élményekben lesz részed, melyek jelentős hatással lesznek az év hátralévő eseményeire. Bár a közepe alaposan leterhel, de utána gyorsan telnek a napok, sok tenni- és tanulnivaló segíti a fejlődésedet, ugyanakkor élvezettel vágsz bele az életed átformálásába. Fogadd be az új ismereteket, részben azért, mert szükséged van rá, másrészt pedig már a közeljövőben is fogod tudni ezeket kamatoztatni.

Vízöntő

A hétfőd könnyen telik, örülj az extra szabadnapnak. Kedden és szerdán viszont a fejed búbjáig ér majd a munka, és régi ügyek is előkerülhetnek a szőnyeg alól. Csak csütörtök reggelre tudsz némileg fellélegezni, de ez is bizonyítja, hogy ügyesen teszed a dolgodat. Alig találod a helyed, sok feszültséggel, érzelmi és hangulati ingadozással kell számolnod. Ez utóbbira leginkább közlekedés terén kerülhet sor, úgyhogy vértezd fel magad minden eshetőségre. Ne idegeskedj feleslegesen. Egyet tehetsz, okosan és bölcsen elkerülöd a konfliktusokat, nem keveredsz összetűzésbe senkivel, csak veszíthetsz az ügyön. A béke megteremtése nyugalmas hétvégével ajándékoz meg.

Halak

Nagyszerű energiákat biztosítanak erre a hétre az égiek, minden a kedved és elképzeléseid szerint alakul – sőt, talán még jobban is! Már-már túl szép, hogy igaz legyen? Dehogy! Csak hidd el, hogy veled történik ez a sok jó dolog, s örülj mindennek! Végre olyan időszak kezdődik életedben, amikor a megfelelő odafigyelés és tökéletes feladatteljesítések mellett, igen komoly dicséreteket zsebelhetsz be. A különféle irányokból érkező elismerés jelentősen erősíti önbizalmadat, s jókedved a tetőfokára hág hétvégére. Bármibe is fogsz most, azt sikerre fogod vinni, és hosszú távon kamatozik minden neked.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.