Szeptember havi szerelmi horoszkóp

2018.08.30. 08:00

Az egyedülálló Bikák számára lesz minek örülni ebben az időszakban, de a páratlan Ikreknek is fel kell készülniük a változásra. A párban élő Szüzek türelme és hűsége próba elé kerül, az egyedülálló Szűz jegyűek pedig könnyen szenvedélyessé válnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

 

Kos

Páros: Légy önmagad, álarcok nélkül. Légy érzelmes és odaadó, s egy picit harcos, ha épp erre lenne szükség. Olyasvalaki, aki végigviszi az akaratát, okosan tervezi a jövőjét, szereti a partnerét, közben nem engedi, hogy a másik fél alárendeltjévé váljon. Legyél önálló, így pedig szerethető.
Páratlan: A munkád nem lehet a szerelmed, nem fog viszont szeretni. Ne temetkezz bele az aktuális feladatokba, vedd észre, hogy szép az idő, vannak társasági események, s egy ilyen megmozdulás során minden körülmény adott ahhoz, hogy rád leljen a Nagy Ő.

Bika

Páros: Számos pillanat adódik, amikor kétségek gyötörnek, nem kapsz válaszokat a kérdéseidre, és a közös jövőtök felett sötét fellegek gyűlnek. A kevés együtt eltöltött idő gondot okozhat, vajon van mód ezen változtatni? Cselekedj sürgősen!
Páratlan: Örülj, mert lesz minek! Nem lesz hiány flörtben és szenvedélyes pillanatokban, adj teret az ismeretlen impulzusoknak. Rajtad áll, mit és kit engedsz be az életedbe. A merészség szeptemberben megtérül. Minden, amit most megélsz, azt úgy hívják: szerelem.

Ikrek

Páros: Partnered mindenben melletted áll, s nem tudsz olyat tenni vagy mondani, amivel megkérdőjelezhetnéd elkötelezettségét irántad. Esze ágában sincs lazítani a kapcsolatotok kötelékein, sőt, inkább tovább lépne. Elvarázsol és szeretni fog, ha kér valamit, azt teljesítsd.
Páratlan: Készen állsz a változásra? Akkor tárulkozz ki, légy merész, hívj randira valakit, s a külvilág jól fog reagálni eme tettedre. Csak hagyd, hogy megérkezzen és megmutassa magát az a személy, aki ott téblábol körülötted már egy ideje. Nyisd ki a szemeidet!

Rák

Páros: Hiányérzeted van? Vajon mi ennek az oka? Esetleg a romantika, a szenvedély, a mély érzelmek elapadtak mostanság? Netán alább hagyott a lendület? Nos, rajtad épp annyira múlik a kapcsolatotok alakulása, mint a kedveseden. Lepd meg őt valamivel, s jól fog reagálni.
Páratlan: Ha túl intenzíven keresed az igazit, és minden randira rábólintasz, nem mérlegelsz, akkor a vesztedbe rohansz, s nem látod meg a lényeget, ami szinte ott van a szemed előtt. Hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok. A férfi udvaroljon, a nő pedig engedje meg ezt.

Oroszlán

Páros: Légy megértő, türelmes és odaadó, így kedveseddel elkerülhetők a viták. Lásd be, mostanában nem mentek a dolgok hibátlanul. Ha vétettél, hát tedd azt jóvá! Szeptemberben az égiektől megkapod a támogatást, s kedvesed hálás lesz a figyelemért, amit tőled kap.
Páratlan: Szeptemberben hagyd magadat sodortatni az árral, s történjen, aminek történnie kell. Hirtelen fordulat 14-e után történhet, s az örömteli szingli létet gyorsan lecserélheted. Vonzóvá válsz valaki számára, s aki feltűnik a színen, az azon nyomban levesz a lábaidról.

Szűz

Páros: Az égiek próbára teszik türelmedet, aztán a hűségedet is. Könnyen csábítás áldozatává válhatsz, a kérdés csupán az, hagyod magad vagy ellenállsz? Ha mellékvágányra futsz, akkor légy őszinte magadhoz! Tényleg folytatni akarod a kapcsolatodat? Vagy bevállalod, hogy tovább lépsz?
Páratlan: Többen is kimutatják feléd érdeklődésüket, s neked gyorsan kell döntened, kit választasz. Könnyen szenvedélyessé válsz, s már csak azon kapod magad, hogy szerelembe estél. A jó hír az, hogy Ő is meglátja benned a partnert, a szerető társat.

Mérleg

Páros: Ez a hónap élménydús lesz, romantikával és szenvedéllyel fűszerezett. Vonzó oldaladat mutatod meg partnerednek, amiért Ő hálás lesz neked. Ne félj szeretni, lelkesedni, odaadónak lenni, s találj minden nap okot az örömre. Adj valami különlegest és egyben egyedit társadnak.
Páratlan: A Vénusz mesés kapcsolat kialakulását ígéri, jók az esélyek hivatalos közegben. Akár egy időben két személy is csaphatja neked a szelet, ám te döntöd el, hogy engedsz neki, vagy továbbra is egyedül maradsz. Inkább egy új szerelemnek adj teret, mint egy régről felbukkant embernek.

Skorpió

Páros: A szerelmi életed formálás után sóhajtozik, most, nem pedig később. Nem csak érzed, hanem tudod is, mit kell átalakítani ahhoz, hogy mindketten jobban érezzétek magatokat a bőrötökben. Kérd a partnered segítséget, és közösen száműzzétek a szürkeséget, tervezzétek a közös jövőt.
Páratlan: Olyan szerelem kopogtat szíved ajtaján, mely teljesen eltér az eddigiektől. Meglepően szenvedélyes, intenzív, őszinte és romantikus alannyal lesz dolgod. Bár a szíved azonnal hevesebben dobog, mégis óvatosságra lehet szükség, ugyanis talán nem független...

Nyilas

Páros: Nincs ok aggodalomra, hisz összességében minden rendben van. Ne kételkedj partnered jó szándékában és szavaiban. Örülj, ha melletted áll, figyel rád és teljesíti a kívánságaidat. Tény, hogy nem mindig mutatja ki hevesen az érzelmeit, ahogy azt te szeretnéd, de azért tartsd meg.
Páratlan: Szinte minden nap nyílik mód flörtre, romantikázásra, s akár egyéjszakás kalandokra is... Bevállalod a cél érdekében? Légy nyitott, s fogadd el, amit a sors felkínál. Fontos lenne eldönteni, mire vágysz: alkalmi kapcsolatra vagy elköteleződésre. Ha az utóbbira, akkor cselekedj úgy.

Bak

Páros: Szívügyeid zavarosnak tűnnek, ám ne aggódj. Lásd be, hogy mindketten túl sok időt töltötök munkával, tanulással, és egymásra kevesebb jut a megszokottnál. Ez jelentős kockázat, amivel sürgősen foglalkozni kell. Ez változásért kiált! Az esték és a hétvégék csak rólatok szóljanak!
Páratlan: A vágyott partner ott él vagy dolgozik a közeledben, még az is lehet, hogy nem ismeretlen számodra. A Vénusz most szabad utat ad a szerelemnek, hát add jelét annak, hogy befogadó vagy rá. Hidd el, elég csak egy szó, s azonnal kopogtat szíved ajtaján.

Vízöntő

Páros: Kissé monotonok a mindennapok? Mentenéd, vagy magad mögött hagynád a kapcsolatodat? Az első esetén azonnali cselekvésre van szükség, keresd meg a probléma gyökerét, s változtass a körülményeken! A te kezedben van a gyeplő, partnered pedig segítő jobbot nyújt a megoldáshoz.
Páratlan: Mostanság a lángba boruló flörtök nagy része hamuként végezte? Vajon te vagy a másik fél döntött így? Nincs jelentősége, ez az életszakasz lezárult, ideje egy friss szerelem befogadásának, amihez minden segítséget megkapsz szeptemberben. A Vénusz támogatást nyújt ehhez.

Halak

Páros: Alapvetően stabil a kapcsolatod, tudod, mit akarsz, s merre haladtok. Tudod, hogy néha áldozatot kell hozni a közös jövőért, de szerencsésnek érezheted magadat, mert partnered most mindenben támogatni fog. Jelentősen megnő köztetek a vonzódás.
Páratlan: Engedd el azt a tévhitet, hogy végülis jobb egyedül lenni, mint párban. Együtt lenni valakivel csodás dolog, s kapsz esélyt arra, hogy olyasvalaki érkezzen az életedbe, aki hosszú távú elköteleződésben gondolkodik. A romantika és a szexualitás mindennapos vendéggé válnak.

ezotériaasztrológiaszerelmi horoszkóp