Szeptember havi szerelmi horoszkóp

Forrás: Shutterstock -
asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyedülálló Bikák számára lesz minek örülni ebben az időszakban, de a páratlan Ikreknek is fel kell készülniük a változásra. A párban élő Szüzek türelme és hűsége próba elé kerül, az egyedülálló Szűz jegyűek pedig könnyen szenvedélyessé válnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: Légy önmagad, álarcok nélkül. Légy érzelmes és odaadó, s egy picit harcos, ha épp erre lenne szükség. Olyasvalaki, aki végigviszi az akaratát, okosan tervezi a jövőjét, szereti a partnerét, közben nem engedi, hogy a másik fél alárendeltjévé váljon. Legyél önálló, így pedig szerethető.
Páratlan: A munkád nem lehet a szerelmed, nem fog viszont szeretni. Ne temetkezz bele az aktuális feladatokba, vedd észre, hogy szép az idő, vannak társasági események, s egy ilyen megmozdulás során minden körülmény adott ahhoz, hogy rád leljen a Nagy Ő.

Bika

Páros: Számos pillanat adódik, amikor kétségek gyötörnek, nem kapsz válaszokat a kérdéseidre, és a közös jövőtök felett sötét fellegek gyűlnek. A kevés együtt eltöltött idő gondot okozhat, vajon van mód ezen változtatni? Cselekedj sürgősen!
Páratlan: Örülj, mert lesz minek! Nem lesz hiány flörtben és szenvedélyes pillanatokban, adj teret az ismeretlen impulzusoknak. Rajtad áll, mit és kit engedsz be az életedbe. A merészség szeptemberben megtérül. Minden, amit most megélsz, azt úgy hívják: szerelem.

Ikrek

Páros: Partnered mindenben melletted áll, s nem tudsz olyat tenni vagy mondani, amivel megkérdőjelezhetnéd elkötelezettségét irántad. Esze ágában sincs lazítani a kapcsolatotok kötelékein, sőt, inkább tovább lépne. Elvarázsol és szeretni fog, ha kér valamit, azt teljesítsd.
Páratlan: Készen állsz a változásra? Akkor tárulkozz ki, légy merész, hívj randira valakit, s a külvilág jól fog reagálni eme tettedre. Csak hagyd, hogy megérkezzen és megmutassa magát az a személy, aki ott téblábol körülötted már egy ideje. Nyisd ki a szemeidet!

Rák

Páros: Hiányérzeted van? Vajon mi ennek az oka? Esetleg a romantika, a szenvedély, a mély érzelmek elapadtak mostanság? Netán alább hagyott a lendület? Nos, rajtad épp annyira múlik a kapcsolatotok alakulása, mint a kedveseden. Lepd meg őt valamivel, s jól fog reagálni.
Páratlan: Ha túl intenzíven keresed az igazit, és minden randira rábólintasz, nem mérlegelsz, akkor a vesztedbe rohansz, s nem látod meg a lényeget, ami szinte ott van a szemed előtt. Hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok. A férfi udvaroljon, a nő pedig engedje meg ezt.

Oroszlán

Páros: Légy megértő, türelmes és odaadó, így kedveseddel elkerülhetők a viták. Lásd be, mostanában nem mentek a dolgok hibátlanul. Ha vétettél, hát tedd azt jóvá! Szeptemberben az égiektől megkapod a támogatást, s kedvesed hálás lesz a figyelemért, amit tőled kap.
Páratlan: Szeptemberben hagyd magadat sodortatni az árral, s történjen, aminek történnie kell. Hirtelen fordulat 14-e után történhet, s az örömteli szingli létet gyorsan lecserélheted. Vonzóvá válsz valaki számára, s aki feltűnik a színen, az azon nyomban levesz a lábaidról.

Szűz

Páros: Az égiek próbára teszik türelmedet, aztán a hűségedet is. Könnyen csábítás áldozatává válhatsz, a kérdés csupán az, hagyod magad vagy ellenállsz? Ha mellékvágányra futsz, akkor légy őszinte magadhoz! Tényleg folytatni akarod a kapcsolatodat? Vagy bevállalod, hogy tovább lépsz?
Páratlan: Többen is kimutatják feléd érdeklődésüket, s neked gyorsan kell döntened, kit választasz. Könnyen szenvedélyessé válsz, s már csak azon kapod magad, hogy szerelembe estél. A jó hír az, hogy Ő is meglátja benned a partnert, a szerető társat.

Mérleg

Páros: Ez a hónap élménydús lesz, romantikával és szenvedéllyel fűszerezett. Vonzó oldaladat mutatod meg partnerednek, amiért Ő hálás lesz neked. Ne félj szeretni, lelkesedni, odaadónak lenni, s találj minden nap okot az örömre. Adj valami különlegest és egyben egyedit társadnak.
Páratlan: A Vénusz mesés kapcsolat kialakulását ígéri, jók az esélyek hivatalos közegben. Akár egy időben két személy is csaphatja neked a szelet, ám te döntöd el, hogy engedsz neki, vagy továbbra is egyedül maradsz. Inkább egy új szerelemnek adj teret, mint egy régről felbukkant embernek.

Skorpió

Páros: A szerelmi életed formálás után sóhajtozik, most, nem pedig később. Nem csak érzed, hanem tudod is, mit kell átalakítani ahhoz, hogy mindketten jobban érezzétek magatokat a bőrötökben. Kérd a partnered segítséget, és közösen száműzzétek a szürkeséget, tervezzétek a közös jövőt.
Páratlan: Olyan szerelem kopogtat szíved ajtaján, mely teljesen eltér az eddigiektől. Meglepően szenvedélyes, intenzív, őszinte és romantikus alannyal lesz dolgod. Bár a szíved azonnal hevesebben dobog, mégis óvatosságra lehet szükség, ugyanis talán nem független...

Nyilas

Páros: Nincs ok aggodalomra, hisz összességében minden rendben van. Ne kételkedj partnered jó szándékában és szavaiban. Örülj, ha melletted áll, figyel rád és teljesíti a kívánságaidat. Tény, hogy nem mindig mutatja ki hevesen az érzelmeit, ahogy azt te szeretnéd, de azért tartsd meg.
Páratlan: Szinte minden nap nyílik mód flörtre, romantikázásra, s akár egyéjszakás kalandokra is... Bevállalod a cél érdekében? Légy nyitott, s fogadd el, amit a sors felkínál. Fontos lenne eldönteni, mire vágysz: alkalmi kapcsolatra vagy elköteleződésre. Ha az utóbbira, akkor cselekedj úgy.

Bak

Páros: Szívügyeid zavarosnak tűnnek, ám ne aggódj. Lásd be, hogy mindketten túl sok időt töltötök munkával, tanulással, és egymásra kevesebb jut a megszokottnál. Ez jelentős kockázat, amivel sürgősen foglalkozni kell. Ez változásért kiált! Az esték és a hétvégék csak rólatok szóljanak!
Páratlan: A vágyott partner ott él vagy dolgozik a közeledben, még az is lehet, hogy nem ismeretlen számodra. A Vénusz most szabad utat ad a szerelemnek, hát add jelét annak, hogy befogadó vagy rá. Hidd el, elég csak egy szó, s azonnal kopogtat szíved ajtaján.

Vízöntő

Páros: Kissé monotonok a mindennapok? Mentenéd, vagy magad mögött hagynád a kapcsolatodat? Az első esetén azonnali cselekvésre van szükség, keresd meg a probléma gyökerét, s változtass a körülményeken! A te kezedben van a gyeplő, partnered pedig segítő jobbot nyújt a megoldáshoz.
Páratlan: Mostanság a lángba boruló flörtök nagy része hamuként végezte? Vajon te vagy a másik fél döntött így? Nincs jelentősége, ez az életszakasz lezárult, ideje egy friss szerelem befogadásának, amihez minden segítséget megkapsz szeptemberben. A Vénusz támogatást nyújt ehhez.

Halak

Páros: Alapvetően stabil a kapcsolatod, tudod, mit akarsz, s merre haladtok. Tudod, hogy néha áldozatot kell hozni a közös jövőért, de szerencsésnek érezheted magadat, mert partnered most mindenben támogatni fog. Jelentősen megnő köztetek a vonzódás.
Páratlan: Engedd el azt a tévhitet, hogy végülis jobb egyedül lenni, mint párban. Együtt lenni valakivel csodás dolog, s kapsz esélyt arra, hogy olyasvalaki érkezzen az életedbe, aki hosszú távú elköteleződésben gondolkodik. A romantika és a szexualitás mindennapos vendéggé válnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.