Heti horoszkóp (szeptember 17-23.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek számára a hét eleje váratlan eseményeket hoz, új kapuk nyílnak meg. Az Oroszlánokhoz meglepően sok, pozitív tartalmú hír fut be, melyek a következő hetek, sőt, akár hónapok sikerét jelezhetik előre. A Skorpióknak régi álmuk válhat valóra, de nekik is tenni kell a sikerért. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Úgy érzed tele vagy erővel, energiával, és senki nem akadályozhat meg céljaid elérésében? Ez bizony nem a véletlen műve, hanem a benned rejlő különleges erő, amit vess be, hogy oda juss, ahová szeretnél. Már-már zavarba ejtő könnyedséggel libbensz át a következő napokon, s ügyesen átugrálod a különféle gátakat, így pedig meggyőzöd ellenlábasaidat is. Akik téged figyelnek, azok kiemelkedő teljesítménynek lehetnek szemtanúi, hát légy bátor és merész! Emellett hab a tortán, hogy emberségből, jó szándékból is kiválóan vizsgázol. Próbálj meg felülemelkedni mások gyengeségein, legyél te a tanácsadójuk. Csak bátran szóvá kell tenned néhány dolgot, és sokan figyelnek majd mondandódra.

Bika

Bika jellemedhez talán kevésbé illő események garmada vár ezen a héten, s ahhoz, hogy mindenből a legtöbbet hozd ki, hát tüzesnek és akaratosnak kell lenned. Örömre és mosolyra szinte folyamatosan lesz mód, sok jó dologban lesz részed. Sikeres, felemelő, pozitív megélésekkel teli napok jönnek, s szóba jöhet szakmai előmenetel, izgalmas tapasztalatszerzés, vagy valami ismeretlen dolog elsajátítása. Azoknak a Bikáknak különösen kedvezők ezek napok, akik saját vállalkozásukat irányítják, s új fejlesztésekben, beruházásokban gondolkodnak. Még akkor is jó irányba tudsz elindulni, ha eddig nem mentek üzleti dolgaid zökkenőmentesen. Időszerű mély és őszinte beszélgetéseket is megejteni.

Ikrek

A hétfői és a keddi napok váratlan eseményeket hoznak, új kapuk nyílnak meg előtted, de rajtad múlik, hogy át mersz-e lépni az ismeretlenség felé vezető küszöbökön vagy sem. Kifejezetten sikert hozó lépés lehet az, ha merész leszel, ugyanis ez esetben a hét második felére ígérkező kellemetlen hatásokat eleve kiküszöbölheted. Lényeges lesz átgondolni azt és ügyelni arra, kivel és miként beszélsz, hogyan viselkedsz, mert ez adja meg az eredményesség tökéletességét. A Hold nehezíti a kommunikációt pénteken és szombaton, így keveset beszélj, inkább figyelj az áramló információkra. Meglehet, hogy Te csupán viccnek szánsz valamit, de nagyon a lelkébe taposhatsz valakinek, aki pedig ezt egyáltalán nem érdemli meg! Vasárnapra lenyugodnak a kedélyek, s jól zárod a hétvégét.

Rák

Ne érezd magad sikertelennek, se eredménytelennek! Igen, megesik, hogy nem megy minden úgy, mint a karikacsapás. Ha azon dolgok, melyekbe most fogsz, nem jönnek össze elsőre, hát akkor is tekints ezekre úgy, mint a tanulás lehetőségére. Még szerencse, hogy a Mars csak a hét első felében gördít akadályokat eléd, csütörtöktől már minden jobban halad előre. Pénteken és a hétvégén már nem lesz okod panaszra! Nem szomorkodj, bármi történjék, mert, ha valami nem sikerül elsőre, akkor is lesz tapasztalat, ami nem szerezhető meg másként, csak így. Ne légy türelmetlen, hisz az is csak energiát von el tőled. Egy baráti kapcsolatod váratlanul más formát ölthet, kapcsolj időben, és merd megélni, ami megadatik...

Oroszlán

A most következő napok minden szempontból kedvezők és eredményesek lesznek számodra, bólints bátran mindenre, ami megadatik, akkor is, ha egy feladat nagy kihívást rejt magában. Csakis az egészségi állapotod adhat némi aggodalomra okot, s ha fejfájás vagy emésztési gondok gyötörnek, az ne aggasszon, legkésőbb péntekre minden elmúlik. Meglepően sok, pozitív tartalmú hír fut be hozzád, melyek a következő hetek, sőt, akár hónapok sikerét jelezhetik előre. Munkád vagy vállalkozásod stabil, karriered fellendülőben van, szakmai kérdésekben sokan kérnek tőled iránymutatást, őket ne utasítsd vissza. Akár egy új ajánlatot is kaphatsz, s bizony érdemes lesz elgondolkodni a hallottakon. Ha saját vállalkozás indításán töröd a fejed, ideje az alapkövet letenni.

Szűz

Nehéz feladataid és elmaradt munkáid komoly heggyé nőtték ki magukat. A megoldás keresése elől nem célszerű megfutamodnod! Azért különösen nem, hogyha néhány akadály kerül az utadba. Tartsd szem előtt, hogy sokan zokon vennék, ha a legnagyobb hajtásban fordítanál hátat a csapatmunkának. Ez egyébként sem lenne rád jellemző lépés, és egyszerűen nem engedheted meg magadnak ezt a „luxust"! Az aktuális kihívás azért van, hogy megold és tanulj abból valami újat. A Mars kellemetlen hatása miatt sok mindent a jövő hétre tolnál, de ne tedd. Állj ki magadért és céljaidért, és azokért, akik bizalmat szavaztak neked. Ha képes vagy ezeket a nehéz feladatokat jól elvégezni, nem marad el a jutalom sem!

Mérleg

Egészen szerda estig többször kieshetsz a jól megszokott ritmusodból, s ez a lendületvesztés nem tesz jót neked. Könnyen elvesztheted a fonalat, mert a bolygók igen kusza konstellációkat alkotnak, alaposan megnehezítve ezzel a dolgodat. Ám tarts ki, bármilyenek legyenek a körülmények! Minden a helyére kerül csütörtökre. Ha téged kérnek fel valahol döntőbírónak - s jót akarsz magadnak, - utasítsd vissza ezt a szerepet egyértelműen és bátran! Erőteljes kérlelések árán se vállalj magadra olyat, ami végül árthatna neked. Légy diplomatikus az ilyen és hasonló szituációkkal, ne bonyolódj bele a jó szíved miatt zűrzavaros helyzetekbe. Van sok megoldandó feladatod, főleg magánéleti téren, azt helyezd fókuszba, ne mások gondjait.

Skorpió

A füleidnek jól csengő hírek, a szívedet pedig alaposan megdobogtató, örömteli helyzetek jellemzik ezt a hetet. Pozitív dolgokkal összefüggésben kell fontos és hosszú távra szóló döntéseket hoznod, rengeteg válaszutat követően jutsz el a végső eredményhez. Minden esetben a gyorsaságra törekedj, nem kell most semmire aludni még egyet. Összességében meglepően jól fogsz dönteni, és erre légy büszke. Ráadásul szerdán vagy csütörtökön hirtelen megvalósulhat egy régi álmod, de persze neked is tenned kell az ügy sikerének érdekében, nem fog a sült galamb a szádba repülni, ugyanakkor a Hold nagyon sok plusz energiát ad a pozitív végkifejlethez. Éld ki magad munkádban, karrieredben, esetleg tanulmányaidban, s ne ess kétségbe, ha nem sikerül véghezvinned a tervedet egy csapásra. Ami késik, nem múlik...

Nyilas

Némi megtorpanást tapasztalsz hétfőn és kedden? Mintha lendületet vesztettél volna? Nem mennek a tervezettek szerint a dolgaid? Nos, légy maradéktalanul őszinte önmagadhoz! Felejtsd el a kétségbeesést, csupán a Mars gördít akadályt utadba, de pici türelemmel mindent megoldasz. Nem kell kapkodni, sietni, de persze elkél némi áldozat, hogy sikert érj el, ráadásul most sokkal többet, mint azt megszoktad! Erőltesd meg magad, túlórázz, ha úgy alakulnak a dolgok, emellett tűnődj el új feladatok megvalósításán. Ne vágj a dolgok közepébe, haladj most komótosan, így végül bukás nélkül tudod elérni céljaidat. A tudatos apró léptek hozzák meg a nagy sikert. Lényeges, hogy ezen a héten ne pazarold az idődet olyan ügyekre, amikről pontosan tudod, hogy kudarcra vannak ítélve.

Bak

Kissé másképp alakultak az elmúlt hetek vagy hónapok, mint ahogy azt még az év első felében eltervezted? Nos, tudd, hogy a most következő napokban sok minden kedved szerint alakul, s bizony neked kedveznek az égi konstellációk, lesz minek örülni, akadnak új célok érdekes tennivalók. Különösen karrier és szakmai kérdések terén tudod megmutatni rejtett képességeidet, emellett tanulmányokat érintve, vagy akár új barátok megismerésében lehetnek kiemelkedő sikereid. Csak örülj mindennek, amit most kapsz a sorstól. Légy önmagad, vállald a véleményedet, beszélj őszintén a gondolataidról, terveidről. Ne szálljon a fejedbe a dicsőség, maradj alázatos! Végre újra fellélegezhetsz, kötelességeid nagy részét letudhatod, és ismét tervezgetni kezdhetsz, már akár a jövő esztendővel kapcsolatban is!

Vízöntő

Kellemetlen, akadályokkal nehezített lesz ez a hét, s mivel a múlt heted sem volt maradéktalanul tökéletes, most már rutinból kezeled a komplikált helyzeteket. Olyan dolgok is fókuszba kerülhetnek, melyekre nem sok időt szántál mostanában. Sok tennivalód lesz emberi kapcsolataidat illetően, formáld, alakítsd azokat. Ha vannak zűrös, veszekedéssel zárult kötelékeid, rendezd azokat, ha más nem akkor egy bocsánatkérés erejéig, hisz ez lelki megnyugvást hoz neked. Fontos, hogy csütörtökön és pénteken mindent azonnal oldj meg, semmit ne tolj el másnapra vagy jövő hétre! Hidd el, meg fogod érteni később, miért fontos ez. Az erkölcsi vagy éppen anyagi gyarapodás megérkezése pár hét vagy egy-két hónap múlva nagy elismerés lesz.

Halak

Légy alapos és körültekintő, bárhol légy, bármit tégy! Figyelj arra, milyen változások, érdekességek történnek körülötted, ugyanis épp az e heti események hoznak neked jelentős sikert hosszú távon! Új dolgokat fedezhetsz fel, fura embereket ismerhetsz meg, bővítheted szellemi tudásodat, és meglepődhetsz azon, hogy ami eddig az orrod előtt volt, milyen csodákat rejt magában! Nemcsak jól, hanem szerencsésen alakulnak számodra az események, semmilyen tennivaló és kihívás elől ne fuss el. Kommunikációdat remekül tudod bevetni a cél érdekében, így lerendezheted problémás érzelmi, valamint akár anyagi jellegű ügyeidet. Fontos, hogy a hét második felében, ne csak a felszínét, hanem a mélyét is nézd a dolgoknak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.