Hétvégi horoszkóp (szeptember 8-9.)

2018.09.07. 08:00

A Bikák biztosan nem fognak unatkozni ezen a két napon, megtalálják azokat a programokat, amik a legjobbak számukra. Az Oroszlánokat a változás szele csapja meg a hétvégén, új energiák érkeznek hozzájuk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

 

Kos
Mozgalmas és izgalmas lesz az előtted álló két nap. Telezsúfoltad programokkal vagy otthoni teendőkkel? Még nem? Sebaj! Van időd, nem vagy elkésve, s ha te magad nem is keresed azt, hová menj, mit tégy, majd jönnek a barátok vagy a szűk család, és bőven kínálnak neked alternatívát. Csak ki kell választanod, mit szeretnél, a többiek pedig alkalmazkodnak hozzád. Elvágyódsz otthonról? Mindegy hová, csak ne otthon, a négy fala között kelljen ücsörögnöd? Nem is kell, az időjárás kedvedre van, hát menj, és fedezz fel valami újat a világ eddig rejtett dolgaiból.
Bika
Az időjárás vagy mások döntései semmiben sem fognak megakadályozni téged. Épp megleled azokat a programokat és szórakozási lehetőségeket, melyek javítják a kedélyállapotodat, örömmel töltenek fel, s teret nyitnak barátokkal vagy rokonokkal való találkozásokhoz, végső soron akár új emberek megismeréséhez. Kicsattansz a jókedvtől, energiaszinted magas, így pedig a környezetedben megforduló embereket is mosolyra fakasztod. Szerezd meg magadnak mindazt, amiről úgy gondolod, szükséged van az örömtelibb mindennapokhoz. Ne hagyd, hogy bárki lebeszéljen terveidről.
Ikrek
Ez a hétvége az összes eseményével együtt mozgalmas és izgalmas lesz. Sokat tevékenykedsz, emberekkel találkozol, ha adódik mód, ismerkedsz, s akár még egy üzleti ügy is asztalra kerülhet. Bármi történjék, légy nyitott mindenre. Ha valami csak később valósulhat meg, annak tedd le most az alapkövét. A nyári kihagyás után törődj az otthonoddal is. Takaríts és szelektálj, a jó érzés, ami a tisztasággal együtt megérkezik, biztosan feltölt energiával. Cseréld le a nyári dolgokat őszire, formáld át a ruhatáradat, s feltétlenül gondold át az év hátralévő részére szóló terveidet.
Rák
Ezen a hétvégén belülről fakadó igény lesz, hogy a buli, a barátok és a családdal töltött idő mellett átformáld a környezetedet – kicsit ősziesebb hangulatot teremts. Frissítsd fel a nappalit, szerezz be pár apróságot, amitől még komfortosabban érezheted magadat. Kifejezetten jót fog tenni egy kis takarítgatás, szortírozás – talán a család is besegít. Még az is lehet, hogy pár régi apróság végre előkerül, melyek érdekes emlékeket idéznek fel, s olyan emberek is képbe kerülnek, akikről évek óta nem tudtál semmit. Itt az idő, hogy felkutasd a régi barátokat, osztálytársakat, s egy gyors hétvégi találkozót is megbeszélhettek vasárnapra.
Oroszlán
Jó pár napja érzed, hogy valami van a levegőben, így nem csoda, ha a hétvégén a változás szele megérint, új energiák érkeznek, s biztosan tudni fogod, hogy néhány dologról le kellene mondanod azért, hogy újak kopogtathassanak az ajtón. Mostanában gyakran szétszórtad az energiakészletedet, így nincs mód arra, hogy tovább várj életed egyes területeinek drasztikus átalakításával. Ez a hétvége épp ehhez kínál tökéletes lehetőséget. Most könnyebben döntesz arról, milyen új dolgokat kellene csinálnod. A belső hangod sosem csap be, a megérzések mindig jónak bizonyulnak, csak hajlamos vagy elhesegetni ezeket. Most ne tedd!
Szűz
Légy te a megtestesült magabiztosság, a tökéletes nyugalom, ám ha szükséges, akkor akár a békebíró is mások vitáiban. Bátran szólj bele abba, ha mások egymásnak esnek. Nem kell hallgatnod és elviselned a feszültséget és a morgolódást, ugyanis végtelen toleranciával tudod elcsitítani az embereket, s kezelni a bonyolult helyzeteket. Később ezért sokan lesznek hálásak neked. Bátran hozz döntéseket, ne kételkedj önmagadban! Ha kell, kérd ki egy bizalmasod véleményét, de elsősorban saját belső hangodra hallgass. A hétvége nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy anyagi ügyekben hosszú távra szóló döntéseket hozz.
Mérleg
A hetet, s végül a pénteki napot eredményesen zárod, bár nem biztos, hogy mindennel elégedett vagy, ám semmi ne szegje kedvedet, mert a hétvégéd nagyon jó lehet. A rokonokkal vagy barátokkal közös programok mindenért kárpótolnak. Szombaton reggel talán nem lesz kiemelkedően jó a hangulatod, s azt érezheted, jobb lenne otthon maradni? Dönts belátásod szerint, de ne feledd, hogyha társaságba mész, akkor sok mosollyal fogsz találkozni, ami képes lesz veled elfeledtetni minden pillanatnyi problémát. Tudatosan kerüld el a vitákat, légy toleráns, egyben kitartó, és dolgozz minden erőddel azon, hogy a hétvégére szóló eredeti terveidet meg tudd valósítani.
Skorpió
Ez a hétvége összességében nyugalmasnak ígérkezik, ugyanakkor te döntöd el, hogy kivel és mivel töltöd az idődet. Amennyiben mozgalmasságra és zsivajra vágysz, kelj útra bátran, de az égiek inkább a csendet javasolják neked. Minden körülmény adott ahhoz, hogy átgondolj néhány fontos, valamint régóta húzódó ügyet, olyanokat, melyeket tudatosan halogattál, mert úgy vélted, ha nem foglalkozol velük, akkor tulajdonképpen nem is léteznek, így pedig talán mindenki elfeledkezik ezekről. Nem. A szőnyeg alatt, még ott vannak, át rajta! A csendes, békés pillanatokban kattogjanak azok a fogaskerekek, szülessenek jó megoldások. Érezd jól magad, ne vállalj extra feladatot.
Nyilas
Talán kissé egyhangúan indul a hétvégéd, a szombat reggeled egy hétköznaphoz hasonlít. Felkelsz, pakolgatsz, előkészíted a napi tennivalókat... s végül rájössz, lehet jobb programokat találni az otthonülésnél. Talán nem terveztél be semmit? Még nincs késő... Netán pénteken nem tudtál mindent elrendezni úgy, ahogy azt remélted, s a megmaradt tennivalók zavaró tényezőként vannak jelen? Bármi legyen is az, ami hátráltat a jó hangulat szabadon engedésében, igyekezz azt megoldani, vagy elnapolni hétfőig. Szükséged van pihenésre, kikapcsolódásra, márpedig ezt mélabúsan nem fogod elérni. Mosolyogj!
Bak
Érdekes lesz ez a hétvége, a hangulatod sokszor ingadozni fog, ez pedig közvetlenül hat a különféle események és programok végkimenetelére. A szombat délelőttöd viszonylag nyugalmas és csendes lesz, jó lenne, ha nem vetnéd el a sulykot, és nem kezdeményeznél vitát sehol, senkivel. Leld meg azt a programot, ami kedvedre való. Amennyiben délután szívügyekkel összefüggésben bonyodalom kezd kibontakozni, azt kezeld a helyén, és minden reakciód előtt számolj el tízig. Ha már elkötelezted magad, banális témákon kezdhettek vitatkozni. Ha viszont keresed a nagy Őt, talán a várt randi elmarad, vagy az egyik barátnőd hagy cserben. A vasárnapot töltsd csendben, békében, találj rá a harmóniára.
Vízöntő
Lásd be, mely területeken vannak komolyabb elmaradásaid. Otthon? Magánjellegű ügyek? Bizony, ezek egy részét nem halogathatod tovább, bár a struccpolitika könnyebb választásnak fog tűnni még szombat reggel. Igyekezz gyorsan alkut kötni önmagaddal, s a teljes lazítás és kikapcsolódás mellett iktasd be azokat a családi dolgokat, melyek megoldása vagy rendezése nem halogatható tovább. Elmaradt szülinapi köszöntések, a nagymama felhívása vagy meglátogatása stb... A Szaturnusz cselekvésre ösztönöz, így megéri feláldozni némi időt és energiát azért, hogy kielégítsd szeretteid igényeit. Emellett bőven belefér életedbe a szombat esti buli.
Halak
Egész héten szaladgáltál és felhasználtad minden energiádat. Érthető, hisz végére akartál járni a tennivalóidnak, nem szeretted volna a hétfői napot elmaradásokkal kezdeni. Tudod mit? Ez az elgondolás remek! Így nem kell a hétvégédet valamilyen feladat miatt beáldoznod. Már nagyon vártad, hogy kikapcsolódhass, hisz érdekes terveket állítottál össze. Bár azért akadnak apróbb tennivalók rokonság vagy épp az otthonod környékén, de semmi nem lesz olyan volumenű, ami az eredeti terveid megvalósítását gátolná. Foglalkozz önmagaddal és szeretteiddel, mely megnyugtat és jókedvre derít folyamatosan. Vasárnap légy előrelátó, s tervezd meg a következő munkahét részleteit.
ezotériaasztrológiahétvégi horoszkóp